Izvorno postao
n3n0
Evo malo savjeta:
1)idi u settings>cyanogenmod settings i udji u Performance. Tu iskljuci Surface Dithering, ako hoces i JIT. Mob ce ti se ubrzati i to dosta. Sa JITom imat ces bolje rezultate u benchmarkovima (Linpack...), ali zna trzati zbog njega(testiraj sa njim i bez njega, vidi sto ti odgovara). *potreban restart*
2) instaliraj Root Explorer. Preko njega odes u etc/init.d/10overclock(drzis malo dulje i kliknes na view as text, ili edit). Tu mozes vidjet na kojoj frekvenciji i voltazi ti radi mob. Na 900mhz ti je ok 56 vsel pa i nize. Za 1ghz se preporucuje 56+( ja drzim na 56, imam izrazito izdrzljiv primjerak milestonea :D). Sa editom mozes mjenjati vsel... *potreban restart*
3)instaliraj Autokiller Memory Optimizer, u opcijama oznaci Enable advanced controls(tako nesto...), i promijeni one brojke u 6,10,30,40,50,60. S tom aplikacijom odredjujes koje ce se aplikacije prve force closeati kad dodje do nedostatka RAMa. S ovim postavkama launcher ce ti se manje FCati(nece ti se ponovno loadati svaki put kad stisnes Home :)... *takodjer restart, da bi se postavke pocele koristiti*
Ovo su sve savjeti sa XDA Developers, meni su pomogli :P.
E da, za bateriju - napuni je na 100%, iskljuci punjac. Izgasi mobitel. Spoji ga na punjac. Prikazat ce ti se ikona baterije(punjenje...). Otvori poklopac i izvadi bateriju(dok se mob puni!!!). Prikazat ce ti se baterija sa upitnikom. Vrati bateriju unutra(takodjer, dok je mob na punjacu). Pokazat ce ti 20%, pa 60%. Ostavi da se puni do 100% + jos 10-15 minuta.
Onda ce ti baterija biti u normalnom stanju :).(RC3 trosi vise baterije od RC2, dosta korisnika je to reklo!). Meni je ok, garant bi izdrzala 3-4 dana u full standby...