Ajmo malo o vedrijim temama...dosta crne kronike...
OT: Prebacujem neku muziku na mob i jos malo pa na more.. :D
Printable View
Ajmo malo o vedrijim temama...dosta crne kronike...
OT: Prebacujem neku muziku na mob i jos malo pa na more.. :D
vedrije teme, velis :hm: od danas odbrojavam zadnjih 10 tjedana 2u1 karijere. to je, onak, jos malo. :eek:
Vedra tema: slikam na moru ko kreten, svaki korak mi je nekaj fora i idem to slikat. :notooth:
OT: gledam ovaj glupi film zvan Indijana Đonz... :omg:
Ovaj Firefox 5 je jos vece sranje nego prijasnje verzije...
OT: Slusam Tosea
Otvorio prvi račun u banci :)
Sad još samo trebam naći nekoga tko će mi na njega uplaćivati :D
Trazim neki dobar Creme brulee recept :D
ima stvarno zanimljivih kombinacija, i s cokoladom, i s raznim vocem.
ja sam sinoc radila one petominutne kolace iz mikrovalne. a jelo mi se slatko :D nisam bas odusevljena..
jutros sam saznala uzasnu vijest.. frendu iz osnovne umrlo dvogodisnje dijete :(
darovali su organe.
jos nemrem k sebi doc :(
Jeli taj frend imao blizance, pa da mu je jedno umrlo?
Ja pokusavam pronac slican recept onome iz Barcelone.
U kojem god kaficu/restoranu sam jeo crem brulee bio je vrhunski..
Nazalost ovdje kod nas ga rijetko koji restoran nudi..
OT: Przim se na suncu u vrtu ;D
Jučer nešto kosio oko kuće i posolio narukvicu. Nije niti skupa niti nešto extra fensi al mi ju žao majku joj.:angry: Lijepa je,neka čelična. :)
Danas dobio za đaba od frenda AIO detektor za metal i kao kablove pod naponom. Kupio bakteriju od 9V i malo se igram po sobi. Mislim da ću prije nabasat na zmiju u vrtu nego na narukvicu jer ovo čudo kmeči na svaki quratz. ;D
Mozda da malo zavrnes pipu za osjetljivost? :belj:
Nisam ti ja čoban neki tamo iz Vrlike. :belj:
Odvrćem,al đaba. Kabel nekako nanjuši al za metal je ćorak.
Štelujem dok ne počne kmečat pa smanjim i približim se metalu a on ništa. Mrdnem još mrvu i on odma kmeči i bez metala u blizini. Šema pali za kabel pod naponom. I sad? :notooth:
Smuc, jao, pa kaj ne paziš na stvari malo? Jbga sad, šta je, tu je... Buš kupil novu :notooth:
Ot: skinul aplikaciju protiv komaraca i upalim ju, kad njih fakat nema... O.O šta to fakat funkcionira?! :wtf:
Tražim đob i gledam Dobar, loš, zao :D
Moze neka preporuka za dobru knjigu??
Bas sam zavrsio sa Gaudijevim kljucem pa trazim nekaj novo :D
Cionn- tipa ta knjiga ili općenito neka dobra?
OT: Došao s vožnje.
Ulazim na Maksimirsku, vidim hrpa ljudi pješači... :jehon: Razmišljam je li danas neki koncert, utakmica... :hm: I onda vidim tramvaje...
Mislim da ih je 7- 8 travaja zaredano. Neki kombi je na sredini ceste, ali izgleda kao da tramvaj može proći... :dunno:
No, ja sam biciklom pa mi je svejedno :P
U principu, bilo bi super kada bi knjiga bila istog zarna, al nemora. :D
OT: Narucio 2 knjige sa Amazona
prijatelj i ja bili na barki lovit ribe al ulovili samo 4 l vina i vise nista :)
^^ Zato ste trebali uzest kruha i ić na ježine. :belj: