pa jel imaš certifikat za svoj mob od prije?? :confused:
ja sam probao danas uploadat certifikat, i nisam mogao...
tj došao sam do dijela da se upišu oni brojevi i da se uploada zahtjev... i onda ne dobijem certifikat... :-/
Printable View
Imam certifikat od 7.2.2008. Probao s njim ali ne radi. Javlja mi da mi je krivi password
ico može za n 95
imei 356962011271930
hvala...
Zamolio bih da mi se posalje certifikat za
IMEI:356962013807061
moze kao replay ili na mail: tiho.pandja@zd.htnet.hr
Puno Hvala unaprijed!!
kaj to sad uvode na symbian signed?!vise certifikat nemoze dobit bilo tko,a?dakle,mi koji nismo certifikat dobili mozemo programe zaboravit,ili cekat novi nacin dok se smisli za prebacivanje?!
molio bih ako mi neko može napraviti certifikat za n6120c,
IMEI:358640016713241
Hvala
uspio sam acaunt napraviti i napravio sam certifikat al ga nemogu uplodati :( to je do njih il do mene?
Molim certifikat... nemogu se registrirat ne prolazi mi mail,pa ni onaj od t coma...
IMEI: 356996017239491
Hvala!
n95
Možete vi žicati koliko hoćete ali trenutno nitko osim onih sa piblishersID-em ne mogu dobiti certifikat, a publishersID košta 200$
Dakle, nista... :(
Ipak, evo za certifikat ako se bude moglo:
E70
IMEI: 357580001408145
Zahvaljujem.
ništa...
sjedit i čekat da stranica proradi kako spada...
pa da svi mogu dobiti svoje certifikate...
Pa stoga, nemorate sad svaki dan pisati novi post u kojem pitate šta je sa certifikata.= Citat =:
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY If you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
kada stranica proradi, dobit će te svoje certifikate.
Polako i smireno...
Trebaju mi samo dva certifikata i platit ću nekome tko ima Publisher ID. Nemam više živaca stalno pregledavati symbiansigned.
IMEI: 357663015389004
i
IMEI: 357663015388402
Dogovor na smiki68@gmail.com
zasto mi ovo izbaci kad idem radit sa devcertom -- Sorry, there were problems processing your Symbian Developer Certificate Request file
koji mail prolazi za registraciju? ovi,yahoo,hotmail,gmail etc ne prolaze,probam t-comov,ni on,a ako stavis neki bezvezni onda ti otvori da se dalje regas.
eh koje sam ja fkn srece :( jucer sam ubo 8GB fino se rego na symbian signed a sad ne primaju zahtjeve :(
kaj taj neki SW koji se certificira moze radit samo na jednom mobu?
alo ljudi daj citajte postove, gore vam je ico naveo kaj je sa symbiansignedom, pa nemorate se regat bezveze kad nevrijedi vam ta registracija nista, ja sam registriran i nemogu napravit certifikat zato kaj nemam publisher ID , a on se placa, pa strpite se malo.
Probajte signati aplikacije sa OPDA certifikatom i key-em. Ne treba imata account na symbiansigned-u ali ne radi za sve aplikacije. Ja probao par puta i za neke radi za neke ne
e da molio bih kad proradi sve jedan certifikat
nokia e65
354832014455867
Ja zaboravio. Probaj s ovim
http://rapidshare.com/files/75624008...years.rar.html
Unutra je .cer i .key. Sve potrebno za signanje aplikacije ali opet napominjem ne radi sa svim aplikacijama
evo ova obavjest još uvijek stoji..zbilja neznam kad cemo biti u mogucnosi napraviti vam certifikate
= Citat =:
Your request has failed. Reason:
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
- Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb
- If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network
Bojim se ja da neće ni biti više free signanja aplikacija
E Ico mozes li molim te napraviti mi Certifikat... Mobitel je N73 Music Edition
IMEI : 355506011641286
mozes poslati na pp ili na mail harun_bajrektarevic@msn.com
THX unaprijed
Ja nemogu ništa napraviti dok symbiansigned stranica ne dopustim besplatne certifikate....
tako da ako vam trebaju vertifikati, strpite se dok stranica ne proradi kako je i prije radila, tj da svi mogu dobiti certifikat. (ako to uopće više omoguće)
do tad čekajte... kada sve bude omogućeno, onda će se opet dobivati certifikati...
ja imam napravljenih 5 zahtjeva još od prije koje trebam uploadati na symbiansigned. pa ostale kad stignem.
pozdrav ekipo...saznao sam od nekih ljudi iz njemacke,da postoji neko alternativno rjesenje za dobivanje certifikata...dali neko zna vise detalja???dakle moze se dobit i na drugim stranicama,ne iskljucivo na www.symbiansigned.com
Neznam... :-/
razmišljao sam o tome...
ali...
1) Ako bi naplaćivao, kako onda naplatiti onim koji su već dobili certifikat.
2) sve certifikate koje sam napravio, napravio sam u slobodom vremenu
3) nekako mi nema smisla zarađivati na forumašima, jer ako mogu pomoći, pomoći ću, bez da to naplatim...
No back on topick.
još uvijek ništa od uploada zajteva za obične korisnike... :-/
još uvije stoji ista obavijest koja je stajala i prije... :-/
Ja mislim da ovo sada treba lockati jel će se svako malo pojaviti padobranac koji će tražiti certifikat. I kada se, i ako, nešto promjeni jednostavno otključati i nastaviti dalje
Možda i bude nešto
bar nešto...= Citat =:
OPEN SIGNED ONLINE BETA AVAILABILITY
For developers without a Publisher ID, we will commence roll-out the Beta version of Open Signed Online at the beginning of next week.
As demand is currently higher than the PKI signing capacity, you may experience some restrictions on availability. We are in the process of adding new PKI signing hardware to the signing service to increase signing capacity (but this will take several weeks to configure)
As outlined below there is a maximum number of requests that we can service each hour which limits the number of users that can request at one time.
Open Signed Online Beta will be available next week with the following restrictions:
The Open Signed Online process is fully described here
During initial stages of the Open Signed Online beta, the service may only be available from 0900-1500 GMT (UK time) Monday-Friday.
Until capacity is increased with additional servers, there is a maximum number of requests that can be serviced each hour, if there is excessive demand (which is expected), some users may find Open Signed Online beta is not available.
As for any beta, there may be issues that impact the performance and/or functionality of the service. Such problems may result in the service being taken off-line at short notice and/or for extended periods.
Note: Open Signed Online does not allow you to sign a SIS that uses a UID from the "Protected Range", unless the email address you use for Open Signed Online MATCHES the email address of the account which owns/created the UID.
If you attempt to sign the same SIS file in rapid succession, the service you receive will proportionally slow down. This is to provide fair access to all.
Installation of the signed SIS file will be restricted to a single IMEI (i.e. mobile phone) that you enter and valid for 36 months.
SIS files that have been Open Signed will present a notification upon installation that the SIS file is intended for development purposes only.
SIS files can be signed for all Platform Security Capabilities except CommDD, MultimediaDD, NetworkControl, DiskAdmin, DRM, AllFiles, TCB.
ali je opet problem sa tim da li će biti dostupno... :-/
Temu otvaram , jer se i symbiansigned stranica promijenila
nije potreban Account niti Publisher ID.= Citat =:
Symbian Signed - Service Status
Open Signed Online
Available (Beta)
Samo trebate svoj IMEI
pa neka netko proba i javi da li se može potpisati aplikacija!
ShakeSMS nisam uspio regati, al sve ostalo za sada bez problema. Treba se poslej svakoga reganja rekonektati ili cekati odredeno vrjeme.
Samo jedna napomena. Crackane aplikacije neće signati tako da ne morate ni pokušavati :)
Ovdje vrijedi ono pravilo tko je jamio je jamio i treba certifikate čuvati ko oći u glavi :D :D
jel moze malo objasnjenje kako da se uradi to na symbian signedu, postoi meni nijedan fajl nije u sis formatu
Nego u kojem je formatu?
pa skinuo sam zipovane sve, jel mogu njih da postavim u aplication
Uspio:
RockNScroll
FlipSilentV1.05-Unsigned
ShakeMe_Alpha2_unsigned
Nisam uspio:
rotateMe_v2.0_beta7_S60v3_Unsigned
SMSshake
Njihov tutorial, ljepo je objasnjeno, ima i slikica :)
http://developer.symbian.com/main/do...bianSigned.zip
i dobro kad rade requesti jel samo od 10 - 15 po gmt ili ?
TOT...jel mi mozes dat onda neki link gdje si skinuo te programe.jer meni nista nece.dakle,moram upisat e-mail adresu posebnu.npr od faxa i sl.jer gmail ne prihvaca,je tako?!u kojem formatu treba bit taj file koji zelim signat?
mogu svi signirat,imali certifikat ili ne.samo je stvar u tome da se nemogu signirat sve aplikacije.ja sam uspio neke...kao npr rock n roll...sta je slicno rotate me.
samo sta trebate je upisat svoj IMEI,upisat neku email adresu a da nije gmail ili tak nesto.dakle najbolje je od faxa ili skole.zatim uploadat datoteku koju treba signat,upisat onaj security code,prvo procitat ono do kraja,kliknut close,i tek onda kvacicu stavit.
a ja bih sada zamolio dali mi netko moze dat neki link gdje mogu skinut jos aplikacija.hvala!
cyber, dali mi mozes pomoci, meni nece nijedna aplikacija da se signuje, zasto? probao, rotate, slidehang up, landscape, nijedna nece, ubacim imei, stavim email sve uradim a nece pise nisu sis aplikacije
Ne bi znao. Ja sam uspio sačuvati certifikat pa tako potpisujem aplikacije. Ovaj novi princip nisam probao
moze li mi uraditi neko po ovom novom metodu, rotate me i slide hang up
a jel problem otić na symbian signed i tamo izabrati da si sam potpišeš aplikaciju??
neće ti ništa biti da probaš i vidiš dal će ti raditi
Evo link
https://www.symbiansigned.com/app/pa...ignedOnline.do
uneseš IMEI, e-mail i uplodaš aplikaciju, uneseš onaj kod i to je to...
pa javi kako je prošlo
ma ico, probao bar 10 puta, nece ili ja neumem, ako mozes pomoci
meni stalno izbacuje FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x20003821 ).
gde je greska?
Ja ne znam šta vi radite ali išao baš isprobati da vidim jel to stvarno toliko komplicirano i fino upisao imei, mail i odabrao program, upisao kod i poslao. Sve je uredno prošlo i ne znam kakvih vi problema imate. Signed-ao sam RockNScroll 1.0.1
mozes li i meni tu aplikaciju uraditi?
rotate me se nemoze signat.nemojte bezveze ni pokusavati.kod signanja po novom bitno ti je da onaj agreement otvori,scrollas do kraja,kliknes close i tek onda stavis kvacicu da se slazes sa tim.dok to nisam napravio,meni nista nije htjelo!!
Ja sam uspio potpisati samo LargeTime screensaver i to iz prve, s Gmail adresom. Sve ostalo nakon toga javlja:
"FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address"
(probao FExplorer, FScaller, SkyeCaller...)
A onaj captcha, ili kako se zove, je tako krasno citljiv da moram par puta refreshati dok ne naidje neka citljivija kombinacija.
tsko ide decki,ja ne znam da je dobio neko ,iako ovde je vec neko potvrdio
da je sign-ovao online i uspelo mu
ja bi si sam složio certifikat ali mi onaj programjednostavno neče pokrenut. Kliknem ga 100 puta i ništa, jednostavno nečeCode:DevCertRequest_30_10_2006_v2.0.exe
molio bih nekog za certifikat za IMEI
edit: probao sam direktno na symbiansigned i 0 bodova
uspio sam sa Shake i ond na druge me odbacuje
po mome prezauzet je server,bice ovde puno frke dok ne izradimo sve aplikacije
sve radi normalno.ja sam uspio signat flip silent,rock n scroll,shake lock.bez ikakvih problema radi.
SISWare is the best tools for Symbian Application Install package builder. SISWare providing as freeware and usage limitation of this software described on License item.
SISWare 4.6 supports sisx and sis file creation and extraction for Symbian9.x and pre-version.
Supports UIQ3.x platform and most bugs fixed from last version.
Standard features including:
* Open SIS file or pkg script file.
* Extract files from sis package.
* Edit SIS file or pkg script and re-build.
* Compile sis file or pkg script.
* Build sis file with multiple options.
* Batch extraction of multiple sis files.
* Sign and UnSign sis file and create self-signed certificate file.
What's new in SISWare 4.7 :
* New Product / Platform ID's added, UIQ 3.0, UIQ 3.1 and Series60 v3.
* PKG compiler bugs fixed for UIQ v3.x platform and signature strings.
* UIQ 3.x sis file gathering information bugs fixed.
Release Note
Known Issue :
When the sis file contains special characters such as @ # ! &. These character is reserved for special character in PKG file. Then some exception will occur when compile the pkg script, the file path which contains these chars will be set as invalid and all lines of pkg are ignored. To get the uncompiled pkg script, use the SIS Explorer tool inside the SISWare and select the button PKG Script to show it. Contents in sis file still able to extract even the extract path contains these special characters.
System requirements :
* Windows Me, 2000 or Windows XP
* CPU Pentium 200 MHz or higher
* 20 MB Hard Disk space
* 128 MB of RAM
Its a solution for your certificates to install every app on your phone without need to go to Symbiansigned.com. Just give a try and get relieved. Enjoy!!!!! Follow the link:
http://rs251tl2.rapidshare.com/files...lt.1722607.rar
http://i197.photobucket.com/albums/a...ew/SISWare.jpg
Ovo sam nasao na jednom od foruma...Nisam probao jer kako objasnjavaju na forumu gdje sam ovo skinuo, upotreba je komplicirana.
Ako netko od iskusnijih mozda moze skuzit stvar, ostavio sam link za dl
Pozdrav
Imaš kakav tutorial kako koristiti program? Jel ima mali milijun opcija i dok sam isprobavao program uspio sam si s*ebat certifikat, ali nakon duge muke i patnje uspio vratiti certifikat :D
EDIT: Našao nešto ali to nema veze sa signanjem aplikacija bez certifikata. Opet ti treba certifikat od symbiansigned-a tako da nikakve koristi od programa. Osim što možeš extractat i compile-ati sis/sisx datoteke
Jel bi mi neko mogao potpisati aplikaciju? Imam Nokiu E65.
Aplikacija je Font Magnifier.
IMEI: 353261011058485Code:http://rapidshare.com/files/97973089/Psiloc_FontMagnifier_S603rd.sisx.html
Hvala unaprijed, Tomislav.
Obzirom da sam novi, pa jos uvijek ucim, ali sam skontao situaciju sa symbiansigned pa me interesira vrijedi li da postavljam(o) zahtjev(e) dok se sta ne promijeni...hvala
:respect: :crazy:
Nema smisla postavljati zahtjeve jel ti nitko ne može pomoći. Možeš jedino sam probati signed-ati aplikaciju i kako stvari stoje bojim se da će na tome i ostati :(
Ne mogu se signed-ati sve aplikacije pogotovo ne crackane, ali neke mogu. Znam 100% da novi cClock 1.19 se može signed-ati na njihovoj stranici
e a jel mi moze neko pojasnit kaj oni rade s onim .csr fajlom iliti zahtjevom koji mi uploadamo na njihovu stranicu? kakve se promjene desavaju , kak oni to pretvore html, jel to samo neki program ili ima neki proces dulji?? cudno mi je kaj on odmah izbaci gotov certifikat(prije dok je radilo), kaj se to nebi moglo nekak kopirat, gledat razlike u fajlovima i nekaj napravit??? ja se ne kuzim u te stvari pa akonetko da da malo proba nekaj. pozz
Postoji neki algoritam po kojem oni iz csr file kreiraju cer file. Ne možeš gledati razlike jel je file kodiran pa vidiš samo hrpu znakova i simbola
sad sam i sam skuzio da je tako,citao sam negdje da neki lik kao programer u skoro svim jezicima ,nije uspio dekriptirat . spominje se nekaj openssl kodiranje, kao da je moguce dekriptirat. pa ako se neko razumije u programiranje nek pokusa, mislim da bi se to moglo.al s obzirom da ja nemam pojma to veliko mozda. brijem da nije jaka zastita.
daj mi pojasni kako oni izdaju te certifikate, jel ima kakav ugovor s nokijom ili kaj?? i kako to da su oni jedini za to??
Evo i aplikacija koje je moguće signati sa Open Signed Online:
Landscape
Rocknscroll
Shakeme
Gnubox
FlipSilent
ShakeLock
LargeTime
Audio cube
Autolock
Callfilter
Calsync
Cutekeys
Emtube
Mujmail
Themes Laucher
Ufind GPS
Ymtiny
Pythofors
Inclinometer
Handy Wifi
Activefile
I onih koje nije moguće signati:
RotateMe
Nokmote
Cell track
Eqalttab
Eqrestart
Nsysinfo
Screenshot
SmartSettings
ANY cracked file
Radi se o tome da više nije moguće zatražiti certifikat na symbiansigned-u nego ne otvoren Open Signed Online i potrebno je dati IMEI i uploadati aplikaciju. Gore ti je popis koje se aplikacije mogu signati na stranici, a koji ne
ali ja vec imam pravo stari certifikat i one programe... ali opet znaci nista :(
a mozte li samo link ove stranice, gdje online signam aplikacije??
da... jer je tvoj certifikat od 7.2.2008.god i traje 2godine, nakon toga ćeš morati vraćati datum...
