@wildbabe
Crvena (olitiga narančasta) svjetlost se gasi ako staviš da nema autofokusa, dakle iz normalnog stanja stisneš 2 puta broj 4 ;)
@mobyfanica
ovo je već netko pitao u ovoj temi tako da potraži malo drugi put :)
Printable View
@wildbabe
Crvena (olitiga narančasta) svjetlost se gasi ako staviš da nema autofokusa, dakle iz normalnog stanja stisneš 2 puta broj 4 ;)
@mobyfanica
ovo je već netko pitao u ovoj temi tako da potraži malo drugi put :)
sad, joystick i guljenje tipke nisu samo u t-mobile seriji, jel sam citao odavno na esato da se isto gule tipke. a joystick je vec poznata stvar. a ovo sto ne radi activity, to su mi rekli u EM da je greska u t-mob firmwareu i da se to rijesi
mrzim kad se mob guli... moj SE hvala bogu se ne guli nigdje, baš su ga dobro napravili... jedino što je otišao flat od mog otvaranja zatvaranja pri gledanju tv-a...
To s Nokiom ti je ko posjedovanje Alfe, upoznaj se i zblizi sa serviserom jer ce ti biti najbolji prijatelj :spin:
Sad ozbiljno, u t-mobile ponudi se k800 moze dobiti zbilja povoljno i obzirom da ih narucuju na tisuce tu i tamo koji defekt i nije tako strasna stvar. (naravno je ako si taj nesretnik bas ti)
Imas ga i vrijeme ce pokazati sto ce se od tih mogucih nedaca ostvariti dotad uzivaj i ne brini :smurf:
Aj i to šta kažeš :D
Neg nikad nisam probao slikati neš bez "crvenog svjetla" da pregledavam scene, uvijek bi imao dovoljno svjetla da mi se ne uključi :D
Izvini ;)
A evo kad smo već otvorili pitanje tih scena, da li itko koristi te scene. Mislim, ja najčešće slikam na auto, al ima i slučajeva kad koristim scene. Tipa kad znam da će se nešto brzo dogoditi, onda uzmem sportsku scenu, jer je fokus stvarno dosta brži neg ovako. Također koristim i dokument scenu ;)
Ja samo i koristim te scene jer mi je glupo stavljati na auto jer se zna dogoditi da mob krivo procjeni situaciju pa boje ispadnu totalno krive, npr ako stavis balans bijeloga na AUTO...
Scene koristim od situacije do situacije mada je ponekad zahebano stalno presaltavati iz jedne u drugu ali trebalo bi ih koristiti jer nisu bezveze stavljene, valjda slike ispadaju bolje...
Evo npr, probaj slikati kad je smanjena vidljivost neki predmet koji je udaljen 1 metar i stavi scenu na AUTO, drugu na PORTRAIT a trecu na TWILIGHT PORTRAIT, isto tako sa WHITE BALANCEOM pa usporedi i vidjet ces da je velika razlika u slici..
Ja uglavnom stavim na auto mod osim osim kod nekih specifičnih uvjeta, npr. portret u sumrak, sport, sunce/snijeg i tada se primjeti razlika u slikama.
Ja imam mob vec 4-5 mjeseci...i na srecu nemam niti jedan problem koji ste nabrojili..nadam se da i nece doc do njih:)
pomoć pomoć pomoć napravio sam update na k800i koji sam kupio u mostaru i nešto mi se sj... nemože se pokrenuti kad upali radi 2 sec i bijeli ekran i gašenje i opet upali....u beskraj. zna li tko što se može učiniti da se spasi? ljudi pomozite...(koristim u eronet mreži BiH) hvala
može li se nekako resetirat ručno?
dajte ljudi ima li tko da se razumije
molim vas
može li se nekako vratit stara verzija programa nakon što se jednom updatira
je li tko pokušavao formatirati disk(mobitel) iz windowsa na k 800 ono jednostavno u my computeru desnom format i...
meni software nije uredu nakon updatea pa pokušavam smislit neki način da ga izbrišem a ne mogu s moba jer se gasi svako 2 sec
Kad prikljucis mob na komp, ono sto vidis kao drive u My Computer nije cijeli sadrzaj interne memorije nego jako, jako mali dio toga. Dakle ne mozes tako "preformatirati" mobitel.
Ja sam kupio u Tmobile-u K800i, soft. R1ED001 i nema mem. karticu. Problem je sljedeći, kad mobitel spojim na comp preko kabela, on uredno radi i sve je ok, i onda odem na safely remove hardware i win ga ljepo iskopca, i sad ako koristim 'Prijenos datot.' mode onda mi se nakon iskapcanja kabela prvo ekran pobijeli i onda se mob resetira, i stavi mi T-com-ovu temu i resetira brojac slika. Ako koristim 'Modemski rad', onda sve ok i nakon iskapčanja, al vise preferiram ovaj 'Prijenos datot.', frend isto kupio isti dan, isto mjesto i isti problem. Ima jos neko ovakve probleme i sto bi bio uzrok tome? Osim toga nisam uocio neki drugi problem. Nisam iz zg pa mi je malo problem odnest na servis, no morat cu jer mi ide na zivce :-)
Meni se isto desilo sa k700 prije par godina. Najednostanije rjesenje: odfuras mob nekom unlockeru i sredi i ga za 50 kn:spin:
Mislim da ovo ima u nekoj od tema.Koristi search...imaš dosta o modiranju i update-u SE-a.Ili probaj pitat moderatora na pm (mislim da je imatic->not' sure)
izasao novi PC Suite 2.0.53 za K800 (valjda i za druge modele)
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...40906&esi=true
direktan link za DL: http://www.sonyericsson.com/download...2.0.53.exe.exe
samo da jos kazem da se isplati skidati novi PC Suite. Puno brzi i bolje organiziran
A jel u taj PC-suite uključen i paket sa onim njihovim menađerom za prebacivanje podataka. Jedino me njegova brzina zanima:wstupid:
koji, file manager? da, za njega i kazem da je brzi od starog
E baš me to zanimalo, jer mi e ovaj stari baš bio koma što se tiče brzine, i baš gledam di da ga naštelam,... :D Evo odgovora. Instalirao sam sve, provest ću test da vidim kolko je zapravo brži :)
�*to se tiče testa brzine, nisam baš zamjetio neko znatno povećanje brzine iako sam zamjetio mala poboljšanja u sučelju u odnosu na prijašnje verzije. :thumbup:
A sada pitanje:
Baš gledam na gsm areni review od K800 i zamjetih da u music playeru postoji opcija kada se joystick gurne prema dole (u stanju kada slušate pjesmu) pojavi vam se popis pjesama, baš kao u W800 u walkman opciji. I sad zanima me da li vi imate tu opciju jer ju ja nemam?!
LINK na review
LINK na sliku na koju sam mislio
Ja na svojem nemam to. :(
Od te cetiri nacrtane strelice imam samo ove lijevo i desno.
E pa baš to. Gledam na stranom jednom forumu likovi kažu da oni imaju to?! Malo mi je to čudno...
Nemam ni ja tu mogučnost, sigurno je do softa.
Neznam, stavio sam zadnji firmware na mob, al i dalje nemam to... Ak saznam kako šta gdje, javim vam :thumbup:
vjerujem da ste tu svi ljubitelji SEa,al zanima me vase misljenje,dvoumim se izmedu k800i i samsunga d900,jedino mi je dizajn ljepsi od samsunga,specifikacije su tu negde,zelim vase strucno misljenje?
ova tema ide u usporedbe mobitela...ako si je stavio tu znaci da hoces da te nagovorimo na k800..eto moj glas ide za k800,kad sam kupovao mobitel razmisljao sam jedino o k800 ili n73..i izabrao k800,d900 cim sam pogledao,upalio otvorio zatvorio i reko ne hvala...sam meni na s.e. me odmah privukao, kamera ---slika dosta bolja, xenon blic sto mi u stvari najkorisnija stvar jer se priznajmo najcesce i koristi u mraku kamera sto bez blica ispada katastrofa...k800 je u svem bolji osim u video snimanju i recimo tebi po izgledu..no ovdje je ovo OT pa postavi temu gdje joj je mjesto u usporedbe mobitela i dobit ces vise odgovora ili koristi pretrazivanje i pronađi odgovarajucu temu,ovako je spamanje teme o k800
D900 je ljepsi dizajnom i dosta je tanji od k800, zatim ekran je malo veci i cini se da je malo svijetliji pa daje dojam i da je kao bolji, a ostalo mislim da je na strani SE-a...
