A onda daj screenshot, ili nacrtaj nekako tu ikonu, pa uploadaj sliku, da vidimo... :)
ovako se može samo nagađati... :jehon:
Printable View
mislija san editat post...
nema veze, evo slike:
http://img7.imagevenue.com/img.php?i..._122_662lo.jpg
Pa ako se nevaram, to bi trebao biti znak za propušteni poziv... :jehon:
odi u liste poziva, pa u propuštene pozove. pa tamo prolistaj sve propuštene pozove. možda nestane... :-/
ili kao što je vladobrad rekao, ako nije propušteni poziv, pogledaj preusmjerenja poziva.
bija je propusten poziv, tnx.
zašto ne bi stavio novi soft ubrza ti se mob poboljša kamera,novi player ....
pa ja imam novi soft i nemam nikakvih zamjerki ni resertira mi se uopće
instaliraj LCG jukebox to ti je dobar player ja ga koristim uz ovaj
btw kad izlazi novi soft noviji od 4.027
po meni i nema potrebe za novim softom:dunno:
evo izašao
N73 New Firmware V 4.0727.2.4.1
Na NSU
http://img527.imageshack.us/img527/1197/n73ap5.th.jpg
meni pise current version: 4.0726.2.0.1
update version: 4.0726.2.0.1
what the...?
V 4.0727.2.2.1
04-07-2007
RM-133
Music Edition
Što mislite o ovoj masci?
ova je odlicna jer je i pozadina crna,a koliko vidim nije ni skupa.
Bas mi se svida ova crna maska...kad bi je bar ovdje bilo tak jeftino...
po kojoj cijeni se može nabaviti ta maska, ovdi u hr?
ja ne bih uzimao neoriginalne maske, pogotovo ne iz Kine i sl. zemalja. frend je uzimao, isto iz Kine, i nekoliko je puta pitao prodavača radi li se o originalnoj masci i ovaj mu reče 100%. na kraju je ispalo da mu se ogulila prvo od prsta (!) kako ju je držao a zatim je cijela boja počela blijediti i otpadati. Jednostavno se ne isplati, izađe te oko 100 kn a na kraju vratiš staru masku jer ova ne traje duže od 2 tjedna (s tim da se prvi tragovi falša počinju primjećivati već nakon nekoliko dana upotrebe..)
P.S. Ako netko nađe u HR crystal case za nokiu n73 neka javi, isto tako ako zna gdje ima veći izbor Golla torbica za mobitele, imao sam jednu savršenu koja mi je "zdimljena" zajedno sa mobom, sad sam uzeo novi pa bih opet uzeo takvu torbicu,,,
kako da izbrisem teme iz mob ili moram iz memorijske kartice? na opcijama nema izbrisi.
odi pod app. manager i tamo ih najdi i opcije i remove!
to se preko e-bay-a može kupiti cijela maska! našao sam cijeli komplet od ME i košta 17€
a gdje mogu naredit kompjutoru da prikazuje skrivene foldere (imam vistu)? inace, na upravitelju programa mi nema teme koje ocu izbrisat. zanimljivo, instalirao sam teme ovdje sa foruma radile su dobro, poslije sam stavio jos teme isto sa foruma i instalirao ih ali mi nema onih tema koje sam prije stavio, ko da su nestale. pokusao sam ih natrag instalirat ali mi pise da je instalacija nepodrzana. a teme su bile stvarno predobre. help
pa da li je to tako na visti ???
još jedno pitanje?! vezano za memori karticu
ovako koju da bolje kupim odnosno koja mi bude bolje radila
Mini SD sandisk 1gb ultra ili
Mini SD kartica 2 GB 45X (Silicon Power)
Da li netko zna zasto mi u music playeru kad napravim playlistu i "sejvam" ju nakon sto izadem iz playera i ponovo udem je nema a ima je u galeriji tako da svako malo moram radit playlistu ispocetka sto mi polako vec ide na zivce?
Kad udes u music player odi na popis brojeva i tamo nadi play listu koju zelis slusat :njanja: :njanja:
De mi molim vas napisita par DOBRIH stranica gdje mogu skinuti besplatne igrice i programe za svoj music editon!!! Hvala!!!
Gdje se u Hrvatskoj ( Splitu ) mogu kupit original maske za N73, a da maska nije ona standardna i jeli znate kolika je cijena nove maske. Bilo bi dobro ako netko ima nekakve slike ( vidia san na službenoj stranici od nokie razne boje one standardne maske ali to mi nije nista bolje od ove moje ).
Sad samo preporuka svima koji pokušavaju prvi put skidat masku, ne radite to sa nikakvin metalnin ( oštrin ) predmetima jer će te vjerovatno izgratat cijelu masku.
I još jedno pitanje, jeli mogu kako oni u servisu ispolirat manje oštećenje na ekranu ( ne na staklu od maske nego baš ekranu od mobitela ).
Imam 2 pitanja
1: jel mi netko moze objasnit kako na frendovom 6233 real football 2008 3d vrti bez problema a meni na n73 steka.
2. zasto mi se svako malo kad napravim playlistu u music playeru ona jednostavno nestane a kad odem u galeriju pa tracks tamo je ima pa moram svako malo radit novu playlistu
1.koliko imaš uz to popaljenih app.??
2.to ti je tako na novom softu i u novom playeru!
1. točno to što ti je pbreaker rekao, to provjeri, drži dugo meni tipku..
nema to veze sa upaljenim programima kad ugasim mob i upalim ima oko 17mb rama i opet isto kao i kad imam nakon dan-dva 7mb rama opet isto ta mi igra steka.
ima veze! a to zakaj ti nakon 2 dana ima opet 7mb rama nekaj nije dobro! meni nakon tjedan dana ima 15! jel i tebi stalno player upljen?
da player mi je upaljen stalno ali i kad ga zgasim(preko sheme koju sam nasao na dotsisu) dobijem neku sicu
ja sam imao oko 10 instaliranih igara i full mi je mob bio usoren! koliko ti imaš instaliranih?
ja ih imam instaliranih tocno 11
onda nekaj pobriši malo! obriši 2-3 pa probaj jer i meni je tako nešto bilo kad sam ih imao puno! sad trenutno imam samo 2 i taj real footbal 2008 i brothers in arm tako nešto!
dobro bum probal, hvala!
Ma mislim da nije do toga,ja imam 14 igrica i niti jedna mi nesteka....
a hebiga zakaj je meni isto onda štekalo a kad sam ih maknuo ništa!? kaj je to do softa onda ili??
E ja mislim da ima veze ak je instalirano na karticu ili na mob meni je sve bilo na mobu i nis nije stekalo....
ja imam 21 igru, i niti jedna ne šteka :)
tako da nevirujem da je do toga.
da moje su bile na kartici instalirane a i jaka mi je kartca bila baš moćna 128mb!
sad su ove igre na mobu i nikaj da bi malo štekalo! i instalirao sam ih sad još par sve skupa 10 na mobu i nikaj ne šteka! he he sad se mogu baš igrat!
gdje i za koliko para mogu promjeniti masku na n73...naime ne radi se samo o prednjoj i straznjoj, vec i o onom sredisnjem dijelu koji je po meni dosta tesko promjeniti...pa ako znate gdje i po kojoj cijeni bit cu zahvalan...
znaci radi se iskljucivo o mijenjanju...ja imam svoju (novu masku) ali mi treba netko/servis tko ce ju promjeniti....jer nije kao vecina maski koje se nabavljaju samo prednja i zadnja maska vec i onaj sredisnji dio na kojem su gumb za kameru i ostalo....znaci imam masku, ne kupujem ju,nikakav e bay i slicno....
ovako imaš neki tutorial na netu pa možda probaj sam ako imaš alat
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37528
ma vidio sam hrpu tih tutora, ali nemam bas kesu ucit i vjezbati se na svom...pa stoga ako netko zna pouzdan servis i sl neka kaze
mobis ! ali ce te i koštati!
a toga me i strah...platit cu izmjenu vise nego masku...koliko bi me oderali???a navodno se dugo i ceka?!
Imam pitanje za teme.Kad napravim temu u nokia theme editionu snimi mi kao .tdf a ne .sis i onda mi ne radi?
U kojem theme editoru radiš teme??
Trebaš raditi teme u Nokia S60 theme studio_u.
I onda dobiješ *.sis temu. a nekako mi je i čudan taj format (tdf)... :jehon:
Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1
imam u planu nabaviti N73, pa me zanima kak se pokazao ovaj đojstik, da nije slucajno zajeb ko na SE... :D
joystick je odlićan nije jako osjetljiv kao na k800 i dosta je tvrd!tako da ne brineš
istina nije bas predobar za koristenje a i meni se pokvario o cemu sam vec pisao ,nisam ga jos popravio...zna neko ovo za teme?
