PSP, Giga pack, torbica, garancija jos 6 mjeseci ??
Jel si isplati dati za ovo 1700 kn?
Jel se mogu gdje skidati igrice na njega osim orginala ?
hvala:-/ :-/
Printable View
PSP, Giga pack, torbica, garancija jos 6 mjeseci ??
Jel si isplati dati za ovo 1700 kn?
Jel se mogu gdje skidati igrice na njega osim orginala ?
hvala:-/ :-/
znaci star je pola godine(ne isplati se)
Ja se nisam baš puno informirao za PSP jer je bio skup u početku i išao je na original DVD (ili CD neznam).
Jel ima sada za nabavit kopiranih verzija a ne oriđiđi po 300 kn??
symbian molimte pročitaj thread cjeli nemoj upadat ovako,
da ti skratim,ide na umda diskove (ni dvd ni cd),od početka se mogu igrat igrice sa memorijske kartice koje se skidaju sa neta,mislim da je cjena sasvim uredu za takav uređaj.
@kreky, previše novaca, spusti na 1500kn to bi bilo realnije.
O.k hvala Sodom !! ;D ;D ;D
Ma znam da nije "klasični" disk...znam da su manji, ali sam mislio na taj medij. ok, hvala... znači mogu se povoljno igrice nabavljat...= Citat =:
Izvorno postao sodom
psp ja samo znam da je aerodinamičan ;D ;D ;D
Downgrader metoda sa 2.60 na 1.50 firmware za PSP !
Ak moze mala pomoć ??
ic1003 mi je matična , rekao mi je jedan lik da moram bas za tu matičnu skinuti Downgrader ! pa ak netko zna kak se to radi molio bih ga za pomoć!
:rolleyes: :rolleyes:
Imas tonu informacija o downgradu i jos nekim stvarima na www.pspcroatia.com i http://free-st.t-com.hr/db/index.htm
pspcroatia je totalno gej= Citat =:
Izvorno postao rospaya
nakon prvog posta svi mi saju pm-ove da se nadjemo...
a i pedercina od admina mi je ukinuo akaunt. free of charge, enivej :spin:
uzivaj.. :)= Citat =:
Izvorno postao kreky
Da si bolje gledao vidio bi da je ovo novi 4um, stari je gazda slucajno zajebo :)= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Btw, jel zna netko jel ce biti uskoro moguc downgrade i za 2.80?
psp sam koristio, fenomenalna stvar koja me je ostavila bez daha, tako da s obzirom sto nudi savrsen izbor, ocijenjen je i kao najbolji prijenosni videoplayer
:thumbup:
evo izasao je..
= Citat =:
Remote Play - Remote play is a new feature in Firmware 3.00 that allows you to remotely control your PlayStation 3 from your PSP. This also includes the display of PS3 content on the PSP. “You can display a PLAYSTATION®3 system screen on a PSP™ system and play content that is on the PS3™ system. To use this feature, you must adjust the necessary settings on the PSP™ system and the PS3™ system.” Using this new mode of playback, one can control the Photo, Music, Video, and Internet Browser features of the PlayStation 3 from a remote location via their Playstation Portable.
Video Compatibility - In this updated version of the Playstation Portable firmware, you are also able to play a few new video formats. The Motion JPEG format (M-JPEG), is an “informal name for multimedia formats where each video frame or interlaced field of a digital video sequence is separately compressed as a JPEG image” (Wikipedia). The PlayStation Portable plays both the Linear PCM and the μ-Law versions of the Motion JPEG video format. In addition, you will now be able to access the Camera (functionality) from the photo option menus, for quicker easier access when taking photos or video. Another nifty function is the ability to finally turn off Auto Play for inserted UMD Discs via UMD Auto Boot. (Thanks zerojay)
PlayStation Games - Here’s the big tip you’ve been waiting for. Finally, Sony is going to drop their highly anticipated PlayStation One emulator onto the PSP. From the manual however, there seems to be a unavoidable catch. If you don’t have a PS3, your not going to be enjoying PlayStation One games emulating on Sony’s PlayStation One emulator for PSP anytime soon. From the manual it states that you must connect to the Playstation Online store with your PSP connected to the PlayStation 3 in order to download and play the games. In addition, they mention that you can in fact share the games, but you must activate the other system in the Friends menu as a PS3 Network Account.
3.00 Firmware Manual
ukratko...the update includes the following features:
* PLAYSTATION Network titles are now supported under [Game].
* [Remote Play] has been added as a feature under [Network].
* [Online Instruction Manuals] has been added as a feature under [Network].
* Timed recording has been added as a feature under [RSS Channel].
* A visual player has been added as a feature under [Music].
* 3-speed fast forward and fast reverse has been added as a feature under [Music].
* [Camera] has been added as a feature under [Photo].
* [UMD Auto-Start] has been added as a feature in [System Settings] under [Settings]
moze li mi netko preporucit neku stranicu za besplatno downloadanje igara za psp a da je besplatna:-/ :-/
Posjetibesplatna registracija, a ima dosta igaraPHP kôd:www.pspiso.com
projectpsp.com= Citat =:
Izvorno postao werewolf
moras se registrirat, na forumu imas jako puno igara, filmova i aplikacija
sori, vidio samo da je par postova iznad
Planiram si kupit PSP pa me zanima kava su vaša iskustava s WLAN-om. Kako to radi na njemu.... dali se mogu spajat bilo gdje....i dali mogu slušat glazbu ili gledat filmiće npr,youtube
Hvala:wave:
mozes se spajat gdje mreže nisu zaštičene,možeš streamat glazbu i gledat video sa youtuba preko rss kanala
evo tu sam slozio neke pozadine za PSP (tj. skinuo s neta i slozio neki best of) pa tko hoce neka sine, file ima 5,7mb i 87 pozadina.
http://rapidshare.com/files/24596486/Pozadine.rar.html
psp mi javlja.. the game could not be started 80020321 error.
to mi se sad pocelo javljat kad sam odnio na downgrade kaj bum igral preko sticka. radilo je jedan dan, i sad vise nece, u cem je problem?
a gle, to je uvijek rizik downgrejdanja.
stavi na 3.11, neces moci igrati pirate ali ces bar biti siguran.
hihihi... stvarno..
puno hvala! vec skoro pa isao trazit natrag novce za downgrade.
ajde decki....netko zna gdje se moze u ZG dobit polovne originalne igre za PSP???trazim hitno "GTA: Liberty City Stories" .....ima li shop`a gdje se dobi jeftino :ideja:
Imas dosta ljudi na netu koji prodaju igre, na www.pspcroatia.com imas oglasnik sa dosta igara.
najbolja igra za psp ????
sta vi kazete ????
osobno nemam jednu jedinu...večinu igara koje mi se svide izigram do svog maksimuma i prelazim na nove
drag mi je ridge racer kao prva originalna igrica kupljena u vrijeme kada na pspu piratskih naslova nije bilo :)
GTA VCS i LCS, Loco Roco, Killzone: Liberation...
loco roco ... kao da ga je nintendov :thumbup: zabavno
Zato se u Japanu jos uvijek stoji u redovima za Nintendo DS, a Sony mora smanjivati cijena da proda koji PSP.
na nintendu ds sam igro samo nfs most wanted, usporediviši ga sa onime na pspu izgledao je kao da igram na n-gageu, osjecaj jeftine plastike u ruci i potpuno beskoristan touchscreen u toj igrici na kojemu se samo mogu vidjeti podatci iz igre ili karta trenutne mape
...moje jedino iskustvo sa ds-om i malo scroolanja po njegovom "meniju" dovoljno da zaključim da ga nebi poželio niti kad nemam pametnijeg posla...
no što se tiče prijenosnih konzola nintendo mi je bio i ostat će br. 1 odkad sam pokrenuo isporučeni tetris uz gameboy
Mozda smo malo OT...