Stariji certifikati, koji su izrađeni prije 1.1.2008.g su trajali 6mj, te se poslije toga, nakon potpisivanja aplikacije, datum na mobitelu morao vraćati.
Ako nevjeruješ pokmakni datum na 8.2.2010. pa probaj instalirati neku app koju si potpisao sa svojim certifikatom... ;)
Da to kužim. Zaboravio na te certifikate iz 2007. :)
Jedno pitanje, da li je moguce mijenjati SID aplikacije? :comp:
A Zasto Nece Cclock I LANDSCAPE?????????
Mislim da bi bilo bolje da makneš " i zahtjevi za potpisivanjem" iz naslova jel nitko očito ne čita šta piše nego samo uleti sa zahtjevom
Imam problem kod potpisivanj jednog programa (LandscapePro_2_0_beta1_unsigned.sis)......što god odabrao pod capability info. izbaci mi eror i nemrem ga potpisat ( ili mi veli "FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x20003821 )" ili "FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected").
Molio bih nekoga ko je potpisao tu aplikaciju da mi kaže što je odabrao pod capability information.Hvala
ajmo sad da zaobidjemo rupu u zakonu. ;)
idemo sad na ovaj nacin.
korisnik 'shpic' ima indentican problem kao i ja, kad pokusavam potpisati explorer. jel moze netko objasniti?
posto korisniku 'shpic' nije izbrisan post, ne bi trebao biti ni zbrisan moj post.
zahvaljujem na odgovoru.:beer:
Daj Vjeko, molim te pogledaj datume i ne gnjavi više. Ne prisiljavaj me da budem zločest.
:hm:
Pošto su certifikati trenutno zabranjeni, kaj mislite dal bi se promjenom imei broja mogao koristiti certifikat drugog moba?
Da ako ima tko skuziti kako...Netko je mjenjanjem SID-a potpisao RotateMe, ali svejedno vecina licenciranih app ne prolazi ta metoda...Uskoro bi trebala izac potpisana RotateMe obzirom da je freeware...tako da se slabo da...
I ja sam dobio mob nakon N.godine, ali mi se nije dalo odmah zezat sa upucavanjem aplikacija, kao ono kada sam citao free je pa cu kasnije...
Izgleda da sam se zahebucnuo na ljenosti :adminrulz:
Postoji već rotateme 2.0 koji se da sign-ati, a sad je izašla i 2.1 beta 2 verzija koja se isto da sign-ati
Ma teško sranje. Mogli su bar dozvoliti jedan certifikat po username-u. To bi bilo sasvim ok i svi bi bili sretni i zadovoljni. Zadovoljniji od sadašnje situacije u svakom slučaju :D
ovo je nemoguce dekriptirati, ima neku zastitu ili algoritam sha1rsa, koji sam citao da je najbolji , da ga je nemoguce provalit. pokusavalo je dosta ljudi ali nista od toga. imam jednog dobrog prijatelja u hnb-u programera, pa probat cu s njime razgovarat malo.
kak je to glupo. znaci za njih ne postoji korisnik koji si hoce napravit certifikat za sebe i svoj mob, nego su im svi masovni izdavaci. slazem se s idejom da na jedan user stave jedan certifikat.
Ma sumnjam da to nije moguće probiti. Kak onda postoji OPDA key i certifikat za kojeg nije potreban IMEI. Jest da ne radi sa svim aplikacijama ali od nekud se stvorio
u mobu ima dosta certifikata, pod settings,security,cert.managment., i kod njih se moze vidjet oni id-ovi, algoritam i zastita, isot kao na kompu kada otvori .cer fajl, pokaze ti se sve o njemu, a tamo mozes nac i hex oblik imei-a i imei, i jos neki kao kod kaj imei ima, brdo sranja i kaj se iz toga nemoze nist izvuc?
meni je cudno to , kaj imamo aplikacije kaj koriste certifikat,imamo certifikate,imamo zahtjeve za certifikate, i kak se iz toga nemogu izvuc algortimi ili neki postupak za certifikat???
jel tko uspio podpisati neku temu na mob online putem?
Teme ne treba potpisivati koliko ja znam. Nisam ni jednu temu potpisivao i uredno ih sve instalirao
meni na svaku koju skinem sa Zedge-a piše da je Certifikat expired
dok programeri pisu program za simbian, dali oni mogu napraviti tak da se aplikacija nemora potpisivat?