overdose?
nisam jos cekirala portale.. mornin'
Printable View
overdose?
nisam jos cekirala portale.. mornin'
Jos se ne zna, al rekli su da nema tragova nasilne smrti...
ma overdose
i nije nesto neocekivano..
kolega na poslu prica lagano bezveze...
ne branim dalmatince jer u Lori je posebna sorta ljenih ljudi al cijelu vosku proglasit nevaljalu radi par ljudi bas i nije neki zakljucak prepametan. uostalom sta vojska ima sa ciscenjem grada osim dobre volje,zna se za sta je vojska
nametal kotel, idem lopatarit snijeg......ubiti, samo nek pada, idem u fotelju :coffee:
Pustimo selebritije, očistil sam snijeg brže od susjeda danas :proud:
I još je imal manje za čistiti http://serve.mysmiley.net/cool/cool0012.gif
Mario vidim tamo na pcexpertu da klokas komp :)
Hehe, da, vele ljudi da je kolkanje laptopa suludo pa rekoh ono - novi laptop + višak vremena - razum = klokanje :D
Vise ne mozes normalno slusat muziku na groovesharku..
Izgleda da cu se ipak morat pozabavit sa Stealthy-em i Pandorom..
Možeš ako platiš, zar nije tako?
Vjerojatno ne razmislja o tome kao o opciji. :whistle:
Plaćanje? Never heard of it :jehon:
:lol: normalno = besplatno, plaćanje = ludost!
OT: "Učim" (igram se mobitelom :notooth:)
Ali taj model poslovanja je bio i više nego upitan. Sada ih tuže sa svih strana... 4 dolara mjesečno nije neka cifra, ako fakat uživaš u tom servisu. Kvragu kad se sjetim da sam plaćao 3 dolara Last.fmu za >random< plejliste, odrekao bih se mjesečne kave za jedan Grooveshark da mi treba.
mjesečne količine kave ili jedne kave na mjesec?
Je li moguće da je pošta u ovo sniježno vrijeme malo zakazala, tj. čekaju da se nešto skupi pa će onda dostaviti... :jehon:
meni je paket zagreb <--> zagreb domah dosao.
prosli tjedan.
ali da, lako moguce da im je zbog ovog vikenda i novog snijega otezano, pogotovo ako si slao/cekas paket iz malo udaljenijeg grada/mjesta.
@Vert: Zapravo, 4 dolara je iznos koji mjesečno potrošim na kavu, pa moju izjavu možeš gledati na oba načina :D
Iz Kine :D
Ja sa Dealextreme čekam već isto skoro mjesec dana OTG kabel. Nešto su se u posljednje vrijeme usporili. :angry:
Naprotiv, sve što sam naručio sa BuyInCoins, stiže redovno kroz 15-20 dana.
Nista cudno, DX je poznat po tome da mu treba JAKO dugo da stigne posiljka. Prije nego sam krenuo kupovati od njih, upozorili su me - to narucis i doslovce zaboravis, onda te odjednom iznenadi kad stigne. Koliko para toliko muzike (besplatni shipping i to).
Ma ja često platim preporuku, onda mogu (otprilike) znati gdje mi je pošiljka po web tracking broju.
No ovakve stvari od 2-3$ mi se ne isplati trackati.
Ne znam- par pošiljki mi je stiglo u oko tjedan dana pa se zato čudim...
Rav- meni je to najveća fora kod kupovine preko interneta.
Prvih par puta sam iščekivao svaki dan i živcirao se, a sada uživam u iznenađenju :notooth:
Sjećam se na početku "operiranja" po forumu da sam nakon svakog vertovog posta bio ono... :wtf:
Sad stvari imaju smisla ;D
trebaš samo čuti ljude koji su meni ono...:wtf: ;)
Pretpostavljam da bi onda trebao ovo ;D
Čekam mail od svoje ljubavi
i dal je stigao?
Možda joj ljubav sporo tipka, kao npr ja.
Oh... wait! :ninja:
Večeras party time :big smile2:
Ljudi, vi kaj kupujete na internetima, i iBeijma, jel vama dela paypal u zadnje vrijeme, onak, normalno? Ili samo meni već 2 tjedna ne prolazi apsolutno ništa šta probavam kupovati preko paypal-a? :wtf:
Ovdje dela, baš danas uzeo neke 4 pizdarije. Ali ebay mi je znao zapinjati na "buy now" (nevezano za paypal).
