ovakav guči brate
http://www.youtube.com/watch?v=OrY01...eature=related
Printable View
ovakav guči brate
http://www.youtube.com/watch?v=OrY01...eature=related
bbbrljo, marin, wankower, sonyck ...pozdrav ekipo :respect:
došao ja još u nedjelju, ali kao što sam i rekel izguboi je forum čar...
i Vertigo izbriši iz potpisa inicijale grada KR, jer nisi se udostojio pozdraviti svojeg Zagorca nakon dugo vremena izbivanja....:banme:
points kralju sta ima?
da nisu svi osli na red gsm a :crazy:
Ništa ekipo..idem ja...:wave:
i nadam se da će vertigo vidjeti moj prijašnji post o njemu....;D
aj...zzzzzz
marine, nisam ja kralj, ja sam car...
inače, igrao crve :p
care,kako je?
ma jok.. cini ti se.. opce pa moje nisu Lykin III..
http://uploadcentar.com/img35/th6897img_0229.jpg
Pa to je dječje, ne čudi me što nema broja iznad 38 :p
evo nije loše, kako je kod tebe?
A kad smo kod patika, evo mojih što juče uzeh :notooth:
http://jdsports.scene7.com/is/image/...sm=1.1,0.5,0,0
@Rave, meni nisu "lipe" al ni najmanje.. i htjela sam crne.. ove sam na brzinu uzela jer mi je tad trebalo nesto za na trenirku i trckaranje.. i sto je najgore u citavoj toj prici (imam sugav digitalac i nemrem vam uslikati kao dokaz), te najkice su 37.5 eur broj.. onak, 37.5 djecji model imaju, a zenski normalan ne?! yebemim.. ameriku!!
Grom i Pakao, te svi sveci, i ostali nepodobni! :bat:
isparilo mi 4.5 Gb, pažljivo skupljanih CGI slika tijekom zadnjih 3 god, pa ovo je za ne vjerovati, fucking još jemput grom i pakao :hunter:
@Smrt: poznata situacija, još neznam zašto mi se to bilo i dogodilo, al ne ponovilo se :-/ link
Probaj sa recovery toolsima :) Npr. restoration.
neda mi se spavat...,wankoner ,sta su te toliko razmazili?Meni je bolje nositi geoxice nego nike ili tako nesto.Sta za 700kn kupim 3 para geoxa..:cry:
Zna ko mozda kako se brljo zove?
dobar jutarr :wave:
evo, došao sa kave . . .
gledam kaj ima . . . ;)
Pozz svima :wave:
Operem, obrisem auto, odem oprat krpu, vratim se, a tamo se neka sova, gamad :sheriff: posrala na haubu.... :rifle:
dosadno doma . . .
idem do klade, možda padne nekaj danas . . . ;)
pozdrav svima...
evo me na faxu...
ubijam vrijeme...
još malo pa kući... :jump:
pa gleda tekmu... :hrv:
mah drek, ovo sam ja kriv, naime kod backupiranja diska s starog računala, pažljivo sam pržio sve, ali zbog toga što sam se žurio da sve to napravim, formatiram diskove i nanovo instaliram os, jerbo je komp išo u prodaju, zaboravio sam spržiti dotični folder
greška je u tome što sam imao dva foldera vrlo slična imena, a ovaj durgi manje bitan mi se nalazi na dva razičita DVD-a, što znači da sam zabunom snimio dva ista, a ovaj bitan nisam :tomato: :bat:
Manje piti drugi put :D :p
i ja volim sovice :)
ljetos je mama sovica napravila gnjezdo u drvetu pred našom zgradom i navečer kada bi valjda otišla u lov ili šta, mala sovica bi ostala i pijukala do besvjesti za mamom.... isprva je bila totalno simpatična, kasnije je postala dosta zamorna :bat: nazvala sam je "nervozna" i dam se kladiti da je u jednom trenutku uspostavila konverzaciju sa našim ventilatorom (koji je pištao u njenom tonalitetu dok se okretao :notooth:)
zakon :D
Ubio bih primitivne ljude koji sovu smatraju za znak smrti i tjeraju je kad god se pojavi u blizini :mad:
Se računa ćuk pod sove? :) Redovito se nađe ljeti jedan koji uz*ebe kvart u kasne sate, al nije da me previše dira.. Makar ne kužim to gugutanje, nitko mu ne odgovara s druge strane :D
Naravno, i ćuk je sova :) I to najčešća vrsta kod nas :)
Ćuk (lat. Otus scops) je ptica koja spada u red sovovki.
