Ma sam ti kupi mob,to sa tipkovnicom je zbog primjenjene sile i to se nemoze lako desit....
Printable View
Vidim da vas više misli pozitivno nego negativno, no ja odustala.. što bi onda s tim da mi se dogodi, slala na reklamaciju, uf... ?? :(
Ma nemozeti se to desit ako ga normalno koristis,ja mislim da SE nebi sebi dozvolio takav lapsus...
ti amerikanci tak i tak tipkaju ko ludi :D
al ja mislim da i ak ti se slomi tipku svejedno ju možeš koristit,makar nije to to...
Meni se cini da ako su tipke stvarno tako lomljive, da ce tu biti puno reklamacija...
Koje ce IMHO morati priznati, iako se radi o "mehanickom kvaru", sto obicno ne ide pod garanciju.
valjda će na vrijeme malo bolje napravit tipkovnicu w580i prije nego što izađe na tržište
Mob je stvarno strava
Meni jedan od ljepsih.
Zelena boja - - - nemam rijeci
Sto se tice tipkovnice mislim da nece biti tako strasno, iako svi se sjecamo joysticka kad su se poceli proizvoditi, tak da sve je moguce, ali nadam se da nece bit tako sranje...
ma mob je predivan ali i na forumima imaš zapanjujučće slike slabe kvalitete tipki pucaju po sredini a tak i izgleda-dost nepouzdano neće se svima desit ali nije to stvar korištenja moba jednostavno možda krio stisneš tipku i ona pukne,zajeb
EDIT:
ovako da ne bude zabune,zašto niste vidjeli zuti s500 sa razvaljenim tipkama,zelena moba s onim materjalom imala je neke nedostatke ugl kemiski spojevi il nekaj ne želim se mješat pa su tipke pucale sad je sve sređeno,pošto mob nije u prodaji sve je na vrijeme sređeno i otkriveno tako da...nema straha od pucanja tipki,tako sam pročitao :)
Piše na gsm areni taj podatak da je reagirao nekakav kemijski spoj, uglavnom plastika tipkovnice + zelena boja = reakcija zbog koje je tipkovnica loša i puca. Ali tvrde da je SE to priznao kao kvar i spada pod reklamaciju, a svi s500 (zeleni) koji su proizvedeni nakon 27.tjedna (piše na naljepnici ispod baterije npr. 27W(eek) imaju nove kvalitetnije tipkovnice.. znači ako netko kupuje, pogledajte u kojem je tjednu mob proizveden..
virtualna,ne moraš onda odustat od moba ;D
a jel zna netko gdje se uopce kod nas moze nabaviti zuti?ja ga nisam uspjela naci
Ma ljudi moji prisjelo mi traženje moba :) sad zbilja ne znam da ga uzmem ili ne.. imaš žuti u Zg, u Svijet medija ili u Sony centru, ma pretraži po netu, naći ćeš! A ja još nisam vidjela da ih ima negdje u Os, tj. u mojoj finoj slavoniji.. uf.. grr..
ja u djakovu bio kod vip partnera i imaju maketu mobitela..... frajer mi je reko da dolazi u vip u roku od 2 tjedna ali nezna cijenu...
A eto, imaju ga u Hg-spotu.. e baš ću otići da vidim.. (kad kažem da me zanima kojeg je tjedna proizveden pa me izbace van :D)
...ima ga i Ve-mil..
i dost je jeftin :D
Jel može biti bilo kakav zvuk za dolazeći sms? kratki mp3 ili slično? ili su oni debilni prastari zvukovi samo? ako to ne može onda u k... Imam T610 i S700......
sms ti je kod svih sony ericssona kolko ja znam možeš odabrat od ponuđenih melodija,mp3 za alarm i za pozive...
NE, kod T610 i S700 možeš samo 6 zvukova za sms odabrat, to mi je jadno! Zašt se ne može odabrat neki mp3? pomislio sam da ovi novi modeli to mogu! ALI NITKO MI NE MOŽE POTVRDIT JEL MOŽE ILI NE MOŽE.... Teme su mi najjača fora kod SE :-)
potvrđujem moeš stavit mp3 na s 500 i ovaj model ima one fore da sam prepoznaj kada je noć kada dan i tema se tome prilagođava :D najs sestri ću ga kupit pa me baš zanima netko je čini mi se postao al projeravam ima lu z gu-u zuti?
E super onda, to mi je drago! Inače ja obožavam Sony Ericsson! Kao da je korak ispred svih drugih :-)
Još jedno pitanje: pošto mob ima 12MB interne memorije (što je PREmalo) dali se s mobom i dobiva mem. kartica ili kak? nigdje ne piše od koliko MB ima karticu i koliko podržava... Stvarno je jeben dizajn, a crno-zelena boja mu daje posebnu "moć" :-)