Ja sam bio dns na paintballu. Zbilja je fora "igrat se" rata ;D;D. Sad idem namazat cijelo lice sa nekom kremom koja smanjuje masnicu (imam ih masu po licu i po tijelu) :D
Printable View
ravilov- jesu te potrošili :p
Došao doma, prodao 5800, sutra nakon biciklijade tražim iPhone (Cionn i ostali protiv iPhone- a :p) ;D
Ja bih jednom baš volio otići na taj paintball... :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEMOJ TO UČINIT (mislim kupit iPhone)!!!!! :GRRRRR: to niš nevalja...
A što se tiče paintballa, jedostavno je preeegenijalno!! Uživancija je kampirat ispod lišća i čekat da ti dođe protivnik pa ga 'zgađaš ko pi**u ;D;D
Al boli kada te netko pogodi u lice, recimo, ja sam takav biser da sam igrao bez zaštitne maske...Nepitajte zašto..:tomato:
Da... to sam ja htio pitati, šta ne dobijete maske ;D
Da, kupiti ću iPhone :D
Kao što rekoh- ima ono što meni treba. :)
A svaki mobitel ima mana.
Bezveze, pa trebali su vam dati maske...
Odo ja spavati :wave:
Sutra na biciklijadu :D
Da li ide netko od vas? :)
@georgy,
Jesu, potrosili su me skroz. ;D
BTW paintball je bila samo jedna od aktivnosti, bio je tu i zip line, i "setnja" po drvecu, i svasta...
I da, dali su nam maske, i rekli da ih unutar poligona NIKAD i NIKAKO ne skidamo. Takodjer je bilo strogo zabranjeno pucati na nekoga sa manje od 5-6 metara udaljenosti, upravo zbog masnica. Zato je masnica bilo zanemarivo malo.
I ne, ne idem na biciklijadu. :p
@-->Cionn<--,
To je glupo, ne bi smjeli pustat ljude na poligon bez maski. To su ocigledno bili neki "profesionalci". :creep:
Ako nemaju dosta maski, trebali bi pustit samo ljudi za koliko imaju, a ostali neka cekaju...
Istina i to kaj kažeš...Ma bilo je ok :D
Idem i ja "spavat" (Mo'š mislit idem si kaficu napravit i pravac učenje)...
danas ranije doma... ;)
sutra ujutro se radi, baš na spomenutoj biciklijadi...
stoga, laku noć... :wave:
Pozdrav svima...
Kud mi bas komp odluci vrisnut u subotu poslije podne. sad lagano sve pratim na mobu...
Evo i mene natrag... :) Obradovao se kad su mi rekli vamo da imaju komp,al kad sam uso u sobu,kiselo sam se nasmijao... Neka stara 286-ica s onim mišem sta ima loptu na sebi... Reko,neka,hvala... Sad idem rucat,pa cu na trening. Nadam se da ste bili dobri,jer popodne dijelim banove... ;D
uuu baš se bojim :D
Idem i ja na ručak, negdje u šestine :p
došao s posla...
predivan dan, jarun krcat... ;)
biciklijada, hostese, ma uživanje... ;)
sad lagano odmaranje, tekmica, sutra via spalato... :)
Došao s biciklijade. :)
Lošije nego prošle godine, samo mi je majca ljepša ;D
Sad sam vidio samo jedan štand s klopom i jedan s pivom, lani ih je bilo barem 5-6.
Ovi su neki monopolisti sad zauzeli...
Baš mi je bezveze bilo, jedino što sam tamo gađao metu strijelom i pogodio u centar iz treće ;D
EDIT: Gledam, neki prodaju iPhone sa 24 mjeseca garancijom, to su se valjda zabunili ili...?
čekam smjenu...
aloha, sjedim i razmisljam koju bi igru mogao kupiti da suzbijem dosadu :D
Šetao s curom dugo, baš lijep dan. ;)
Kad ste već kod paintballa - uskoro će biti zabranjen u Njemačkoj, juče čitao na jednom portalu.
tražim di da kupim šuze prek neta ...
probudio se nakon podnevnog spavanja...
znači opet cijelu noć budan... :D
Luna
Ovdje ti je lakše, nego na onom Đorđetovom linku :p
Inače, gledao 1 vs. 100, kakav krelac je onaj mali, je li neko gledao?
Umorio se od njegovog nastupa.
svasta.. i mislila sam da ce bit slicni argumenti.. ono, ajmo banat pejntbol kojeg iovak ionak igraju vecinom odrsli muskarci, al cemo zato sibat debilne crtice s hrpetinom nasilja i propagirat iste takve igrice, to nije bed. kaj djecica znaju..
rajt
svijet je oso ukur*c.
kupujem si parcelu na marsu.
žorži, ne bas na lotu :D od svekrve sam si ih dofurala.