Volio bi probat lece na neko kratko vrijeme. A i dobar sam si sa tetom opticarkom i njenim muzem, tak da se sve da dogovorit :)
Nis, ostaje mi sam da opet odem na pregled i da vidim kaj se moze :)
Fala ljudi :thumbup:
Printable View
Volio bi probat lece na neko kratko vrijeme. A i dobar sam si sa tetom opticarkom i njenim muzem, tak da se sve da dogovorit :)
Nis, ostaje mi sam da opet odem na pregled i da vidim kaj se moze :)
Fala ljudi :thumbup:
Meni se najvise svidio onaj Al Caponeov Cadilac i soba sa njegov crckarijama (skice) izvanzemaljaca..
Laku noc :wave:
Meni je fora Titov Cadillac na Brijunima, samo što je sat vremena vožnje 5000 kuna ;D
Vjerojatno ti na kraju vožnje kažu da si prešao 100000 pa trebaš platiti servis :notooth:
Vrratio se u Hrvatsku :/
Nikad nisam volio charter letove, kasnio nam je let 1h i sletili smo u 3 ujutro xD
Da vas nisu tako jako zeznuli za tih sat vremena u 2 bi stigao bi pogledat dr house-a
Ohohoohoho!!! Napokon prodajem iPod! Fala ti bože :flame:
To te Cionn zvao, samo da te zezne :notooth:
Ja sam posvuda :notooth:
Ma, nije fico lud da uzme iŠrot :)
Prodaj iPod, kupi Android i za ostatak para kupi si mjesečnu porciju ćevapa :D
Toliko o Apple proizvodima. U startu su precijenjeno zlato, a kada izađe sljedeća generacija, nikako se rješiti stare krame :D
to ti je najbolje nazvat ured za obranu pa pitat tocne informacije da te nebi ja krivo poslao. trazi se svasta sve ovisi sta ti zelis. recimo u mornarici je pozeljno pomorska skola,elektricari i jos drugo od struke sta koristi na brodu. u pjesadiju mislim da ti je svejedno koja si skola samo trebas po sadasnjim pravilima ic u ovu rocnu sta se placa i kasnije potpisat ugovor. fax isto tako moras provjerit koje se struke traze a ako imas skolu koja pase moze ti morh dat stipendiju,u splitu su imali odlican smjestaj,hranu,knjige,telefon,internet...samo ako padnes onda vracas masne pare
e, jel znate di bih mogla kupiti nekakvu torbicu/futrolu/ za tablet, a da nije za ipad? di god da sam gledala (chipoteka i sl) svi imaju te kockaste za ipad. ovaj tablet za koji meni treba je 7'' i vise je duguljast, a ne kockast..
eBay, dealextreme i takve si gledala?
nope, em kaj nemam kreditnu karticu, em kaj mi treba do petka/subote najkasnije.. bila sam uvjerena da toga ima za kupit po ducanima.. al ocito tableti nisu jos tak jako zazivjeli u nas 'rvata :-/
najbolje su mi to objasnili "vezasi"-ko je blize vatri bolje se grije,tako da ako imas veze sve se da sredit,najbitnije ti je da upadnes u sustav a onda ako imas koga da te progura na mjesto koje zelis. tih u uredu ima jako puno i nedaju se od tamo tako da ce ti trebat velika "vatra" da tamo uletis. ja nisam imao nikog i zato me sustav nije prepoznao dosta vremena :)