DS je, kao i vecina Nintendovih konzola, napravljen za jednokratnu i jednostavnu zabavu. Ono; ubacis igru, rokas po necemu par minuta i ugasis ga, bez ikakvog vezanja za igre. Zato cu vjerojatno i nabaviti DS ako prodam PSP (iako jos nisam odlucio...).
pogledaj prvi post teme ;) ..nekad je u naslovu stajao i nintendo ds no zbog prevage psp-a u temi promjenio sam naslov
ovo što kažeš je istina,no od onoga što sam ja vidio ni to što on trenutno nudi od zabave vs psp nije meni zanimljivije od staroga n-gaga
vjerijem da je slična usporedbom ps3 i wii konzola,nintendova inovativnost (koja je na dsu upitna) protiv sirove snage,mogučnosti i multimedije od strane sonyja
ja sam ga malo isprobao na info sajmu u zagrebu,...to moze koristiti kao prvoklasan multimedija player,al za igre mi je koma,to je za igrati po sat vremena na dan jer se jako gubi vid kad buljis u taj ekran
za zajebanciju su mi no. 1# pleyka2 i komp
po meni je PSP jos uvijek najbolje silucia od PS+TV ....isto ako je ekran mali,ali se da super igrat snjim i grafika je stvarno super .....tak ne trebam stalno tv ukljucivat da se malo po igram....a kaj isto tak dugo igrati na tim...bolje se vani sa curom prosetat nego 10.sati nad tim buljit :D
nintendo ds isto nije bas fora,ja sam ga isto malo probao,ali ne dode do PSP ...po mojem misljenu :ideja:
ima li negdje stranica gdje se dobije gotove nove PSP filme?isto na njemacki?? :headbang:
Kupio sam jučer psp-oduševljen sam gadgetom,ali dok mi ne stigne memory stick iz hong konga :D ,ograničen sam na surfanje internetom i igranje pokojeg dema.
Surfanje netom je odlično,ali mi se hrvatski znakovi na stranicama ne prikazuju.
Može li se ubaciti hrvatski character set u psp i kako?
Moras namjestiti u browseru hrvatski encoding: ISO-8859-2, UTF-8 ili Windows-1250.
imate orginalnih igara na PSP na www.gameplay.hr
uvik neko prodaje, + imate iskusnijih ljudi za pomoć oko problema...
također www.projectpsp.com
Nemam PSP ovdje pa ti ne mogu reci...
Inace, na www.pspcroatia.com imate odlican PSP forum, a mozete i prodavati / kupovati igre.
Ajde,budem tamo pitao. Danas sam probao postaviti topic tamo,al bilo je nekih problema sa serverom pa nije prošlo. Thx
Ima li tko demo umd koji mu netreba/bi prodao? Htio bi pokrenuti igre sa pc,al koliko sam skužio,treba mi umd disk bit u driveu,a nisam dobio demo umd u paketu,tako da-šipak. Pa ako bi netko (pro)dao,nek se javi na pm da dogovorimo nešta.
jel moguce sa psp-om koristit web'n'walk funkciju? nevjerujem da je moguce, ali frend tvrdi da je.
i zna tko gdje ima turtorial za stavljanje windows xp-a na psp i dali je bolje nego ono sto dobijes na pspu?
ništa od navedenog nije moguće.
pa ovo za web'n'walk znam da je nemoguce, ali vidio sam da ima psp s windowsom na njemu.
http://www.youtube.com/watch?v=-oxaJGPnzGk
ovaj link koji si stavio nisu pravi windowsi to je shell
ahaaaaa hehe drugi put bi prvo trebao sve procitat.
dal postoji nacin da imam MSN na pspu a da nemam windows?
