Pa postat će samostalna mreža, tj. to moraju prema koncesiji, ali mislim da će produžiti ugovor s vipom jer nema šanse da pokriju cijelu hr za godinu i pol kolko im još traje ugovor s vipom.
Printable View
slazem se....isto milsim da nece biti nista o gprs...oni nemaju svoju mrezu te mislim da se niti netrude pokriti hrvatsku nego samo vece sredine gdje im je velika koncentracija ljudi....
dobre su ovdje fore i komentari od ljudi da imaju problema sa dobivanjem dozvola za gradnju mreze...u biti gluposti...jos mi nitko nije odgovorio kako imaju problema sa dozvolama u lici a nemaju u zagrebu...pa nije moguce da im nitko nece u pustari od like da da dozvolu...hhahha...smjesne stvari...
u biti mucke hoce sto jeftinije....oni cekaju...vjerovatno ce produziti roaming sa vipom.....da bi mogli konkurirati smanjice sve svoje troskove na sto manje...ionako dolaze racuni na recikliranom papiru,nemaju svoje ducane....tako da nista od gprs-a....
Ja imam tri moba na, na Cronetu - Nokiu 9500, VIPu - SE P990i i Tele2 - D900. Putujem po cijeloj HR i sve tri mreže mi rade ok. Veza mi nije pukla već sigurno par mjeseci, nema nikakvih šumova i ostalih stvari na koje se žalite, a na telefonu dnevno provedem po nekoliko sati. Tele mi je definitivno najjeftiniji i najviše zovem s njega. SZK su sve loše, neznam koja mi je gora od koje, za sve što sam zvao ništa mi nisu uspjeli rješiti.
Do danas sam bio zadovoljan s Tele2, ali nakon što sam uplatio bon i oni ga dali nekome drugome, obećali da će taj problem riješiti u 48 sati i nisu, sada ozbiljno razmišljam da ugasim taj Sim.
Slao sam sa tele2 poruku za nagradnu igru (cijena poruke 3,66kn) i kaže mi da poruka nije poslana, ja opet probam i opet mi kaže poruka nije poslana.
Bezveze pogledam na račun i vidim da su mi naplatili 7,32kn kao da sam poslao poruke.
Zovem SZK i kažu mi da nisu oni naplatili poruke nego taj broj na koji sam slao i da sa tele2 samo za neke nagradne igre mogu slati sms, i da novac neću dobiti nazad iako poruke nisu poslane.
Katastrofa.
U čemu je caka s tim porukama?
Ja imam TELE2 karticu na Nokiji 6680. Od 5 poruka, 2 prođu odmah dok preostale tri ili nikada ne budu poslane ili ih pošalje za nekih pola sata i neke po dva puta.
Neki dan sam mislio mob puknuti o pod zbog toga.
Samo da se nadovežem na svoj post. Danas sam ujutro prijavio problem u szk i evo sad su me nazvali i vratili mi iznos za poslane poruke. Čak ni nisam očekivao da će mi vratit lovu pošto čitam tu da su ljudi imali svakakvih problema sa onim dodatnim kunama, ali eto, ipak jesu. :D
Obične SMS poruke.
Nemam pojma jer nisam imao takvih problema. Jedan frend mi je nešt pričao da mu nekad poruke neće prolaziti pa da mora više put slati, tak da možda šteka negdje. Ali mislim da je kod njega slab tele2 signal jer dok ga prebaci na vip onda ide normalno. Probaj prijaviti kvar.