Evo:
http://rapidshare.com/files/70335021...eno__1__2_.rar
Printable View
No problem
Sad bi ja jedno zamolio....jednu pjesmu....
Za vikend sam gledao PLES SA ZVIJEZDAMA i LANA JURČEVIĆ je plesala JIVE na plesmu jednu POLJSKU...
riječi idu nekako: tri ha ha,tri humba...
humana kukanela pa pa para....
itd...
naravno poljski neznam pisat niti govorit,ali ako je netko možda gledao tu emisiju i zna koja je to pjesma,molim vas da napišete ili tu ili na PM.
jel mislis na ovo Afric Simone-Hafanana
http://www.youtube.com/watch?v=5cduJpEPywA
Hvala!!!! To je ta....
Muchos gracias.
Zna li itko kako se zove pjesma iz najnovije VIP-ove reklame kada pričaju kako im pokloni nisu važni i onda dobiju neki poklon od VIP-a???
Za traženje stranih pjesama srdačno bih preporučio program Soulseek.Ja s njim sve tražim.
<Link na službenu stranicu>
Evo nađoh pjesmu iz VIP-ove reklame..
Gwen Stefani feat. Akon - SWEET ESCAPE :respect:
Zna neko naziv pjesme iz nove Coca Cola reklame, kad se svi grle? Cini mi se da je Coca Cola, ne mogu reklamu cak ni na Jubitou naci. :)
potrebna mi je pjesma iz reklame za kavu Monarh ono kada poštar nosi pošt i baca kroz otvor na vratima i onda komad otvori vrata i ponudi ga sa tom kavom!!!
e, to ti je reklama za T-mobile, ako misliš na onu reklamu di neka osoba hoda pa se samo najednom pojavljuju ljudi koji ju grle i nastane cijela hrpa??
to ti je onda ova pjesma:
Detour - Da li znaš da te volim
obrada od Dade Topića..
Btw. jel može netko to uploadat i dat link ili reć di se može skinut?? Fala
...inače već postano na forumu, al nije problem ponoviti ;): http://rapidshare.com/files/74321703...a_te_volim.mp3 ...
...all I need - pjesma iz reklame za onaj philipsov LCD TV (s vanjskim osvjetljenjem)...
MOLIM tu pjesmu iz jana voda reklama.
Molim link za download
hvala
Citaj gornje postove: Calypso Mama - Ask Me Why I Run
da li netko zna pjesmu iz reklame za uloške (ne mogu se sjetit točno koje!!) gdie dvoje donesu ženi bijelu fotelju na autobusnu stanicu te ona u nju sjedne? riječi idu nekako ovako: "Give me a sign that waiting is over and soon you'll be mine..." Sigurna sam da pitanje nije postano jer sam pročitala SVE stranice.... Zahvaljujem!!!
Kak se zove pjesma iz Erste reklame, kad onaj tip izlazi iz Subaru Impreze (na sred ceste) da ode po kredit?
ima kakav majstor ovdje koji zna kako izgleda špica za ne-znam-šta na MTV Adria kad frajer tamo kebabe slaže :retard: ...e pa ako netko to zna.....dal onda možda onak usput zna i koja se pjesma vrti u pozadini... ???? :tomato: tnx!!
@lescaut mozda ova...
Alexz Johnson - To Dream About You
ima li ko, t-mobile, uncief......kad si sretan .....:D
ova za erste je od kosheen-a sam neznam koja..presrcaj:welcome:
Kosheen - Hide U ;)
...da pogodim - erste reklama ;) ...Subaru Impreza :D ...
http://rapidshare.com/files/83300552...n_-_Hide_U.mp3
Ma ja imam sve od Kosheen, samo sam odgovorio na gornje pitanje. :D
Al' bar si njemu pomogao. ;D
jel ima netko reklamu za nokiu n95 8gb, predobra je reklama, a jos bi bilo bolje da netko ima onu melodiju!!!!
Meni je reklama takoder predobra:
http://www.youtube.com/watch?v=y_Yfulo65bU
Pokusat cu jos melodiju naci. ;)
e ovaj.... da. el neko zna mozda pjesmu iz reklame za peugeot 107? pls, ako neko zna.. nek napise :P hvala!
I mene zanima reklama za peugeot, riječi idu nekako "it's possible I..... have come too far.... with you...." Mislim :)
Ja sam tražila pjesmu iz peugeot-ove reklame i našla je, ne znam jesmo li tražili istu :)
http://www.youtube.com/watch?v=Gs5hmFQC1aw
Ida Maria - When it comes to you
Je li netko zna:
1.Kako se zove ona pjesma sta ide na kraju filma I am legend...Znam da je od Boba Marleya...EDIT: Evo nasao sam ovu...Redemption Song...A zna li ko za ovu drugu?
2.Kako se zove ona treca pjesma na onoj reklami za SE w910i...Ono sa onim kinezom
E,da bas na to mislim...
Hvalaaaa!!!!
hvala puno
No problem, drago mi je da vam se sviđa (meni je već malo dosadila, ali dobro)... ova druga stvar za autobus ti je: "Come and check your head" by Blue King Brown.
Hehehe, nije kinez, ali i ja sam u početku mislio da se radi o nekom Kinezu (Japancu) :confused:
TNX :headbang:
DA li slučajno netko zna jednu pjesmu iz D&G reklame, doduše nisam vidio tu reklamu, fura se u Dojčlandu.
Početak ide nekako ovak:
"Speaker, speaker, I'm a dance floor, tell me speaker what is wrong..."
Hitno je!
:wave:
isuse bože.... !!!! kak to to sve znaš?!?!?! :confused:
Pa ne bi htio ispast onako cocky ali dosta toga znam, prvenstveno jer imam prijatelja koji je music guru :) pa sam silom prilika i ja pokupio dosta toga...
Uostalom, tu je otvoreni radio i njegova ON AIR opcija što je i više nego korisno.
Također, kad izađe nekakva reklama koja je onako dobra, a pogotovo kad ima tako neku super stvar, onda se razglaba i traga k'o za zlatom... preko youtube i sl., a imam i dosta prijatelja vani pa pitaš (npr. ona vodafone stvar za koju nikako nismo mogli skužit što je, rekla mi je prijateljica iz Canade jer to je neka njihova grupa - a reklama je bila internacionalna).
Da se razumijemo, dosta puta je i meni ova tema pomogla... a jako mi je drago što postoji jer kad mi se neka stvar sviđa iz reklame želim je odmah (i sada), dok mi još nije dosadila ;)
P. S. nažalost ne znam koristiti te TRACK ID info i sl. stvari... davno sam pokušao (još kad je to uvedeno preko Windows media playera), ali bezuspješno.
Jel je ima netko tu pjesmu?
Rapidshare?
EDIT: našo pomoću Soulseeka.
EDIT number two:
Evo novoga iskušenja:pravi naziv pjesme čiji refren ide "I've been to the year three tousand, much isn't change but we live under water, and your grand granddaughter is pretty fine, it's pretty fine..."
Nisam točno napisal, ali onaj tko zna, skužil bu.
Zahvaljujem unaprijed.
Hehehe, ovo ti sigurno znam (jer sam je skinuo sestri prekjučer) Busted - Year 3000
Onda mi reci koju pjesmu ne znaš? :)
OK,:ontopic: : to je ta pjesma.
Zavaljujem.
Evo znam da sam dosadan ali ovo je zadnja pjesma:
The Russian Futurists je grupa, jel da?
E da, pjesma ide ovako?
It'a one word (world), It's a conquer (tak nekak), i nekaj sa strangers...
Fakat se loše čuje na mobitelu ( a i bitrate je 48 kbps), ali stvarno ću se diviti čovjeku koji je nađe.....
@SEguy, nadam se da znaš ;)
Hebiga, ne znam za ovu, ali ću se raspitat (javim ti za par dana), ako u međuvremenu ne saznaš.
Đis, ju ar grejt!
Tenk ju veri mač!!!
Kao što rekoh, divim se!
Ma dajte. Tetronic & SEguy ,divim vam se!
(sam se sam sebi smijem kaj sam napisal :lmao: )
Dora Carofiglio (Novecento)- We're Ready
tako sam cuo da je to za ovu supradyn
al nemos nac nigdje :(
jel zna netko kak se zove pjesma iz reklame za nescafe 3u1 nagradnu igru?
tnx
@ solidus
OK Go - Here It Goes Again
@ solidus
iz tvojih usta u bozije usi..:respect:
jel tko zna kako se zove pjesma iz reklame za triglav osiguranje (malo starija reklama) kad cistatcica oriba onu sliku...
a takodjer jel netko zna pjesmu od zvijezde majoneze gdje se smije ono dijete sa suncokretom u kosi... u pjesmi s spominje 'sunshine'?
kak se zove ona pjesma iz nove reklame za flex obitelj kad cura i decko spajaju kauče???
pjesma od farme?
Zna li netko naziv pjesme iz rekalme KOZMO-a?
Pjesma iz radijske reklame za Toyotu R&B. Jedini refren koji se čuje je "Keep on rollin'". Netko?
Jel zna netko pjesmu iz AXE Dark temptation reklame??
Imam jednu zamolbu. Ako netko zna pjesmu koja je bila u podlozi za emisiju "Svijet mode". Znam da je to bilo davno naTV, prije 5 - 6 godina ali ako netko zna molim za pomoc. Danas sam cuo na radiu bila je ta ista stvar u jednoj reklami. Ppjesma mi djeluje kao da je iz 80'tih bez rijeci je. Unaprijed hvala.
jel zna neko koja je ono pjesma iz reklame za torticu, reklama je nešto sa prstima kao
pjesma iz reklame za t-com ono mix nešto. znam da je band bloc party jer imam nekih njihovih pjesama pa znam glas pjevača, pa ako netko zna točno ime pjesme. thanx