Teta luna, oni me zafrkavaju! :notooth:
Odem i ja spremat knjige, sutra Odiseju pisat, ouheah.. :)
n3n0, nije smješno..
Printable View
Ahh kada bacim pogled na kalendar i 4 testa koja pisem..
Divno :D
Samo 4 testa?Nisi fora -_-
Odoh spavat...
stanje. hmmmm.
muzu sam htjela odgrist glavu zato kaj nam se vodoktlic pokvario. tj zato kaj ga nemre popravit. i sad cemo morat kupovat novi. zato kaj ga on ne zna popravit. kak jedno musko ne zna popravit vodokolic?! kak?! to dodje u opisu poslova s onim "uzimam". ak meni kuhanje dolazi u opisu poslova, onda i njemu popravljanje vodokotlica dolazi u opisu poslova!!
da!
idem mu ipak odgrist glavu.
onda dodjem banat.
Nama muskima je u opisu posla radit dok ste vi na porodilinom skoeo 2 godine ili i duze ako se zaredaju djeca :)
evo ga na, jos jedan koji baca uroke. :D nebu se nis zaredalo i nisu blizanci!! :D i ovaj moj ne radi jos, jos je na bolovanju.
al mi je jutros donio drucak u krevet :laluna:
:cerek:
ne, ne, raditi je ipak teze :rofl:
ae, al fakat, sto to cudo unutra napravi organizmu, nevjerojatno nesto.. jedva se popnem na drugi kat stepenicama. puls odmah skoci na maltene 200 i hvatam zrak k'o riba na suhom. jasno je meni da je to normalno, da se volumen krvi skoro udvostrucio u trudnoci i tak to sve, al svejedno mi je sok O.o ono, triput se sagnem i onda moram pet minuta odmarati k'o da sam njivu preorala :rofl:
i tlak mi je konstatno nizak :( a nikad nije bio prije avanture zvane trudnoca.
blazeno stanje?
je qrac blazeno.
taj izraz je ziher neko musko smislilo :D
imam trudnicu doma i zaredalo se,znam da je to takozvano drugo stanje al i mi smo dobri jer unatoc vasim "ispadima" ne pobjegnemo glavom bez obzira :)
meni je najveci sf sto sam apsolutno svjesna da su to hormoni kad planem i popizdim u roku milisekunde. mozak mi svjesno govori da pretjerujem i da su to hormoni. kristalno mi je to jasno. al se jednostavno ne mogu obuzdat. ponekad kroz zube uspijem istisnut "gle, aj se samo makni i pusti me malo na miru". srecom pa poslusa i izgubi se iz vidokruga. inace mu je gust svadjat se samnom, al valjda mu hormonske svadje nisu tak napete :D
one su te koje se hvale da izaberu partnera i ako one nece nema nista od toga tako da ja kao pravi muskarac njih drzim odgovorne za sve
...
Sto reci nego, dobrodosao na zemlju. :whistle:
@Luna,
Da se mozes obuzdat, ne bi ni bilo toliko buke oko tolikog utjecaja hormona. :)
"...Da će te se voljeti i u dobru, i u zlu?" :whistle:
Nije dobro, mama bu mi išla na informacije :rolleyes2:
Dosao doma i citam o Bin Ladenu :notooth:
malo su se prebrojali u datumima.. prvi april je bio prije mjesec dana :rolleyes:
brate mili, a i tebi su ispricali bajku o zlocestom binladenu koji je nap'o jameriku?!= Citat =:
Probudili smo se u sigurnijem svijetu, izjavio je predsjednik Europskoga parlamenta Jerzy Buzek na vijest o pogibiji Osame bin Ladena
pitam se samo, kako su se sad odjednom nakon tolikog medijskog zatisja sjetili binladena :hmm: a, cek, idu na to da razmrdaju citav bliski istok. iduci move - napad na Iran. :babavanga:
Meni?
Ne zamaram se previse sa takvim temama.
Samo pratim komentare na forumima i na Indexu o tome :notooth:
ma ne tebi, onom Buzeku, sto sam kvotirala ispod tebe :D
koja farsa. ub'lo ga nakon 10 godina igre skrivaca, i onda bacilo tijelo u oušn bez ijednog dokaza bijelom svijetu da ga je ekšli ub'lo?
ti ameri fakat nisu normalni. dobro da nisu rekli da je tijelo evaporiralo kao i onaj boeing sta se u pentagon skuc'o :rofl:
A kao fol ga ubili.
Kolko znam Bush i bin laden su si bili prije dobri kompici.
A isto sad na americkim forumima hvalisanje bla bla bla...
Onda ono slavlje ispred Bijele Kuce :lol:
Glavno da su oni njemu glavu izbusili mecima i brze bolje ga hitili u more ^^
Nasao 110 eura, netko izgubio. Hihihi drama na uber kvadrat