Blago tebi,ja polažem tek u 6.mjesecu,za auto i za brod :D
dan
Printable View
Blago tebi,ja polažem tek u 6.mjesecu,za auto i za brod :D
dan
Mali brod ili jahtu? :p
Zna li netko one stranice gdje se možeš logirati pomoću google/facebook/twitter računa... Je li se pametno tako logirati ili nije baš sigurno?
Jedno je pretjecanje a drugo obilaženje. ;)
OT: Sad sam se probudio,pojeo pomfrit i ćevape,otreso dva gemišta i spalio jednu cigaru. The world is mine. :notooth:
Ma, ne...
Mislim na neke stranice koje traže registraciju za komentiranje (npr.), ali se ne moraš registrirati već možeš i preko ovih gore računa- samo odabereš koji i upišeš podatke za login na google/facebook/twitter. Da ne trebaš raditi novi račun posebno za tu stranicu.
Znam :)
Mene su pretjecali.
Kada se zabijem u nešto- tada će me obilaziti. :D
Da, danas sam doživio nešto stvarno čudno.
Prelazim cestu (pješke- preko zebre), auto polako ide- ali ne stane već ubrza taman kad ja trebam doći ispred njega i BAM! nešto mi odleti u nogu i odfelša u zrak.
Nakon kratkog šoka- pogledam i vidim da je to bio neki okrugli kamen. Ali je tada bio predaleko da ga bacim u auto koji ga je lansirao na mene :notooth:
Kako sam se scimao... ;D
Izabran sam za nekakvo testiranje u nasoj skoli, matematicka pismenost :)
I upravo me neko nazvao za iPod, drž'te fige! ;)
Znaš koji je danas datum? :p
Onako usput, zna netko finu parfumeriju ili shop gdje imaju solidnu ponudu parfema, možda i broj telefona ili link pa da se raspitam o jednom modelu?
Tnx, pronjuškat ću!
Ovaj tražim: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=p5197.c0.m619
Ja nisam skužio, ali postat će to popularno kroz vrijeme.
Napokon mi ofarbana soba.
Sve smjestio, detaljno počistio (pobacao) i sad imam mjesta...
Tek sam sad shvatio koliko sam puno bilježnica iz matematike ispisao i riješio nekih papira na engleskom... :freakout:
Hah, ja sam danas premjestio regal, tv, radio, klavijature, krevet, komodu... sve naopačke. Našao oko 2 kile raznih papira i papirića koji mi ne trebaju + jedan iznimno vrijedan papir za maturu :)
Inače 'dan ljudi, evo ovo sunce me malo izmamilo na fizičku aktivnost unutar i izvan kuće :)
trknul 8 gemištof v kleti i prešel z bicom u zlatar na gemišt....neprocjenjivo :D