Izvorno postao
vlado z
Ne preporučujem nikome trajne naloge bar jedno mjesec dana dok im se službe malo ne uhodaju. Navest ću svoj primjer sms kupovine bonova putem American exspress kartice. Kupio sam za familiju 2 bona po 100 kn i sve je glatko proteklo. Drugi dan ponudim kolegi na poslu da mu kupim bon od 100 kuna (u promotivnom razdoblju dobivalo se 150 kn na račun), pošaljem sms ali odgovora nema? Nakon sat vremena pošaljem opet sms - opet bez odgovora. Vidim ništa od kupovine, pa nazovem Szk. Dobivam odgovor da će u roku 48 sati riješit moj problem. Kolega je, naravno, bio bez love na računu, pa je bon morao otići kupit na kiosk. Tih 48 sati potrajalo je 6 dana kada su me nazvali i rekli da je sada sve u redu i da mogu ponovno kupit bon sms-om.
Šećer na kraju!
Na kraju mjeseca dobivam izlist troškova A. express-a i tamo nerealizirana sms kupnja (provjereno), uredno naplaćena. Zovem Szk gdje nemaju pojma za koje brojeve telefona su kupljeni bonovi. Zovem A. exspress gdje mi kažu da će moj problem riješit za 15 dana. I tako, nadam se privremeno, ostadoh bez love i bonova! :rifle: