20% bonusa kupovinom bona na prodajnim mjestima Hrvatske lutrije
http://www.tele2.hr/imas_svoj_sretan_broj.html
Trajanje promocije od 16.02 do 31.03.
Printable View
20% bonusa kupovinom bona na prodajnim mjestima Hrvatske lutrije
http://www.tele2.hr/imas_svoj_sretan_broj.html
Trajanje promocije od 16.02 do 31.03.
zanima me jedna stvar posto mi covjek u sluzbi za korisnike nije znao reci, stavio me na cekanje i onda 5 min se nitko nije javljao pa sam prekinuo i reko idem tu pitati.
mama je uzela tele2 pretplatu u 8 mjesecu, tarifa 150kn, ugovor 2 godine i dobila jeftinije telefon. da li se moguce sad prebaciti na nizu tarifu, kao sto je to moguce na t-mobile nakon 3-4 mjeseca nakon potpisivanja?
mislim da ne , piše ti na njihovoj stranici negdje , znam da sam to pročito. možeš samo ,jenjat tarifu na višu. t mobile samo nudi suštanje tarife koliko znam
http://www.tele2.hr/promjena_tarife.html
A ovdje ništa nisi mogao naći o tome o čemu ti pričaš?
Ja isto kontam nekako možda da uzmem jaču pretplatu a kasnije smanjiti samo zbog jeftinijega aparata!
Jel ima netko danas cijeli dan problema sa podatkovnom vezom?
Zadnji put sam uspostavio vezu u 6 ujutro, nakon toga je log prepun konekcija u trajanju 30ak sec i s 0kB prometa (ne uspijeva se spojiti).
3G kao i GPRS su dostupni, ali jednostavno ne funkcioniraju.
EDIT: Sorry, zanima me ako netko ima sličnih problema na području Istre (Pula) http://img52.exs.cx/img52/3595/u4jchina.gif
Tele2 priprema nove poslovne tarife.
To bi bilo pohvalno, ako je istina.
Nastavak priče, ...
Danas stiže dopis u kojem traže da ponovno dostavi kopiju trajnog naloga i osobne iskaznice.
Rekao je da im zasigurno neće ništa slati; razbjesnio se na takvu neodgovornost i rekao da mu je žao što je uopće išao prebacivati broj; te da bi se najradije vratio VIP-u, ...
Eto; a ja ga nagovorio :tomato:
Pozdrav,
razmišljam već neko vrijeme o prelasku sa VIP pretplate koja mi traje još do 8.2010. tako da kada bi htio raskinuti ugovor moral bi platiti VIP-u odmah 900kn...
No, zanima me dali se Tele2 isplati, čujem od ljudi da vrlo jeftini...
Jer ja kad bi uzimao Tele2, uzeo Knock-Out tarifu 50, zato jer bi također najviše zval na VIP, te naravno i na druge ostale mobilne mreže...
Dali se to isplati s obzirom na cijene VIP pretplate te Easy+ tarife na VIP-u za koje dođe poziv prema VIP mreži oko 0,91 - Easy, dok ostale tarife su skuplje?
Dali je stvarno onda cijena poziva na Tele2 za sve mreže 0,75kn? ili?
Aj plz ako možete malo više objasniti zašto se braciti ili ne?
Dali je jeftinije ili nije s obzirom na moju situaciju... Hvala! ;)
Od kuda ti tih 0,75 kn? Ako uzmeš Knock out tarifu onda je poziv 0,49 kn + 0,25 kn uspostava poziva. I da, prema svim, bilo mobilnim, bilo fiksnim brojevima.
Htio sam reći da koristim TELE2 tek nekoliko tjedana i vrlo sam zadovoljan uslugom. Uključio sam tarifu Slike i slova i sve savršeno funkcionira. Signal ne gubim nikada i usluge su fantastične.
zeza me wap.. spoji mi se mob i samo pukne veza bezveze.. stvarno mi već ide na živce.
Problem sa Dorina tarifom!
Shvatio sam da mi brojac ne radi dobro i nazovem ja SZK gdje mi oni potvrde da taj brojac (sms na 888) ne radi dobro i da ja jos koristim 1000min. od dana kad sam prvi put aktivirao broj (pocetkom sijecnja) umjesto da mi svakih mjesec dana daju novih 1000 min. Uglavno iznervirala me osoba iz SZK koja zna za taj kvar/problem i kaze mi da se javim kad shvatim da sam potrosio tih prvih 1000min.?!?! Sada bi ja trebao svaki cas provjeravati stanje na racunu ili zbrajati sve pozive,...i tek kad shvatim da mi je recimo nakon 30min. razgovora pojeo oko 30kn prijaviti kvar. Ali na kraju ipak je uzela moje podatke i obecala da ce mu u roku 48h netko nazvati.
Stvarno ne razumijem te u SZK koji trpaju problem "pod tepih" umjesto da odmah predloze rijesavanje tog problema!?!?
Da, poslovne tarife su im koma.
ja zapravo uopce ne kuzim ove nase operatere, vani se svi trude privuc poslovne korisnike i nude im u praivlu povoljnije uvjete za potpisivanje ugovora.
Moje iskustvo: prebacio fixnu liniju na firmu, internet na firmu, mobilni na firmu. Rezultat: fixna linija (najjeftinija t-com) je za poslovne korisnike skuplja nego za privatne, adsl flat (max) je skuplji za pravne nego za fizicke osobe, kod T2 su mi htjeli uvalit neku poslovnu tarifu, skuzio sam da je skuplja i uzeo knock za fizicke osobe.
Uvijek sam komunicirao sa SZK za poslovne korisnike i i sa T-Comom i sa Tele2 sam imao nadasve lose iskustvo.
Za Tele2 jos nekako razumijem, za T-Com malo manje (valjda zloupotrebljavaju svoj mocan polozaj). Tip iz T-Coma mi je na upit "zasto me niste obavjestili da moj zahtjev nije prosao": "gdje bim i stigli kad bi kontaktirali sve podnositelje zahtjeva, cekamo da se oni nama jave" :crazy:
Da ne spominjem gomilu pogresnih informacija koje sam dobio (na svim stranama).
Tekuci racun u Zabi + Visa Electron.
Knockout registriran na firmu.
Jel ima netko ovdje da je uspio napravit trajni nalog? U banci mi kazu da ne moze, u Tele2 mi kazu da moze. Tko laze?
Ponavljam, radi se o pravnoj osobi, moguce da je za fizicke osobe drugacije.
C/P sa Tele2 sajta:
= Citat =:
Plaćanje mjesečnih računa putem trajnog naloga omogućeno je korisnicima American Express i Diners kreditnih kartica te korisnicima sljedećih banaka: Zagrebačka banka, Privredna banka, Erste & Steiermarkische Bank, Hrvatska poštanska banka i Raiffeisenbank Austria.
To je citat za privatne a ne za poslovne korisnike - ili? Otkud ti to. Ja nasao samo ovo: http://www.tele2.hr/pretplata_uz_trajni_nalog.html ali ko sto rekoh, za privatne korisnike.
Uostalom, ono sto pise nije bas precizno definirano jer nprvo pitanje koje te SZK pita je "koju karticu koristis". Tele2 prima i viza karticu a nema je na tom popisu. Ma totalna zbunjola. Dobio sam vec 3 kontradiktorna odgovora (navodno ce mi se jos javit), pa zato pitam za iskustva na forumu,
Ne mislim da su im poslovne tarife loše,barem što se cijene tiče.U vipu je preko 100 kuna samo pretplata,a u mojoj firmi placamo 0,70 za pozive u vip mreži i 1,20 za ostale pozive naspram 0,59 ili 0,49 kuna u Tele 2 za sve mreže.Znači tamo je definitivno jeftinije(pitanje je samo kvalitete i mogućnosti interneta).I još ako se potpiše ugovor do 1.7. ne plaća se mjesečna naknada od 55 kuna.Recimo da bi u firmi uštedili trećinu,samo kažem,pitanje je kvalitete usluge.
Neko je spomenuo nove usluge pa me baš zanima jel ima kakvih informacija.
Zašto ne pretplatu?
Trenutno čekam da mi prebace broj iz vip u tele2 mrežu, nakon toga 2 dana moram bit u prepaidu pa mogu uzet pretplatu - mislio sam uzet potrošnju 100kn i Nokiu E63 (ipak je 1295kn uz ugovor 12mj u odnosu na 2199kn koliko inače košta E63 velika razlika). Ovo me malo pokolebalo sad :confused:
Ako samo letimicno preletis ovu temu vidjet ces i zasto.
