4. dan nepusackog staza
Printable View
4. dan nepusackog staza
kuliram...
e šta sam se nasmijo u vezi Zeus foruma....
Inače, stari došel s roditeljskog, mislil sam se pozdraviti od ovog foruma, ali je sve prešlo OK...
Ja sam super, vi?
gledam neki low budget hu-ha na novoj
srao sam... uff sad je lakse morem iti spat :D
evo, došao doma izvana . . .
strusili sambucu, pa prešli na pivu . . .
sad nemam kaj piti doma :notooth:
idem spavati . . .
laku noć . . . :wave:
Dobro jutro!
@ dubrava šo` ti radiš u ovo vrijeme na forumu ;D
Dobar dan svima... :)
Budan od 2:50 , uz jedno kraće spavanje (1h) u među vremenu... ;D
mirko mirko :hrv: :hrv: :hrv: :hrv:
mirko car :respect:
Prekratka borba, ali se opet vidi da Mirko nije toliko agresivan kao u najboljim danima.
bum ,:hrv: tras i gotovo:)
Ja više čekam F1 utrku, tj snimku utrke jer ne namjeravam kad dođem izvana to gledat u to doba :)
svaka cast,al ipak to nije protivnik njegovog kalibra,ni blizu..al bar je probio led,nabacio koji kg,mozda se vrati u punom sjaju
bok ljudi! evo jednog leteceg pitanja. trebao bih malu uslugu. jel mi moze netko potpisati fexplorer. tko ima volje neka mi se javi na PM.
p.s. morao sam bas ovdje napisati, jer u tematskom forumu moderatori nemaju razumijevanja.
hvala.
Poke the Penguin...
http://www2.gamesville.lycos.com/htm...ke_penguin.htm
Uhhh, s time sam izluđivao profesore dok sam igrao na labosima (nakon što bi završio obavezni dio vježbe) ;D
Eto, 459 mph. Mislim da sam jednom uspio 530 ;D
A opis igre je krvav - trebate što jače odalamiti mankija :hrv: Živio hrvatski :hrv:
To je legenda....
http://www.besplatne-stvari.com/igre/Ostalo/metele/
Ovo za one koji se previše živciraju zbog komjutera.
mir s vama!!!!!:hrv:
drzim se tak da tece i 5. dan ;D
nekak mi je prelagano sve to skupa.. osjecam se ko da nikad nisam bila pusac.. opce ne fali cigareta.. bzvz.. a ja misla da cu napokon imat jos jedan izgovor izuzev pms-a za zivcanjenje na druge.. nis od zivcanjenja.. ah..
joj, da, primjetih da sam ful hiperaktivna i da mi se broj rijeci koje mogu izgovoriti u minuti drasticno povecao ;D brbljam k'o navijena
Polako pripremam sve za tulum koji organizujem večeras :p
Dobro je. I ja bih mogao nešto večeras...nema mi staraca :p
jojj.. jedva gledam :)
da znate s kime sam bila jučer vani u fontani? :) s dragim prijeteljem chellexom hehe ,bio i gog i još jedan zaboravila sam ime :)
nemrem gledat :) danas repriza ;D
čekam pizzu :licklips:
hehe ne znam do kad su oni ostali, ja i frendica smo otišle oko pola 5 jer njoj nije bilo dobro.. a već tad su svi bili zeleni :notooth:
idem se spremiti za tuhelj :)
:wave:
Pa ja nemogu vjerovat da nitko nije ništ napisal danas ovdje......
dobro jutro svima! bio na zrinjevcu i tvornici... taj belfast food je skroz otiso u qurac, bila je 10 put bolja proslava sv patricka u ksetu u cetvrtak neg ovo u u tvornici...
http://img177.imageshack.us/img177/1223/hailbs7.gif
nakon tocno 331e stranice ovog topica i ravno 8250 napisanih postova (slovima : osam tisuca dvije stotine i pedeset napisanih postova) , čovjek je pogodio srž problema
ja mogu shvatit da netko napise kaj radi
nemogu shvatit da netko svako jutro se budi i izvjescuje hrpu nepoznatih lljudi da se upravo probudio
c ya
be good
Doso s mise. Gladan... Rucak... Kava... Kladionica...
