d kaj nije ona imala dva hita prije par godina....
Printable View
d kaj nije ona imala dva hita prije par godina....
Više hitova, prije više od dvije godine... Zašto?
ma znam da...to se sječam ma kakve dvije godine lol..to sam josh kao klinac vrtil na kasetama...
Jel zna ko onu pijesmu iz one reklame za cips mislim da se cips zove crunch ili tako nesto ide nesto ovko I like to part evrybody does aj pls pjesma je skroz jaka a i za onu iz orbita jel iko ist zna?
Phats & Small "Turn Around" je ta za Crunchips...
Room 5 feat. Oliver Cheatham - Make Luv= Citat =:
Izvorno postao SkyRider
Je, moj bed... jako su mi bile slične...= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
Ej pa ovde sve neki intelektualci :comp: pa vi ste ljudi zakon hvala aj jos ono iz Orbita kad svi vuku nesto zubima ili otvaraju .THx
jel zna netko možda uvodnu pjesmu "Uvod u anatomiju" (serija na Novoj tv) ?
:confused:
Znali ko pijesmu iz one reklame za neko auto (neznam koje)kad se ona dijeca voze u kolima sa nekim slonicem pa ga onada ostave u cirkusu-pjesma me zanima a ne ime auta.:-/
meni treba pjesma iz alians osiguranja..onaj krilati lav leti...lol
pa nije to allianz...
to je generali
Kako se zove ona pjesma iz nove T-Mobile reklame (za Flex ja mislim), kada tip pada sa zgrade na leđa a pod se udubi, pa iskrivi staklo i dotakne curu u kafiću...
ja isto želim tu pjesmu! da li itko čija je stvar?
ovo od flex ti je SPOON-I TURN MY CAMERA ON
ne nije ta pjesma
e jeste doznali koja je to pjesma iz reklame t-mobile...i mene jako zanima
Jer netko zna pjesmu iz reklame za Velux?
trazim vec dugo ali nista:-/
A ona reklama kad se ona djeca voze u nekom autu sa nekim slonicem...Zanima me pjesma iz te reklame:thumbup:
da zna li netko...= Citat =:
Izvorno postao Aftermath
ona sa slonicem i renaultom:
Stranger Cole & Patsy Dodd - Yeah Yeah Baby
...pjesma iz nove t-com reklame za flexi je Just Another Diamond Day: by Vashti Bunyan...
Ej ljudi nije pjesma iz reklame ali je isto tako zakon,a posto znam da imate te silne programe za trazenje muzike nadam se da vam ovo nece biti tesko.Pjesma je zakon!Pa samo ako link moze ili na email oregon_darko@yahoo.com.
Izvodjac: Tassos Ioannides son of the wind
Ime: Son of the wind
Izvinite moja greska izvodjac je samo "Tassos Ioannides"
@skyrider
Ako si pogriješio u postu, ne moraš pisati novi (zapravo, nije poželjno), već ga editiraš sa buttonom "edit" unutar vlastitog posta koji želiš izmijeniti...
kak se zove pjesma iz reklame C´MON ..onaj auto..i lutkice :spin:
Ja mislim da to pijeva Shan Paul ali neznam kako se pjesma zove :-/
I piše se Sean Paul...
joooj.. kad bi barem netko znao koja je ono stvar iz reklame za airwaves, ono s onim svemircem :) kako mi je kul taj svemirac ;D ;D ;D
Da li netko zna kako se zove i tko pjeva pjesmu iz reklame MERCATOR-a???
Hvala!!
c'mon stuff je
sean paul - send it on
:wave:
A ima li ko onu pjesmu sa reklame za Coca-Colu "Praznici nam stižu"?
e to sam ja lani trazio i nisam nasao. ima samo na engleskom= Citat =:
Izvorno postao mbusic
izgleda da ću morat snimit reklamu kako bi je dobio :D= Citat =:
Izvorno postao imatic
= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
http://www.vinden.nl/?where=mp3&vid=...he+Von+Bondies
Zna li netko kak se zove pjesma iz nove T-com reklame u kojoj neki tip ide iz kafića pa u busu (ako se dobro sjećam) neka baka mu daje ružu, pa se on na kraju nalazi s nekom curom a ovi mu bacaju fake snow sa stabla... ;D anyway, sigurno znate na koju reklamu mislim, stalno se vrti na tv-u, pjesmu pjeva neki muški i više je onako pop, spominje se 'days at school' i nešt 'I'm just downtown fool'... Please help, nikako ne mogu naći po riječima na tražilicama. :-/
aj platim ti pivu ako uspiješ skinuti na hrv= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Veceras skinuh jednu pjesmu i sjetih se da je iz jedne reklame, ne mogu se sjetiti koje, pa evo da je podijelim sa vama. :)
Jose Gonzalez - Hearbeats
Mozda je to ta, mada se lyric ne poklapa bas (nisam siguran, jer se ne mogu sjetiti reklame :D ). Ova je neka laganica... :)= Citat =:
stalno se vrti na tv-u, pjesmu pjeva neki muški i više je onako pop, spominje se 'days at school' i nešt 'I'm just downtown fool'...
mislim da je to t-mobile reklama, za cega - ne znam
kako se zove pjesma iz reklame, kad neki muski i žena suvozačica voze subaru imprezu (kao neki rally) i stanu da prođu pačići i onda nastave, mislim da je od nekoga osiguranja reklama, kako se zove ta pjesma?:thumbup:
Kosheen - Hide u
hvala imatic :thumbup: odlična pjesma
mislim da ti je to Josh Rouse, a stvar se zove It's The Nighttime....= Citat =:
Izvorno postao johnny19
Jel zna možda netko pjesmu sa slovenske reklame za unicef koja se nedavno vrtila na mtv-u? Liriksi su nešto 'this house used to belong to a friend of mine'. Muški glas sa akustičnom gitarom ju pjevuši.
Tražim ju već dugo, ali ju nigdje ne mogu naći. Hvala na pomoći. :)
Zna li netko link za Borat pjesmu Kazahstan is the greatest country
Reklama sa Nove,neznam za cega pise samo uskoro.Skroz zuti ekran a u pozadini se cuje fuckanje.
E to fuckanje trazim mjesecima....
Mislim da se to zove twisted nerve ili tak nesto.= Citat =:
Izvorno postao alcatraz
Pretpostavljam da je to najava za film Kill Bill, a Twisted Nerve od Bernarda Hermanna je jedna od pjesama sa tog soundtracka...
ey ljudi tražim pjesmu iz ovog skate parta...inače chad timtim mi je najoblji skater...nego zanima me pjesma iz ovog parta...molim vas ako znate...thanx...
http://www.youtube.com/watch?v=4kxzKHGpznM
i još jedno pitanjce,ako ste čuli pjesmu,pjeva muški glas "the beat goes on,and the beat goes on,oooh" gledao sam na googleu,ali nijedna pjesma nije ta koju tražim.ovdje pjeva muški glas,negdje sam ju čuo pa ne mogu pohvatat sve detalje... hvala... ;)
@libom:nije ta,ali hvala :)
imam jednu zamolbu vjerojatno sam oftopic al da neotvaram post nedavno sam naletio na protestovu stranicu i ima gro dobrih stvari al nigdje nepise koje pa ak neko mozda zna nek mi napise please tnx :klap:
zna možda tko onu stvar sa najave za "terminal" rtl-a?
hvala
Ola! Zna tko koja pjesmica pici na vip reklami, mislim da je zadnja 'novija' reklama.. Nesto sa violinom ide.. Onaj orao se razletao i djevojcica skakuce (prikazuje njene cipelice :) ).. Prvo ide laganini, i onda neki lik na mikseti nesto klikne itd.. Pliiiiiz neka mi netko kaze.. Btw, nema je na vip stranici u sekciji "glazba sa vip reklama" (tako nekako).. Help, help, heeeeeeeelp...................:cry:
može neko skinuti zvuk sa nove koline rekalme ono kada lik i cura sjede na klupiti i onda se on javi na bocu kole
Jel zna neko koja je ovo pjesma ide nekako ovako: " come on, come on what you thinking come oooonnnnn"????? pomozite treba mi pjesma da je skinem!!!!
snimio sam mali dio na mobitel i prebacio u komp!!!! pa ako neko može pomoć neka ostavi mail pa ću mu poslat ima samo 255 KB!!!!! POMOĆ
Zna li neko koja je ono pjesma u onoj reklami za Kras Griote, jako je poznata a nemogu se sjetiti?
loona-hijo de la luna...mislim da je ta ili navidad..al' navidad znači božić onda e ona prva...
tonto el que no entienda
cuenta una leyenda
que una hembra gitana
conjuro a la luna hasta el amanecer
llorando pedia
al llegar el dia
desposar un cale
tendras a tu hombre piel morena
desde el cielo hablo la luna llena
pero a cambio quiero
el hijo primero
que la engendres a el
que quin su hijo inmola
para no esta sola
poco le iba a querer
estribillo
luna qieres ser madre
y no encuentras querer
que te haga mujer
dime luna de plata
que pretendes hacer
con un nino de piel
hijo de la luna
itd.
pjesme od SVIH csi su od the who!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pjesma iz reklame za griote- umjetnost zavodenja....?
plizzzz netko.... :)
Pjesma iz reklame za Pepsi? :(
dali moze tko nabaviti onog starog iz tele2 reklame sto psuje(j***m vam majku lopovsku)?
kako se zove nova pjesma iz reklame za Tuborg?
Ima ih vise.
Ja znam za C. Wolf - Instict i David Tort & Dj Ruff meets DJ Disciple - Changes (nYc Sexy Mix) (to sam negdje procitao da su u reklami, mada mi nesto nisu poznate iz iste).
Pogledaj na www.tuborg.co.yu, pa onaj zvucnik u donjem desnom uglu. :)
evo za one kaj su trazili pjesmu iz reklame za griote
loona- hijo de la luna
http://rapidshare.com/files/16341274...de_la_Luna.zip :D
Kako se zove pjesma koja je prije koju minutu bila u Nova Lova, full stara disko pjesma, ženski vokal, nešto kaže (nisam uhvatio točno šta) i onda "I'm gonna catch you" i svako toliko ponavlja isto to. Hvala!
.dali neko ima onu stvar: zeko zna..reklama za simpu...;D
nabavila , hvala!!
Nosiš modru haljinu, onu meni najdražu, ali znam, to nije zbog mene i u oči gledaš me...
eee jel ima netko onu pjesmu iz reklame za master card??? nesto americanoo,americano
valjda :)
Ja bih vas lijepo zamolio ako imate pjesmu: Tko zna, zna! Zeko zna, zeko zna! Simpa! da ju negdje uploadate pa da ju skinem.. Ili ako znate tko je izvođač isto će puno pomoći.. Pozz :)
Jbg. to ja ispitujem sve ljude, pa oni valjda mislili meni pomoć i pitat tu.. Ide Uskrs, a meni to fakat hitno treba do ponedjeljka ujutro, jer trebam smontirat nekaj za školski radio... =)
reklama za OMW ulje, ono kad su auti "neposlusni" (auto na kisi bjezi frajeru, zena s tonom vrecica pokusava otvorit vrata..)
"imate problema s autom? dajte mu ono sto zaista zeli"
ugl, pjesma iz te reklame???
zna li itko???
dio rijecu "..just a little bit of.."
ritam podsjeca na hitice 50-ih, 60-ih...
nije direkt iz reklame no da pitam ovdje posto nije skorz izvan teme, ona pjesma iz one nove serije na RTL-u Reži me, zna li netko kako se zove?
netkooooo
reklama za mastercard
i wanna be americano, americano .cry:
jer tko zna kako se zove pjesma iz one reklame za pepsi u cetiri slike :spin:
EDIT: naso pjesma je : The Cloud Room-Hey Now Now - bas je luda :flame:
http://rapidshare.com/files/24172013...k_zna.mp3.html
evo ona pjesma tko zna zna zeko zna simpa...........
mislim da je to to:
Americano
Brian Setzer
Composição: Renato Carosone/Mike Himmelstein/Nicola Salermo/Brian Setzer
He's drivin' a jeep But he ain't in the Army
Gets all his cigarette money From his mommy
Dressed like a rootin' tootin' Texas cowboy
But this lone ranger's Never seen a horse
He wanna be Americano Americano, Americano
He wants to drive a Cadillac Now he's chasing showgirls Smokin'Camels,whiskey and soda
Now he's never goin' back
He's cruisin streets for gold Dressed in designer clothes
Brother if your too slow You'd better not blink
Or you'll wind up in the drink
Wanna be Americano Americano,Americano
Gotta buy a diamond ring 'Cause that's his baby's
Favorite thing Okay,all right,yeah man
Wanna be American Wanna be American
He's in the land where Anything can happen
Reach for the stars Grab that golden ring
Just remember he's Americano well watch it pal 'Cause he'll takeeverything
He wanna be Americano Americano,Americano
He wants to drive a Cadillac Now he's chasing showgirls
Smokin' Camels,whiskey and soda Now he's never goin' back
He likes that rock and roll He's playing baseball
Loves Marilyn Monroe A coca cola Joe And a pizza pie to go
Wanna be Americano Americano,Americano
Gotta buy a diamond ring 'Cause thats his baby's
Favorite thing Okay,all right,yeah man
Wanna be American Wanna be American Wanna be American
pjesma iz reklame za mastercard je - Tu Vuo Fa L'Americano. ja imam verziju od Adriana Celentana- iz filma "talentirani gospodin ripley" ali u reklami to pjeva neka zena.
toliko...
:wave:
za pjesmu iz mastercarda - to sam nasla na nekom poljskom forumu..
Gisella Cozzo & Marco Guerzoni - You Wanna Be Americano
ako ne uspijete nac pjesmu, a zarko je zelite, javite se meni. ja sam je nasla, jedva, i to samo pod nazivom pjesme, bez izvodjaca.
zar nitko ne zna pjesmu iz reklame za OMW ulje???
a fala svima :)
MOLIM VAS, pjesma iz reklame za zagrebačku banku,pjesma se vrti u dvije reklame - jedna je kad mladić i neka starica prelaze na pješačkom a maldić ide u u banku a druga onak cijela obitelj čeka pred wc i izlazi stari sa ručnikom na ramenu....onako sam uhvatio "I said ye ye"....HEEEEEEELP!!!!!!!!
e kako se zove ona pijesma iz nadrialiti showa na RTL-u. mislim da je edo majka:xmas:
trazim par pjesama, poludit chu ako ih ne nadem ubrzo.. anivej:
reklama za niveu, protiv celulita neshto neshto, pjesma ide, bar ja chujem "goodbye, bye (ili mozda guy), goodbye"
zatim, pjesma za peugeot 207 cc, cura i dehcko se ljube u autu, scena iz proshlosti, pa prede u sadashnjost, lagana, lijepa pjesma
i pjesma iz reklame za delux boje
:D hvala unaprijed :D
pjesma iz reklame za coca colu, ovo sa kompjuterski animiranim likovima i happy endom :)