koj si vuglen pušil?? :D
Printable View
koj si vuglen pušil?? :D
jebate jel moze to na hrvackom :notooth:
NEMERE!!!!
ajt pozz, odoh u krpe....
kuiš razbu ked ti ja žemka da na hrvacki žeška onda bi me trebo slušatpo
;D
idem i ja pajkit, noččč
Kasnim na posao :p
Dobar jutar radni narode...
a ja ću možda zakasnit na fax... :p
Jutro dame i gospodo....
Mario92 vas pozdravlja..... :zvukvjetra:
dobro jutreko :)
počešljala sam zečeka i malo odmaram.. :)
Upravo se skida novi album od Edo Maajke:)
ja se već lagano spremam za fax :)
pozz svima
jutro
jedem ribice koje sam sam speko :king:
:notooth:
najeo se, nisu lose bile moram priznat ;D
sad u skolu :(
Bio na faksu... Standardno smaranje prvi dan semestra, upoznavanje s novim predmetima.
bila kod doktora...još u srijedu moram na kontrolu grrrr
kak bi vert rekel: pojela bum si nokte do lakta ;D
ma ne budem, ne jedem ja nokte..
ne znam kak je.. sjetim se svako malo.. hodam po cesti i mirisi mi tudji dim (jebote, tek sad primjecujem kolko ljudi po cesti pusi!)
al mogu ja to..
ja nisam pušila od petka i uopće mi ne fali. zapalila sam sinoć, uvukla dim i skoro se ugušila. ne paše uopće.. odvratan okus
ah.. sretnice..
ja sam pusila i s bronhitisima, i s upalama grla, i s gripama.. samo jednom, jos u srednjoj skoli, sam imala period kad vise od 24 sata nisam zapalila jer mi je bilo lose.. inace, nema te bolestine koja bi mene sprijecila da ne dimim ko idijot.. cak sam i teoriju razvila da kad kasljem onak divljacki, kasalj se smiri onih 10 min dok je cik u zubima (opce nije bitno kaj nakon cika bude jos gore ;D )
fakd ap je to.. skoro 9 godina na kutiji dnevno..
dobar dan drugarice i naravno "drugovi"....Šta je viruščina zavladala na forumu?;D
a doro.. ja pol kutije dnevno..recimo :)
s bronhitisom sam pušila ali jednu na dan..ako i toliko..nisam mogla, boli grlo tj dim ne želi kroz grlo ići :)
isto kao i sada :)
mala, baci to jer ti ne treba..
ja sam kreten koji nikada nije pusio samo pol kutije dnevno..
al ujedno sam i karakter koji si nije dopustio prekoraciti kutiju, zato ZNAM da mogu prestat!!
a vikend pusace i socijalne pusace bih istukla, kaj se drek opce truju kad nisu ovisni! a jaaaako je tanka granica izmedju "bum zapalila jednu na kavi/vani" i "bum zapalila cim ustanem ujutro". imam na polsu jednu zenskicu koja je "solidarni pusac" onak, prvi put sam cula da to postoji.. pazi, zenskica ne pusi uopce, nikada i nigdje, osim jednu cigaretu popodne na poslu dok pije kavu s babama.. onak, WTF?! i to je zenska od nekih 40 i kusur godina, a ne neka povodljiva balavica..
druze, haj..
ma nije meni to ovisnost nego navika.. paše mi uz kavu ujutro, nakon jela i nakon nda .:) al sve se čini da više nebum pušila.. možda na kavi al to je to.. kad sam vani ionako ne pušim previše.. :kitty:
došo iz škole
gledam ovaj mutavi BB i ovaj salomen nije normalan, nemoze preci ovaj neki poligon i cujes ga, "šit maderfaker" omfg :deadthread:
pozz...
ev mene u brodu, lemim tu neke điđebaje, prisiljen sam gledat farmu :p
pa baš je kul farma, mislim na plac, jelte pravu farmu, a ovije i neke pametnega dijelaju, ak nič druge buju smrdeli i imeli dlakave noge ;D
dobra je farma ko farma, al kad vidim koj banda dijela, lol, ja bi to bičil ko vrage :D
slušam neki hause/techno..kaj god da to je :D
Zna se sta se drzi na farmi... ;D
Idem gledat Nikitu pa cu u carstvo snova... :zzz:
Pozz mala! :wave: Vidim da si jos budna... :)
Aj laku noc!
inače ja spavam već u 10 :)
sad ću i ja
noć :)
nemoguce da sam prvi danas a 11h je..spremam se za fax..od 12-18...uf...
nekaj je pusto... :wave:
vo me na kafi,kako si mala
lošeeeee...
bolesna sam i nemrem nikam vannnnn
a i ja sam imo prije tjedan upalu grla
da bar ja imam upalu grla a ne ovo..
