gledam latinicu..zena se zove banana :lmao:
Printable View
gledam latinicu..zena se zove banana :lmao:
@Vjeko kak si naporan! odi van u bertiju i zapocni s prvim covjkeom kojeg vidis igrat svoj kaladont, mozda dobis shaku u glavu ;D
haha dobar si! to je kaladont na vjekin nacin.
e, vjeko, a mene zivo zanima odakle si ti? rodjen si tu, jel zivis u hrv? ili?
mislim, uzasno si nepismen, ne da su u pitanju neke gramaticke greske tipa ije/je i tome slicno, nego ti brate mili profulas kompletne padeze, ma profulas sve sto se moze profulati.. gore nego gasterbajteri koji su vec 20 godina na relaciji Osterajh - selo moje malo..
ljepa moji hrvacka jezika :hrv:
haha, volim ovakve prepirke :notooth:
Luna se zapalila... :)
vot??
ma nooooo...
dzizs, kaj cu sad ban pobrat zbog vrijedjanja??
ne, ne fakat.. najnormalnije pitam covjeka odakle je, i di zivi.. jer fakat se pismeno grozno izrazava, a jbg, obzirom na struku maltene mi je profesionalna deformacija imati osjetljivo uho/oko na gramaticke pogreske.. dec ol..
btw.. 7. dan bez cigareta ;D aj em leđnd
Sorry luna, ali meni se čini da sam na nekoj od skorašnjih stranica vidio da si pisala idijot... Jesi li to bila ti ili sam se zabunio?
lol points ;D
da, to sam bila ja! i to je bilo namjerno! kao sto nekad zna biti i s ubacenim ipsilonom. da me automatska cenzura ne pojede ;D inace, ima ovdje forumasa kojima ispravljam seminarske radove.. vise vjeruju meni nego spell checku.. tako da budi siguran da je moj "idijot" namjeran..
hahaa..ma ja sam ti hrv. cigan;) ..sad bi ti trealo biti jasno.
..ne pa..to tak ispada zato kaj sam hiperaktivan kad je rijec o tipkanju..ak nisi skuzila nekad znam fulati slova..onda se jos moram skoncentrisat na tipkanje..tak da onda nemrem pravilno razmisljat..pa nastojim govoriti sto ''ulichkije'':cry:
pozdrav svima...
svratio malo da vidim šta ima...
Kako to Luna da si odlučila "baciti" cigarete??
I svaka čast, već 7 dana, jel... ;)
Al kako sam ja prije znao reć:
Sve je to u glavi...
;)
znam, skuzio sam..kazem ti to mi se dogadja kad tipkam po forumima-nestrpljiv sam +to kaj mi se motaju neke druge rijedi** u glavi, a sasvim nesto deseto pisem...pa nekad znam dobro pobrkati.
**(da ispravim-rijeci-eto vidis, jednostavno tak napisem)
oke, od sad nastojim biti skoncentrisovaniji...poradit cu na pisanju..:comp:
:lol: :lmao:
malo gledam oglase po kupiprodaj...
Što sve ljudima neće past napamet samo da podignu cijenu mobitela...
http://www.kupiprodaj.net/HR/oglas15...re-edition.htm
Lik je dignuo cijenu uređaja za duplo, jer je instalirao aplikacije, koje se mogu besplatno nać...
:lmao:
koji lik... nevjerojatno...
odlucila, eto, da ne zelim da mi soba smrdi (sada sam u novoj novcatoj, steta je usmrditi je dimom..), ne zelim da mi kosa i odjeca smrde.. nije zdravo.. razmisljam o potomstvu.. i tak to sve skupa ;)
i jos kad skuzis da imas viska love.. milina ;D
(serem, u stvari sam se zasrala k'o grlica neku vecer kad mi je herc gadno preskakao ;D )
ugl.. da, sve je to u glavi. velika vecina nikotina se iz tijela apsorbira vec nakon 3 dana. u roku dva tjedna fizicka ovisnost sasvim nestaje. ostatak je u fakin' psihi..
a meni je tak kul i tak sam si faca kaj ne pusim, ono, svi mi se dive, koji sam karakter, blabla..
a ja si pjevam.. pogodi sto? "INATI SE.. Slavonijo" ;D
došao s treninga, jeo, sad gledam kaj ima novog . . .
lagana šljiva ispod oka od kacige . . . :notooth:
znam da neki ovdje idu u ruđer, pa bi bio zahvalan ako bi me kontaktirali na PM, nešto me zanima . . . ;)
i malo je hitno . . . ;)
Čovjek vjeko, čovjek! :D
A Luna, nhf! :)
idem polako spavati . . . ;)
laku noć i pozdrav . . . :wave:
@La_Luna
keep up the good work . . . :thumbup: ;)
dobro jutro!
gledam kak pada snjeg,a trebala bi u grad...:)http://img267.imageshack.us/img267/3...g323pn8.th.jpg
wtf? bijelo govno? u Zagrebu? 18.03.? nakon sto je jucer bilo onak, vruce prakticki za kratke rukave!?
i onda Jamal kuka.. brate mili, to je u Kanadi bar normalno..
ja sam meteoropat! idem si nabavit noz i idem se setat po Ribnjaku. cujem da je to in ovih dana..
eh luna..ja idem na tresnjavku,hmm tam je moderno vatreno oruzje....:rifle:
Kod mene kiša... Bio na faksu, jedva ustao jutros. Nadao sam se da ću samo nastaviti spavati kad dođem kući, ali me uvijek prođe volja...
jbt vidi stvarno snijeg pado, omfg ;D
ja stvarno znam fulat ;D
(nisam išo u školu :hrv: )
Pise kod zdenca na zagrebackoj dzamiji... Tuzno :(= Citat =:
Aleksandar Koprenica srpsko kopile
Bogami pada snijeg i kod mene... Igram worms world party s drugom čitav dan :)
bio u školi, pa na kavu, sad došao doma . . . ;)
gledam kaj ima novog . . .
jebe me iskon otkako sam doso doma , dakle oko 2 - nemogu 3 minute bit na netu da se ne diskonekta.
evo, ispunjavam smisao ove teme. :veselise:
nemogu frende. kad vidim ovaj crni thompson kak svjetli ko nju jork , dodje mi da ga pokrijem nekom krpo m, bode u oči-
btw u 21 00 pocinje na rtlu mislim film , "dozvola za Fockere" , ko nije pogledo nek gleda , kakav lol
trebam nekoga ko sad ide u ruđer, po mogućnosti što prije . . .
javite mi se na PM . . .
sada??u 10 sati?
bilo kada, što prije . . . ;)
masnica je sad ispod cijelog oka, danas na tjelesnom je nadopunio i sa jednom malo iznad i malo razrezao arkadu . . . :notooth:
http://img148.imageshack.us/img148/1...1071bl4.th.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/2...1073dq5.th.jpg
Kažeš,ti turniri u šahu se stvarno znaju oteti kontroli ;D
kako zadnji dan? :notooth: srijeda? :D
dobro jutro
osvanuo lijep i sunčan dan, biće do 11 stepeni :) ja moram na vježbe u 13h
Ja evo na poslu... :( Pojeo jednu kesu kexova,i sad blejim u ekran...
sad bauljam po kompu, gledam sta jos spakirat, u 15 do 5 vlak :)
došao doma . . .
ujutro u školu, pa na sprovod, a poslije na tekmu . . .
Frano Despić [1990 - 2008] R.I.P.
sada si na boljem mjestu . . .
ždero kremšnite :D
učio...
slabo mi i sporo ide, padam u depresiju... odoh se najesti mesa i luka :D
idem van, malo se smiriti . . .
pozz svima . . . :wave:
bbbrljo dali je Frano Despić išao u OŠ kralja tomislava ?
tako mi je od nekud poznat... ali neznam od kuda...
sorry kaj pitam ...
...sad me frend nazvo...da dolazi do mene na kafu...........a ja bi spavo.....
inače jutro...
Pada kisa,a meni se nista neda... Pustam muziku na jednom nogometnom turniru vec tjedan dana,al kisa ce ga syebat veceras pa sam happy :)
počela kišica.. idealno da počnem nešto učiti. a moram u 5 na neke konsultacije na kojima je mega-gužva :(
Igram
http://www.budalizacija.hr/game__ama...rgeon__474.htm
i ludo se zabavljam,
jedna od bolji flash igrica on line.
gledam farmu, pijem sokić... čilam :)
Gledo dosad Housea- napokon je našao tipa koji je jednako dobar kreten ko i on ;D
ja kod bake, ćuku vremena dial up-a na dan, yay -.-
pogledao istragu i provjereno . . .
sad sam na kompu . . . ;)
Spremam se sutra kod familije malo za blagdane. Btw,jel netko zna za nekakav hotspot ili internet cafe u Pozegi?
