Hvala.
Koliko vama traje baterija kad je normalno koristite bez snimanja videa i prebacivanja podataka na komp, a koliko s tim.
pozdrav
Printable View
Hvala.
Koliko vama traje baterija kad je normalno koristite bez snimanja videa i prebacivanja podataka na komp, a koliko s tim.
pozdrav
meni je trajala 3 dana
Kao što je sony rekao, u prosjeku ti traje 3 dana, sve ovisi koliko ga trošiš, a nažalost i kakvu sliku imaš. Ja sam imao matrix sliku pa mi se cijelo vrijeem baterija trošila :chatter:
Sad sam ga napunio do kraja i trestrirati ću ga koliko može izdržati baterija samo na pozive i poruke i na neke osnovne operacije.
kolko ti je mob star= Citat =:
Izvorno postao figuar
Meni traje u prosjeku 3 do 4 dana, a ako ga uopče ne koristim onda mi traje 5 dana.
Star je 5 dana.
Trajala bi ti bar jedan dan duže.= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Kod mene traje oko 5 dana normalnog koristenja. Ali ga moram puniti ugasenog i to ponoci (cijelu se noc puni). Ako ga napunim onako nabrzinu onda traje do 3 dana.
ako baterija nije dobro formirana moze ostat kratka za dan,imam jedan problem pa ako mi netko moze ili zna odgovoriti,prijatelju se ona plastika koja stiti ekran zapalila(drzo zagrijan upaljac u depu sa mobom),ako netko zna di se to moze kupit i sta se sve mora rastavit
Tko ima iskustva sa flashanjem baterije?
Moby mi je star tjedan dana, a baterija mu uz minimum razgovora bez slušanja glazbe traje 3 dana.
Kad sam ga prvi put upalila pričekala sam da se skroz isprazni i onda ga napunila, ali se napunio za samo 2-3 sata, makar sam ga ostavila cijelu noć na punjaču. Još sam jednom to sve ponovila, ali je opet već napola prazan...
:-/ Dal' da upišem taj famozan kod ili ne?
Pa, to je odprilike to... Nećeš dobiti puno više od 3 dana... Toliko cirka meni traje baterija...
E da je samo bat. u k. kod ovog moba, ovi mobitel je totalno trash !
Zato, ako se dvoumite kupit ovaj d600 , radije izaberite nesto puno jeftinije i bolje !
kako kome! ima dosta stvari koje smetaju na mobu ali bas nije totalno smece.
meni je mobitel stvarno dobar
Od svih stvari koje su dobre na mobu su kamera , a to je ono zadnje sta treba na mobu bit dobro!
Totalno krivo... Kamera na mojem prošlom SE D750 bila je neusporedivo bolja od ove, prvenstveno zbog autofokusa... Ovaj je više dizajnerski orijentiran uz pokoju tada novotariju, kao što je pregledavanje slika, pdf-ova i ostalog preko kabela na TV-u...
Evo ljudi ako zelite da vam mobitel moze ovo sta je kolega napisao, d600 je prava stvar za vas ! ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ali , ako zelite mobitel da :
- ima normalnu velicinu slike kao id pozivatelja da vidite dok vas netko zove a ne da se na ekranu pokaze neka mrlja od 1 cm kvadratno
- da vidite slikovno kao id pozivatelj tko vam salje poruku
- da mozete stavit neku svoju ili najmanje neku normalnu melodiju za sms poruke a ne birat izmedu 10 idiotskih melodijica ..
- da vam se ne rasklima nakon 10 otvaranja nego da vam je cvrst i kompaktan u ruci, a ne da vam se cini da drzite skare u ruci..
- da kroz normalan preglednik u svakom trenu mozete u sms popruci umetnut neki od simbola kao sta su "
- Da bar stavlja veliko slovo nakon tocke u sms poruci, bar se toliko ocekuje od moba placenog 3000 kn
Da ne molite boga hoce li vam flat kabel otic na novom mobu, jer svako treci je na popravku ( provjerena inf . ! )
- da ima infra red uz blootuth jer ipak kosta 3000 kn, a moja nokijica od 800 kn to ima
- da je lako i jednostavno prebacivanje podataka sa kompa na mob ( ili ja to ne znam )
- da mu baterija traje vise od 2 dana, jer ako pricas malo vise punit ces ga svaku drugu vecer !
