Phillip Moris
Najdraza cigara poslije Marlboroa
Printable View
Phillip Moris
Najdraza cigara poslije Marlboroa
hehe,to stoji...
danas sam skužila da za cijenu jedne kutije cigareta, koja u prosjeku košta 15-20kn, možeš kupiti OMANJU lubenicu koju zapravo ne možeš pojesti SAM za jedan dan :rolleyes:
Nije ni trebao biti dubokouman, več jednostavno takav da se da do znanja da se za te iste pare može konzumirati nešto od čega nećeš ti i/ili oni oko tebe dobiti rak ovog ili onog. Pojednostavljen do boli.
Code. Al samo ponekad nisam bas stravstven pusac...
subotom samo marlboro dolazi u obzir ;-)) a inace nepusim
Apsolutno niti jedne...i sretan sam na tome....:respect:
zaboravio si u anketi napisati niti jedne u koje se i ja ubrajam
A to inače ide tak i kod mene. Jedan me traži onda vidi drugi i traži i tak redom. Najžešće mi je bilo u školi pod odmorom (5 min) podjelio 8 cigareta i to ne stigneš pljugu spušit već zvoni i onda još podjelit.
A sad u zadnje vrijeme mi stari kupi šteku svaki tjedan, zna nekad i baka i teta pa tak da nemogu reć da "nemam cigarete"
odo ja sad zapalit jedan black devil donio rođak iz njamaačke :P
nisam strastveni pušač.ali znam ša je kvaliteta cigara!bijeli MC !
Phillip moris"
bijeli walter....
MC provala, katastroffaa...a inače bili malboro mi je super cigareta
u zadnje vrijeme ronhill super light, i nekako mi najbolje pase, jedan dan sam imao phillip morris, jer nisu nista drugo imali. :|
prvo je malo odvratan bio ali se vrlo brzo navikne al opet mie drazi ronhill. ccc. ;D
JA opet počeo pušit:creep: Bijeli malboro, a najgore pljuge koje sam pušio su neke ruske, brijem da se zovu optima, fuj. Još imam doma pol kutije, jednostavno su nepušive
bijeli walter,a nekad se zaleti i phillip moris!