Ja treniram košarku,visok sam oko 170,imam 52 kg
Printable View
Ja treniram košarku,visok sam oko 170,imam 52 kg
190 cm i 110 kg pravog Balkanca. Prije ljeta se bacim na sportove poput bacanja pogleda u dalj i brzog hodanja (do frižidera). Pivska škembica : check. Svi ovdje neki manekeni s idealnim težinama... A što je s nama normalnima? :)
ja imam 14 i po godina , 183 cm visok , a imam 69 kg
187cm 76kg...............neuhranjen......
ja sam visok 184cm i tezak sam 63-66 kg !!!!!!!!!!!!!
ja mislim da nisam debel !!!!!!!!!!!!!!!!
lijepo lijepo, nekih 80% se pohvalilo kako uredno bildaju ili trckaraju pa eto i ja bas danas dosao s mjerenja na faxu pa da se pribiljezim... mladic 20g. frisko osisan, 189.7cm visina, 96.2kg tezina, obujam nadlaktice 42cm, oni pravi znaju da se mjeri opusten misic a oni deblji znaju da ne nema smisla mjerit:throw: na pm za ostale mjere (samo cure naravno):D :thumbup: ..sad jos koju kilu gore i spremni za ljeto...il bolje polozit koj ispit:wall:
radije ti na ispite,hebeš miške:D
Hm... sta da kazem...
Visok 192 mm, imao 98 kg. Do nedavno. :)
Otisao na radikalnu dijetu u trajanju od 2 mjeseca... Sad imam 78-80 kg, ovisno o dobu dana.
I dalje imam malu skembu, alkoholnu pretpostavljam...
Ostalo ok. :turn:
195/85 tu i tam padnem na 82
176 90 kg, prije borbe znam natuc koju kilu vise (kategorija mi je do 93, pa nemam puno mjesta) a van borbi si spustim na 86-88 kg
....hm 183 60 kila ja sam ona klasična čačkalica :cry: :cry: :cry:
kaj je to mod? ili supermod? :)
bolje da ti ne velim, ali uglavnom imaju velike zube i strašno su brzi:comp: ! ziher ima kakav i tu na forumu, ak se javi dogovorićemo meč:funny:pa da ga barem :freakout: ....... PS:ak se meni koji javi, jel mu mogu prijetit s tobom????
hehe..dobro.. :)
Evo da se pohvalim da sam usao u kategoriju 75-84 na forumu. :jump: Sad vec jedno duze vrijeme imam stabilnih 75kg. 3 mjeseca bez znojenja... :D
57kg 167 valjda dovoljno kila :P
Ja visok 183,tezina varira od 78-84...sad sam na 80kg
185 cenata.90kg (10 viška)