poslovao s memberom " nokman " , proslo sve po dogovoru i na vrijeme , svaka preporuka.
Printable View
poslovao s memberom " nokman " , proslo sve po dogovoru i na vrijeme , svaka preporuka.
Poslao 6280 mortalu za sada sve 5 vidičemo kad stigne:thumbup:
Trgovina sa članom El Niño - posao prošao uredno, malo nas je administracija zezala, ali sve u svemu odličan :thumbup:
Trgovao sa clanom: Rebbit
Sve je proslo u redu!
Poslovao s članom Maniac sve prošlo odlično preporučam:beer:
poslovao sa članom prof. immortalis. zasad je sve ok. navecer dobivam mob pa cemo vidjet. :thumbup:
s brbom proslo sve ok
Trgovao sa khideg i sve :thumbup:
Trgovao sa članom TITAN. Veliki žmukljer i prasac.
Poslovao sa članom dubrava..sve 5
Kupio SX1 od lyn i sve u redu proslo! :thumbup:
poslao mob khidegu(zamjena za 7610) nadam se da ce sve proc ok
uzeo zvucnike od konan1 i rade...sve 5 :thumbup:
biznis sa Moby-em, za sitnu lovu dobio pravu robu:thumbup:
i vise sam nego zadovljan..
svake pohvale clanu.. :notooth:
evo danas nabavio karticu sony 1gb zahvaljujuci gocznet-u...novi clan, preporucam za trgovinu... :thumbup:
Trgovao sa Aaronom, on meni poslao mob iz Pule u Zagreb, ja njemu poslao mob u Pulu...s moje strane je sve 5, preporučam trgovinu s njim! :thumbup:
Dobio u ruke mobitel koji je prodao Vkosalec. Nisam osobno s njim trgovao, ali bilo mi je dovoljno ono što smo se čuli preko PM-a i to mi je bilo dovoljno da znam sve - čista preporuka. :)
:beer: :beer: :beer: :beer: trgovao sa el nino ,,,,,njemu možda prvi put kako ja trgujem ponekad ali čista 5 za sve osim što sam zaspao skoro hehehehehehe.
ppreporuka sa el nino trgovat
trgovao sa malenom01. ona meni poslala preporučeno broj, ja njoj uplatio odmah lovu. par porukica preko PM-a i potvrda o slanju preko SMS-a i sve super!
Moja topla preporuka. Stvarno pošteno, brzo i bez puno odugovlačenja!
malena01 :thumbup:
Evo neznam koliko se to moze nazvati trgovinom, al eto... Ja Ireni poslao dvd sa igrama, ona meni u koverti platila postarinu dvd i to je to... Sve je islo na povjerenje, ali ispalo je sve za 5...
Trgovao(mjenjao) sa Imaticom,sve prošlo odlično,svaka preporuka
takoder sve 5 sa THE NO :thumbup:
Poslovao sa Sms freakom, koji je bio i vise nego korektan!Poslao mu mobitel postom, novac mi je odmah uplacen na racun:klap: , svaka cast, ocijena 5:thumbup:
poslovao s vatrogascem po drugi put i sve je odlicno opet.
poslovao sa khidegom 10/5 stvarno posten covjek:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: evo danas mi stigo mob :) preporucam ga svima:thumbup:
Poslovao sam s korisnikom REDKING
(nokia 7610)
Sve je proslo u najboljem redu, PREPORUCAM :thumbup:
Poslovao sa clanom Sator!
-predmet usb kabel za Motorolu+programi
-s moje strane sve 5 dogovorili se,covjek uplatio novce i ja poslao!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=13196
Trgovala sa Gogsom,sve prošlo odlično,svaka preporuka :) :thumbup:
Takoder Reno666 preporuka, sve proslo odlicno, bez odugovlacenja! na licu mjesta, on meni karticu, ja njemu pare!:thumbup:
Trgovao sa Krumpirkom. Sve proslo extra dobro. Covjek mi poslao mob postom, pa da mu uplatim lovu kad se uvjerim da je u redu. Mislim da i ne trebam govoriti za Krumpirka da je ok, al eto - sve pohvale :)
Poslovao s khideg-om... Ja smatram da je sve proslo korektno i ok, nadam se da on ima isto misljenje... Pozdrav
Trgovao sa Osvetnikom88, kabel stigao i sve ok!
poslovao s članom Robi555 sve super, na brzinu riješili, preporučam:beer: :thumbup:
Poslovao sa RO@M-om sve prošlo odlično , preporučam za kupnju!!!