- ima jos ali mi se neda pisat. :spin:
Kupio sam u VIP-u novi D600. U pet dana punio sam ga tri puta, znaci u prosjeku mi traje oko 1,5 dan uz par minuta razgovora, par poruka i ne bas cestu uporabu MP3 playera i kamere. Batreiju sam pravilno formirao, a za taj kod bas i ne znam da li ce mi pomoci. Hoce li bar trajati pola dana do dan duze uz njega?
hm..... nema nekih vecih nedostataka, osim mp3 playera koji moze samo svitari... al to je vec spomenuto.... :( evntualno slusalice koje dobijes uz njega, shit, shit, shit.... barem ako se mene pita
Gledan sad u VIPa akciju i vidin napokon neki dobar mobitel. Sad san malo pogleda ovu temu i iman osjeaj koda je mobitel teško smeće. Jel mi bolje uzet njega ili k750i i ima li d600 vodafone?
Ovo pitanje si trebao postaviti u temi gdje su usporedbe mobitela...
Inače, D600 NIJE smeće (jedino kvaliteta slide-a, odnosno lockeri) i radije bi uzeo njega nego K750i...jedino kaj ide u prilog Sony Ericssonu je bolja kamera (jer ima autofocus), dok je, po meni, sve ostalo na strani D600...
telefon je sve al smece nije!!!!
neozbiljno je reci da je D600 smece.ipak je do nedavno bio top model samsunga!
mobitel definitivno nije smece jer je rame uz rame k750i koji je po meni prehvaljen mob zato sto ima dosta manji ekran,manju rezoluciju,losiji ekran,losiji video ali zato ima bolju kameru sto i nije neka prednost sudeci po postavima nekih clanova
pa kamera nije nekom bitna a nekom je , al si zaboravio da k750 ima daleko bolju autonomiju , bolje riješen mp3 i ima fm radio .... eto sad sam po treći put nabavio d600 kojem začudo i na moju veliku radost slide nije uopče raskliman a star je 2mj. ,= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Ja, fala bogu nemam nikakvih problema sa tim slideom... Nije da je 100% fiksiran, ali da ima nekakvog zamjetnog lufta... nema...
moj frend ima sad vec mob 1cijelu godinu i u zadnja 2-3 tjedna se jako rasklimao,ono osjeti se pod rukom.JA ga pito jel mozda nogomet igro s njim;D
imam ja d600 3tjedna i radi sve bez problema , neklima se nimalo i nadam se da neće nikad
mene najviše smeta to kod poruka,imaš 10 njegvih i kvita,al ono s java igricama ,katastrofa,jel postoji neki lakši način da se stave u mob ,zapravo ja ih uspijem stavit al nikako i pokrenut,pomoć molim
E sad mene zanima kada stisneš to reflash u tom tajnom meniju dali se nešto dogodi...?Kada stisnem to ne dogodi se ništa samo se zatamni ekran i mogu samo izaći iz tog menija dali treba tako da bude ili to kod mene nešto ne šljaka...pomozi Knight!!!...thx!!!
Btw još mi se nije ispraznila baterija ali budem ovako kako si ti preporučio Knight budem je punio dok ne bude pisalo da je napunjena i najmanje tako tjedan dana valjda će onda raditi 4-5 dana pošto mi ovako radi samo 2-2.5 dana:( uz razgovor i poruke bez korištenja kamere i mp3
Ja imam d-600! jel moguce namjestit da mi ostaju poslane poruke??
Je, stisni save&send prije nego ju posaljes ;)
pozdrav
molim vas recite mi koliko bi me dosla kupovina novog ekrana za d600,znaci ne servis nego doslovno ekran pa da ga sam ugradim,i recite ako znate ko to prodaje
po meni jedini nedostatak ovog uređaja je nemogućnost postavke drugih zvukova za ton poruke..ostalo sve je vrhunski i po meni je to jedan od najboljih samsunga ikad
govorim svoje mišljenje na temelju svog iskustva sa svojim d600..imam ga oko godinu i pol,i niti jedan problem s njim nisam imao unatoč padovima i ostalim stvarima..sa slide-om,trajanjem baterije i svim ostalim funkcijama sam prezadovoljan iako je mobitel već zastario
vidim da svi imate problema sa tim slide-om. moj savjet je da ga ne otvarate osim ako trebate zvati ili slat poruku... šta vam je problem stisnit 2 tipke da otključate tipk.?
ko je reko?
ne znam,na mom slide funkcionira savršeno,a intenzivno ga otvaram i zatvaram...samo se ne mogu sjetit kad sam ga kupio prije godinu dana ili dvije.moram na računu pogledat