a da bas .... knjigu da citam... phew aj priznaj koliko si ti knjiga procitala, al od pocetka do kraja :comp:
Printable View
ne znam, prestala sam brojat :belj:
idem pa-pa, ovjde uopće nije zanimljivo, nema xlr-a pa se nemam s kim svađat :cry:
nisam dosadna , ti si :p
eto me iz Citya , cini se da sam našao nesto :rolleyes:
moro sam i dvije bijele uzet , ova manja ima neki full uski gornji gumb
a dobre su ,najs!:)
meni se ova crno - prugasta svidja
znam , to mi je bio first pick , ove bijele su bile samo a must zbog faking pravila :mad:
doso iz skole..Idem malo ponoviti povjest pa u birc gledat tekmu malo.
.odo se nac s cellom..konacno:)
najela sam se pudinga..uf :)
Gladan ko pas. Odo nest poyest,a onda u birc na tekmu. Nesmijem pit alkohol jer sam na antibioticima... A ide dobro pivkan iza vecere... :cry: poz
bjezite ljudi bjezite iz grada stize ekipa pijana.....Svaka cast
idem spat pozdrav
evo nečeg kaj me napokon malo razveselilo
nabili engleze u engleskoj . . .
:hrv:
ale ale, :hrv: super su igrali i pobjedili ,:hrv:
odgledao utakmicu...
još uvijek ne mogu vjerovat... :)
Englezima ni sudac, ni kraljica, ni princ nije pomogao ... ;D
tako im treba...
a sudca treba tužiti... vidi se za koga je navijao...
odlična tekma
uskrsnuo forum!!!
vec me drmala apstinencijska kriza.. ;)
sta rec na tekmu.. ako sam ja, koja inace obozavam otocki nogomet uzivala u igri i priznajem da su engleszi zasluzeno ispali.. e onda je to fakat zasluzeno! svaka cast nasima!! :hrv:
zao mi jedino ekipe koja je masovno spusila veceras na kladi :lol:
u brljo, ja ih znam puno koji su se na engleze kladili.. jednostavno nitko nije vjerovao..
i da se jos osvrnem na icin komentar glede sudaca.. ne moze se rec da je sudjenje bilo korektno, no obzirom sto smo sve navikli gledat i kako nas se inace potkrada, ovo je bilo jedno sudjenje na nivou. ocekivala sam puno vece pomaganje englezima, tako da sam ovime zadovoljna.
a sto se penala tice.. yebiga, simunic je potegao krakatog.. nebitno sad sto je to bilo povlacenje koje nit jaslicara u mom vrticu ne bi oborilo, krakati je to filmski odradio, sto je nepristranom sucu i vise nego dovoljno za pokazat bijelu tocku..
ja recimo ne znam nijednog . . . ;) :hrv:
ispravak netočnog navoda:
nije bio povukao croucha (krakatog), nego nekog malog crnca ;)
ali mene je šokiralo što su naši dopustili da himnu pjeva englez, još pri tome crnac . . .
nisam rasist, ali mislim da to stvarno nije bilo u redu . . .
iskreno sam mislila da bude 2:2 tam na blogeru smo se i zezali po tom pitanju,da su se prodali,ali sretna sam da ipak nisu i da su igrali ,borili se onak kako samo mi znamo.:hrv:
ja sam štrajkala za vrijeme tekme, nevjerojatno koji sam unsport tip....
evo me doma.... sjedim uz radijator, sa dva mobitela, na jednom pricam, na drugom pisem
kad cu bit stara dobit cu artritis radi ovoliko tipkanja :D
a nije krakatog? no dobjo.. previse je plesao tamo po sesnaestercu, samo on mi je bio upecatljiv, iako neucinkovit cijele veceri ;)
brljo.. izjava ne stoji za crnca.. sto ima veze sto je crnac?! covjek je to profesionalno odradio!!
http://www.youtube.com/watch?v=RacUj...yu/365733.aspx
e, pa bas zato sto nije hrvat, smatram da je to jako dobro odradio! mislis da bi ikoji necrnac englez bolje otpjevao?? a koliko mi je poznato, nije bas obicaj dovlacit pjevace gostujuce zemlje da ojevaju himne.. stoga.. komentar i dlaje nije na mjestu!
daj...
prebrzo pišete postove... nemogu pratiti... ;D
odo ja..
pa do čitanja ujutro... ;D
ma daj Ico kaj ti je..moramo slavit:):beer: :beer:
..."lunice" :kiss: nije samo tebe drmala - me too :D ...
...gledam Reži me...
idem i ja polako . . .
jel ide ko na doček?
za lili :respect:
..a dobro,vidim bit ce nekaj od tebe:respect:samo polako ..do prvenstva budes navijal sve u 16:hrv:
em moj.. :kiss:
opet mi nered rade na politici.. uf uf ;)
noc onima koji idu spavat..
..odo na sex...i grad :)
Bolje da nisu pjevali himnu neg da su sam glazbu jer je katastrofa ono bilo...
Uglavnom svaka cast nasima opet smo pokazali ko je gazda u skupini...
...odoh spavat...`noć... "lili" ; "luna" ; "malena" - :kiss: ...
noc em.. :kiss:
ane... e odo i ja spavat :wave:
a pa sta ce te ljubit kad nemas sise, mislim, stvarno.. :rolleyes:
..laku noc em :)
stvarno?? hoces ti bit moja cura?? nema veze kaj su dlakave, za cas ja to sredim voskom i inim preparatima.. bitno da ne vise ;D
nemogu ti biti cura, zarucen sam ;D al bas zvuci privlacno ovo sa voskom i preparatima ostalim...kad nabavis potrebu opremu za lasersko rjesavanje javi se mozda ti onda budem cura........ wtf hahaha why cura... ne razumije but im playing along :D
why cura.. pa nemos mi bit decko ak imas sise ;) uostalom, to je tak i tak danas in ;)
imat sise, mislim..
đizs http://i66.photobucket.com/albums/h2...Only/blink.gif
definitivno se odjavljujem ;D
sto xlr, ti nemas sise, pa ti je sad bed?
:banme:
biljeska samoj sebi - ne mijesati alkohol sa sirupom za kasalj..
;D
btw, xlr, imas zanimljiv i sladunjav sig.. luna lajk..
(znam da imamo topic za sigove, al ne da mi ga se trazit sad..)
Dobraaa :D ...daj i meni malo tog sirupa :rolleyes:
Ne, definitvno idem, ajt noć ;) http://img52.exs.cx/img52/8605/h9yboredom.gif
Ah sig.. Nek stoji još večeras :rolleyes:
noc xlr.. i nedam svoj sirup! blazen bio.. ;)
i ja cu skoro u krevet.. cim skinem full izvedbu carmine burane.. kolegica zabrijala na klasiku, a ja sam siroce s fletrejtom koje svi iskoristavaju..
vidje, vidje, sto je macka dovukla...
djes' zero, kuco stara..
;D
yebate, u zadnje vrijeme imam strah kad vidim tvoj nik u cetaoni.. sad mi je jasno zakaj se ljudi boje sodoma.. ;D sve si mislim "opet sam nekaj krivo napisala pa zero doso reda pravit.."
;D
i jopet se prijetim gramatikom.. trebat ce tebi ispravak seminarskog.. kad tad.. oce oce.. da da..
isuse, idem spavat.. nastavim li ovim tempom spamanja cetaone, srusit cu malu s trona precjednice..
odjava..
noc
zero, GL s ucenjem.. :grli:
teram se na cjelonocni posao :)
sad sam tek sa slavlja dosao :)
Au, a ja sve ovo prespaval, a kaj se može, baš sam sad gledal doček ujutro, isplati se od 6 biti na poslu
nego baš sam nepristojan
Dobro jutro svima..
nisam zaluđen nogometom, al ovo je fakat gušt bilo gledat :)
a kaj se tiče himne, kad se netko potrudi naučiti tvoju himnu i korektno ju otpjevati to nije vrijeđanje, nego baš naprotiv, to je svojevrsno priznanje i iskaz poštovanja, svaka budala može pustiti snimku
zivote okrutni, zasto se moram diazeti ovako rano :)
jutro :)
..dobro vam jutro!:)
komadi..dobro vam jutro:)
Jutro, jutro......
dobar jutar radi i neradi narode... ;D
kako ste?
...dobar jutar ljudi...vidim uživate :D ...
a ja palim jednu za drugom..mislim da će mi doći zlo :)
...kaj se trujes??:cool: nemoj..mislila sam ici kupit kabel,al nekak puse vani...hmm:cool:
Evo po internetu su dvojbe. Kako da nam Rusi zahvale?
Da izruče Kadijevića ili da nam daju jeftiniju naftu iz Lukoila ili Rosnefta????
Oboje ;D
...pizdim, uskoro na posao, i ludim...
...ma sve me hebe, mrzim kad mi dan počme katastrofalno...
Kod mene napokon sunce grije, toplo je ,ko da je proljeće!
idem u školu, točnije na praksu . . .
pozz
Aloha.....
Kak smo jučer zgazili Engleze.....:hrv:
jjoooj, frendica se tetovirala. preslatko je, stavila si je one capice iznad guzice sa desne strane :) prekjut je :)
inače, bok svima :wave:
sutra stavim sliku :p
Već valjda 2 sata bez prestanka ponavljam ovaj video. Nemrem ga prestat gledat. valjda zbog muzike. Opčinila me.
LOL, na šta ja trošim bandwith.
http://youtube.com/watch?v=6X8fqreiJwY
pjesma je: Muse - Ruled by secrecy (instrumental version)