ovo nikak ne drzi vodu, jer sto vas je vise, to bi i cijena trebala bit manja.
zvuci puno, al doduse, ako su bas sve karte u cijeni, onda nije.
Printable View
pa sta vise to skuplje isto ti je i sa krastavcima kad kupis teglicu ili paket od 6 teglica :)
Čudno, kako nema jeftinije.
Uglavnom- uštedi vrijeme i ne idi u Diablo (kuća "strave") u Gardalandu, radije odi još koji put na Blue tornado.
Rus :lol:
Istina
OT: Odo spavati :wave: Sutra zadnji predmet odgovaram i onda samo još u ponedjeljak u školu...
Meni je slijedeći tjedan ubitačan kaj se tiče škole :D
OT: laku noć :D
A sjecam se da ima neki quick pass ili tako nesto kaj kosta 15€ pa ne moras cekat, jel to jos uvijek ili??
15 je ako si sam ako vas je vise onda i cijena ide gore
Šta se čudite tome da cijena ide gore ako je veća potražnja? Pa Apple je prvi uveo tu politiku :)
Mislim da u ovom slučaju nije riječ o tome.
Cijena za više od 30 učenika(ili kolko već) je ona prvotna od 960kn koju je Cionn spomenuo.
No kako ih ide manje od granice za popust, cijena je porasla.
Ah da, promakla mi prethodna stranica, a i hormonična Luna je također krivo zaključila što je i mene nagnalo na krivi zaključak... Što me zapravo iznenađuje jer sam uvijek vjerovao u njeno disleksično oko i pozornost čitanja. Ona mi je bila idol. Boldano "bila"!
Ali svejedno, netko je spomenuo one krastavce, pa... :D
poanta je trebala bit da su grupni odlasci nekamo uvijek jeftiniji nego kad se ide onak pojedinacno.
oduvijek bilo i bit ce.
e sad, koja je brojcana granica, ja to nisam mogla znat. a cionn je to napisao tak da je ispalo k'o da je tak skupo zato kaj je njih puno, trebao je odmah rec da ih je zapravo premalo :D
krastavce cu izignorirati jer nisam taj tip trudnjace :D vise me privlaci cokolada :D
Rav je odlicno rekao :D
OT:3 sata u skoli pa u zoloski sa razredom..
Sad sam pojel čokoladu, jesam ja trudan? :wtf:
Nemrem se sčekat do sutra... Joj joj... Da, ko da idem u Gardaland (a idem samo do Koprivnice...).
Al, vidi to. Svi odu negdje tak u provod, tipa gardaland, a nas nikad niko neće vodit nikam (ove godine smo izvisilki zbog staraca, niko nije htel platit). Ja bum cijeli život tu u Rvackoj crnčil... :-/
@fico: nisi trudan ali bez obzira na to hormoni te peru
:)
OT: mi smo trebali ići an dvodnevni u Beč ali nekak mi se čini da se bude odustalo od toga jer sve manje i manje ljudi želi na izlet. Više nam je na umu matura i faksevi nego izleti i zaje*ancija :D
Woooo!
http://fc00.deviantart.net/fs33/f/20...y_Soulnova.gif
Pakuje se, sutra se konacno ide na put... :laluna:
EDIT:
OMG, ovaj gore rozi smiley se zove :laluna: :lol:
kaj si to tek sad skuzio?! a na forumu nam je vec fakat dugo (od zadnjeg apdejta smajlica)
e, i da. vrati se!! sretan put, hev fan i tak to sve. al vrati se!!
i pozdravi saru :laluna:
i ak mi oces kupit kaj američansko, biljezim se sa stovanjem za tvajlajt pyzdarije :facepalm: :D :dontbanme:
Je, ali iz nekog razloga sam mislio da se zove :cerek:. ;D
Dat cu sve od sebe da se vratim. :)
Ili mozda ne bas sve od sebe...
Ustvari mozda skoro nista...
:belj:
:facepalm:
Ajde, mozda, ako mi zeludac podnese bit blizu toga...
Dobar dqn! Evo mene moji judi dosa sam vam na bevajdu
Sjedim za kompom i gledam u iPhone koj je uštekan u komp... :laluna: i doručkujem...
Bitno da si ti vise uzeo taj jaTelefon i sad mozes prestat terorizirat ovu temu sa ajfonom
poslano sa uberkul mobitela koji ima uberkul aplikaciju :)
Aj napokon :hvalatiboze:
Gledam The Colony i razmisljam dal da se idem vozit..
iPhone kojeg ćeš sutra prodavati još duže nego onaj iPod :)
e, fico, samo nas postedi molestiranja s tim ajfonom. imas cijeli tematski podforum pa tamo citaj i uci sto i kako.
ico!! kako cu ja tebe nalemat zbog siga!! :mad: kad se okupimo (red je vise, cim se rav vrati ocem okupljanje!!) tako cu te izmaltretirat, ej. svakih 10 minuta cu te slat po fornete :rofl: a trudnici se ne smije proturijeciti!!
iks. ti dovuci to dupence do nas. veljaca je daaaaavno bila. i potegnes li mi opet argument faksa, ma bombu cu vam instalirat na taj faks!
kvrgu vise i s tim okupljanjem.
ocem vas gledat dok jos mogu sjest za stol od trbusine i dok jos nisam ubersajko od hormona!!
e, i rus, meni jos nije sjeo povrat poreza :(
odoh prebrojit pčele