Svaka čast RO@M
Također sve 5 dosada jedino čekam pare da dođu,BTW mobitel mu je došao za 1 dan.
EDIT:Evo sve pet pare došle drugi dan!
Savakako preporučam trgovinu sa članom izunic!
Evo jos jedno trgovanje proslo za 100000000... Prodavac - ivstojic Kupac: ja
Kupio e900 za 1300kn (nakon pola dana moljakanja da mi posalje u Osijek, iako nije bio za to, popustio je... :) ), super zadovoljan mobom... isli da je dostava preko busa... Vozac mi dao paket (mob) i nije htio uzeti pare... ZAKON... Mob je odlican, super radi... Sve za 5...
Poslovao s članom zweitakt po drugi put isto kao i prošil prošlo sve super, PREPORUČAM:)
Trgovao sa clanom Tommek, zamjena mobitela, sto se mene tice proslo je korektno, malo sam ja kasnio:)
Radi se o mom poslovanju s članom BmwMPower i o prodaji Nokie 6280 na rate. Prije mjesec dana dogovorili smo da mu prodam na 2 rate, prva rata odmah i druga za mjesec dana. Čovjeka nisam znao pa je bilo razumljivo da budem sumnjičav pa je priložio kopiju osobne, vozačke i obrtnice kao osiguranje.
Danas je deal završen, sve je prošlo u najboljem redu, sve pohvale i preporuke za trgovinu s dotičnim članom jer je čovjek stvarno pošten.
Hvala na pohvali i na ukazanome povjerenju. Nadam se da ćemo još uspješno surađivati. Veliki pozdrav :)
Prodala mob forumašu Vladobradu,našli smo se,sve je dobro prošlo.Preporučujem ga sa ocjenom 10 :)
On je meni dao novce, i sve ok!:)
ja sam trgovala s Chellexom...coek je expeditivan nema sta:p:)
sa Icom sve 6...
uvijek sam govorio da su ovi TVZovci malo spaljeni :)
He, he... ;D Ta ti je dobra...
Trgovao sa bubAmeZhivot _om... Sa snjegove strane sve 11/10...
Iskreno se ispričavam ovom prilikom što sam kasnio, tj nisam mogao ranije doći da to obavimo... Stvarno, dečko me pričekao, i rekao sve što je vezeno za mob... ;)
Svakako pozitivni dojmovi! :thumbup:
Nadam se da je i on zadovoljan...
Eto trgovao sam sa Marin-om,sve je prošlo bez problema i korekno.Čovjek je ok i moja preporuka za druge...
Trgovao sa WildBabe...sve proslo u najboljem redu i prema dogovoru.Stvarno fer i korektan.Svakako preporuka
Trgovao sa _GT, ja njemu novac on meni mob, sve kako treba, svaka pohvala
takodjer, Qwasy6 je opasan trgovac, ali se drzi dogovora... :)
Trgovao sa Qwasyjem6, ja njemu poklonio mobitel i prenio pretplatu, našli se u dogovoreno vrijeme...sve 5, svaka preporuka! :thumbup:
Takoder sve pohvale korisniku ivstojic, dogovorili se, covjek dosao na vrijeme, razmijenili uredaje i kasnije jos otisli na pivu!! :beer:
Preporucam svakako trgovinu s ovim korisnikom...
Tommek i ja smo se na kraju prošle godine dogovovrili da ja njemu prodam tv karticu... ja predzadnji dan donesem karticu on veli da bu ju sprobal i ak bu ju štel da mi donese 100kn, ak nebu da mi ju zadnji dan donese... dođe zadnji dan on ne donese "zaboravil je"... i svaki dan on "zaboravi" donesti tu karticu... pa kak moraš glup biti da već 6 mjeseca svaki božji dan zaboraviš donesti tv karticu!!! i zovem ga donesi karticu 10 minut prije nek ide u školu nek ju donese i opet "zaboravi"... znam da tu karticu nikad u životu nem videl, jer ko zna e je prodana ili ne radi... ajde tommek reci di je ta kartica?? :thumbdown:thumbdown
poslovao sam s dosta ljudi s foruma, i sve je super prošlo, osim s korisnikom kako-lako. ako namjeravate poslovati s njim - pazite !!! jer je prevarant!!!
Ako je prevarant,objasni nam sto se točno dogodilo da drugi vide:jehon:
već sam to napisao , jer se je to desilo prije par mjeseci, al dobro . evo opet.
bila je zamjena mob za mob, i naravno on je iz osijeka pa nije on dolazio nego njegov frend. ja sam njemu dao novu moto e1000 sa garancijom, a on je meni trebao dati ispravnu SE p900, i kada sam se našao s njegovim frendom, probo sam zvati, zvučnik, i tako pogledao dal je zgreban i sl.... ali nisam probao BT niti IR..... jer nisam očekivao da to ne šljaka... uglavnom kada sam došao doma, skužio sam da ne radi niti BT niti IR. oboje je bilo pokvareno .... on se je meni smijao na to..... ja sam imao sreće da sam p900 prodo frendu jer se time bavi, pa nisam bio na gubitku..... ali biti ovakav smrad - toga nema nigdje...
Onda jest kako-lako prevarant.Kako-lako,kako te nije sram?!Trebao si ti doci na primopredaju,a ne tvoj frend.Ajde objasni ovo???:confused:
Necu nikako poslovati s kako-lako :thumbdown
Hvala na upozorenju!
Trgovao sa Xianfu, dosao je tocno na vrijeme(15:00h), dobio sam zvucnike za k610, sad sam provjerio sve radi kako treba, svaka preporuka:thumbup:
Takodjer sam jako zadovoljan trgovinom sa Qwasy6. Hvala malenoj na preporuci kupca:)
Trgovao sa clanom SRKI. Prezadovoljan. Moja preporuka.
Trgovao sa clanom Smogovac, sve pet:thumbup:
qwasy6,xianfu,marin-sve očekivano u najboljem redu...
boss212 preporučam
i čovjek čak došao u moje selo da mi da mobitel:)
Tomy81 takoder preporucujem, svaka cast
konan1 sve 5 :)
trgovao danas sa tomy81 i routerom, sve za 5......
trgovao s Fabi-jem sve 5,preporucam:beer:
prodao vladobradu n80,covjek je cak dao i koju kunu vise,a nije provjerio dali radi mobitel,a ja mu uvalio onu plasticnu kopiju mobitela koji ni ne moze upalit...
preporucam,decko je od dogovora,sve 5:)
poslovao sa smogovcem, malo je kasnilo, ali je danas stiglo
sve 5 :thumbup:
Poslovao sa ZWEITAKT-om sve prošlo u najboljem redu ocjena 5/5
Svaka čast ZWEITAKT majstore!
Ja sam imo dog sa _GT.sve proslo dobro,zato slobodno snjim radite,frajesr je ok.!!
trebo trgovat s dbogdanicem i malo me zaje... prvo reko da ga sigurno uzima da mu ga sačuvam i danas javi da je njega neko sjebo ,nije uredu al šta je tu je:thumbdown
Nakon duugog poslovanja s Tommekom nakraju sve 5!:)
Eto malo duža lista:
Trgovao s Qwasy6 - malo je kasnio al sve 5, preporučam
Trgovao s BM0021 - malo sam ja kasnio al sve 5, preporučam
Trgovao s RedkinG - malo se odužilo al sve 5, još čekam da mi lova sjedne od pošte, preporučam
@GoGs - Svaka čast čovjeku na strpljenju, ocjena 10/5 za njega ;)
@Ipavli19 - Sretnemo se u školi, ima br. mobitela i sve i ništa ne veli nek me tu hebe na forumu, vjerovatno samo zato da bi nesto napisao LOL! Uglavnom, ovih dana necu doc u skolu, imas br. moba nazovi, dopeljam ti doma tu karticu tvoju ili ti dam lovu, tvoj izbor!
A ti Ipavli, tu si se pokazao kao neki poštenjakovič, neznam ko ti je nabavio prvu 3650 i to skoro za džabe i ta sva sranja kaj sam ti donesel, a sad me tu ocrnjuješ, a mogo si mi to javit na mob da ti dofuram doma i gotovo. Mislim :thumbdown
Kolko ju nosim, da ti imaš br. moba moj, pošalji sms nazovi danas ti ju dopeljam, nije problem. Evo vidiš da nisam u školi kak da ti ju donesem u školu onda. Javi tu na pm ili kam god kad da ti ju dopeljam!
poslovo sa clanovima vkosalec i boss212,s moje strane sve 5,preporučam obojcu
poslovao opet sa HOC-om, sve 5, moja preporuka
...Boss212 - preporučujem... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34929 -> obavljeno uredno i na dogovorenom mjestu... 5+ ...
Eminem potpisujem
trgovao sa RedkinG_om - sve proslo za 5 - tip je za 10,sve kao sto rekao je bilo..poslao,ja njemu platio.. svaka pohvala .. imas 10/10 od mene..