Sad cekamo komentar ivstojica,he,he! :klap:
necemo tu sad usporedbe modela, mozda vec i ima takva tema u "usporedbama modela", ako nema, otvori ;)
zaspala ova tema..nego eto koristim ovaj mob, i nema ni jedne jedine ogrebotine nigdje osim...osim na poklopcu kamere,kako je stalno na stolu na poleđini okrenut,pa se rubovi poklopca kamere pocinju gulit..ostatak moba ko da je otporan na grebanje al ovaj dio se lagano da gulit...kako izgleda vama koji ga duze koristite, taj poklopac?
Još uvijek niti jedna ogrebotina, ispao nekoliko puta, al i dalje bez ogrebotine :)
Ni kod mene nema ogrebotina, nakon 6 mjeseci je koda sam ga jučer izvadio iz kutije. I poklopac kamere nema ogrebotine i ne guli se.
Meni je isto par puta ispao, i zbog toga je dobio ali stvarno minijaturnu crticu u cosku ekrana. Takodjer se malo udubio onaj crni metalni dio oko ekrana pa sad ne znam, jel zbog toga samo svjetlost drugacije pada, ili se stvarno ogulio, ali nema veze, ionako je isto prilicno sitno. Osim toga mi se iz nepoznatog razloga otkinula lijeva od one dvije tockice sa tipke "5", pa mi sad backlight svijetli kroz to. ;) Sve u svemu, sta je sve prosao, ja zadovoljan. Moram priznati da se slazem sa ovima koji kazu da je CC malo bezveze.
Upravo mi je K800 doživio pad sa 2 metra na pločice. Naime, nalazio se na ručniku u kupaoni, na polici koja je cca 2 m visoko. Naravno izađem ispod tuša i povučem ručnik, k800 je odletio na drugi kraj kupaone, malo se smočio, ali na prvi pogled, nisam zapazio niti jednu ogrebotinu. Kad sam malo bolje pogledao postoji zapravo jedna ogrebotina, napravila se dole desno od ljestava, na bočnoj strani, dakle ispod IR porta. Toliko je mala da se vidi samo pod određenim kutevima svjetlosti :)
Mislim da je kvaliteta izrade odlična :thumbup: .
Eto, početkom 12. mjeseca kupio sam K800 i evo već prvi problemi. Ne radi okidač na kameri. Dakle, kamera radi, zumira, radi makro i kad treba okinuti sliku 0 bodova. Isto tako, ne mogu pokrenuti video...
Mob je pod garancijom pa će valjda se rješiti problem. Dobio sam zamjenski Samsung e330. Koji shit od moba. Toliki da sam danas iz naftalina izvadio dobri, stari T610 i njega koristim trenutno...
:dunno:
Pa naravno, volim pjevat ispod tuša, pa si pustim mjuzu :D
Uvijek furam mob sa sobom, predragocjen mi je da ga ostavim bez nadzora :D
Al ovo kaj je preživio... Baš se sjetim starog t610, on mi je letio sa visine cca 5 m, razletio se bio, al kad sam ga sastavio radio je sve super, naravno imao je dost ogrebotina, al šta se može... :notooth:
imam problem
tipke sa strane za pojačavanje glazbe mi ne rade
kad sam u fotoaparatu i koristim ih za zoom, rade normalno, ali za pojačavanje glazbe i pregled statusa ne rade
jel možda netko imao sličnih problema?
Mijenjanje glasnoce ne radi uvijek, mora nesto svirati (MP3, midi, video...) da bi mogao poglasnjavati i utisavati.
Da, ali bi mu trebalo u svakom slucaju raditi kad ide provjeravati status...
Ja imam sljedeci problem: naime ne radi mi camera za video pozive, tj kad ukljucim istu dolje lijevo u kutu se pojavi mala slicica koja prikazuje sliku pozivatelja(ovisno o postavkama), dok meni umjesto slike prikazuje zelenu boju duz cijele povrsine...
za kolko se može najjeftinije nabavit u potpunosti novi, u kutiji, nikad upaljen...znate kaj mislim... brijem da ću ga kupit
Pitanje: Za one koji imaju ovu novu verziju softa R1JG001 (valjda je to nova)....
