jos uvjek cekam email od ovih smradova...
Printable View
jos uvjek cekam email od ovih smradova...
ja sve polozio od prve,kad se vec hvalimo ;D
dosadjujem se
Ja 2 puta pisao pismeni zbog A i B kategorije, sve prosao iz prve kao i sve vožnje, kad se već hvalimo :bat:
idem polako, umoran sam . . .
nisam se pohvalio, kupio danas dvoje traperica, jedne duge i jedne kratke . . .
ja zadovoljan . . . ;)
jedino nisam našao košulje kratkih rukava . . .
pozz i laku noć . . . ;)
sutra je veliki dan . . . :bigjump:
...poz narode i laku noc...
idem ja pogledat još samo jedan film(3. zaredom) pa na spavanje...sutra delam od 9-5:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zakaj ne zabrane rad SUBOTOM????:cry: :cry:
booooring, kopam po netu, slušam tu neke ruse :p, gledam kutiju s cigaretama...gleda i ona mene.......
spušil sam jedan čik ovaj tjedan :)
no, jedno je na poslu i terenu, drugo je sutra kad odem van, kad ovi moji hajvani na stol stave 2 tone duhana....POJEL SI BUM NOKTE DO LAKTA!!
Kakve to ruse slušaš?
ove tvoje
Ko Još Spava Da Vidim, Jadnog Li Mu Bika Njegovog!!
Koji k****? Nema nikog? Ajmee majko! :tclosed:
Hebeni alkohol, neki đavo me škaklje u želucu http://img106.imageshack.us/img106/3876/sick3qx.gif
A ja sinoc isto nalio malo,pa osli u pekaru i kupili 20 kifli (vrucih) i zamezili u bircu malo slanine,kulena,cajne kobase,maslina,paprike,luka...... I onda opet preko tog koja piva i tak... Jutros me stari probudio u 7,nakon 5 sati sna. Doso majstor stavljat laminat u kujinu pa je trebalo iselit sve iz kuhinje van. bas se super osjecam... :je**** majku: ;D
Neloša večera! Meni prisjela medica, nije bilo pive da ugasim vatru ;D Sad bi trebao skočit do menze na picu, dobar si tek želim :rolleyes:
imam upalu glasnih žica (tako nekako) cijelo vrijeme se gušim i moram piti antibiotike koji su veći od mene :cry:
čak cijeli daj jučer nisam ništa jela
barem ću smršavit malo :)
šugavo grlo i pluća i sve.. ne mogu van danas na otvorenje...šmrc
Gledam i umirem od smjeha
http://www.youtube.com/watch?v=aj0Km...eature=related
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
i ostao otvorenih usta pored ovakvih ludih rusa! Samodisciplina po jaja!
http://www.youtube.com/watch?v=NEjykuEuZG8
dobro jutro . . .
dan je super počeo, dizanjem u 7 i guranjem auta da upali . . .
a onda natrag u krevet i spavanje do sad . . . :notooth: ;)
sad polako dolazim k sebi . . .
@mala
a vožnja?
heheh a to polako ;D
pa dobro, nećemo se smijati . . . ;)
iz kojeg pokušaja?
to nije sramota . . . :notooth: ;)
teorija od prve s nulom.
voznja od druge (iako i dan danas tvrdim da nije bila moja krivica, al ajd.. vozmo se po ulicici, na mojoj strani parkirani auti, ususret dolazi vozilo. ja dajem zmigavac i usporavam, vec bila na kocnici, kad meni instruktor zgrabi volan (a to je automatski pad). ja ga blijedo pogledam a on vristi pa lupila bi u auto satsrane retrovizorom! a ja ono, pa bila sam na kocnici vec, kako bih lupila? na kraju, vec pred autoskolom, pitaju oni mene sto sam htjela? ja reko, pa stat sastrane i propustit vozilo iz suprotnog smijera! a ispitivac meni: bilo je dovoljno vremena da prodjete prije njega.. a curu prije mene rusili na istom jebenom mjestu zato kaj nije stala i propustila auto iz suprotnog smjera!! jebemimmater!!)
Zato se uvjek za vrijeme vožnji skompaš sa ispitivačem i daš mu do znanja da znaš što radiš i da ima puno povjerenje u tebe. Tako je sa mojim bilo. On je zadnje sate čak spustio sic i prispavao, rekao je samo da napravim par krugova po kvartu...
da, nažalost takvih ispitivača ima dosta . . .
frenda je rekao da ide ravno, a ravno je zabranjeni smjer . . .
on se nije ni snašao, i stao je usred raskrižja . . .
pitali ga da zakaj je stao, on rekao da ravno ne smije, a on mu kaže da dobro, trebao je onda skrenuti bilo gdje, samo ne ići ravno . . .
ma nis to nije, ja sam cula pricu (iako sumnjam da je istinita) da je negdje u zagrebu ispitivac curu srusio prije nego je uopce krenula s parkinga autoskole.. pitao ju je sto je trebala npravit prije nego je usla u auto.. ova zazujala, a on njoj "pali ste, niste provjerili sve 4 gume" reko, ak je istina, onda WTF?!?!!
symbeg, a kako da se skompam s ispitivacem par dana ranije, kad njega vidim tek na ispitu?! pretpostavljam da si mislio na instruktora..
a ispitivaca ima fakat svakakvih.. meni je moj drugi ispitivac, vec kad smo se vratili s voznje koja je bila besprijekorna, krenuo srati da zakaj nisam uzela jos dodatnih sati nakon prvog pada.. ono, nije imao sto prigovarati na voznju, pa je nasao nesto deseto.. na kraju sam se zderala na njega da jel on meni namjerava napisati pad ili prolaz, da mi se ne da vise slusati! pisao je prolaz ;D
Kak bi reko Alah vjernicima u Džamiji; "bok dečki".....;D;D
ili plavuša kad se zbudi ispod krave
btw, e, koja ste vi muska gamad ;D
a neb nam cestitali 8. Mart??
jest da nas je malo na forumu, al nas ima :bat:
na prošli osmi mart sam se užasno osramotio na tu temu, . . . :notooth:
a i nisam znao da je danas 8 . . . :notooth: ;)
sretan dan žena svim ženama, a onima koji se tako osjećaju ne . . . :notooth: ;D
njima preporučam lječenje ili skok s najbliže zgrade, mosta, vijadukta . . . bez padobrana . . . :notooth: ;D
E, svim curama sretan 8. mart! Lijepo provedite svoj praznik :)
A što se tiče polaganja, kod nas je gotovo nemoguće proći iz prve jer gamad uvijek nađe nešto (u dosta slučajeva izmisle nešto, a ne smiješ im protivriječiti) da te obore... Da bi platio bar još jedno polaganje...
Pozdrav svima...
lagano ništa neradim... mentalno se spremam za početak predavanja u ponedjeljak... :)
Slušam muziku... :)
e da..jedva čekam većer kad će dečko doć po mene da vidio jel mi kupio rojžicu..
10 puta sam mu rekla da oću neki cvjetak u teglici :D
reglec ^^
A zašto bi ? Meni je upravo žena zabranila izlaske- bez ikakvog razloga, onak bezveze.= Citat =:
btw, e, koja ste vi muska gamad
a neb nam cestitali 8. Mart??
heheheh dadada :)
a nadam se da ću proć sve kak treba:)
jbt, nisam cigaretu zapalila od prekjučer navečer...u torbici mi puna kutijahttp://img362.imageshack.us/img362/3695/iconeekci4.gif
u zadnje vrijeme dosta ljudi koje znam, a kolko vidim i s foruma, pokušava prestati pušiti . . .
kaj vam je odjednom došlo iz guzice u glavu? :notooth:
ali svaka čast na odluci . . . ;)
idem polako, daleko je do maksimira . . .
pozz svima, nadam se da se pišemo navečer . . . ;)
pozz :wave:
ne pokušavam ja prestat nego ne mogu pušit radi ove šugave upale..ne ide dim u grlo uopće i kad povučem ugušim se :notooth:
pa mogla bi ja prestat da nitko od mojih ne zapali uz kavu
samo bi mi uz kavu falila...to je navika, ne ovisnost.. ne mogu podnjet miris kave bez mirisa cigarete..lol :)
a kam ti već ideš, pa kaj nije tekma u 20 i 10?
ccc...ajde čuvaj grlo da ne završiš ko ja ;)
Dobar dan... jedem cokoladu, malo cilam uz jazz i tako... :)
@Ico: jesi bio na mata hariju?
Dođoh doma, probao instalirat neke linuxe što me bacilo u bed.. Sad pržim po Floydima i gledam kroz prozor. Idem van dovraga, oprat biciklu, natankat afto, anything!
bok xxxllllrrrr :blush:
Bok i tebi (da ne duplam slova) mala :D
Ovdje stvarno niš od akcije :crazy:
ma ne ljutim se ja :)
nisam bio, nije to bas moj zanr :)
A što je tvoj žanr? :)
E btw kad smo kod koncerata, moram(o) se pohvaliti:
http://www.clubuljanik.hr/
prva obavijest, humanitarni koncert - prošao i više nego dobro. Jebat ga, otišao sam kad je počela špica, trijezan nisam mogao funkcionirati :D kasnije se zapio s frendom i ošo doma gledat Discovery do negdje kasno u noć :tomato: Al uspjeli smo, huh! :)
btw2 koji vrag me pozdravljaš Ićo :p kad bi se tako pozdravljali gdje bi nam bio kraj. Živio i ti sto godina!
Ej, da nema tog uljanika tu, izgorio bi! Ovo okolo sve nešto prefensi za mene :-/ tu dođeš ko doma, popiješ koje, mjuza ok, društa uvijek ima...
Jamal je upravo postao sponzor Sephore from Democratic Republic of Congo :)
Spor sam za ovaj sport, dok napišem nešto eto ti još dva posta u međuvremenu.. Idem smazat krišku eurokrema i skrojit sudbinu za večeras, vjerojatno će biti "palačinka-night" al štogod!
Živili i zdravi i bolesni ;) mmm slatkooo!
to ti deblja jako :p
daj na hrv :p i ne idemo u mekdonalds, ne jedem tamo :p
nešto spešl ;D
imam vremena za razislit
kad ti dolaziš?
ne znam ..nisam vidjela tu tvoju finu figuru pa nemrem ništa reći :p
baš me živcira to kaj neki ljudi jedu ko blesavi, a niš im se ne primi, a ja bokte pojedem jabuku i odmah se primi :angry:
Isss sada upravo citam privatne poruke na kupiprodaj. I dobio sam poruku: HELLO SELLER, HOW ARE YOU? I AM ANDERSON TAYLOR AND I AM A BUSINESS MAN IN LONDON, ENGLAND. I SAW YOU POST ON kupiprodaj AND I DECIDED TO MAIL AND CONFIRM IF IT IS STILL IN GOOD CONDITION BECAUSE I WILL LIKE TO BUY IT AS SOON AS POSSIBLE.. I WILL REALLY APPRECIATE IT IF YOU CAN REPLY BACK WITH THE FINAL SELLING PRICE PROVIDED IT IS IN A MINT CONDITION.. REPLY ASAP. ANDERSON TAYLOR.
Zanima me dali je netko dobivao ovakve poruke na kupiprodaj, jer to neki spam ili ??
...evo i mene...
...nema nikog...
...odo ja...
...aj bog...
;D
tnx onima koji su se sjetili 8og marta :p
ajme sto ste nastancali dok me nije bilo.. (bila sam porodnicar, poradjala sam sekinu macketinu. i jos nije gotovo :omg: )
brljo, ja nikad nisam pusila zbog drustva, meni to bas gust.. ah, tesko je to nepusacu objasnit ;D enivej, prestajem jer sam skuzila da mi sve vise smeta, neku vecer mi je herc preskakal ko lud, a tak i tak necem pusit kad cu imat beboa u trbuhu.. nije ni to tak daleka buducnost, pa bolje se rijesit zlog poroka na vrijeme, a ne da bebo sizi skup s mamom kad me opere nikotinska kriza ;)
xlr, ti ces tak i tak dobit batina kad dodjes gore, bez obzira sto si se sjetio cestitat ;) eto, tek tako.. zbog linije, lol ;D
i tak.. ne znam.. idem sporodit macku do kraja i spremat se kod gore mi polovice..
neću se zaljubit obećajem.
imam dečka, imam zaručnika, imam ljubavnika..ništa mi ne treba više :notooth:
dođoh
vidjeh
niš novo
odo ja....
da iksicu... i ja bi te htio vidjeti na nekoj normalnoj slici :)
niti ja se neću zaljubit obećajem. :D
pobjegao je..sad se srami
:blush:
Koji ste vi divljaci ;D no pics for you!
luna tebi sam tako i tako dužan batine tako da prihvaćam izazov :notooth: (zbog linije, hah, jea rajt!)
Vidjet ćete vi svog boga, a ne mene :p