Normalno da izgleda crna je elegantna i puno bolja!
Printable View
Normalno da izgleda crna je elegantna i puno bolja!
E pravu ME je tesko naci sve su klonovi po oglasima ....
klonovi po tome št stave samo crnu masku i to je to!
koja bi od ove 3 kartice najbolje radila na n73
Mini SecureDigital 1GB SANDISK, ULTRA 145kn
Mini SecureDigital 1 Gb 129kn
Mini SecureDigital 1 Gb APACER 130kn
SuperTalent MiniSD 1GB Memory Module 134kn
ultra znaći?!tako sam si i mislio!
uostalom isplati se pošto je samo 15kn samo skuplja od ostalih
Imam jedno pitanje!! Da li se moze sta uraditi da mi ne budu sve slike i clipovi vidljivi kad kliknem na dugme za kameru?? Mogu li se kako staviti u folder pa da ako hocu gledat slike otvorim folder sa slikama,a kad hocu klipove da otvorim drugi folder,a ne ovo slikam sad jednu sliku i valja mi sve prelistat dok ne dodjem do nove slike. Hvala!!!
prijatelj je kupio crnu N73 sa original maskom i cak i kutijom ME,ali je dobio klasicne N73 slusalice i karticu od 128mb.svercer koji mu je to prodao tvrdi mu da je to ME jer ima i softver od ME,ali naravno bezocno laze:lmao: .
to ti pokazuje da je po oglasnicima tesko pronaci pravu ME.:dunno:
da...A stas najbolja mogucnos t je mobis
Dakle,nakon nekih 3-4 mjeseca i ja sam postao vlasnik n73.. Pitanje glasi..
Da li se skracuje zivotni vijek mobitela ako ga gasim po noci? Naime tako bi mi baterija trajala duze po danu kad i koristim mob jel...
Ovo pitam zato sto sam do sada imao par razlicitih modela nokia koje sam redovito gasio po noci a nisu bas nesto dugo izdrzale na zivotu uvijek mi se nesto pokvari... zadnji primjer 6020 riko sam od sebe :( Pao jedanput i gasen po noci
Posto sam stvarno pazio i mazio mob. u torbicama,ne radim blizu prasine,mislim pa ljudi bolje ne paze ni ferarija :) Bas me zato zanima koliko to utjece na telefone ako netko nesto o tome zna... Konkretno N73..
Pa sto ga vise pazis duze ces ga imat,sto se tice baterije nece mu nis biti.....
evo meni je maloprije došao mob i prezadovoljan sam sad trpam teme muziku i programe na njega ali trenutno imam samo 128mb a giga će u hg spot doći sutra ili prekosutra! mob je zbilja super ! slika je vani ok ali u kući ubi bože po tome je k800 majka!
Ja kupio preko oglasnika N73 ME krajem 4. mjeseca, čim je došla. I dobio 2GB karticu i originalne slušalice od ME i originalnu kutiju sa uputstvima za ME, tak da mislim da me nije prešao švercer i uvalio mi samo crnu masku na običnu N73. A da i je ovo kaj sam dobio karticu od 2GB i slušalice vrijedi 20€ koliko sam više platio ME nego je koštala obična N73!! ;)
Onda si super prošao! ja nisam imao love za ME
koliko je me na crno??
neznam ja sam polovnjak uzeo! na crno obićna je od 1800 do 2000kn a ME onda nisam ni gledao! ja sam svoju uzeo za 1400kn samo je malo udarena kod 3gkamere a masku sam si takvu original našao za 100kn
ma i ja sam crnu našao polovnu za 1600kn,ali nekak sam skeptik za polovne mobove preko oglasa...
---zašto???
tu sa foruma mi nije bed...ali kaj ja znam,stick,može biti bilo kaj sa mobom,što se na prvi pogled ne vidi...nikad ne znaš...jednom su mi uvalili prije dvije god,pa ono..sa novima nisam imao problema...
ja sam ovoga lika našao preko forum.hr i bilo je napeto jer kad sam mu lovu uplatio nije se javljao i tako a ja u bedu skroz i dogovorili smo se nekako da u sub do 1h pošalje i nije se ništa javljao već je navćer u sub me nazvao i rekao da je poslao i da mi se on nemre javljat kad ga ja zovem da je on po nekim seminarima, i da je poslovan čovjek pravi biznis men(bussines man)ali evo mob je došao i sve je super!
btw gdje se pali kamera 3G??
prednja kamera ti se pali kad odeš u izbornik pa tamo nađeš kameru, i pokreneš. samo ne otvaraj poklopac od kamere. i onda ti je kamera upaljena.
a možeš otvorit poklopac kamere, pa onda u opcije i upaliti prednju kameru.
A možda možeš i da stisneš onaj gumb za slikanje. al se nesjećam dal on pali kameru... :-/
da samo u meni i kamera! hvala!imam priliku kupiti neku masku za sitnu lovu koja je kupljena preko e-baya sad neznam da li je kvaliteta kao na ovoj orginal???jer na mojoj masci je ovo
http://img158.imageshack.us/img158/9...9800yk7.th.jpg
To mi se čini ko da je od nekakvog blažeg pada... :-/
a gle, masku nije problem zamijeniti (bilo je na forumu kako zamijeniti masku na N73, pa pretraži malo).
Ako ti to baš toliko smeta, onda zamijeni masku. ali ako sve funkcionira i ako je ispravno, onda i nema baš potrebe...
Ako ta maska kupljena preko e-bay_a nije orginal, onda je kvaliteta nešto lošija nego kod originalne maske... :-/
rekao je lik da je zapeo od stol s njim!a i logo TIM na kučištu me malo živcira ali mislim da nebudem mjenjao neda mi se davati lova opet za maske jer sam i na k800 kupovao pa...
evo iznenad me stari nazove i kaže da siobavezno kupim masku i da će i on dat lovu!he he već sam sve naručio
tko to naručuje preko e-baya i kojeg?
lik je kupio prije pa je prodao N73 i ostala mu maska pa mi je ponudio jer sam u nekoj temi nabacio da trebam!
kad stavim neku aplikaciju na mob i stavim crack posebno,nakon sto crack obavi svoje :licklips: dal mora ostati na mobu ili ga mogu maknuti?
crack se instalira isto ko i apliacija.
ako si taj crack prevacio na mob, pa onda sa moba instalirao, onda možeš slobodno izbrisati crack. ali nemoj ga deinstalirati... :)
s koje stranice vi skidate app. i games meni je dotsis u totalnom K_______ e 15min treba da otvori i još baca srver not found nekad kad stisnem za download !ako netko ima jel mi može na pm poslat app. R.Viewer
Ja sam uvijek skidao sa dotsisa... malo pričekam, i onda polako skidam... budi strpljiv.
Evo ti resco Viewer:
http://rapidshare.com/files/54973315...HSpda.rar.html
i BTW: ako tražiš neku aplikaciju, postoji posebna tema za to, pa u njoj drugi put zatraži neku aplikaciju...
hvala !ok budem evo izdvojio sam sat vremena i idem s dotsisa skinuti 5 app. hehehe
Ma i meni ide na zivce dotsis...zasto je tako spora stranica,jedna od najsporijih...zato ja gledam da neko stavi na rapid :notooth:
@Sonyck i Pbreaker: dajte recite koje vam aplikacije trebaju (može u temi:
Tražite neku aplikaciju, zatražite ovdje), pa to ako ima uploadam u jednom paketu...
jer sam skinuo neke korisnije aplikacije dok sam imao N73... :)
ajde uploadaj cijei paket sve da je do 30mb!
Evo neke aplikacije koje sam koristio na N73:
http://rapidshare.com/files/54984527...e_n73.rar.html
valjda ćeš naći nešto što ti treba za mob...
ako ti koja aplikacija fali, traži po dotsis_u... ;D
fala ti brate!!!imam još jedn pitanje na mojoj nokii malo duže treba kada otvorim poklopac kamere da mi otvori kameru! jel tako i vama bilo
Meni je obično trebalo oko sekundu da se kamera upali, onda se na malo manje od sekunde zacrni displey, pa sam tek onda dobio sliku... :)
sve u svemu, možda neke 2 sekunde... možda manje...
Evo još pitanje za kameru... da li i vi na kameri po noći imate plavkasti ton, a na sekundarnoj kameri stalno? a vi koji ste stavili novi software da li je šta bolja slika
ej kada otvorite task man (program za gašenje programćića)sastrane piše ram i meni je 14,9mb i što bi to trebalo znaćiti? jel toliko zauzeto ili?kako osloboditi to?
imam i ja plavkasti ton!a kamera po noći je 0 bodova naspram k800!ja odpočetka imam novi soft tako da neznam
Ma to za bolju sliku uopce nije tocno i taj plavkasti ton je manji sa novim softom....
To znaci da ti je toliko rama ostalo...a ostalo su ti programi zauzeli(mislim da je pocetno stanje rama 28 mb)Evo kod mene pokazuje 12.1 rama neiskoristenih:notooth:
Tolko ti je slobodno...
a oslobodiš više tako da pogasiš sve aplikacije koje rade...
ili izgasi i upali mob... onda ti se oslobodi još malo rama...
BTW: nemoraš očekivat da će ti netko natvoje pitanje odgovoriti u roku 10-15-20 minuta. pa kad ti nitko ne odgovori, odam novi post da ti se odgovori. pričekaj malo, strpi se drugi put. neki čekaju i dulje odgovor pa im niitko ne odgovara.
e a zašto svaki put kad upalim mob nakon gašenja (sada kad imam task man ili dugo držim tipku symb) bude upaljen player kako da to ugasim da tako više nebude
je zadnji je soft ali zbilja bezveze!
mozda je bezveze,ali ne bi ti trebalo nesto previse smetati.nece usporavati rad.
pozz svima...imam pitanje.... bio sam radio backup telefona i kartice prije nego sam iso updatat softwarei nesto mi nije dobro napravio sa karrice i sad kad palim mob odma mi napise Instalatiom.... i to onda trane 15-ak sek i onda mi pojavi poruku da se te aplikacije nemogu trenutno instalirat da odem u App. manager da to tamo sredim....i onda udem u App. manager i tamo postoje te dvije aplikacije pod nazivom 20003cfb.sis i a0000bf6.sis, i naravno ispod njih pise Not installed(a i nemogu ih instalirat jer mi javi da je Fail corrupted). a to su neki KRally i KeyPadLook...(meni ni malo vazni programi:))i nemogu ih obrisat od tamo jednostavno nema opcija za brisanje za ta dva....:sheriff: i probo sam preko YBrowsera i nadem ih tamo u folderu E:/resource/apps i takoder ih nemogu izbrisat....i onda sam spoji mob kaon Mass storage i nasao ta dva faila i obriso i njih nema vise, ali i dalje kad ja upalim mob ista prica......STA DA RADIM....????:mad: :wall:
i sorry na malo dugackom postu al moro sam
Hvala!!!
e hvala naso sam ali samo jednu osto mi je taj KRelly i njega nema tamo dal i nekom drugom takvom folderu??
jesi radio hard reset i formatirao karticu???takav sličan problem je imao jedan na E50
nisam formatiro karticu kad imam cuda na njoj
prenesi na komp i formatiraj ju i onda hard reset
btw spremi kontakte prije
Jeli postoji neki način da otvorin masku od N 73, ušla mi je neka prašina ispod stakla i htio bi to obrisat, jeli ja to smijem radit s obziron da je mobitel pod garancijon. ( tražia san na ovome forumu kako da ovo napravin i nisan pronaša ).
nevjerovatno sad ja moram sve to radit samo zbog tog faila koji ima 1 Kb jel nema neko jednostavnije rijesenje...?? i kak to da u folderu Private nema tog Krelly a ovo drugo je bilo?
evo ti tema na cafe.mobilu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37528
sve ima samo trebaš malo potražit a ako ti pod pretraživanje nikaj ne najde odi na google pod pretraživanje cafe mobila ovdje! mislim da se nebude skužilo da si otvarao naravno ako ne sjebeš i strgaš
ja bum sutra rastavio svoju jer sam si novu maskicu naručio pa budem mjenjao malo sam gledao i jednostavno je
evo pogledaj tu kak se moze.....http://youtube.com/watch?v=-gN8sew5uHM
samo moras imati dobar alat :)
a sto se tice garancije....ne bi se nista smijelo dirat...bar moje misljenje
i ja isto to planiram radit kroz koji dan, meni je malo u dolje lijevom kuto pukla ona plastika na ekranu a i rubovi su mi se malo izlizali od dzepova :) ipak ja imam od kad je izasla
možeš ju i noktom skinuti samo je bitno da malo zjeva dole da možeš krenuti!!
evo ! došla mi maska i sad idem ja skinuti i naravno ja spretan ko niko strgam tu staru masku e poludio sam neogu vjerovati a lijepo polako sam išao (dobro nebaš polako )ali ajd stavim slike kasnije! idem dovršiti posao stavljanja nove!!
EDIT:
evo kako sam ju pomotao!lol
ali nebi bio ja da nisam stavio tu zamjensku tipkovnicu i sad joystick se teže radi treba stisnut baš sad neznam jel to dobro ili nije!a sad ponovno rastavljat pa da strgam i tu novu!
a zadnja maska je ori điđi nikaj se ne razlikuje! i kameru odmah prepoznaje kad otvorim poklopac
http://img503.imageshack.us/img503/3...0026og0.th.jpghttp://img212.imageshack.us/img212/3...0029yh2.th.jpghttp://img340.imageshack.us/img340/5...0030tf9.th.jpg
http://youtube.com/watch?v=1oFf-eQUt...elated&search=
Da li neko zna kako se ovo napravi
@HalfManHalfAmaz: ako sam dobro skužio to je kako nekakva tema...
ima to na dotsis_u. samo trebaš uz temi imati i flashlite instaliran... :)
Tema se zove Best XP theme, evo link (samo trebaš biti registriran na dotsis da to skineš, ovo je neka update_ana verzija)
A potraži po dotsis_u, ako ti ova gore nebude radila... :)
Ma ta tema je krš,izbacuje stalno neke bugove ja sam se dosta namucio oko nje i na kraju sam obrisao....
Zna li netko,za ime Božje,ovo...
kad sam instalirao Bemused..sve super sve za 5 ali mi glupave slike od skinova za bemused smetaju,kako? e pa tako što kad uđem u galeriju da pregledavam slike tamo su mi...i treba mi po ure da ih prešaltam..a ako ih obrišem Bemused ne radi dobro...
pokušao sam prebacit an memoriju telefona...ne pomaže...pokušo sam preko explorera vidit gdje se one nalaze i nalaze se u folderu bemused ne img. ali svejedno su mi prikazane u galeriji...
to me tolko iznerviralo već par dana se mučim pa reko idem vidjet jel se može što učinit sa tim?
da li mogu druge nokije npr.6280 ili 6288 pokrenuti aplikacije koje ja imam na n73 ili ne?
ne mogu otvarati .sis fajlove one jesu S60 ali ne symban
ovako zanima me ovo
kada odem u app. manager
imam instalirano ove programe
MMSSync
Search-localplug
Search
Search globalplug
Search
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
settingWizard
toćno ovim redom! smijem li što obrisati?
[QUOTE=Vedo;659408][QUOTE=pbreaker]ne mogu otvarati .sis fajlove one jesu S60 ali ne symbian...............Razlicita vrsta,(ja mislim da je 6280 s40)= Citat =:
Mene zanima kako te Nokije 6280 i 6288 mogu biti S60 ,a da nisu symbian?:dunno: :confused:
Pa to sam i mislio,pošto je ta Nokia S40 onda nije Symbian!
Ovak dvije stvari
1.Mobitel mi odjednom nece zvati.udem u imenik dodem do kontakta stisnem zeleni i nista,udem u kontakt odaberem recimo mob,voice call i opet nista..tek kad resetiram mob zove normalno?
2.imam problema sa yostickom?znate kak recimo pomaknete desno i ima onaj ko 'zglob' sta se osjeti e i tako imam i lijevo i desno i gore a dolje nista.takoder mi sad pocelo da nema ni tog 'zgloba' kad hocu pritisnuti yostick nego cim ga taknem koda sam pritisnuo?
u mobis najbolje! jesi Me kupio na crnjaka ili orginal?
zna linetko ubrzat n73 jer mi se svaki dan cini sve sporiji kad upalim mob imam 17 rama a nakon 20 minuta mi se smanji na 5-7 mb. kolko vama treba da se kamera upali meni 5-6 sec.
meni je za tu kamer bila maska zadnja kriva! sad sam ju promjenio i super odmah kad otvorim poklopac nakon sekunde se otvori i kamera!
instaliraj novi soft na nju i biti će ti brže
najnoviji je
V4.0727.2.2.1
04-07-2007
RM-133
to provjeri ovako *#0000#
E šta ti je uzbuđenje a da si pogledao par puta filmić da te početna euforija prođe! ;D
http://www.youtube.com/watch?v=XcvSHS8VTm0&NR=1
da nisam gledao film ne bi ju ni znao skinuti.a di mi je taj pajserić??odnosno alat
Kako mogu na mobu otvorit avi file? Na kompu ga mogu otvorit s divx playerom, ne kuzim zasto to nece i na mobu. Probao sam ga i preimenovat i namjestit na kompu da se otvara divx playerom. Smartmovieplayer mi bez problema otvara ona 2 demo avi filea, a ovog nece, molim pomoć......
ajd ako ima netko da mi pošalje taj flash lite ne mogu ga nikako naći... ajd nek se javi na pm pa cu ja poslat e-mail adrsu
http://img263.imageshack.us/img263/4...t979875uj0.gif
http://rapidshare.com/files/55307749...s60V3.zip.html
@sirpsycho: probaj film konvertirati sa SmartMovie Converter_om... pa onda prebaci na mob...
ako si instalirao DIVX palyer na mob onda bi ti trebao nać filmiće bez problema... (ili potraži i Divix codec, pa i njega instaliraj na mob)
E hvala za flash lite
da li je neko uspio izvuć music player sa n73 music edition tako da se on instalira kao zasebna aplikacija , volio bih imat taj player ali bez upgradea softa i mijenjanja product key-a .... ako ima gdje za skinut bio bih zahvalan....
mislim da možeš u mobis!
od furaj ga u mobis i budu ti rekli kaj je i buš platio ali mob bude radio!!!
pa najbolje da...kolko to moze otprilike doc..nekih 150,200kn?
budi sretan da te i toliko dojde
,ože li se nariktati da svijetla tipki svjetle i po danu a ne samo po noći
kad udem u menu, u gornjem desnome kutu mi se odnedavno pojavljiva zakrivljena strelica. zasto je to?
@Pbreaker: pa čemu da svjetle po danu!?? :jehon: samo ti troše bateriju onda... al ako baš hoćeš, stavi komadić izoirke reko one diode, tj senzora svjetlosti na prednjoj strani i onda će ti svijetliti i po danu i po noći...
@newbie_new: daj si instaliraj screenshot, pa napravi screenshot, da se vidi kakva je to strelica...
da možda nije ovakva strelica:
http://img59.imageshack.us/img59/8131/e50wn7.jpg
ako je to, onda ti je odgovor u slijedećm postu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=103
ili je možda nešto slično slijedećoj slici:
http://fastjack.at/images/uploads/Bluetooth_Logo.png
ako je to, onda ti je uključen bluetooth. jednostavno ga isključi i to je to. (meni se bluetooth nalazio izbornik -> povezivanje i u tamo je bio Bluetooth)
nope nije ni jedno ni drugo.