Jel moze samo netko provjeriti sljedecu situaciju...
Kada je zakljucan mob i spustite poklopac od kamere, kamera se upali ali odmah i ugasi i vrati na ono isto kao kad je mob zakljucan...to mi se ne dogodi svaki put, al ponekad zna, recimo svaki drugi put....
To mi se nije dogadjalo u prethodnoj verziji...
Hvala na odgovoru..
WWW.kupiprodaj.net
www.oglasnik.hr
cca. 1800kn
Evo, ja sam prije tjedan dana dobio SE K800i. Vec sam skoro sve stgao provjerit. Mobitel je skroz ok!!!! Kao sto svi vec znaju, kamera je zakon, skine svasta. Samo mi kod kamere nije jasno sto je ta makro funkcija, pa recite.... A sve drugo je ok. Ali uvijek se tu nade neka zamjerka. npr, s njim se ne dobije memorijska pa treba nabavljat i trosit oko 300 kn. I, da vas pitam, zasto neki kazu da se ne smije kupovati iznad 512MB jer uspori nemilo mobitel? Dali je to istina ili?
I, kad ste vec tako dobri, mozete mi reci kako ja mogu na kompu napisati neki tekst u wordu i onda ga stavit na mob? Nesto sam vidio neke linkove na forumu, ali nisam uspio naci.
napises bilo sta i spremis u txt file. to k800 otvara bez dodatnih programa
Kako mislis da spremim u txt file?
u notepadu i wordu snimi kao obicni txt file. ne word dokument .doc nego .txt
Kupio bi K800 u VIPU, zanima me je li brandiran, na siteu nigdje ne piše?
to je najmanji broj znakova koji moraš utipkati za post ;)
Gdje mogu kupiti otključani K800?
Trazi na www.oglasnik.hr ili www.kupiprodaj.net pa zovi ekipu i pitaj....:famous:
ja sam ga uzeo u vipu u gajevoj i nije kodiran prima sve 3 mreže
Dva pitanja:
Kako ugasiti wizard kod paljenja K800?
Zašto mi se kod svakog gašenja prečaci vrate na defaultne?
zanima me jeli paše u k800 memory stick duo pro
negdi san pročita da ima neki adapter?
U k800i ide samo M2...
E jel ko zna jeli ima SE k800 ono svjetlo kad se ide slikavat kao k750?
nema, ima samo blic koji se upali kada "okines" sliku
Ali mozes ono narancasto svjetlo za red eye removement koristit ali malo je jadno.
upravo kupih k800
zanima me jeli postoji neki alat koji je free za skidanje t-com menija
(nešto ka šta je bilo za w810)
jel se da namjestiti npr kada mi netko salje vise slika odjednom preko bt da nemoram stalno stiskati da prihvatim svaku sliku nego da sam prihvaca?
ne znam da li je to slučaj samo kod mene i frenda, ali na slušalicama ne radi jedna slušalica
ispočetka su radile obje, ali sada ne radi jedna
nisam očekivao neku kvalitetu od tih slušalica, ali me zanima je li se još nekome to događalo
meni ne (barem za sada) a koristim ih barem 10tak sati tjedno..........
Meni se nije pokvarila. Mozda trebas usi ocistit. :D
Nema tu losih serija. Kvaliteta je losa, to se zna, a mozda je i preglasno slusao muziku ili je nekako ostetio. I smola ih zna zahebat. Treba cistit usi. :D
Ja mislim da to sve ovisi o uvjetima koristenja. Nisam siguran. Mozda si u pravu.
Mozda zbog razlicitih ljudi, tj. razlicitih nacina koristenja?
Netko je grub a netko fin. :)
sory ako je bilo pitanje ali nisam našao, ako netko zna zašto me mob k800 traži ,tj. postavlja pitanje za novijom nadogradnjom softvera, da li tu šta treba potvrdit ili samo odbijem i da li se to može isključit. hvala i uputite me ako je bilo:confused:
odbij to, a imas i da se iskljuci. idi na podesenja - nadogr. softvera - podsjetnik - iskljuceno
napravi to preko komp. jel ce te ovako preskupo doci
da li je to potrebno, tj. da li noviji softver ime toliko poboljšane funkcije ili su to samo nijanse. Recimo moj je CXC 1250210 R1GB001 061129