Netko je ljut... :rolleyes: ;D
Polako, ima tek 15-16 godina :D
A meni je danas rođendan :)
Sinoć pravio extra tulum, prvo u kući pa smo išli i vani ;)
pozz svima
oporavljam se od jučer . . .
prvo proslava rođendana na tekmi, zatim odlazak na zrinjevac, zajebancija uz potoke pive, pjevač eksira pola pelina i kaže da mu bolje paše šljivovica (pjevač je biorac, pjevao pijan, ali odlično i za pamćenje), po kraju koncerta na after na cvjetni, poslije toga polako doma . . .
uglavnom, odličan vikend . . . :thumbup: ;)
Izboden 18-godisnjak
Ovdje sam trebao jucer biti...
citat''Susjedi na Laništu za ubijenog Franu Despića rekli su da je bio miran mladić koji ne bi ni mrava zgazio, a pohađao je Srednju strojarsku školu.''
jeaa..miran mladic,, tj. dvolican mladic. tatin tatin i mamin decko, a kad izadje van s ekipom razbija.. znam takve..koji ne bi ni mrava zgazili... mrzim te navijacke skupine.. hrpa papaka..ajd ak si faca, idemo jedan na jedan..imaj ti noz i sve to, al idemo jedan na jedan, kuzite me..
po mom jedino zrtveno janje jest aleksandar k. - sigurno to nije s namjerom ucinio, vec s bijesom. po mom bijes se ne moze kontrolirati..spletom okolnosti nastalo je ubojstvo - nazalost.
@ostali - ova tema je jedan veliki 'spam' na ovom forumu...kak bi ''laLuna'' rekla - ''to sam bezveze opterecuje server!'' :D
ja cu citirat ovaj dio clanka
taj rat je donio ogromne posljedice cijeloj zemlji , a imam osjecaj da se Zagreb najvise promjenio.= Citat =:
Ubojica se nakon kraćeg vremena sam predao policiji te ispričao da je nož bacio u kantu za smeće, u kojoj je policija i pronašla krvavi dokazni materijal. Obitelj Despić u Zagreb se doselila 1992. iz Vukovara, u jeku najžešćih borbi, a Franin otac je poginuo braneći grad.
koji debil uopce nosi van noz ?
da, ne bi ni mrava zgazio . . .
poznavao sam ga iz viđenja, ok i pristojan dečko . . .
ne vidim razloga za mržnju, kakve veze ima što je bio navijač?
nije ubijen jer je navijač, ubijen je radi gluposti . . .
a po tebi napadača opravdava to zato jer je to napravio iz bijesa, to je onda ok?
sad sam ja bijesan i idem nekog ubiti jer po tebi ljudi bije ne mogu kontrolirati . . .
kako ti kažeš da su navijačke skupine hrpa papaka, kaj si onda ti?
skrivaš se iza tipkovnice i sereš gluposti . . .
ohladi malo . . .
dečko je ubijen, pustimo ga nek počiva u miru . . .
Frano Despić [1990 - 2008] R.I.P.
kolko sam skuzio taj lik je jedan od napadaca, a ovo nebi ni mrava zgazio, to tako uvijek pise u novinama...kad npr neki teski huligan bude ubijen, onda kazu bio je zivahan mladic...
nije ubijen jer je navijač, ubijen je radi gluposti
- ubijen je zato sto je radio gluposti s ekipom s tribine. di normalan covijek ide traziti cugu od neke ekipe..k tome koja jos slavi rodjendan.. ..no aj, mediji sve uvelicaju i zasheru..stoga necu nist vise komentirati. moj tekst je zasnovan na osnovu zutog tiska.
kako ti kažeš da su navijačke skupine hrpa papaka, kaj si onda ti?
- nisam dvolican, ako sam npr. mamin sin, takav cu biti i ponasati se u okolini..jel me razumijes sto sam htio reci? ..ne znam dal bi htio generalizirati..ali..znam par navijaca..i mogu ti reci da imaju dost kompleksa, pa ih lijece na utaknicama i u razbijanju..a prek dana su mirni decki.
a ti očito dugo nisi bio vani u parku, svi žicaju jedni druge . . .
e pa ti koje si naveo, i nisu navijači, to sam tebi, a i ostalima već objašnjavao u drugim temama foruma . . .
navijanje i tekme su im prolazni đir, pa se prave važni jer misle da su face jer idu na tekme . . .
samo ih pitaj jesu li bili u srijedu i jučer na tekmi?
kužim kaj si htio reći, ali ti koji su dvolični, kako sam i napisao, nisu navijači . . . ;)
Nisam jednom vidio kako takvi idioti idu napadati ljude po ribnjaku, a i neke od njih znam, koji samo zele razbiti "jëbene sotonjare" bez da uopce znaju o cemu se radi... Zbog takvih kretena cu ostati doma nego da dobijem batina ili poginem samo zato sto sam tamo. Za one koji ne znaju, na ribnjak dolaze sminkeri, punkeri, metalci, "normalni" ljudi... svi koji bi se zabavili sa prijateljima i dok skinsi i "boysi" nisu poceli raditi sranja bilo je odlicno, prakticki jedino mjesto u gradu gdje mi nije bio problem izaci i ne brinuti se o sigurnosti.
Hvala spomenutim debilima sto su cekali ispred mocvare, na ulazu u ribnjak, kod cibone... na sto mjesta u gradu gdje ne smijes biti obucen ovako ili onako, slusati ovu ili onu muziku :( ovaj grad je postao tuzno mjesto :(
Al opet, najtuznije mi je to sto sam bio jucer na tekmi, vjerojatno sa kretenom koji je napao ovo drustvo...
Baš to, to je srž "problema" što ako nisi "njihov" odma si neprijatelj, bez obzira ko si, pa ajd udri izazivati i radit sranje, tuč napadat, samo zato jer netko nije njihov, to je "problem" svih navijača i wanabee navijača i tome sličnih, jer svi ostali su šljam i ološ, jer opet nisu njihovi...
po toj sad navijačkoj logici, bi murja trebala izači na ulice i pohvatati sve njih (jer nisu dio murje i "čestitih" građana) te ubiti boga u njima, polomiti i najmanju košćicu u svakom od njih, jer opet nisu "njihovi" a onda ih još strpat u zatvor na jedno 3 god hlađenja, jer opet nisu "njihovi" i poslati ih na goli otok, mođda bi onda i promijenili logiku razmišljanja
ne želim ulaziti u raspravu, vidim da nekima nema svrhe objašnjavati . . .
da nitko nije napisao da je navijač, sad bi ga svi tu oplakivali i žalili mladi život što se izgubio, ali spominjanjem riječi navijač odmah drvlje i kamenje po dečku, bez obzira što ga niste poznavali . . .
komentar sa net. hr:
Jedna budala manje u državi. Još da i brata netko riješi pa da se zatre debilska loza.
no comment . . .
u rangu s vašim komentarima . . .
ta, po postu tog kretena, debilska loza, tj. začetnik te loze je položio život na oltar domovine, braneći ovo što imamo danas . . .
@ bbbrljo: Postujem i tebe,i tvoju volju i zelju da navijas za klub kojemu su Bad Blue Boysi navijaci. Bio ti njihov clan ili ne (neznam) nemozes stati u obranu nekome za koga mislis da je dobar a ispostavilo se je drukcije,i ne mozes proturijeciti nepobitnim cinjenicama koje je Rospaya iznio,jer kao i svi mi,pa tako i on, bjesni smo zbog svega sto se je dogodilo i na koji nacin se je dogodilo,te smatram da i malo dijete moze shvatit da takvo nesto normalan covijek nece napravit. A sad,ciji je on navijac,jeli uopce navijac,ili pak samo krivo odgojen mladic,nije na nama da sudimo... :respect:
...prestrašno...koje su to mange njih 20 i oni su frajeri...e pa da sam bio tam sa dvojom bargom sa drveča bi visili...koji idijoti balavci jedni...
