Kak ces onda djelit banove na ovom forumu ak krepa net? :belj:
Nisam ja ljen, sam mi se neda ucit povijest... ;D
E da, moram posudit Bibliju (kad ju nemam doma :lol:)
Printable View
Kak ces onda djelit banove na ovom forumu ak krepa net? :belj:
Nisam ja ljen, sam mi se neda ucit povijest... ;D
E da, moram posudit Bibliju (kad ju nemam doma :lol:)
@Luna: Kaj ti je bio diplomski?
OT: Lagano pocinjem strebat povijest Međunarodnog odbora Crvenog Križa :geek:
dijelit cu ih live u obliku cuski u medi :D
dipl je bio Prometni odgoj u dj. vrticu. literatura - 0 bodova, osim ako cemo u istu ubrojati letke MUP-a i pjesmicu Cudesna suma :rofl:
srecom pa je dio diplomskog bio prakticni, da me netko natjerao na jos 20 stranica teorijskog dijela, mislim da bih zapalila faks :sotona::diploma:
A to si ti imala X broj tema na izboru pa si tu izabrala ili su ti je zadali?
Meni su to fakat bezvezne teme..
od x ponudjenih tema ta mi se cinila najzanimljivijom za obradit obzirom na prakticni dio. (i bila je, tj njen prakticni dio)
o teorijskom, odn o nabavci literature nisam puno razmisljala dok sam je uzimala. nit me profa na nedostatak iste upozorila pri uzimanju, tek je na prvim konzultacijama rekla da nema literature :D bitch :D
a cuj, tebi je to glupo koliko je i meni pisati elaborate o čipovima :D zato cu ja znat obuzdat na vrijeme trogodisnjaka koji krene razvaljivati elektronske naprave po kuci, dok ces ti zbunjeno gledati kako ih tvoj jednog dana rastavlja na sve sastavne cipove :rofl:
Pa di je problem, samar, dva i mir ;D
Palo mi na pamet da si mogu Clockat iPod... Sad ću ga razorit :bat:
I vidim da paypal omogućava da se pare transferaju na Rvacke račune. WOHOOO! :D
Jel mi se samo čini ili današnji klinci masovno imaju ADD poremećaj. Hebena tehnologija i interneti, eto još jedan razlog zašto ću klincu kupiti komp tek za 15 rođendan. A dotad neka čita knjige.
Fićo, jel možeš molim te napravit Twitter i tam postaj svaki sat vremena kaj radiš?
Uostalom, možeš i na fejsu na statusu.
Da oslobodiš malo temu i da ne moram manje scrollat
Neznam zašto u ovoj temi ne postoji opcija "Hvala".
Stvarno malo pretjeruješ, nemoramo znati svaki tvoj pokret.
Zbog toga mi se i neda ulaziti u ovu temu jer mi se neda svaki dan čitati 5 stranica -.-
OT: Došao mi mali bratić pa sam mu pustio Talking Toma. Svidio mu se :D
Pustite decka,mlad je,shvatit ce...:)
Koga briga za tebe, ajmo radije o tvom autu. http://training.fitness.com/images/s...smiley-003.gif
Svatil sam kad sam videl svoj broj postova O_O pa kud več...
Fakat moram malo smanjit postanje : smajlek koj se srami :
Ma, kad bi ja imal nekog posla, nebi ja tu ni bil na forumu... Neg se dosađujem pa surfam :-/ valjda mi nebute zamerili... Ak već niste :blush:
Rav slusa nightwish?? O.o
OT: SUtra nemoram u skolu, zivjela natjecanja :D
gtr, nema gumba hvala u cetari bas zato sto bi ga fico izmaltretirao do beskraja :D
Drama izasao na voznju danas i nisam greske radio, osim sto mi se slucajno auto jednom ugasilo al jbg malo sam zabrzao s radnjama pa sam falio. No sve u svemu odlicno je ispalo, instruktor je rekao za prvi put da sam odlicno odvozio. :D
odmor nakon odrezanih grančica jabuke,kruške,višnje
čovjek se uči dok je živ...
Dao nešto krvi.
Dobio fora kemijsku :D