Također nabavio dotični mobitel. Skinuo sam Samsung Kies prebacio nacin rada na usbu u Samsung Kies mode i dalje ga ne prepoznaje, windows7 ne nalaze drivere preko neta jednostavno. Ako netko zna rješenje neka pomogne.
Inače mobitel je strava. Ne ću pričati što je na njemu odlično kad je skoro sve savršeno od OS-a do hardwarea. Spomenut cu neke od mana.
Kad je pri kraju baterija(15%) mobitel se sam prebaci u saving power mode što iritira jer se jako slabo vidi na displayu(pogotovo vani po danu), zatim kad se piše poruka iskljuceni su senzori pa ne zeli rotirati za wide tipkovnicu kad se pišu poruke.
Jednom mi se sam otključao u džepu i tako fino nazvao nekoga iz imenika. Drugi puta je toj osobi poslao praznu poruku. Znači kad ga stavljate u džep display okrenite kontra tijelu.
Jako iritira i stvar kod pisanja koja nije dobro riješena a to je da kad pogrijesite pri pisanju i zelite se vratiti nazad na obrisete/prepravite slovo uspjet ćete tek iz 3. puta(važno je naglasiti da nemam prste kao ćevape).
Još jedna stvar koja se dogodila je da se mob zamrznuo i sam resetirao. Skinuo sam sa samsung appsa nekakvu aplikaciju i kod korištenja iste zamrznuo se mobitel i resetirao. Vjerojatno je na taj način izbjegao error u aplikaciji što mislim da je čak i pozitivna stvar za taj OS jer kod većine drugih smartphoneova mobitel se samo zblesira i moras ga sam ugasiti vadeći bateriju ili nešto slično(tipa Symbian)
To je to od mene. Ako netko moze pomoći u vezi sa samsung kiesom neka javi. Vjerojatno trebam samo drivere za kies zasebno ali toga nema na netu posebno za skinuti pa ako tko koristi neka ode u folder od Kiesa i kopira folder(USB drivers) i uploada na net. Bio bih zahvalan!