U principu me nije briga sto je navijac ili ne, nego znam tocno o kakvom tipu osobe se radi. Znam tocno kako su izgledali tipovi koji su mi prebili frenda jer je imao jaknu punu ziherica i bedzeva, znam kako je bio obucen tip kojeg sam vidio da udara poznanika u drugom parku i znam zasto ga je udarao...
bbbrljo, nisi slijep pa se nemoj niti praviti da jesi... Otvori oci i priznaj koje je to drustvo.
šta se ispostavilo?
neki wanabee novinar je napisao da su ih ovi napali jer im nisu dali cugu, pa je to istina?
jesi bio tamo, vidio kaj je bilo?
iznesena je hrpa laži o tome događaju i akterima, ali to nema veze, on je bio navijač i automatski je kriv . . .
a šta je to on napravio?
žicao cugu, kao i većina ekipe u takvim parkovima . . .
nitko ne komentira što je ovaj u džepu nosio kliješta i time ga ubo, a na kraju i usmrtio . . .
da, ali ima jako velike veze to što je on navijač, jer te ljudi odmah drukčije gledaju, drukčije se prema tebi ponašaju, . . .
Oprosti,al u mom se postu jasno vidi da ne pravim razliku izmedu normalnih ljudi i navijaca,tako da... Ajmo se ostavit ovakvih tema... :ontopic:
Ja sam bio malo dalje tj na drugo dijelu parka, i odmah se proširila priča tu većer da su jedni napali druge i jedan je poginuo jedan od tih koji su izazvali i napali. Sad oko čega su ih i zašto napali smo saznali iz novina i vijesti jer su tamo došli svi, interventne, marice, hitna i žuta traka...
ma stvar je u tome da je izgubljen jedan mladi zivot bez potrebe.Opcenito je previse nasilja kuda god pogledas.Jedino kako danas mozes opstat je da si pripadnik nekog kluba,sekte,bande ako hoces ,kako god ,jer imas neko zalede podrsku..hmm obicno ovi koji nisu clanovi necega proglasuju ih svakakvim samo ne normalnim ..no da kaj sam htjela reci kaj se tice novina i pisanja to smo se uvjerili da pisu svakaj samo da prodaju .uglavnom nije dobro ,cemu to vodi ?? kaj bumo se sami unistili,a zbog cega ,banalnih razloga mislim stvarno kam ide ovaj svijet.:angry:
Imam pitanje...Vidim da ste digli uzbunu u vezi ove afere navijaca...
Moje misljenje..Decka mi je jako zao,izgubio je zivot bez razloga.Ako su se isli lemat onda posteno ne nozevima i ostalo.Rospaya ti nebudi lud.Znas ti koga sve ima na ribnjaku.Nije ribnjak raj bozji.Ima i tamo propalica ko i ovaj koji ga je probo.Taj frajer ocito nije pri pameti i neznam koji ce mu q taj noz sa sobom.Ja mislim da s ovim navijacke grupe nemaju veze.Tu je samo bila mladost-ludost.
I zasto sada vi jadnog pokojnog decka svi napadate?
ma koga napada ,daj i prije 30 godina su se nosili nozevi i bokseri i tukli su se decki iz jednog kvarta protiv drugog ..to tak je netreba okrivljavat nikog jer problemi sezu puno puno dublje...no da gledam kviz..:)i jedem kobase ..mmm
idem polako, treba se naspavati za sutra . . .
posljednji pozdrav
Frano Despić [1990 - 2008] R.I.P.
sada si na boljem mjestu . . .
ja vidla jutros na txt-u vijest o tome s ribnjaka.. jos kad nije bilo nit informacije o ubojici nit ista..
kasnije sam cula da se ubojica predao, al nisam imala nit snage nit volje ic citat.. zato necu nit tu puno pametovat.. jer u biti nemam pojma kaj se desilo, a desilo se, jbg sad! vidim da je ocito rijec o nekim navijacima, skinsima, votevr - ma na to sam imam za rec - pih!! ljudi se ne dijele na bedblubojse, torcidase, skinse, metalce, pankere, sminkere.. ljudi se dijele na maloumne idijote i one koji imaju nesto u glavi! maloumnih idijota ima u svakoj od povise navedenih skupina.. tak da, aj dont si d pojnt rasprave o sinocnoj utakmici i tome tko je na njoj bio.. dzizs, rospaya, ak volis nogomet, kaj te sad sram zato kaj si bio na tekmi k'o i taj lik?? gle, bejb, ziher niste bili na tekmi iz istih razloga ak te to tjesi.. i ja volim nogomet, so? ajd si sad vizualiziraj kak ja na ribnjaku nekog koljem nozem..
enivej.. 6. dan bez duvana! i yebeno jeeeee!!
e, i da, vjeko, sjasi!
shebo retrovizor na autu... :cry:
tj shebo mi ga neki lik koji je projurio pored mene...:(
mah, i meni je sinoć drug sjeo na haubu i ulupio je... nije mnogo, ali dovoljno da ja primjetim... grrrr ljut sam :(
da ne spominjem da ga je prije neki dan, neki lik ogrebao na parkingu... mama je parkirala :D
:(
gledam red carpet i ludog milovana:):funny:
jao ljudi, ja sam sinoć gledao onu noćnu moru na z1 televiziji... ono je stvarno noćna mora :) lol!
inače tu televiziju nemam, ali jedna fuš lokalna televizija ih po noći prenosi, pa sam naletio, u 2-3 sata ujutro kad smo se vratili, na ono ušato čudovište. lol
To sa utakmicom sam spomenuo cisto kao usporedbu, totalno mi je svejedno dal je on navijac ili ne... on je nakon toga isao tuci se po parkicu, a ja sam lako mogao biti sa druge strane.
Sto se tice toga sto je tip imao noz ili klijesta kod sebe, trebamo se pitati tko jos ovdje nosi oruzje i zasto? Razumijem potrebu da se nosi oruzje, upravo zbog kretena koji ce te napasti, no zivot u strahu za mene nije zivot, zato niti ne namjeravam ikada hodati po gradu sa nozem ili teleskopskom palicom.
Zasto neki imaju tu potrebu, a drugi ne? Zasto nisam nikada vidio metalca sa palicom? A sto se ribnjaka tice, nikada se u zivotu nisam oblacio u sklopu neke subkulture niti se tako ponasao, a osim majice zadruge ne posjedujem niti spikeove niti spitke ili marte, pa sam na ribnjaku bezbrizno godinama uzivao, sve dok posjeti skinsa i "bojsa" nisu postali ucestali. Jednako kao i sa mocvarom.
zasto imaju potrebu? zato sto su primitivni! zato sto jos uvijek vjeruju da se moc, snaga, vlast i postovanje iskazuju batinanjem svega ispred sebe. zato sto nemaju dvije ciste u glavi da zakljuce koliko je to jadno. zato sto je i njih netko tukao u osnovnoj skoli pa sad dokazuju sami sebi da nisu jadnici koji samo bivaju mlaceni. zato sto su idijoti. pick the answer you like the most, ali svaki je odgovor ispravan na neki nacin..
to sto nisi vidio metalca s palicom ne znaci da niti jedan metalac nije agresivan. isto vrijedi i za sve druge subkulture ili ne subkulture. ni moj bratic nikada nije pripadao nikakvoj subkulturi, pa je dobio sakom u glavu na plesnom podiju iz cistog mira. ono, lik koji je prolazio odlucio bas njega zveknut.. explain that!
i ne moras zivjeti u strahu. u strahu zivi samo netko tko je za nesto kriv.. nekako mi ne djelujes kao konfliktna osoba, koja ce se ici gurati u prve redove zaracenih budala bilo na ribnjaku, bilo gdje drugdje.. i kao takav, ne vidim po cemu ti imas vece sanse pobrat noz/metak/votevr od ikojeg drugog gradjanina ovoga grada..
Retoricko pitanje, no hvala na odgovoru :)
Htio sam napomenuti kako se neki ljudi osjecaju prozvanima i brane preminulog dok istovremeno ne zele priznati da je onaj drugi bio naoruzan upravo zbog njega i takvih tipova. Nisam jednom vidio kako BBB, skinsi i slicni tuku metalce, punkere i slucajne prolaznike na ribnjaku.
Nisam konfliktna osoba, tako da ne bi nikoga ubio sa nozem nego bi netko od nas dvoje dobio batina. Nakon toga problem jos uvijek ostaje...
Moram se složiti s Rospayom. I previše sam puta po noćnim tramvajima vidio kako ekipa neodgojenih isfrustriranih balavaca s navijačkim obilježjima tlači neku ekipu čiji se lifestyle razlikuje od njihovog. Neću generalizirati kako su svi navijači loši, ima stvarno OK ekipe koja iskreno voli nogomet i nema potrebe za raznim piz*arijama po gradu, ali takvi su nažalost u manjini. Većini je cilj samo nekakvo pravedničko dokazivanje (pomoću tučnjava i nereda) koje ja ne razumijem niti se trudim razumjeti. bbbrljo, nemoj se uvrijediti,znam da nisi jedan od takvih ;)
Što se tiče incidenta na Ribnjaku, što reći? Žao mi je dečka,ali sumnjam da je sve tako crno-bijelo. I sam sam nekoliko puta u ime svoje ekipe žicao cugu od susjedne ekipe, i stvarno nema nikakvih problema ako pristupiš uljudno. U većini slučajeva smo dobili i cugu i poziv da se pridružimo. Stvar je samo u stavu i pristupu, koji ovdje očito i nije bio baš tako uljudan. Da je dečko dobio nožem hladnokrvno,vjerojatno nije. Nitko normalan ne ide ubosti nekoga, osim ako se ne osjeća ugroženo.
Ovakve stvari će se nažalost nastaviti događati, sve dok je kućni odgoj dosta mladih na razini na kojoj sada jest, a policija inertna. Žao mi je dečka, nije on kriv, nego društvo u kojem živi.
Dobar jutar svima... ;D
vidim, bilo je rasprave ovdje... :)
Ništa, eto spremam se lagano na fax... :)
Ako je tebi ova tema bezvez i spam, kao što si napisao u zadnjih par postova, onda imam jedno pitanje za tebe: Zašto uopće čitaš ovu temu i zašto uopće nešto pišeš u nju??? :jehon:
Jer jako ti je tema bezveze, onda ju preskočio.
nO nazad na temu...
tražim bilježnicu po sobi... :)
Jutro...........
Se nekad nekome dogodilo da su krivo uplatili novce na krivi račun? E pa meni je. Plaćam režije cimeru na račun iz svoje PBZ u njegovu Erste banku i na neku foru predložak mi je cijelo vrijeme bio krivo upisan, tako da sam zadnje dvije-tri uplate (cca 850 kn) uplatio na krivi račun. Cimer zove banku da vidi što se da napraviti, ovi provjerili i rekli da je svaki put sjelo nekoj ženi na račun, a ova se fala bogu pravi blesava. Mislim da ću se upucat večeras ako ne potpiše suglasnost da novci nisu njezini.
Znači, što sad radim? Pizdim.
Dobro jutro. Evo ustao skoro, predavanja u 13h... lijep dan ;)
dosađujem se, možda se zaletim do dućana po opremu za trening . . . ;)
zub me ubijao cijelu noc,nist spavao,glava ko balon,sutra na fax ujutro,pa do petka...ahh...
počeo sam učiti međunarodne ekonomske odnose
A ja idem kopat vrt i sadit kupus. Garant nitko danas to ne radi osim mene... :) Ajmeee...
garant se niko i ne zamara sa merkantilizmom i teorijama apsolutne i komparativne prednosti :p
Ali definitivno se nitko ne muči s tim kak sam bio šesti na županijskom iz geografije...
1)internet bankarstvo
manje naknade 4 puta, brze , jednostavnije , pouzdanije, less time consuming.
2)kad uplacujes u in vivo uvjetima , dobijes onaj zeleni odrezak . obavezno pogledaj broj racuna kome je uplaceno.kod uplate u druge banke ima manjih komplikacija. however , ono sto je bitno : provjerit uvijek broj racuna kojem je uplaceno.ne gledaj ime i prezime koje je napisano, nego bas broj.dakle 2402006-xxxxxxxxx