d900 - interpunkcijski znakovi? zvuk poruke?
pozz!
jel moguće da nema znakova u porukama poput točke zareza, zvijezdice, navodnika ili sam ja jednostavno predumb da to nađem? :loco:
i kakvi su to ludi smajli, frend mi pošalje poruku "sad sam..." a ovaj za riječ "sad" izbaci smajlija koji plače :confused: :D :D koje su ostale riječi?
i jel se može ikako namjestiti neki drugi zvuk za poruku osim onih 10 što su oni ponudili u fonu? (edit-ok, sad vidim na dr temi da se ne može :D :D )
aj, hvala ;) pozdrav svima :)
Kako da blokiram dolazni poziv? D900
Ok
Razlistala sam ovaj forum i nisam nasla odgovor na moje pitanje, pa zato sam resila da otvorim novu temu. Unapred se izvinjavam ako vec ima slichna tema
Znaci imam jedno pitanje, a odnosi se na Samsung D900
Kako da blokiram dolazni poziv?
Znam da ima Ignore list-a ali ipak nije to to, zato sto i dalje mi pokazuje blokirani broj kao propusten poziv. Zato pitam, jel postoji mogucnost da taj blokirani broj uopste se ne pojavljuje.
Hvala
d900 ne radi bluetooth i baterija se prazni
Zanima me je imo ko ovakvih problema sa D900 baterija se puni cijelu noć i upalim ujutro mob i baterija traje jedno 4h s tim da obavim dva tri kratka poziva, odneso sam na servis i lik je reko da je bluetooth pokvaren i da on prazni bateriju i uredno mi zamjenio bluetooth i ja uzmem mob i sve odlično i nakon tjedan dana opet ista priča odnesem liku i kaže da će pogledat i napravi mi ponovo reklamira ovo šta je zamijenio i stavi mi novi dio, i dao mi mobitel i opet radi savršeno baterija traje 2dana bluetooth radi savršeno, i onda nakon 4dana opet ista priča, i danas ga opet idem nosit liku ,lik ni sam nezna šta mu je nemoguće da je dva puta dobio neispravan bluetooth,inače nosi dečku koji se bavi popravkom telefona cijeli život i sav je u tome nije neki mucko smotani ;D , uvijek mi sve probleme riješava, pa ako ima tko kakvu pametnu ideju neka kaže bi bih mu jako zahvalan:respect:
Max glasnoća zvona Samsunga D900
Kao prvo, lijepi pozdrav svima!
Nedavno sam kupio ovaj mobitel i oduševio me al neke stvari ipak nisu onakve kakve sam očekivao da će biti. Da budem precizniji, glasnoća zvona. Toliko je tiho da ga u malo većoj buci uopće ne čujem ako je u đepu tj., udaljen od uha. No, negdje sam pročitao da ima način da se to poglasni, pa ako itko zna kako, i ako ima još pokoji savjet u vezi ovog mobitela neka tu napiše! Ja sam unaprijed zahvalan!
Pozz!:hrv:
Max glasnoća zvona Samsunga D900
koje postavke treba podesiti da bi zvuk bio što glasniji?