BlaBla korisnici imaju stalno neke popuste i akcije a pretplatnici ne.
Vrlo jednostavno:
BlaBla - kes unapred
Pretplatnik - trosi pa plati (ako i kada plati)
Razlika je samo u tom da dobijes povoljniji telefon (i to ne uvijek) i nemas brigu paziti koliko imas na racunu.
Ja sam bio pretplatnik od prvog dana rada mreze do pred mjesec dana i mogu ti reci da mi je razlika u cijeni nekih 15-20 % u korist BlaBla, naravno u varijanti da mi ne treba telefon po 'povoljnijoj cijeni'.
Vidio sam da ljudi pišu o problemima s trajnim nalogom i računima općenito. No to je slučaj sa svim operaterima.
Što se akcija tiče vjerojatno imaš pravo, no i knockout tarifa mi je sasvim zadovoljavajuća na 12mj. a poslije lako odem na prepaid. Odvagnut ću još za i protiv u svakom slučaju
Bez obzira na te "silne" akcije za prepaidovce, ne želim to minjenati za trenutni postpaid ponajviše zbog brige oko dovoljnog iznosa na računu.
Nije uopce problem naviknuti se, a nemoj zaboraviti na pretplatnicki LIMIT koji te ponekad zna iznenaditi i zablokirati odlazne usluge........a ti na putu i nema nadoplate na svakom kiosku.
Nakon toga sjednes i uzmes :jackie: pa nakon toga :sheriff: i eto te u novinama :)
Mogu. I ne moraju. Sa postapidom mi se nikad nije dogodilo. Sa prepaidom prije - mnogo puta. A isto tako, mogu iskoristiti taj back up u novčaniku, pa ga zaboraviti zamijeniti i eto vraga. Meni te "akcije" nisu dovoljne da bih stavio prepaid ispred postapida.
Ma, ... Ja si osobno imam uvijek na računu dovoljno love; obnavljam kad mi ostane 100-150kn, tako da nema šanse da dođem do nule.
Ali svejedno, mislim da ću na pretplatu ić, ...
Već dva dana ne mogu dobiti 333, kaže da pristup biranom broju privremeno nije moguć. A ne mogu provjeriti koliko imam love na računu jer kad utipkam *130# ,svaki put mi samo poništi unos i gotovo (to je do mobitela, koliko sam shvatio), ...
:thumbdown
niti meni 333 ne radi, a na *130# normalno provjeravam racun.
nazovi SZK na broj 444 i tamo prati upute. preko tog govornog automata možeš saznati o novim punudama a ujedno i stanje računa!! jest da trebaš skoro minutu i pol čekati dok dođeš do stanja računa za sad ti je to jedini način.
imao sam isti problem prije jedno god i pol do 2 godinepa se sječam da mi je za ovo netko bio reko, sad sam provjerio i još se može preko 444.
OPREZ! kad se prebacis na tele2, izmedu vaseg broja i onoga gratis nije besplatno dok se ne aktivira! Dobro da sam skuzio, nitko nije rekao!
SMS je u banani samo meni ili ?
:thumbdown
.
.
PRORADILO OKO 12 I NAVALILE PORUKE KAO LUDE......:jackie:
.
.
SMS meni radi najnormalnije.
Meni nije radio neko kratko vrijeme i sad sam dobio sve poruke, izgleda da je krenulo.
i meni jutros nije htio poslat poruku pa sam sad pogledao i sad su sve poslane. automatski pokušava poslat ponovno nakon minute.
Meni je SMS u banani već duži period, cca 2 mjeseca. Dolazni SMS-ovi mi znaju kasnit po nekoliko sati i više u tom periodu. Kad uhvatim vremena, zovem SZK da im očitam bukvicu.
Nisam danas primijetio baš nikakvih problema s SMS-om.
to i mne zanima
Što se tiče SMS parkinga. Da li je tko imao problema s plaćanjem istoga, a da se NE nalazi u zg-u ili tak velikim gradovima. Na prijavu problema SZK, rekli su da imaju možda problema s serverom. Ali, mislim, tko još "puši" takve fore?
Pozz
U Zadru sam 3 put plaćao parking i sve prošlo u redu i jako brzo.
ja sam imao problema sa parkingom...prije jedno 2 mjeseca....''teta'' na szk mi je rekla da sam trebao sacekati 10-15 sekundi da mi vrate poruku da je placen parking...te ako se poruka ne vrati da onda uplatim kovanicama prakiranje....??!!...pa cemu onda imaju sms parking??!!!...da im bude ko reklama...trebali bi reci da da imaju to ko fol...pa ako upali parkiranje -mozda upali....kaznu parkiranja sam naravno morao platit....''teta'' na szk mi je rekla da ce mi vratiti novac od sms parkinga(naravno da nisu)...ali kaznu da platim sam....stroia e finita....
Meni se isto u zadnje vrijeme događaju problemi sa parkingom.Pošaljem SMS i onda dugo čekam povratni SMS.Jednom sam poslao tri poruke i ništa.kad sam nazvao SZK rekli su mi da sustav preopterećen i da budem strpljiv......Koja glupost.Pa onaj kontrolor na parkingu neće biti srtpljiv.:creep:
Dobio sam na jedan broj poruku tipa "nadopati racun sa 50kn do 16.4. i dobit ce 100 sms-ova", taj broj bas i ne koristim precesto i ne dopunjujem ga.
Izgleda da je i Tele2 poceo navoditi korisnike da obnove stare kartice! :)
broj na bonove se aktivira u roku 48 sati od aktivacije kartice, gratis broj se dodijeljuje na prodajnom mjestu i oni ga upisuju, ako nije upisan aktivirati će ga szk, naravno da bi ti trebali vratiti potrošene kune za naplačivane razgovore. Ako si pisao prigovor javiti će ti se.
Prebacio sam se jučer na pretplatu, i dobio taj broj za besplatne razgovore. Što treba učiniti da se to aktivira?
I da li se to mora odmah napraviti, ili mogu tu gratis karticu ostaviti neaktivnu neko vrijeme, pa tek onda aktivirati je. Naime, za sada mi ne treba, jer ne znam kome bi dao taj broj ;D
radi uspostave besplatnih razgovora potrebno je napraviti slijedeće:
kada ti pretplatnički broj koji si prenio bude aktivan na tele2 mreži "OBAVEZNO "moraš prvi poziv uputiti prema mukte broju i ostvariti prvi poziv.
isto tako multe broj mora prvi poziv ostvariti prema tebi.
nakon što izvršiš te aktivacije broj možeš koristiti kad god želiš.
u suprotnom nemaš besplatene razgovore
Dakle, ako sam zvao nekoga prije nego mukte broj, ništa od toga?
:angry:
To se kao podrazumijeva, bez da mi je to itko u Tele2 centru spomenuo, ili nedajbože da to negdje piše, ...
Evo, sad sam zvao, imao prvi poziv, ali ne prema prokletom mukte broju :angry:
Našao sam napokon uvjete korištenja; bit će da si nešto falio, jer ne piše da mora biti prvi poziv baš između ta dva broja, već da mora biti aktivna postpaid kartica, i da mora biti upućen prvi poziv sa prepaid kartice, ...
http://www.tele2.hr/files/Uvjeti_kor...etplatnike.pdf
Sad čekam :respect:
bez obzira što si učinio ,sve se može napraviti da funkcionira kako si mislio.
potrebno je na prodajnom mjestu(moja preporuka) gdje si napravio ugovor,napraviti jedan zapisnik o besplatnim minutama,i to proslijediti u SZK.
moja preporuka je svima koji koriste MB da nakon nekolko minuta razgovora provjere skida li im novac sa računa ili ne.
dali tele2 sms imenik vrijedi samo tele2 korisnike ili za sve ?
jer kada pošaljem sms na 881... ne dobivam nikaka odgovor povratni :angry:
Samo za tele2 korisnike.
zasto ne radi na web stranici www.tele2.hr mogucnost web kupovine bonova? ili to samo meni ne radi?
Web shop mi je radio jutros u 8, a i sada.. Firefox izbaci neki certifikat error, samo ga treba dozvoliti i stranica će se nastaviti učitavati. Izgleda da su nešto smiksali s tim pa možda na drugim browserima radi probleme.
Bankomat?
Ili pak http://www.bonbonijera.hr/
odeš u Konzum i kupiš bon sa amexom :doh:
vec par dana poruke mi ne stizu na odrediste, nekad uopce, nekad za par sati tek dodu.
i to na oba tele2 broja. koji se vrag dogada, ovo me vec pocinje iritirati.
neradi roaming sa t-comom u zadarskoj županiji...nocas od ponoci...zna li netko razlog???
Ne radi ni u Splitu, a oni nemaju pojma moraju provjeravat ...... za popizdit
Pa to u poslovnom svijetu ne ide kao na pijaci, mora se sloziti i neko priopcenje tj. usuglasiti istinit ili lazan odgovor. Za to treba vremena :)
Fak, izgleda da sam trebao zvat T-mobile da njih pitam :loco:
evo saznao sam razlog greske i otkrivanja je....upit koji su u kamenoresci tele2 trebali uklesati na glagoljici te ga poslati na t-mobil nije bio pisan u wordu te je igrom te male greškice jos neotkriven kvar....kamenoresci t2 cine sve da do kraja dana taj upit napisu u wordu....
Naletio sam na ovu vijest na grupi hr.alt.cellular.gsm
od sutra (27.5) krece internet s Voice brojem i to:
10 lipa za 100 kb, sto bi bilo 1 kn po 1 Mb...
isto kao i sad 10 kn 10 MB, ali... nema ogranicenja. Dakle makar neko
osvjezenje sto je ok.
Sve vrijedi samo unutar Tele2 signala, kad si u T-mobile roamingu,
nista
od neta...
Eto.. sad cemo vidjeti, ne?
Kazu od 1.7 opet neka promjena, nadam se da ce biti tipa 50 kn 100 mb
ili tako nesto...
Ima li tko kakve pouzdane informacije?
evo nesto informacija: http://www.tele2.hr/tarife/prijenos_...a_za_1_MB.html
navodno se ukida mobil10 za bonove, a za pretplatu ostaje. nakon sto se potrosi tih 10mb ide prema ovoj "promociji", odnosno 20kn/mb na t-mobile signalu i 1kn/mb na tele2 signalu.
ovo je vec prevrsilo svaku mjeru. svaki peti ili sesti SMS mi ne dostavi, i to napisem SMS u duzi od 3 poruke. i zvao sam SZK, naravno nemaju pojma kaj se dogada. nekad dostavi nakon par sati, nekad uopce, naravno, skine mi sa racuna.
vec sam dugo korisnik, pretplatu imam 2 godine, preko 200kn trosim, imam i na bonove T2 za slike i slova tarifu gdje potrosim i do 100kn, i onda ovakva sranja rade.
razocaran sam.
Kritika na TELE2
Kupio sam prije dva dana u njihovoj bla bla ponudi sony ericsson c702 sa GPS-om. Prvi prigovor je to što sam u uputstvima našao da ta verzija Wayfindera koja je instalirana na mob traje 3 mjeseca i onda moram kupit original. Druga kritika je što se GPS naplaćuje, tj ne naplaćuje se GPS ali wayfinderov program da bi imao dostupne karte njih skida s interneta što nikako nema smisla jer to previše košta (1kn = 1MB) --> toliko je u Rh a šta ako odem negdje van RH onda mi je 150kn = 1MB.
Nigdje nije napomenuto da se karte skidaju s interneta i da imaš trial verziju programa na mobitelu. Na par telefona sam koristio GPS i ništa se nije plaćalo pa me ovo iznenadilo.
Nema Tele2 veze s ovim. Tebi SE poklanja trial program i to je to... A kako program radi piše na njihovim stranicama:
https://www.wayfinder.com/?id=1005
@Winamp: Pogledaj si ovu temu od posta 349 na dalje... Tema je o C905, ali isto ima Wayfinder.
Sony Ericsson C905
Inace u uputamo od mobitela vjerojatno pise upozorenje da ce operater naplatiti promet...
Piše u uputama to upozorenje da će se sWayfinder konektirati na internet ali u TELE2 kada sam zvao prije kupnje telefona i raspitivao se o GPS-u na c702 mi to nitko nije znao reći. Čak kad sam nazvao tele2 nakon kaj sam kupio mob to mi nije znao objasniti čovjek koji mi se javio već me spojio sa svojim nekim višim savjetnikom.
Vidio sam na forumu da ima par tema kako riješiti problem sa tim mapama, ali nisam još to proučio. Znam da se to može nekako riješiti ali htio sam napokon imati telefon koji ja nisam sam nadogradio sa 1000 različitih programa koji na pola rade. Al očito ništa od toga... Sve kaj je originalno ili košta ili ništa ne valja.
Hvala
imam jedno pitanje
prebacujem se na tele2 i planiram si uzet tarifu slike i slova.sad me zanima,ako nakon 30 dana ne nadoplatim bonom vraca se na osnovnu tarifu...a ako npr. 32.dan ponovo ukucam bon,dal opet moram slat poruku za aktivaciju te tarife ili se to automatski napravi
pa kad provjeris racun sa *130# ti pise koja si tarifa. ako ti ne pise slike i slova, posalji sms, ako pise onda su ti prebacili, nema tu neke nauke.
http://www.imagesforme.com/out.php/t526207_IMG0171.JPG
meni pise. :) Mozda zato sto imam novu tele2 karticu, ne vidim drugi razlog.
Bilo je nekih priča o tome kad se pokazuje tarifa, a kad ne. Uglavnom, izgleda da je vide svi koji ne koriste Mobil10 paket, dok oni koji su ga aktivirali onda ne vide trenutnu tarifu..
ali koliko sam skuzio, prepaid korisnici vise nemaju mogucnost aktiviranja MOBIL10 paketa. mozda su ostali za ovaj mjesec jos aktivirani pa zbog toga.
sve u svemu, meni se bilo prebacilo na osnovnu tarifu, bio sam nadoplatio sa bonom od 25kn, pokusao opet aktivirati SiS tarifu, dobio povratnu poruku da nije moguce. za par dana sam uplatio bon od 50kn, za 3-4 min mi je stigla poruka "SiS tarifa vam je opet aktivirana (tak nes)", nisam nista slao. eto, ako nekome pomaze.
Ja sam MOBIL10 paket aktivirao sad zadnji put par dana prije nego što su ga ukinuli, ali ne mogu provjeravati stanje potrošenog prometa, sad ne znam jel mi taj paket vrijedi ili su mi ga poništili...
Uglavnom moguće je da ne vidim tarifu zbog paketa jer ih koristim od kad su uvedeni a isto tolko dugo otprilike mi više tarifa ne piše, uopće nisam razmišljao o tom. :)
Ista stvar se i meni događa zadnjih 2 tjedna, ne svaki dan, ali svaki drugi-treći poruke jednostavno počnu zapinjat :angry:
Pa ako može samo jedan mali offtopic... Mislio sam taj broj prebaciti na vip, jer mi ona njihova opcija 500 poruka super paše :) Ali zanima me, jel mogu ja sad prebaciti taj 095 broj na vip, pa onda kasnije se opet vratiti na tele2? Ili je taj prijenos broja moguć samo jednom?
meni jucer 4 poruke nisu dosle na odrediste, i to sa razlicita dva T2 broja. danas su tek stigle. nakon toga sam odmah poslao sa t-mobilea i dosle su odmah to osobi.
naprosto me to nervira, saljem 600tinjak poruka mjesecno i volim da dodu odmah, jebes to kad se ne mozes pouzdati.
Primjetio sam da u zadnje vrijeme TELE2 često gubi signal pa mi zbog toga poruke nisu odmah isporučene.
poslao sam već 4 nazovi me poruke, u dva dana u različito vrijeme ali nijedna nije stigla tj nisam dobio izvješće da je sistem uopće zaprimio "zahtjeve" :/
Šta je sa MMS-om. Meni je neki dan poslao tata MMS, budući da sam bio u inozemstvu, stigla mi je samo obavijest. Kad sam se vratio u HR (nakon par sati od slanja poruke), pokušao sam je skinuti i otvoriti, ali nisam uspio.
Tada sam pokušao poslati opet MMS na svoj broj, 2 ili 3 puta, i ništa nije došlo. Ni MMS, ni obavijest.
Također, sa svog broja nisam mogao poslati MMS.
:angry: