jutro.....
Printable View
jutro.....
jutro . . . :wave:
jutro :comp:
jutro becari.evo me na inforatici
upravo sam si naručila kekab :eat:
visim na fejsu, nemam niš pametnijeg za raditi :rolleyes: :blush:
juu ja bi kebap..nisam to jela sto godina :D
'dan dame i gospodo......
upravo pojeo jedan poveći sendvič, sad odmaram i probavljam pojedeno . . . ;)
pozdrav ljudovi... :wave:
kako ste?
upravo ručao... sad malo gledam, koji filmić bi mogao pebaciti na mob.. :)
brljo ides na tekmu
naravno...Mislio sam da ces u skolu ali eto...Oprosti na glupom pitanju...Znas li mozda mogu li sa godisnjo upasti
naravno da da, zakaj ne bi mogao? :dunno:
godišnja ne vrijedi samo za finale kupa, ja mislim . . . ;)
Mir s vama.....:hrv:
razmišljam o bebama http://yelims1.free.fr/Amour/Amour81.gif :)
doruckovao... sad kurim duhan
ne misliš li da mi je vrijeme :kitty:
e pa to, da!
svi misle da je imat bebu onak, tip te pogleda bez kondoma i to je to, trudna si..
yeboga, to su price s kojima se tinejdjeri plase. nije tak lako napravit bebu.. pogotovo kad je zelis..
trebas se puno seksat. trebas gadjat ovulaciju i plodne dane. trebas drzat noge u zraku poslije seksa. trebas pit folnu. i jos povrh svega toga, ne se sekirat nit opterecivat jel ce pred stvari test pokazat jednu ili dvije crte..
Lijepo razmišljanje nan :) samo naprijed.
lol, nisam. jos ;D al budem.
imam puuuuno trudnica oko sebe, yebate, totalni baby boom ove godine! pa sam upucena u stosta i prepuna tehnika kako zgrabit rodu za vrat! cak me poducise i kako zamoliti rodu da donese curicu/decka ovisno o preferencijama ;D
javim dal metoda funkcionira kad je isprobam, lol
hello :comp:
oo druže, šta se radi osim što daješ savjete flynan :banme:
aj bar imas iskustva :banme:
raspravljam se s jednim likom kako emace treba ispeglat...
i ja bi bebu:rolleyes: setlandskog ovcara:love: a stara navija za stakora, pardon-chihuahua-u :rolleyes: vidit cemo koja ce prije popustit :D
znate kaj ak je moj stari uspio u 50-toj napravit dvoje nove:hrv: :hrv: zdrave djece(muško i žensko) onda može svako...
moj stari legenda :crazy: :crazy: :crazy:
sweet :) uf kako mi se neda ucit a moraaaaaam:bat:
OMG, kolko mama ima godina??
i onda se ja brinem kaj cu radjati nakon 25-e prvo dijete.. (vjerovali ili ne, rodilje iznad 25-e godine zivota u trudnickoj dokumentaciji vode se kao stare rodilje!!)
jaooo jel gleda neko Vratice se rode
koja scenaaaaa
vuku lajnu nasred birca , napeta atmosfera , kaze Ekser liku pridrzi mi casu i baaam
lololoololo
nista, curke, pozurite :banme:
ma nije zbog plodnosti, nego zbog rizika u trudnoci..
svasta nesto..
previse razmisljam, previse se brinem.. otkad malo intenzivnije razmisljam o majcinstvu, prvi put u zivotu sam pozeljela bit neinformirana i glupa.. i da, internet je zlo.. nakon svega sto sam citala po raznoraznim poliklinikama, forumima, iskustvima s rodilistima i doktorima sve vise mi se cini da je u danasnje vrijeme zatrudnit i izdurat normalnu zdravu trudnocu postao yebeni sajns fikšn! i znam, vec se vidim, od trena kad se na testicu pokazu dvije linije pa sve dok ne dodjem kuci iz rodilista nekih 8- 9 mjeseci kasnije konstantno cu bit u panici i strahu jel sve okej..
Blah, bebe... http://img52.exs.cx/img52/8605/h9yboredom.gif
Idem pogledat koju epizodu xfilesa.. Možda nađu bebu aliena :notooth:
mene nije strah djece, jbg, radim s njima ;)
al me strah malih beba. onih ispod godine dana, sto ne hodaju i ne pricaju. sajns fikšn, veci od ovih iksicevih iksfajlsa ;)
jasno je da me paranoja pere oko toga, jer ja sam pusit prestala, a onak, cigareta mi je valjd bila dio identiteta, karaktera..
wankoner, stvarno ćeš izazvati ban, kad ga toliko prizivaš
govorila sam o paranoji vezanoj uz zatrudnjivanje i bivanje trudnom..
pa vidis, ima veze u toliko sto se nikad nisam brinula hocu li dobit rak pluca ili grla, kako ce pusenje naskoditi mom zdravlju i mom tijelu..
al se, eto, brinem koje ce posljedice to imat na bebu.. jbg, ipak je 9 mjeseci u meni..
i sad, kak je bila frkovita situacija u kojoj je postojala mogucnost da sam trudna, malkoc sam se uspanicila, isprepadala, i brze bolje ostavila cigarete (iako sam u medjuvremenu vec procurila, al nema veze.. ionak cigarete smrde, a ja cu sad biti mirisljava i zdrava ;) )
Vista je k'o Carla Del Ponte. Štošta se na njoj može popraviti, ali joj to ne bi značajnije pomoglo ;D
Ajde laku noć ljudi :p
došao s treninga, jeo, gledam novosti . . .
vidim, raspričali se o djeci . . . :notooth:
zasad me to još ne muči :notooth: ;)
sutra idem za italiju, tako da sam vas samo došao pozdraviti . . . ;)
ako ulovim priliku, javim se iz italije, ako ne, pišemo se prekosutra . . . ;)
pozz i laku noć . . . :wave:
Jutro...
Trebo ić slikat koljeno, a kad ono 31.3....
Stari rješil tak da odmah idem sutra....
E da, roditeljski imam sutra...... stari ne zna pol ocjena, a kad ih vidi :tresumisegaće:
On je dosta strog pa.....
dali je možda tko skinui farma realtone ?
Došao iz autopraone, auto ne da se sjaji nego se i pozlatio :) naaajs! Sad odo do Rovinja protegnuti noge i malo baciti oko na njihovu špicu http://img90.exs.cx/img90/7870/b7ydance.gif
Daj i meni,ak ti nije bed!!
Pljizzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
mir s vama.....:satan::satan:
... haj
Haj i od mene
trazim po netu imali koja rasprodaja suncanih naocala,briga me dal su iz nove sezone,samo da su kvalitetne..ak netko zna,nek sapne ;) sutra idem doma,dug tjedan,nikad kraja..
hahaha čitam knjigu od one lane biondić - život na visokoj peti.. preludo . pročitat svakako, ja pišam od smijeha :notooth:
evo jedan dio, poglavlje sponzoruše i koferuše
koja je razlika?
sponzoruše su Pepeljuge novog doba, osim što umjesto princa na bijelom konju traže sponzora tj. bogataša u Porsheu, a koferuše su podvrsta sponzoruša koje se odmah ili što prije useljavaju sponzoru u stan.
...
poznavala sam jednu djevojku koja je procijenjivala frajere kroz automobilsko staklo; ''si vidla onog? vozi CRX 325 Turbo, ma znaš ga, rega mu ZG-001-TT, kak je frajer sexy! no ipak, kad mi dođe onaj mali plavi u Mercedesu, znaš onom s alufelgama, spuštenog, unutra mahagonij, znaš kaj ću ti reći- to je mrak frajer!'' čujem da se udala za automehaničara iz Samobora koji se nikak nemre načudit kak mu žena zna puno o autima.
...
bacaju se pred svaki auto iznad 50 000$ po sistemu ''pregazi me- samo primjeti me'', a onda skuže da je za volanom žena, ali prekasno. i zato ih je sve manje.
haha :lmao: ludo
došao iz italije . . .
sad papam nutellu i provjeravam forume . . . :notooth:
btw, našao sambucu od ramazzotija u italiji, odmah uzeo dvije litre, bit će veselo . . . :bigjump: ;)
Gle ovdje ima ljudi koji još čitaju knjige kakve god bile :thumbup: I ja nešto čitam, tj pokušavam se natjerati da pročitam 10 i više str. u komadu:
http://www.naklada-ljevak.hr/knjiga/show/id/1452
Morat ću skočit do knjižnice produžiti zaduženje :)
Doš'o doma, danas je bio tako jebeno lijep dan! Ok..
čitam od marije j. zagorke gordanu, evo već 5 dio :p
da nebi mislio da samo story, extru i gloriu čitam :belj:
al pročitaj ovu od biondićke.. presmješno
Nekad sam čitao masu toga, korisnog ili ne, al kako je faks krenuo svu dodatnu literaturu sam reducirao, sve pretplate na časopise ukinuo.. Ah di su ti dani, fali mi i lektira... Dostojevski:cry:
Story i gloria se ne računaju u ovaj razgovor :p
dobar jutar :wave:
evo sad dosao iz pule kako sam se umorio.......ici cu sad u krevetac u svijet snova!!!!!
overdose nutellom . . . :spin:
idem to malo izgoriti . . . ;) :snagator:
ali to se prodaje :p
svima nam je to zanimljivo koliko god nategnuto bilo :p
mrtav, temperatura, zub, noge, ruke, 10km kabla, 13 šlepera.......
helouuuuuu
Huhu bit će veselo danas, možda bi bilo bolje da odglumim pješaka:
http://www.barkun.hr/content/view/11121/49/
(hint: 100m prije ovog stopa je još jedno raskrižje :D)
Evo išao sam kupiti poklon nekome za rođendan koji je sutra, a moj je prekosutra :) :P
Mir s vama......:respect:
pa ne znam.. nekako mi je čudno.. gledam po sebi. nebi mogla sad to popit nema šanse... tj u pol jedan kada si i pio ;D nikakvu žesticu tako rano.. samo vinčeko :D
pazi da se ne napiješ..prerano si se počeo zagrijavat :notooth: