samo ga naj deti na MOJ GRUNT!! :d
Printable View
samo ga naj deti na MOJ GRUNT!! :d
ček malo, vu čemu ti to opče delaš?
jutar eto malo i mene......
Jutro .....:w
Vidim neki rade već punom parom dok se neki tek bude....zijev...:notooth:
polemil produžne kablove za sluške i rumblepad. sad mogu ležerno pičiti kolina iz kreveta dok mi ne vrate vozačku :D
jedem i jos malo u skolu :( :welcome:
Još malo pa u školu. Sječam se, bilo je to davno, kad sam na zimskim praznicima spavao do jedan.
:( :( :( :(
A moj vertiže... :beer: Na kolko su ti je zeli?
A lijepo sam rekao recite NE alkoholu.....:notooth:
Da odmah pitam nešto pametno...;) zna možda ko kakav program za izradu vizitki?
Trebal bi si napraviti par vizitki....
3 lune :p
jao...vid malog sladak je ko pile
pozdrav :)
evo vozio baku u selo, smorio se, sad malo surfam...
@ VRT: Ajde ajde... :) Izdrzat ces! (morat ces) Moja probna lajsns,kao i svima traje dvije godine,a za dva mjeseca dobijam "trajnu",al ce me opet podjebavat jer nosim cwike,pa ce me svake tri setat po doktorima... Inace,svaku subotu vozim vidno p*j*n,i to iza 23 sata bla bla,al jos me nisu zaustavljali (srećom). Imamo neke ceste koje momci u plavom ne obilaze,a mi to znamo iskoristit i tak... :beer:
@ Points: Pa đe si ti čovječe...? (uze nam te baka) :belj:
Većer svima....:wave:
tek sam maloprije došla doma, a od doma sam otišla u pol 8 :cry:
eo opet nemogu da vjerujem da nisam pobjedio loto... nece me nesto
pijem čaj i kljukam se strepsilsima . . .
i gledam tekmu . . . ;) :hrv:
ja pijem čaj i mama me kljuka nekim vitaminima :(
dej, najte mi tu pametovati sad....tak koda sam popil neznam kulke pivi :D
Kopam nos maximalno....:notooth:
evo jedan auto za vertiga - auto se zove: Vertigo
http://www.index.hr/images2/tony_gillet_nV.jpg
Auto je dobar....no vertigo ga nemre voziti bez vozačke....:belj:
znači da bi mala mogla voziti vertiga....hmm....samo kojeg vertiga....:notooth: :notooth:
:lmao:
a fala bogu,imam po čemu i kopat.. Zato ja ni neidem u crkvu,jer svi misle da sam vješalica...:lol:
cekam sopranose ..
jako loše sam opet.. oni koji me imaju na msn-u vide večinu.. lol..
uglavnom mi je pregorilo pojačalo od gitare (nemam pojma kako), cabal mi se ne otvara nikako, windowsi su mi se sjebali pa sam ih 2 ure ponovo instalirao da bi dobio pogrešno instalirano (iako znam instalirati) i onda nešto gore od svega ovog zajedno......
a evo reći ću ako te zanima..
prije negdi tjedan dana, cura, skoro jedina do sada u koju sam se uspio zajubiti me odjebala.. bili smo malo manje od 2 miseca zajedno (btw. danas bi bilo točno 2...) i dobro, nisam još skroz ok zbog toga, pogotovo sada.. doznao sam da mi je FREND s kojim sam skoro svaki dan bio vani preko svih praznika prohodao s njom i to prije negdi 3 dana, bez da mi je rekao, a ni ona iako oboje znaju da mi se ona još sviđa.. eto uglavnom je to to..
ali platit će mi on sutra, ako ne ništa leti iz moje ekipe koja mu puno znaći.
eto to je to nešto.. ajme što ja tu pišem..
nije baš lijepa situacija....ali gle...bili ste zajedno skoro 2 mjeseca, mlad si...pa pusti si mira...kreni dalje....pa nije propast svijeta...ima puno drugih cura...
Imaj svoj ponos...budući da te tako odjebala jednostavno te nije vrijedna...glavu gore (ali ne opet previše da ne udariš u semafor :notooth: ) i kreni dalje....život je prekratak da žališ za nekime ko te nije bio vrijedan....
eto to je moj savjet....
ak je ona njemu dala nogu, kako je njegov frendu uzeo njemu curu...? oni nisu vise zajedno ona otisla svojim putem i kaj se on ima ljutit tu kaj je ona sad sa nekim drugim likom u tom slucaju njegovim frendom...? taj frend je trebao pitati za dopustenje da izlazi sa njom... ?
mislim da sam dosta rekao..ipak ovo nije temd da se raspravlja u pola 1...to sjedneš po danu vani na terasu, staviš gajbu na stol i raspravljaš sa frendovima....;) :beer:
ma nije rasprava... pricamo samo :D
čekaj, meni nije jasno kako ti možeš njega branit? oboje su ZNALI da sam u kurcu zbog nje, i onda nakon par dana prohodaju meni iza leđa.. još kad sam ih danas vidio nisu mi rekli ništa, niti sam sumnjao u to, jer se nikad nije tako činilo..
ma dobro, prekidam sa ovim razgovorom, vani ću ja sa prijateljima normalno pričati..
gleda se trek :belj:
aj hebo žene, star trek je počel ..
jao jao... ne vrijedi pisati vise :D aj molim te javi sta se dogodi sutra... bas me zanima...
iako ako ga ti 'izbacis' iz drustva... neces instantno prestati biti zaljubljen u tu djevojku... niti ce ti biti lakse nista... a on ce i dalje da je seta... hvata, zvaka uskoro mozda ode i u downtown kad je vec takva... :D
aha...sjetio se...i ja sam imao u planu ići u krevet...:notooth:
ajde noć svima..... :wave:
star trek gledaju samo mala djeca....:p :notooth:
idem sada...:wave:
Režem žile prije spavanja kolko je st danas bio dosadan.. I jučer, i prošli četvrtak. Enerđajz to maj bed :)
Dobar jutar svima... :)
moram učit, a neda mi se... :-/ :-/
Ne bih ti bio u koži :) Ne mogu učiti ujutro. Ni naveče. Samo po danu :notooth:
Odoh malo da odspavam.
nisma covjkek koji place makar srece u zivotu neemaaaaaaaaaaa......
e ico mozhe usluga..zgubio sam pitanja koja si mi prije dao za maturu:notooth:
plz?!
Probudio sam se :)
Jutro.... :wave:
e da trebo bi sad nabrzinu malu pomoc iz engleskog...
imam jedan tekst i sad bi ja trebo 4 pitanja o njemu,(npr who is the main character...) ali treba 1 pitanje biti u present simple, drugo present continuous, trece u perfect simple, cetvrto u perfect continuous...
PLS NEK NEKO POSTAVI NEKAKVA PITANJA O BILO CEMU S OVIM TENSOVIMA (moraju pocinjat sa, who, what tj sa question word...)
HITNO
hvala ICO!!!!!!!!!!!!!
evo idem uchit uf uf..ima tog ima..
ma npr samo da vidim kako ide to, onda ja to primjenim na textu...
npr ti sad napisi who is wankoner1?(ukoliko je to jedan od onih tensova)
samo bjzo jer idem u skolu za 15 minuta
evo ti osnove pa se ravnaj prema tome...simple-where does she live,continius-what are you doing,perfect-have you seen đuro this morning:notooth: ili has she ever been...