Evo čistim monitor u jedan sat u jutro!
Možete i Vi ako stisnete ovaj link i F11 tipku.
evo meni puklo sad i pricam s frendom nes.. i odlucimo se ic na more sad, idemo zvat jos nekog i na put..malo avanture..il jezero, il gorski kotar, il...
nije vazno..glavno da imam fotic, cuge i idemooooooo...........zurim
idem van . . .
vidimo se . . .
pozz :wave:
Vidim da nema ni žive duše ovdje... to nije dobro...idem spat, sutra se ide na Pag, pa me ne bu do četvrtka...Sretan Uskrs svimaaaaa......
Malo je zamrla tema :)
Juče sam malo išao kući, no evo me danas opet u Banjaluci... izgleda da se sprema kiša... mada je jako toplo vani :)
buđenje uz lupkanje kiše po prozoru . . .
danas tekma, pa pe psihički i fizički pripremama za istu . . . ;)
snijeg je opral ko u kanadi
Neznam kada sam zadnji put tako dobro i čvrsto spavao...baš je bilo lijepo spavat :D
Sunce! http://www.asturcon3.com/emicons/beach.gif
Milina, otpedalirao turu, došao doma i čekam da se bojler zagrije...
xlr, zar ti nije non-stop uključen? :)
kod mene kiša...
Jesi i ti jedan od onih koji kažu da je ekonomičnije držat bojler uvijek upaljen? :D
tu onak, malo pada, malo ne pada . . .
nije baš hladno . . . ;)
@xlr
jesam :) a i ne bih mogao podnijeti da nemam tople vode, ne volim ni ruke oprati mlakom, a kamoli hladnom :D
Damn cold-blooded economist :D :p Hladno ili toplo, bitno da sam se sad okupao.
E da, neki dan sam položio upravljačko računovodstvo http://img116.exs.cx/img116/1912/t7xhappy.gif možda ti zazvuči poznato.
I ja sam ga položio, kolega :)
Trenutno slušam makroekonomiju, međunarodne ekonomske odnose, finansijski menadžment i organizaciju poslovnih sistema. Ti? :)
Najdosadniji semestar ikad :(
Daleko smo od kolega što se faksa tiče (ja sam na politehnici), nemam baš puno veze sa ekonomskim faksom osim 2 predmeta koji spadaju u tvoju struku. Nas više drilaju sa nekakvim menadžerskim forama, upravljanje ovog, vođenje onog itd. Cijela godina mi je u menadžerskom štihu :)
A sad, ako te zanima, nabrojim ti neke 'bolje': menadžment projekata, poslovno-proizvodni procesi, upravljanje kvalitetom, proizvodno inženjerstvo and so on... :D Veselo!
Baš veselo :)
Nema veze, kolege smo po forumu :D
prošetao psa, polako na tekmu . . . ;)
pišemo se poslije . . .
pozz :wave:
šunkica se kuha.... :)
nagovaram smrću da mu ofarbam jajca :notooth:
uspješno sam debrandirao mob, malo skinuo aplikacija i instalirao ih...
sad mogu spavat... ;D
Jel nam može ko uživo reportirat stanje na ulicama? Ko vodi ? ;D
Evo i mene...uskrsnuo sam....;D
Dobrodošao Gorane :)
Svim katoličkim vjernicima - srećan vam Uskrs!
usto vako rano da gledam ManU-Lvp kad ono nema prijenosa...
Hvala dečki (bbbrljo i points) na dobrodošlici....:respect:
Ali nakon povratka neće više biti kao prije,više ne volim ovaj forum tak jako i neću provoditi puno vremena na njemu...;)
Stoga vas sve pozdravljam i kad nađem vremena doći ću vas pozdraviti...:hrv:
:wave:
@ Goran: Navrati ponekad... :)
Takav režim i jeste bolji :) Forum izgubi čar ako ga prečesto posjećuješ, kao što ja to činim lately :)