Jes čitao sam nešto brži rad ačli taj soft koji ti imaš je problematičan iz više razloga..a meni je najviše zasmetala slabija kvaliteta snimanja i slikanja..dakle filmića i slika....
eto ti čitaj na Nokijinim stranicam ako ne vjeruješ..
taman sam si htjeo staviti taj oft i skontamda ostavljam stari pa nek mi bude sekundu sporiji ali bar sve šljaka kako spada! heheh
i sumnjiv mi je taj tvoj soft..jel ti to imaš N73 ME? ili normalnu??
hmm.....ili sam nešto pobrkao.
pa šta onda da ga stavim i ja ha?
mislim..ne kužim...ako nebudem zadovoljan jedino što mogu je čekat da izbace novu verziju..hmmm....isplati li mi se gnjavit
želiš možda staviti ME verziju na mob???riskantno ali!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35956
btw music player s ME je isti kao na Update novog softa na običnoj!
evo nekaj kaj sam ja bljo pa probaj!
= Citat =:
ovako instaliraj ako nemaš insaliran PC suite od nokie i kad ga prikopčaš na kabel izbaci ti sam onaj neki prozorčić i tamo di ideš na file manager imaš dole phone software update ili tako nekako i skini si program s ove stranice http://europe.nokia.com/A4176089
i tamo najdeš N73 i bude pitalo svašta i samo stišći next i eventualno jezik englishi dobit ćeš za download oko 22mb je i to kad skineš instaliraš i sve ti bude lijepo objašnjeno i bude te navodilo!!
stime da napraviš prije toga backup na memori karticu bude ti pisalo sve kako
kod za provjeru koji soft imaš
*#0000#
a ne ne.....čekaj....o ovomu je riječ....sad meni nije jasno jel ti to imaš ME ili ne..jer ovaj neki leek spominje probleme sa tim firmware-om na svojoj N73 eto pa pročitaj.....
http://discussions.europe.nokia.com/...ssage.id=18790
hvala buraz na pomoći!
nemam ja ME ali se može staviti! nekako !al bolje nemoj samo update starog i sve 5!:comp:
ja imam najnoviji soft i nemam nikakve zamjerke tako da se ne brineš!a pri upade pazi na kabal da ga ne pomakneš slučajno!:respect:
Eto skidam taj Nokia softer updater...jučer me tražio i code i upiso sam..krenio downloadat i predomislim se i sad se opet predomislim i krenem skidat..hahah! a čuda sa mnom...
samo ovaj put sam samo zatražio za N 73..hm.....prelisto neka uputsva i krenio skidat..i šta onda? onda ne trebam na netu bit nego ga samo sa kablom spojit....jedini kabel koji sam dobio uz njega je ca-53 to je to no!
@FaberOSK: sve o update softa na nokia mobitelima ti piše u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
pročitaj ju, porporučam i prije pravljenja update_a, pa ako imaš kakvih pitanje pitaj u toj temi.
jer se ovdje radi i općenitim pitanjima o n73, a vi ste otišli daleko u update. pa bi zamolio da se vratite na temu. a pitanju šta, kako i kamo u vezi update softa i raznoraznim prednostima, nedostacima i rizicima u gore navedoj temi raspravljajte.
EOD!
Jel zna neko kako na programu LCG Jukebox napraviti da se vidi slika albuma?probao sam stavit sliku u isti folder ali nista,opcija za view sliku mi je bljeda moze se samo download ali se nece spajati...
aha...a di to u winampu ubacim nemrem nac
hvala ekipi na odgovorima za đojstik ;)
jel i vama škripi poklopac od baterije?
e to me toliko živciralo pošto sam imao 6600 sa kojom razbijaš doslovno zid ali ništa da škripi lol!!
i sad slučajno sam imao potrebu izvadit iz starije nokie sim karticu i stavio u N73 na bateriju...stavio poklopac i ne škripi hahha! eto problem riješen! lolčina!
Škripi sigurno poklopac na svakoj ,i tu nema pomoći...i meni i curi bar da...
2. Koristili itko od vas GPS reciver spojen sa N73? zanima me kako to funkcionira...i iskreno mislim uzet jedan po 550 kuna..........a sad..jel ima itko iskustva pa da mi može malo više reči o tome 8(
Pozdrav!
Imam malo probleci...... od kad sam stavio novi software nece mi salti sms poruke preko pc-a, znaci kad mi je spojen kablom na pc sve on hoce, otvorim taj prozorcic napisem br. i tekst i kad idem slat kaze da se nemoze spojit sa mobom...ZASTO??? I dal to ima uopce veze sa novim softwareom?
Hvala!
radi odlicno ja sam iso u njemacku, austriju, mađarsku i doso tocno u ulicu gdje sam trebo, imam i pda sa integriranim gps-om ali mogu rec da ovo radi brze i barem meni bolje, samo jbga manji je ekran, 8 sati voznje s non stop upaljenim mobom i prijamnikom, netreba ni punjac....i to bas taj za 550 kn i N73.
oglasi su zabranjeni izvan oglasnika. Ico
aha! dakle dobro to funkcionira?samo je meni problem jer sam na motoru pa bih morao stavit u tank torbu..odgore je ona prozirna jer se tamo drže karte..ali me zanima..jer konstantno bude upaljen(mob mislim...svijetlo i ne pali se tada neki screensaver ili da se ugasi ekran ili što već?)
treba mi za naše okolne zemlje i za istočnu europu...koji soft mi preporučuješ?mislim da mi je cura sredila neki crackiran TomTom....ma nemam ja pojma,ja sam stvarno početnik što se tiče GPSa :tomato:
koliko N73 izdrži kad radi sa GPSom? 8sati? to mi je taman jer ni ne vozim više od 8 sati haha!
mi moze neko reci kako se napravi backup memorijske kartice na komp?
ok skuzio, nego kak se sada ti podaci vrate na mem.karticu? naime kupio sam si drugu karticu
gle za motor si rađe uzmi pda ili ako stvarno imas para neki zumo, ja isto imam motor i na njemu ti je najbitniji ekran ili ako uspijes izvuci slusalice iz tank torbe super, ja prakticiram uređaj u unutrašnji đep jakne slusalice ispod kacige, tako i tako ti sve kaze sto i prikazuje, a mozes ugasit ekran i produzit vijek trajanja bateriji. za vani je tomtom odlican, imas jako dobru pokrivenost, poi-e i kao software je jednostavan, mob+gps je više za auto ili hodanje - ipak je to mali ekran
kad otvoriš nokia pc suite klikni backup , settings i obiljžiš kvačicom oćeš da ti napravi backup samo phone memory ili i kartice ili samo kartice .... ako bi htio samo karticu onda ostaviš samo tamo kvačicu ....:hrv:
auto punjač ti je oko 100 a gps oko 350 po trgovinama, karte i programi na dotsis ili tu .... i možeš do amsterdama hehe
Dal netko zna di mogu kuput slusalice "Nokia HS-20" i kolko kostaju hvala!!
da li znate dal se gubi garancija ako sam promijenim masku?
ma ubij me ako u emmezeti u osijeku nisam vidio za 350 kuna ... cca .... a to pamtim zato što stalno čekam da si skucam neku lovu sastrane pa da uzmem taj reciever .... provjeriću često ja naidjem u emmezetu pa ti javim ....
preduhitrio me sonyck .... no vezano za to ima li neki broj ili šifra na originalnoj masci po kojoj se vidi da pripada telefonu (kao što na autu na šajbi ima posebni broj) jer onda bi se mogla kupit i polovna zdruljana origigi maska samo da je iste boje i stavit na mob ....?
Ma mislim da nema serijski broj nego da oni ocijene jel maska original ili kopija,ipak je to mobis pa je kod njih sve moguce...sam pogledaj pricu od forumasa moby-a koji je pito dali gubi garanciju ak stavi masku sam,a oni rekli da gubi,a on pita pa stavite vi onda a oni kazu opet gubis lol:crazy: .....
jeli mi netko molim vas može objasnit kako da koristin program BT info, sve mi je jasno kako spojit dva mobitela ali onda kad su spojeni nemogu obavljat nikakve radnje s jednog na onaj drugi ( npr. kao paljenje zvona na drugom mobu ). Znan da je tema o ovome programu bila na forumu ali nisan je uspio pronać pa san ovdje napisa?
čuj jedino ako kupim (a planiram uzet uskoro) ti mogu reć jel radi il ne radi ....
http://www.google.com/custom?hl=en&l...=cafe.mobil.hr
eo google pretraga caffe mobila upiši što te zanima i naćeš u sekundi ....