čak imam i jebene nuspojave od šugavog antibiotika
hahah e nije to, da je to bilo bi lako :notooth:
povraća mi se, slabo mi je.. ruši mi se u nesvijest..
Čime se kljukaš onda, Klavocini? Ceporex? :-/
Klavocin svakih 12 sati i neki Teotard jednu ujutro i jednu navečer
jutro, rucao sam i sad u skolu, dobivamo ocjene iz engleskog :|
Onda se još i dobro držiš, ono gore što je slikovito prikazano (:D) će doći s vremenom... Topla preporuka: pij neke jogurte ili sl. što obnavlja crijevnu mikrofloru ;)
Dobar dan svima... :)
kako ste?
ja došao iz grada... (sa novim mobom... ;D)
a ja volim jogobele :(
imam i one AB kulture...
a da nisam pila te tablete ugušila bi samu sebe.
sad sam ja gotova s tim konjskim tabljetama ..jupi :) i onda idem van u skafanderu da se nebi opet razbolila ;D
lol, uživaj :kitty:
..pozzz:wave:
..Ico pa kaj opet:)
pa meni je sad super ali dok nisam otišla kod doktora kašljala sam cijelo vrijeme s time da sam se gušila. ako bi prohodala 5m disala bi ko da sam trčala do sljemena i nazad s time da mi je disanje cijelo vrijeme bilo plitko i ubrzano. užas..sad mi je super :)
mrzim sve to :)
jedva čekam ljeto, ljeti nikad nisam bolesna
Kad meni moja doktorica kad sam došao prvi put veli c vitamin i mirovat, qurac, to meni nikad ne pomogne i tak radim tjedan dana, mogo sam si grlo skinut sa skalpelom kolko me ubijalo, tek tada sam dobio klavocin i nakon 2 dana, sam bio ko ponovo rođen, sretan ko malo dijete
hehe a recimo moj doktor meni uvijek , za bilo šta daje antibiotike..što opet nije dobro
ma da, istina, ali opet, ja dođem samo kada znam da si nemogu sam pomoć, nebi došao po vitamin c i da mi kaže da moram mirovat...to znam i sam... Ma, glavno da je to iza nas, topliji dani dolaze ;)
ma i to kaj kažeš :)
Niš, uživaj, idem ja u grad, gym pa na fuks... pozdrav ljudi..
:wave: ... sam da se javim
kam ideš? :p
Mir s vama......:hrv:
i s duhom tvojim
nije lako vama dvome ^^^ istrosio se na ax.com sad moram smisliti nacin kak cu otplatit sve to :D
oo joj. povuci riječi svoje
bok :comp:
popij sok :notooth:
Pozdrav ljudi, umoran lupam po tastaturi...
Balkanac sluša Jennifer Lopez i razmišlja o svojoj seksualnoj orijentaciji ;D
razmišlja????
hhahaha šališ se :lmao:
A ja sam duh a...a dobro, budem lebdio iznad vas....
haha bok i tebi :wave:
Sad je još i smiješno a :D aj nikad nije prekasno za pozdrav :kitty: Još čekam na Druga... :bat:
bole noge i ruke, podrobili 10km kabla, sutra još cca 20 i trebalo bi bit gotovo...zasad....
...koja sam ja budala.....:crazy: :crazy: :crazy:
Daj reci samo :Pozdrav Symbeq
i sve bude ok :D
Da vidimo valja li čemu ovaj film na Novoj :rolleyes:
Da,vama je funny. Ma našao sam na kompu neke stvari s onog prvog albuma iz '99. i onak,OK su mi. Plašim sam sebe ;D
da, sad mi frend javio, veli da je dobra komedija...
...znate kaj ja idem i nemoj te me pokušavat zaustavit.....IDEM samo što nisam........BOK.........
igram se s powerballom, šapa me boli ;D
ja čubim na fejsbuku.... ima neka igra knighthood. zakačila sam se ko luđakinja :bat:
kupio finu košuljicu u springfieldu :D
...gledam tekmu i trazim jaja..:funny:
eto gledo kak se moj inter sramoti na europskoj sceni... :(
csi će sada zavšiti pa idem na spavanac :wave:
umalo sam plakao od smijeha čitajući jedan presmiješan tekst :)
došao oko 11 s treninga, jeo, i sad gledam kaj ima nova . . .
pozz mala . . .
idem polako, sutra je naporan dan . . . ;)
pozz i laku noć . . . :wave:
jel ima koga nemogu zaspati, iz dosade gledam na rtl-u ovo di djele lovu, kak se ono zove...
kunolovac...
okreni na novu, mislim da je jag :P
ja idem sad prebacit na talijane, i oni dijele lovu...ali je zgodniji voditelj :)
ooo pa ima budnih, bar necu biti sam! dobra je teta šta vodi kunovovac, a još bolja je ona druga(mlađa).
Dobar jutar svima...
šta je ovo? nema nikog...
:deadthread:
Dobro jutro. Odoh na faks.