Darivao krv i dobio samo kemijsku? Dođi kod nas i dobiješ bon za pizzu :p
Printable View
Dobio sam i besplatno jelo.
Ali, kemijska je ostala- jelo je nestalo :D
e da je meni opet dati krv
stao na 26 davanja
išli čoporativno a poslije ćevapi,pivo i bela...
maloljetnici ignorirajte ovaj post
:big smile3:
ms arrow <-> prestigio ne šljaka
sad dal postoji univerzalni ne znam
Ma pitam jel frwnd mi oce prodat neki prestigio za 100 kn, i sad nema adapter. Ak nema, nebum uzel :notooth:
Ne uzimaj.
Ni nebudem.
Odo spat, sutra cu se potrudit da vas ne zivciram, da ne nabijam postove i da ne postavljam glupa pitanja, pa da ne scrollate po 5 stranica i da izbjegavate ovu temu. :wave:
Idi spavaj ffs.
samo cu reci BIG LOL
Nek netko ugradi dugme "Hvala" i ovdje. ;D
Luna- čujem da se ono na rubu Ninske gradi McGavrilović, znaš što o tome ili je netko izmislio pa se proširilo?
McGavrilović :Puke:
Ako već hoće da otvaraju fastfood lanac, očekujem originalnije ime.
;D
To sam bezveze napisao.
Mislim na McDonalds, čiji je vlasnik u Hrvatskoj Gavrilović (ako se nije u međuvremenu promijenio). :)
Naporan dan, opuštam se uz metallicu :)
Danas me neko razveselio malo (sa foruma) :D
*žestoko psovanje* sapunice i *još žestokog psovanja* kuharske emisije!
*još malo žestokog psovanja* u *nabrajanje organa za reprodukciju* *tucet neprimjerenih pridjeva* !!!
odoh se nalijati ko mamlaz, razbiti si pivu na glavi i pregristi pepeljaru...
Otkrio sam creedence clearwater revival,odlična mjuza :)
georgy, ono tam di su zrusili kuce i to?
ja znam da se tamo radi 4 ili 5 manih stambenih zgrada, na Ninskoj kod stajalista autobusa za Novi Jelkovec ti je tabla kak bi to trebalo izgledati.
za Mc nisam cula..
Tamo su zgrade, ali na kraju Ninske- gdje izlaze autobusi- tamo kažu da će McDonalds možda biti.
Tamo gdje je bila ona reklama za optipku koju nisam shvatio :notooth:
@ Georgy
si poceo voziti? ja sam dva sata bio na parkingu i treci izasao na cestu. Rekao mi je instruktor da sam odlicno odvozio. ;)
U ponedjeljak imam prvi sat.
Imaš od prije iskustva u vožnji ili si sad prvi put vozio?
A tako to ide,mora te neke osnove nauciti iako sam to vec znao al eto tako pravila nalazu..huhu jos malo pa vozacka hahaha jedva cekam napokon ici s motorom na posao a da ne molim boga ocu li ili necu Policajcima bjehzati :D
i counta se kao skolski sat a to prode dok reces fico spamer :D