I to vas uče na ekonomiji ;) Luda ptica, vrlo teško je možeš locirati prema zvuku, rekao bi da nema šanse da je otkriješ u gradu među zgradama.
Mozda sam se krivo izrazio. :D Neki vrabac je ostavio toliko izmeta kao da je proletjela sova. :D To je to, jer meni je sova sinonim za pticu koja moze jako zaprljati auto. :D
Najveci bed je sto moras ubaciti najmanje 5kn za onu vodu sa samponom za auto i onda jos 5 za vodu za ispiranje. :hrv:
Vi i vaša sova....;D
ajde idem ja... :wave:
nije istina ko ti je to reko fly nan?
ma drek....perem auto isključivo kad idem na svadbu
(i na sajam po friške odojke :D)
((nakon sajma, ne prije ;D)
fly nan jesi znala da sove vole lagat? aha to ti je dokazano
ne vjeruj njima :D
...veče...
...idem ja van....
Svaka čast pointsu i lili koji se se jedini udostojili čestitati mi rođendan...:respect:
očito za ostale nisam dovoljno dobar....:satan:
idem spat....:wave:
aloooo kralju sretan ti rodjendan...A jao...SRETAN RODJENDAN TI
Baby maramice uništavaju lak :D
ja perem gelom za tuširanje :)
pa sretan ti rođendan gorane . . .
danas se zapili slaveći frendov . . . :)
evo me doma, malo je to postalo iscrpljujuće . . .
sutra ispit iz propisa, nadam se prolasku . . . :)
wish me luck . . . ;)
da dobra . . . :)
Dobar dan. Bio na faksu, smorio se... Odigrao dva worms deathmatcha da se opustim ;)
Ja bio u gradu,i kupio srebrni sprej za malo pospricat felge na kanti,kad ono ne valja ni za ku***! Morat cu popodne u drugu trgovinu,po drugog,a s ovim cu na Bozic ukrasit drvce... :lol:
baš sam si po gablala i sad bi najrađe u krevet i nabacila neki njoj http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b010.gif
Balkanac je kupio novi disk,weee... Sad napokon ima dovoljno mjesta za cjelokupnu švedsku kinematografiju ;D
idem na ispit . . .
nadam se prolasku . . . :) ;)
pozz svima . . . :wave:
danas idemo na karaoke u fontanu hehe :notooth: jedva čekam :)
inače, kuham špagete :)
Citam http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=760365&postcount=20 i mislim si kako mi je uzeo rijec iz usta.
Ma bravo bbbrljo legendo.
ma ko kaze da nema oglasnika na cafe mobilu :notooth:
a sto je to guitar legend?
mjenjao se s tomyem za mobove :respect:
kupio si powerball
nije mi stari zgasio net kak je obeco
i da, trco maraton za tomyem...uf....
pozdrav svima koji ste temu...
pozdrav bbbrljo i laLuna... :wave: vas poznam, pa vama poseban pozdrav... ;)
čestitam bbbrljo na položenom ispitu...
evo ja malo svratio u "forumsku kafanu"... reko da vidim šta ima ovdje... :)
Dobar večher evrivon!
Cestitam brljo! :)
to se pitanje odnosilo na luno ili i na mene ? ;D
Ja se lagano spremam za subotu i Auto Show :spin:
igram se sa mobitelom i tako...
a mislim da ću vas uskoro pozdraviti... :D
i na jedno i na drugo . . . ;)
ides vec u subotu?
pa tad ce biti najveca guzva . . .
Odo ja gledat Nikitu... Laku noc! :wave:
http://www.salji.com/files/5n1ob20358qme7zrsv5c.jpg
Auuuu..Sutra cuganje...
evo bas idem gledati nikitu
Evo da i ja malo svratim :)
Bio malo vani, pa na nekoj kućnoj pijanki (ali nisam pio :notooth:)
Postoji šansa da i ja navratim na ZG Auto Show :notooth:
bez brige... slika će biti... ali slika auta i motora... :D
da imam drugačiji rapored predavanja, ja bi vjerojatno otišao usred tjedna...
ico, dje si, vidi, forum nam u muskom reproduktivnom organu lately.. nikog nema :(
brljo, bas sam sad brojala, 17. dan je danas bio. kul.. i jos sam vjezbati pocela.. milina ;D
i ja bih trebala na aftošou, al u nedjelju kak sad stvari stoje.. iako se ja protivim, znam da ce bit grozne guzve i tak to.. al tjeraju me u nedjelju, a solo mi preko tjedna bed ici ;D