Sada znam kako zvuči lanac prije nego što će puknuti... :notooth:
Makar, pedale se puno lakše okreću bez lanca... :hm:
Bio u Dubravi, predobro su plesali- a kasnije i premoćan rap battle (na meni najdraže beatove). :thumbup:
Printable View
Sada znam kako zvuči lanac prije nego što će puknuti... :notooth:
Makar, pedale se puno lakše okreću bez lanca... :hm:
Bio u Dubravi, predobro su plesali- a kasnije i premoćan rap battle (na meni najdraže beatove). :thumbup:
Kako sam sretan sada!
Uspjesno popravio prosjek, bit ce slavlja za vikend :D
[QUOTE=-->Cionn
Toliko košta,da..ali dobio na poklon..:)
+idem trenkat:)
Naručil sam si Heelys tenisice :notooth: sad neznam kak bum platil... Stisel sam Prek kreditne kartice, a ništ mi nisu dali da platim.. Valjda mi dođe mail kad provjere jel ih još ima u skladištu...
vid' ovo... nikog' ovdje... baš bezveze...
jučer gledao trku formule 1... zanimljivo bilo (osim dvosatnog prekida) :D
odo dalje...
Silovao sam ga od kupnje. Tako da sam i zadovoljan koliko je izdržao :D
Ja čujem nešto klepeće, ali mislim- valjda bude prestalo ako malo brže vozim :dunno:
I prestalo je :notooth:
OT: Probudio se tek sad.
Jučer bio na maturalnoj.
Shvatio da mi je odijelo baš fora :D
Slab si ti bio kad si se već probudil :D
Ne treba mi puno sna, a i oko 4 je već sve zamrlo.
Meni je bilo dobro :)
Ja bum poludil... 2 puta za redom ja pošaljem paket a ovi debili su nesposobni podignut paket.. Vidim da me neko zajebava... :hm:
Jesam ja jedini tu kaj bu učil prek praznika? :notooth:
[QUOTE=-->Cionn
Da, povijest... To mi nikad nije išlo... A i imam strogog profesora, tak da je to dobitna kombinacija ;D
@Ico, da zanimljiva utrka - utrka je bila preeeeedobra! ne sjecam se kad je zadnji put bilo toliko dogadjanja i toliko iznenadjenja.
ne mogu se cak natjerati niti da zalim Sebastiana (iako sam se zaljubila i navijam za njega :D) kad je Jenson cudo napravio!! cudo!!
si vidio sta je Kanada, oni imaju grtal'ce i za kisu :D
@georgy, bas pukao pukao ili se samo karika rasirila? to ti se nama na Rabu desilo prije 3 godine. terali bajk uz brdo po kamenjaru, zesce opterecenje. i lanac samo padne. onak, wtf. nit alata nit icega, u piiiiiiiiiiips mile matere od civilizacije :D a nis, k'o pravi neandertaci, dva kamena u ruke i udri po karici.
taj lanac i dan danas drzi :D
Baš puče :)
Drži, kad ne voziš :p
OT: Kao nešto ponavljam za obranu završnog...
ma nije puko na mom bajku. nisam tad jos nit imala gianta. muzu se to desilo. doduse, i on sad ima drugi bajk, al ovoga jos njegovi koriste, s tim istim lancem popravljenim s dva rapska kamena :D
Da, rav... :rolleyes:
Bio u Americi pa misli da je najpametniji :belj:
OT: Obranio rad. Ne shvaćam koji je smisao te ocjene...
Evo ne znam ni ja koji je više dan da slažem klavijaturu i konačno se nazire kraj. Spremna je za svirke a u hodu ću još dodat šta bude po mom guštu. Zasad sam naoružan do zuba... :notooth:
ja, kobasen mit špek unt slanina s ajvar mit pašteta od domača jetrica. ales zalijati mit pun penis gemischt und glog liker. treba iti u pasivnu horizontalu :D
@smuc,naprani ove man band
Aber, zerstört mich zwiebel ahahahahah!!
rus, sjeo povrat poreza!!