Mozes preko ovoga......http://www.ebuddy.com/
znaci odem s psp-om na tu stranicu i samo se logam?
neznam od kakve ti je to koristi kada je muka pisat na pspu, pogotovo neki IM
radije ti nabavi ovaj qtek9100 u profilu pa ce to ici puno bolje :)
heh da, i to sto kazete.
nego, znate gdje mogu naci igre za psp u .iso formatu?
trbaju mi:
burnout legends
tony hawks project 8
fifa street 2
def jam fight for NY
gta liberty city stories
gta vice city stories
midnight club 3 dub edition
test drive unlimited
juiced eliminator
pa ako netko vec ima linkove da mi da na pm, ili stranicu gdje bi mogao naci.
jer stvarno su katastrofalne cjene igrica.
skini sa torrenta
btw. moze biti i .cso
jucer sam pročitao ne znam da li znate sony psp nova cijena svugdje 1349kn...
naravno u algoritmu je 1500kn(mora biti skuplje)
mislim da je sad to ok cifra...sad se na crno isplati uzeti...
zkj?pa to je super cifra sad..samo mi je žao onih koji su prije mj. dana za preko dva soma uzeli
sony psp je bio precjenjen i tek mu je sad realna cijena .
Po meni nije bio preskup za ono sta nudi,jedino su kartice za njega bile skupe a i sad je po tom pitanju puno bolje nego je bilo prije par mjeseci..
A gdje se moze naci po toj cijeni? Na webu su jos uvijek stare cijene sa 1600kn za Basic pack, pa na vise...
Thnx ;)
1500 ti je u algoritmu..ja pročitao u novinama da će biti 1349 nova cijena...
pa znam di je algoritam u zg-u,za dubrovnik ne znam :)
Ja sam pogledao po par ducana svugdje je jos uvijek stara cijena 1500kn,vjerojatno ce kroz neko vrijeme pojeftinit..
trebalo bi...
Nisi napisao za koji se paket odnosi cijena od 1349kn...Giga Pack će teško toliko koštati, ali znam da postoje Value Pack i Base Pack, pa sad ne znam na koji od ta dva paketa si točno mislio...ako se radi o Base Packu, onda ovo pojeftinjenje i nije nešto, jer Base Pack sam po sebi već dođe oko 1500kn, ali ako se radi o Value Packu, onda je navedena niža cijena zbilja OK...
uh, ja se totalno zapalio za taj psp...
uglavnom, nista se ne kuzim
:king:
jel se moze nabaviti za 1000kn jer samo toliko imam, te jos me zanima dali ima internu memoriju?
ako ko ima za soma kuna prodat neka javi...
te kako staviti soft koji pokrece piratske igre, i ako to nije moguce doma kolko kosta kod nekog pirata?
edit
sad sam se raspitao malo tih fw pa me zanima ovo, dali je moguce "downgreadirati" fw 3,30 jer mi lik nudi za 900kn takav psp pa jel se isplati...
fw 3.30 nemožeš downgradat trenutno zato i je takva cijena
na za 1000kn možeš nači psp koji može vrtit piratske igrice bez dodatne opreme,ipak morati češ nabaviti mamorijsku karticu(
nema internu memoriju) ,predlažem ti 2gb jel 1gb je premalo za neke igre
uh
steta
nista, morat cu onda par mjeseci do bozica pricekati...
pa cu si najmanje 2gb karticu i psp sa svom opremom...
a to bi sve do bozica trebalo dosta pojeftiniti...
hey, dali znate jel psp ima wlan?
cuo sam da ima...
i dali bi onda mogao ljepo ici na net preko wlana...?
sve ove informacije možeš dobiti sa malo googlanja...
ima wlan i browser
trazio sam po guglu i naso da ima ali frend tvrdio da nema pa zato...
sry kaj davim ali zelim biti siguran u neke stvari
:D
Karticu uzmi sa ebaya. Ja uzeo 4gb za nekih 280kn. Je da je fejk,ali radi bez problema.
jel moze fw 3,03 piratske pokretat
ove iso-e s torrenta?
@WANKoner1
nemože
da cuo sam da treba neki program ili soft koji mozes sam doma ubacit pa mos igrat...
a koji je najbolji fw za pirate???
i jel ga mogu ja doma stavit bez nekakvih posebnih uredjaja...?
@n-gage...kako kada nemože homebrew pokretat uopće ;)
@WANKoner1 ja sam zadnje imao 3.10OE i radio je besprijekorno...možeš ga staviti sam doma ali to ovisi o prethodnoj verziji fw-a na pspu
jel moze sa 3,03 na 3,10
i ako nemoze koji trebam imati da bi mogo na 3,10
i jel tesko to staviti...?
nije tesko stavit ..a sa 3.03 nemožeš ništa zasada
najniža originalna verzije fwa koju mozes nabavit da bi ju mogo upgradat na pitatsku je 2.71
Možeš s 3.03 na piratsku,ali ti treba Gta:Lcs. Probaj posuditi od nekoga.
Evo i tutorijala http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/462664
Moderator,ne širi dezinformacije. :D
ma odkud mi gta...
ma jos ja nisam ni kupijo psp...
navjerojatnije cu dati nekome da mi to sredi
kolko je najeftinije da mi to neko napravi?
@niten nisam se updato ;)
to možeš vrlo lagano sam napravit,ako baš imaš volju plačat po oglasnicima je 100kn cjena downgrada no koliko sam vidio isto toliko traže za upgrade na piratsku verziju
...zašto dati 100 kn kad možeš sve sam - treba ti samo ADSL da sve skineš sa neta i dva Gastala za početak...
link sa uputstvima: http://boardsus.playstation.com/play...age.id=2792391
...govorim iz osobnog iskustva - pošto sam frendu to napravio prije neki dan...
slažem se,procedura je krajnje jednostavna i može ju obaviti svatko i bez gastala ;)
znaci ovako, sa 3,03 ja moram prvo downgrade na 1,50 te zatim na neku najbolju piratsku verziju.
ako je procedura vrlo jednostavna, zbog cega je tako skupo to napraviti...ne kuzim...
ali ok, i sad sto se dogadja u slucaju neuspjeha, nemos upalit ko mob?
i dali ako neuspijem mogu probati opet pa uspjeti ili ga moram nositi nekome...
btw tamo na tom tutorialu opet pise da mi treba gta lcs
:mad:
zaraduje se zato jel se može...kao i na svemu
u principu može se dogodit da se tokom flashanja nešto dogodi i proces stane...tada je psp neupotrebljiv no šanse za to su male i onaj tko bi ti naplatio preuzima na sebe taj rizik....osobno sam to radio 2 puta i proslo je uredu
malo pročitaj postupak i to obavi sam...
jos nemam psp ali pregovaram s tim likom, budem ga pito koja je maticna
btw ako se sj*be tokom postupka nemoze se vise nikako vratiti u normalu?!?
znam da kad sam fleso k750 da nisam uspjeo jedno 5 puta pa se nije htjeo upaliti ali nakraju sam skuzio kako ide te uspjeo...
pa jel ista stvar sa psp-om
jer ako se nemoze vise vratiti nema teoretske sanse da bi to iso sam radit...
i btw jeli mogu iste piratske igre ici na dva razlicita fw (oba pokrecu pirate)
ili bas moram naci verziju za taj fw...
ok, odoh ja sad skidati igrice jer moram do sutra potrositi 4gb
:drink:
Test Drive Unlimited [MULTI5][PSP][WwW.GamesTorrents.CoM]
GTA - Vice.City.Stories.EUR.PSP - pSyPSP.rar
jel valja to dvoje...
btw u test drive torrentu nije rar nego puno nekih fajlova od 19mb...
i btw obje igre nose 700mb
jel one toolko nose kad ih prenesem na psp???
jer meni za samo dvije-tri igre treba 2gb kartica???
:mad: