Ako mislis uzimat taj mob samo zbog kamere onda nemoj,koji ce ti k... Cekaj idou ili si uzmi W995 kad dodje
Printable View
Ako mislis uzimat taj mob samo zbog kamere onda nemoj,koji ce ti k... Cekaj idou ili si uzmi W995 kad dodje
Ja sam isto mišljenja da se isplati w995 pričekati ako nedostatak xenona nije problem... a ako i bude kojih 500-600 kn (prodat k850 + platit za c905 i razlika ta između c905 i w995) nadoplate više isplati se.
Ovo je pitanje pogodnije za podforum Usporedbe modela...
ja sam imao k850 sad imam c905 velika je razlika u kameri . slike su odlicne ,i nije cigla sasvim je solidno za taj tip moba ,jedino sto je 136 g tezak je malo.
uzmi c905 ja ga koristi vec 8 mjeseci. to ti govorim jer imam i n82.
na mom c905 na tipkicama nisu u boji slusalice crne su
ubuduce koristi EDIT tipku
to ti je web browser za mob,bolji je od onog obicnog.tko "druge" ?
ako mislis drugi,mogu,samo ju treba instalirati na mob
Kaj ko zna kad novi firm.izlazi?frend mi je govoril da je negde naletil di tip fura garmin na c905..kaj ima ko kakav info o tom?
Tele 2 pretplata, 24 mjeseca, minimalna mjesecna potrosnja 150kn ;)
http://web.tele2.hr/MobilniTelefoni/...eci=&mobile=84
a mozes li malo reci kakve je kvalitete video na c905???
@tnt_tunja,
Hm, a po cemu ovo pitanje spada u temu o Idou? :jehon:
Evo novi firm je gore,javim dojmove
imam c905 od 12.mjeseca (proizveden je u week 46), što se softwarea tiče, nije loše, ali zato izrada kućišta je skroz slaba, sramota za SE:
- nakon samo mjesec dana crka mi je zvucnik, bio je na servisu 20 dana, sad je ok
- klizač (slide) je raskliman, baš ima lufta i klapa na sve strane
- tipka dolje je pretvrda, teško se pritiska
- tipka 8 je također čudna, nemam osjecaja kad je pritiskam, upadnuta je
- lagane ogrebotine na tipki 2, to je najmanji problem
Dao sam 1800kn uz pretplatu Tele2 150 na 2god., žali Bože novaca, stvarno me razočaralo jer dosad sa SE nikad nisam ima problema.
Da ga dam na servis, to je opet 20 dana bez mob, a i ko zna mogu li se ove greške ispravit
:wow:bolji je:D nisam previše diral,al kolko vidim dodane su neke stvari,glavno da je youtube tu:Ddodani su neki programi za gps..player bolje dela ne trza,prilikom surfanja kak se mobitel okrene tak okreče ekran tj browser,a ne prije sam znal čekat po 6-7 sec...sad je riješeno...pregledavanje slika traje trenutno i nema onog zastajkivanja...to je onak na prvu loptu kaj mi je upalo u oko,uglavnom skinite ga jel razlike su očite,bar kod mene...Izgleda da bi bu bilo nekaj od tog mobitela:D:)
Vjerojatno SEUS...
SEUS..:headbang:
okej..procitala sam sve te sam isto tako i gledala komentare na esato forumu i vise mi nista nije jasno
jel zbilja toliko problematican kako pricaju na esato forumu ili su ovi noviji popravljeni-stavljeni novi zvucnici od drugog proizvodjaca, sredjen slide?
nisam vidjela da se u cro toliko bune i zale na c905 ili se jednostavno potiho furaju u servis?
isto tak-jel ima razlike u kvaliteti izmedju srebrnih i crnih (negdje sam citala da slide na jednom od tih grebe po tipkovnici?!)
jel netko mozda ima info o tome iz SE servisa?
evo i mene nakon dugo vremena..
Naime, kupio sam sredinom 1 mjeseca doticnji mobac u t-skamu..
Prvi dojam je bio iddddddddddddessss djurdja!!! brutalno!! ssakon!
Wifi sam malo koristio, ali ono sto sam koristio zaista odlicno.
Kamera brutala! Slike za (mene) amatera super!
user friendly prebacivanje slika preko usba (to mi je posebno drago, s moba na komp u svega par sec).
U početku me je pikao onaj mali pimplek na koji se veze vezica ali sam brzo i to rijesio :headbang:
Da bi nakon ravno 10 dana sto ga imam tipka upala (tipka 4) ,,unutra''.
Tjesio sam se ajde pa i ljudima koji kupe mercedes za silnu lovu nekaj zeza u početku di neće mobac od 2k kn :blush:
Prijatelj ima c905 kupljen u Qataru, naravno da je zlatna verzija :blush: ali i njemu je upao gumbu unutra doduse broj 6! Dobro je, nisam jedini :five:
Malo zamjeram kaj mi dosta dugo se pali kad ga upalim (treba mu jedno 5 sec da uopce upali ekran) i kaj se zna zamrznut nakratko.
Prije 3 dana mi se deslio da mi je gumb/tipka C upala unutra!!! rekoh wtf???
why me???? God why!!!???? :smurf:
Radi na sec i onda prestane radit (mozete zamisliti kako je kada pises poruku i dodjes do pola a ne mozes pobrisati, naravno pogrijeyis jos koji put u nastavku pisanja pa ti poruka izgleda kao da si pisao na poljskom ili slovackom).
Probat cu se ovih dana pozabaviti sa novim firmom, samo da skuzim kako se gore stavlja :comp:
Imao sam zaista velika ocekivanja ali me je mobac rzocarao nakon samo 3 mjeseca koristenja. Dajem mu jos jednu priliku pa cemo vidjeti sta i kako dalje...
Imam 2 pitanja (zasad) :creep:
1) kako vidim koji mi je mjesec proizvodnje (posto svi govorite moj je 45, moj 65 pa da vidim koji je moj)
2) kako se instalia firm?
Nema tu sta biti dobro .odi u postavke ,servis za nadogradnju ili kako vec i pise verzija sfotware-a.tu pogledaj.ako nije ova najnovija,SEUS majka :D. Good luck
da ne otvaram novu temu zanima me jel c905 ima "pravu" navigaciju kao nokia n96 ili je kod njega ona navigacija preko interneta????
I jedna i druga je "prava" navigacija, ne znam sto bi po tebi bila "kriva" navigacija. :hm:
Vjerojatno si mislio ima li preinstalirane offline karte, odgovor je ne. Sto je vec i napisano u ovoj temi, barem jednom... :jehon:
ima li onu navigaciju koja se spaja na satelit i ne uzima novce sa moba???? koliko sam skuzio nema, i ima li ijedan SE takvu navigaciju????
C905 s neta skida karte i to se naplačuje. A navigaciju tipa Garmin i sl je potrebo instalirati na mob s OS-om i tada se ne naplačuje ništa.
Nijedno spajanje na satelit i ocitavanje podataka se ne naplacuje.
Sve je vec raspravljeno, ukljucujuci i vlastorucnu izradu offline karata. Potrazi malo.
Evo i mene u klubu onih kojima je otisao zvucnik ili folija....ako me netko zove i prebacim na interforn cujem ga,ali ovako nema sanse...zna li tko koliko ce me doci popravak?
evo prije nekoliko dana sam odnio mobitel na 2.servis
sad cekam na rezervni dio koji dolazi 8.5. ove godine.
vec sam lood od tog mobitela, ako mi krepa i po 3. put bit ce svega...
nadam se da ce mi onda dati novi mobac.
steta kaj je x1 dosao par dana nakon moje kupnje doticnog...
mene je zanimalo zna li itko gdje je moguće kupiti novu masku za ovaj mobitel? gdje god sam pitao rekli su da nemaju i da ne očekuju da će ih dobiti uskoro, pa ako netko zna molim da napiše. Hvala!
pogledaj na ebay-u
Ekipa,se zna kaj za novi firmware,jel ima kakvih novosti na vidiku?
Zanima me na C905 njegov GPS...On ima normalan SE gps...Pa sam mislio kao garmin na S60 v 3 ako postoji ikoji slican program za SE...Ako netko ima neki tut link ili slicno pa da stavi...hvala:hrv:
Ne postoji "normalan" i "nenormalan" GPS, svi prijemnici su isti.
Vjerojatno mislis na softver/mape, a o tome se vec pricalo dosta... Pogledaj superthread temu u SE podforumu Multimedija (inace je sticky, upravo radi lakseg pronalazenja), i ubuduce koristi pretrazivanje.
evo vratio mi se ljubimac u ruke, koliko ga nije bilo ko da je novi telefon :)
sad cemo vidjeti koliko dugo ce izdrzati...
kako provjerim koji imam firmware?
Trazio sam da mi metnu novi softac, pa da provjerim...
da li ovaj naš gps se naplacuje tj da li se spaja na net kada se koristi ili su karte implementrane i mogu se koristiti djabe?
hvala
:tomato:
Provjerava se vjerojatno isto kao i na svim drugim modelima... :jehon:
(Koristi search, vec bezbroj puta napisano.)
Sto se tice GPS-a, i to je vec puno puta napisano da su GPS podaci besplatni, a skida li mobitel karte ili ih ima offline - to ovisi o softveru koji koristis. Po defaultu skida sa neta (i naplacuje promet).
Ma ljudi ovako. Živim u sinju (grad pored splita) i nikako nemogu uhvatit GPS , tele2 mreža , tracker (ona sport aplikacija) neće da mi mjesto nađe. Reason?
Ispričavam se ako je već bilo, ali preko searcha nisam našao...
Uzeo sam ovaj mob jučer i imam jedan "problem".
Naime, kada god pokrenem neku aplikaciju koja zahtjeva internet (osim internog browsera), npr. accuweather, google maps, čak i email (interni, u messages) uvijek me traži Internet settings, "connect using", ali kada uđem tu onda imam samo T-mobile Internet (wap), a nigdje wirelessa, iako sam spojen na svoj wireless u stanu??
A ako idem na "create new" onda me pita account type "PS data" i "CS data", dalje od toga ne znam šta treba.
Zašto ne detektira da sam spojen na wireless ili barem pita hoće se spojit preko njega kad je već tu? :angry:
@daro,
Ajd sad jos objasni, kakve to veze ima sa DB3150 moddingom? :jehon:
Drugi put pazi kud postas, inace bude brisanja.
Nakon tjedan dana otkad sam kupio novi C905:
- tipka 4 ne klika (nema osjećaja), katkada rijetko i neke druge tipke. Tastatura je općenito loša
- zvučnik zna kvrčati kad zovem nekog
- slike i nisu nešto drastično bolje od K800, samo su veće
- baterija traje jedva 3 dana, a ni ne koristim ga često
- blago sam razočaran, najgori SE mob koji sam imao do sada
Ja imam c905 i prezadovoljan sam i nemam nikakvih problema.
Jedino sam skužio da i mene zvučnik zeza ali nije tako strašno a ako bude gore imam garanciju pa ću rješiti to :)
Definitivno najbolji mob koji sam imao..i najkvalitetniji :respect:
Bok,
s obzirom da imam C905 , te bih želio isprobati kako radi gps itd...
i pročitao sam sve što je potrebno za offline mape...
napravio sam sljedeće,
instalirao sam na mobitel TrekBuddy , te sam ga i pokrenuo
ali kada pita dali želim napraviti folder na mobitelu, tj. folder u koji
ubacjem mape, te kada stisnem yes... javlja ovu grešku :
Failed to create h:/trekbuddy java.io..IOException
kaj to znači , probao sam sa dvije vrste trekbuddy ali isto stvar.
dok drugima normlano radi.... u čemu griješim
Te sam našao još jedan java program Mario Advisor
koji radi sa garmin mapama + navigacija
samo ga još nisam isprobao , pa javim rezultate taj navedeni.
Hvala :respect:
EDIT:
rješio sam problem.. oko obojega...
inače je mob fantastičan. :respect:
ja imam skoz crni ;D
EDIT 2:
Evo da javim i još jednu stvar koja je isto
vrlo bitna za C905, da nebi ispalo da je gps
kod njega beskoristan.
kod programa wayfinder 7, kod njega se može potpuno
besplatno skinuti mape koju su vam potrebne na pc
i pomoću programa od wayfindera koji se može skinuti
sa njihove stranice se te mape prebace u mobitel.
te kod korištenja wayfindera se treba spojiti na gprs..
ali potrošnja prometa je vrlo mala... evo ja sam sada
koristio cca 30min, i potrošio sam 1.5kn za promet
znači mape su već ubačene, i troškak je minimalan.
a program je fenomenalan i opcije koje nudi isto tako.
znači nije potrebno sa mobitelom skidati mape... nego
je i ih dovoljno ubaciti u mobitel.
:respect:
S koje stranice si skinuo wayfinder mape?
sa ove stranice,
link : http://www.wayfinder.com/?id=10786&lang=en-UK
na toj stranici skineš program , te ga instaliraš i sljediš upute
ali prije nego što uključiš program, moraš uštekati mobitel sa
usb kablom i da ga pc prepozna, nakon toga uključiš program
i stistneš conect tako da program prepozna mobitel,
pa odabereš područje za koje trebaš kartu i skineš karte na mobite.
:respect:
ovaj wayfinder je odličan,mape skinute,nego kolko guta prometa dok se spaja na net?kolko znam dok ga pokrenem pali se gps i istovremeno spaja na net...pa me zanima jel vuče puno prometa s neta?
nebih smio vuči puno ako si unaprijed skinuo mape i ubacio u
mobitel... meni je cca 2kn na pol sata korištenja
i još jedna odlična novost :
program : We-Travel
potpuno besplatan, besplatna navigacija, i ima mapa
za hrvatsku.... još nisam isprobao
ali ako netko je ili bude . neka javi...
link : http://we-travel.co.cc/joomla/
Zvuci zanimljjivo ali karte hr su pre male u odnosu na druge drzave....... Ima samo oko 3 i nesto mb....
Ako ko prova neka javi, trenutacno nemam mem kartice pa nemam slobodnog mista za provat.
Prebacivam prek BT-a muzika s C 905 n S500,i reko da čujem kak se čuje zvuk na S500,kad ono razlika velika spram 905,oču reć S500 ima daleko bolji zvuk,dok c905 ima dublji,prigušeniji...šteta,fakat sam se iznenadil dok sam čul razlike na oba SE modela,i još k tome S500 daje bolji zvuk..hm...Baš sam koristil ovaj Wayfinder,treba mu malo duže da ulovi poziciju,kak je kod vas situacija?E da,jel ima kakvih novosti u vezi firmwarea za 905?
Ja sam jučer instalirao najnoviji firmware..ne onaj od smile shuttera nego neki još noviji. Ako netko ima wlan..neka se spoji i neka ode na nadogradnju softvera i to je to. Ali iskreno nemam pojma kaj su dodali na ovom..idem baš pogledati.. ;D
Zanima me ne sto u vezi aplikacije tracker koja se koristi za ''trening''....
Znaci ako je netko provao neka mi kaze kada se drzi mob u djepu dali se gubi signal satelita (gps je potreban radi mjerenja brzine, rute, itd) jer bi mi bilo glupo npr trcat sa mobom u ruci??????
Inace mi pari zanimljiva aplikacija ali opet sa druge strane ako ne radi dok je mob u djepu onda je bezkorisna.....
Je možda tko imao kakvih iskustava sa ovakvim problemom...
jel netko ima model 09w07? jel imate problema sa njim ili je ok?
hvala
Dobio sam C905 i izvrsio sam nadogradnju SEUS-om.
Primetio da sam da slike sada(inace fenomenalne) malcice krivo prikazuju crvenu boju,crvena vuce na magentu (ovo valjda zbog jake bljeskalice.:hm:
Da bih ovo ispravio moram smanjiti ekspoziciju na -1 ili da nakon slikanja editiram u internom editoru.
Ovo ako je sve na auto. Kada stelam da je daylight stvari se popravljaju (iako slikano u zatvorenom). Fokus i ostrina slike super,sum je mali,ISO ne ide iznad 200 u zatvorenom. Danju je ISO 50-64 do max. 100 (sto je odlicno)
Za makro sve pohvale.
Slider klima levo desno malo (cak neprimetno) kada je zatvoren ali samo u gornjem dijelu telefona Kada se otvori ne klima. Tipke i D-pad su za sada okay. Vidjet cemo.
Potrosnja baterije: skoro 36 sati sa puno islikanih slika. 24 sati mix wi-fi/slikanje/razgovor/bt (sto je sasvim okay) usevsi u obizir da ima sramotno "malu" bateriju od 930 mAh za ovo vrstu uredaja
Dva dana ga testiram sa nijednim pozivom i ikakovog diranja. Potrosnja za sada je 10% dnevno. Napominjem nikakvog diranja. Da izdrzi 4 dana sam na konju
Verzija je R1EA033. Jeli netko primetio takvo sto nakon nadogradnje? Telefon je pod garancijom,skoro je nov nema ni jedan mijesec pa nekako mi se ne da menjati kamera drivere sa A2 uploaderom. Ovo pisem posto sam usporedio sa ne-nadogradenim telefonom moga frenda na kom su boje izrazenije i puneje (vise saturirane) ali kod njega je sve losije u pogledu funkcioniranja telefona. Tvrdoglav je nece da ga nadogradi :)
jel ih koristite? jel vam pokazuju tocne podatke?
meni ovaj water level nije tocan (fula za kojih 11 stupnjeva)
http://www.sonyericsson.com/download...terlevel_5.jar to je taj uzet iz posta http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1041
a inclinometer je tocan kad se mobitel polegne a kad je uspravan pokazuje kojih 75 stupnjeva umjesto 90
meni i igrica need4speed pokazuje mobitel polupolegnut kad je uspravan dok si namjestam senzor za igranje..
jel to problem do mobitela ili??
kako vama radi?
Trebas ga stelati. E sada sta ces uzeti za referentnu tacku to je pitanje. Ima opcije za ovo,postelaj i poigraj se malo. Meni je uspelo,precizan je= Citat =:
kako vama radi?
Ako si nadogradila software preko SEUS-a mozes li kazati kako ispadaju fotke nakon toga. Procitaj moj post gore
Kada pokrenem Wayfinder i odaberem lokaciju izbaci mi Error
(1:0) Wayfinder could not connect to the Internet.
Da, i u cemu je problem? :jehon:
Wayfinder skida mape s neta, vec opce poznato, pa si provjeri postavke za net.
da skida ako ih ne skineš unaprijed .
znači kao što sam negdje tu rekao već.
može se potpuno besplatno skinuti mape za wayfinder
sa njihove stranice i ubaciti u mobitel.
a da se pokrene wayfinder potrebna je internet veza na mobu.
ali tada je troška puno manji. oko 2kn na pola sata korištenja.
sorry lazarus, nemam ga vise pa ti nemrem pogledati
Skinuo sam program i karte ali su mi se instalirali na mobitel. Da li se to može nekako instalirati na memorijsku karticu? Inaće radi bez greške i stvarno potroši podataka malo pri pokretanju aplikacije.
I ja sam napokon instalirao novi firmware R1DA032. Mob radi mrvicu beže, dodane su neke aplikacije kao youtube, smile shutter,walk mate, novi wayfinder, itd. Rekao bi i da su slike malo bolje nego prije makar su i sa starim firmwareom ispadale dobre.
Provaj ponovno ali prije napuni memoriju telefona pa te mozda upita da inst na mem karticu kad ''shvati' da mu je mem tel-a puna.
Hm..mislim da sam ja instalirao još noviji..(ako se ne varam) piše mi da je inačica softvera R1EA033. A kaj je sa ovim you tubeom..ja nikako ne mogu pokrenuti video sa you tube na c905. jel se dobije kakva you tube aplikacija nakon što skineš softver..?? ja ništa be vidim :)
''But in order to navigate turn-by-turn with these maps, you have to purchase a license on wayfinder.com for one or more continents or regions.''
Dali to znaci da se ne moze koristit navigacija ovako besplatno ili ima za to ''rjesenja'';D , ako ima molia bi nekog da mi posalje PM kako osposobit
P.S. Koliko ti je memorije karta (koje karte) zauzela kad se instalirala na mob?
Evo kupio i ja. Meni standardno SE i ja sam zadovoljan, mob je brz. Kamera je u redu ipak je to mob.
No iznenađuje me slide, ovo mi je prvi slider, klima se 1-2 mm otvoren i zatvoren mislim da to baš ne bi trebalo biti tako, možda nešto nije pritegnuto?
Ja sam ga kupio početkom godine i slide mi je isti kao na početku. Nije se rasklimao i stvarno odlično funkcionira.
Normalno je da se malo klima, mislim da se to ne može izbjeći. Samo ja nisma nikada imao slider pa mi djeluje previše.
Eh, a kako skidate poklopac baterije? Imam osjećaj da je zamišljeno da se i ne skida baš previše.
Kod mene je obratno,slider u otvorenom polozaju se ne klima uopce a u zatvorenom ima hod od oko (ili manje) 1 mm gore kod one dvije tipke a dole nije toliko izrazen (ali postoji)
Ja mislim da ovo nije neki bed,ja imam druga koji ima C905 i kod njega se ne klima uopce. I ja mislim da je sasvim u redu da se ovaj masivan telefon (ipak je to od onih tezih) klima ali malo. Inace gledao sam servisni manual C90ice i nema se sta pritezati. Unutrasnja izvedba,resenja slidera i koliko sam video onaj flat kabel su odlicno rijesena. Kada zatvaras slider imaj navike da ga ne zatvaras kao da se radi o Zippo upaljacu nego koliko je moguce lagano,ne odsecno. (Flat sa vremenom moze iskociti iz lezista pa raditi probleme,ovo je kod svih slidera..ovisno od izvedbe)
Inace nadogradnjom sam tobio youtube i dosta duze trajanje baterije,brza multimedia i brzi meni.
Samo jos nesto me muci a to je da nakon nadogradnje telka mi ne zna nekako uslikati crvenu ispravno. Jel to kod tebe slucaj? Ovo mi niko ne zna objasniti
Necu da baratam sa A2 uploaderom i stavljati novi driver,znam da je jednostavno ali necu (zbog jamstva)
Inace slike su stvarno strava za jedan mobilni. Sada neispravnu crvenu korigiram sa stavljanjem na cloudy ili smanjivanjem ekspozicije. Ali ja hocu da sve bude na auto i da ne moram paliti Photoshop i da mi crvena opet bude crvena a da ne vuce na magentu (iritira,pogotovo kada slikas zene,zbog ruza :) )
Pa bas i nije predviden da bi stalno malo vadio bateriju. Ako vec moras imas dva nacina
Otvori slider i probaj gurati poklopac baterije prema dole
ili
Upotrebi,recimo,nesto plasticno i tanko ali tupo. Nesto slicno kao ona trzalica za gitare (ili kako se vec zove)
Danas (jutros) sam ga nadogradio na R1FA035.
koliko vidim ima samo Google Maps 3.0 i Slideshow Wall. Drugo ne vidim da su promenili osim...
Osim,cini mi se nekako da je telka brza,ili si ja pravim filmove pa sam jos pod impresijom nadogradnje. Ali ipak,nekako mi se cini da je telefon brzi prilikom kretanja kroz menije
Jeli neko skoro vrsio nadogradnju da kaze sta je primjetio?
Pozdrav svima.
Namjeravam kupiti c905 izvana pa me zanima dali se taj mobitel može otključati ovako "sam svoj majstor" ili bi ga trebao nositi nekome tko se bavi time?
Može se otključati "sam svoj majstor" principom.
Aerix-om iako ja nisam i neću:respect:
Zahvaljujem na odgovoru.
Sada se još samo ček C905 da dođe.
I ja ga kupio prije par dana,tel je extra... Nije mi malo jasno ovo sa gps-om kako da se konektujem i to,kako da imam mape za hrv,bih i susjedne zemlje,jel moze nesto slicno kao garmin,nije mi ni jasno kako gps funkcionise na ovom telu....jel kao na garminu za 200 metara skrenite desno i to ili je nesto drugacije,ako neko moze neka mi objasni...pls
I jos me nesto zanima,kako da provjerim jesu li svi programi,aplikacije,igre......izgaseni ili su neki minimizirani?
Pozdrav i hvala unaprijed
Hm, da nisi ti prije slucajno imao neki smartphone?
Slobodno zaboravi prakticki sve od tamo.
Ovo je dummy telefon, nema to veze sa garminom i slicnima. Ovdje AFAIK mozes u najboljem slucaju uz dosta truda dobiti Google offline mape. Ne vjerujem da ima turn-by-turn navigacija, osim eventualno one ugradjene u gMaps, a pogotovo ne vjerujem da ima glasovne upute.
Inace postoji Activity meni, tamo je popis pokrenutih aplikacija.
Wayfinder koji dolazi sa mobitelom ima mogučnost glasovne navigacije ali troši puno prometa i aplikacija za glasovno navođenje se posebno mora platiti.
Uopce mi nije jasno sta moze onaj google maps i wayfinder...???
kada ukljucim gps i udjem u google maps on nadje moje mjesto npr. zagreb ali okolo nema ulica i nista ne kontam........
Onda pretpostavljam da nemas dobro postavljene postavke za internet, pa ne moze ucitati mape.
Pa trebao bi biti taj Wayfinder opisan u uputama...
i meni isto pokaze gdje sam ali samo krugom pise moje mjesto a okolo samo ako ima neki grad ili nesto tako,oznaceno krugom...nacrtanih ulica nema....???
Pa zumiraj malo. :jehon:
Pozdrav opet :)
Stigao mi C905, ali imam jedan problemčić.
Uglavnom prezadovoljan sa svime, kamera nerealno dobra, funkcije taman, sve super...
Problem je da se ekran nekad zna ugasiti, sam od sebe. Tipke svijetle no ekran ugašen :| Dali je itko imao ovakvih problema? Googlao sam i našao još par takvih slučajeva no nikakvo konkretno riješenje.
Updateat SEUSom još nisam probao, nikako da ulovim vremena.
Gašenje i paljenje pomaže, no nije trajno riješenje.
TO se dogodi možda 2 puta dnevno, nekad nijednom, a rijetko preko 5 puta...
Unaprijed hvala :)
Hm... Si siguran da nije hardverski problem? Labav kontakt ili tako nesto...
Sto se desi kad se ekran "ugasi"? Desi li se da se kasnije sam upali, bez restarta?
Pa neznam, moguće da je do hardvera.
Par puta se ekran i sam upalio.
Dok je LCD ugašen moitel radi no ekran je jednostavno ugašen
Unazad mjesec dana već sam dva puta morao brisat memoriju kodova u koju spremam brojeve kreditnih kartica i druge povjerljive inf., jer jer mi mob. napiše pogrešna zaporka i ne prihvaća je, iako sam 100% siguran da je točna, jer je nikad ne mijenjam. Uglavnom cca 15 dana sve ok, a onda se mob. "sjeti" da je zaporka pogrešna.
Dali je tko imao sličan problem i što bi to moglo biti. Mob. je kupljen na Tele 2 pretplatu i sve ostalo radi normalno.
Evo odgovora (Copy/paste):
Poštovani gospodine,
Hvala Vam što ste kontaktirali službu za korisnike kompanije Sony Ericsson.
Žao nam je što imate spomenuti problem s memorijom kodova na svom C905.
Uzrok problema može biti softverske naravi, stoga za rjeÅ¡enje ponajprije preporuÄujemo nadogradnju softvera Å¡to će optimalizirati rad VaÅ¡eg telefona i ispraviti eventualnu softversku greÅ¡ku.
Molimo Vas da osobne podatke i informacije pohranjene u memoriji telefona prethodno kopirate na drugo mjesto, jer će se nakon nadogradnje ti podaci izbrisati.
Mogućnost nadogradnje softvera dostupna je klikom na priloženi link (a telefon se nakon instalacije i pokretanja programa na raÄunalu prikljuÄuje na raÄunalo usb kabelom):
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...05?lc=hr&cc=hr
Prilikom preuzimanja programa molimo Vas da koristite Internet Explorer, jer program s drugim web preglednicima neće ispravno funkcionirati, a anti-virusni program i obrambeni zid po mogućnosti iskljuÄite.
Nakon pokretanja programa samo pratite upute na ekranu raÄunala.
Nadogradnju softvera možete zatražiti i u nekom od naših update servis centara, npr. u Rijeci:
Mobil Centar
51 000 Rijeka Janka Polić Kamova 81. Tower Centar Rijeka
Tel.: 051/ 422- 183
Handy Centar Korzo
51 000 Rijeka Koblerov Trg 1.
Tel.: 051/ 316- 005
Pozdrav,
Kinga Husveti
Sony Ericsson Contact Center
Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson
Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na pokazanom zanimanju za naše proizvode.
Ukoliko vam možemo pomoći, molimo Vas da nas kontaktirate ponovno i da posjetite našu Internet stranicu www.sonyericsson.com gdje možete naći više informacija i podršku za naše proizvode