4 pizdarije :freakout:
pa samo sam jednu narucila!!
znaci, nasao si nekog jeftinijeg sellera, a ostatak love koj sam ti posala si spiskao na sex igracke?!
ljutm se :ljutise:
:D
:blush:
Možda si potrošio sve novce... :D
Meni normalno radi.
meni je palo na um, mozda ti je kartica istekla, ha?
Radi i kod mene.
Možda je PayPal shvatio da si premlad za to što naručuješ? ;D
Jao i predrasude ;D
Google Checkout radi normalno, i uvijek. iTunes sebi lijepo za igrice skida. Ali paypal, ma jok. Neda. Kartica nije istekla, pre rano je za to :notooth:
Points, zašto bi bio pre mlad za screen protectore i privjesak-gljive iz super maria? :blush:
a dal gljiva vibrira mozda....?
Apropo servisa koji ne rade, jel ikom radi Origin?
Meni ne sljaka BF 3..
Pao server.
ma oni su preprodavači , ti naručiš npr... slušalice i onda oni idu doslovce u tvornicu po to i onda ako toga trenutno nema
onda još dodatno moraš čekati im proizvod bude dostupan.. a na njihovom shopu ljepo piše da je dostupan.
ja sam cca čekao 30 dana za zadnji item.
Pokušavam izbaciti palatale iz Swypea :D
EDIT: Ni potpisivanje nije pomoglo... Ili ga krivo radim.
Odustajem :D
Prošlu noć nisam spavao niti sat vremena, evo sad se bliži druga noć a ja ne mogu oka sklopiti... Možda i srušim rekord od dvije neprospavane noći za redom :D
Pa nije ti bas rekord nesto :)
Meni pak nikako vrijeme proc
Radim, slušam neku trash rumunsku muziku... :)
Petak! :D
Ja živčanim i ne vjerujem :angry:
nemrem prebacit novce u njemacku, prek banke (kad neda paypal), a naknada je 30 kn. Mislim da bum trebal ić u banku nekaj objasnit...
Tek sam sada otkrio neke kolace skrivene u frizideru :D
Čovjek više nema pravo pisanja kako on želi... ccc :(
EDIT: Damn, nastradal sam :banme:
:Solna kiselina:
Kvragu, di su kolaci!
nema. cekaj uskrs.
Ma prije par dana mi je dosla baka i dofurala 3 vrste kolaca...
I nema ih vise :/
Kupi materijal i primi se posla :D
Evo jedna dobra fora koja bi bila super ako zazivi. Za (prilicno legalnu) borbu protiv ZET-ovog monopola i stalnog potpuno bezrazloznog dizanja cijena:
https://www.facebook.com/notes/n0/n/10150646480674449
(Za one koji nemaju facebook - sorry, jbg, krajnje je vrijeme da otvorite acc. :p )
BTW upravo sam skuzio da nitko nije ovdje nista napisao vise od 2 dana. :freakout:
Ekipa,jel ima tko ideju gdje da nadem ovakav sat za male pare http://www.k16surfshop.com/950-2563-...curl-bronx.jpg
Nemora biti ripcurl ni neka marka,samo da bude ovakav koncept sata...? :)
Pitaj na partal satova,ako ce ko znat onda su oni :)
Upravo došao doma iz Zagreba, gledal sam Spektakluk. Urnebesno, treba pogledati prvom prilikom ;D
Napokon gotov sa ucenjem. Sutra na zupanijsko :geek:
yup, ebay
kad smo kod ebaya, meni stigla posiljka iz koree za 6 dana :D
wow
13. od 46. Not bad :D
Sretan dan žena svim žemskama kaj tipkaju na ovom forumu :D
^^ Potpis. :)
Damn, xlr mi ide na živce sa svojim glazbenim ukusom...
Da imam para znam gdje bih ih potrošio 5.9. ove godine :)
Jel moguće da je fakat neki virus na forum.hr-u? Ko za vraga, ne će mi se laptop upalit. Smrzo se kad sam kopal vrt u minecraftu, i od onda se ne diže. A vidim da HDD nekaj vrti, samo ne znam sta. Samo nakon par sekundi kad se ulogira prestane ucitavat. Safe mode radi.
I nemam spremljen niti jedan backup, sto jos vise otežava :wtf:
EDIT: Upalio se nakon nekih 5-10 minuta čekanja... Nekaj se zmrdalo valjda :dunno:
trojanac je u nekoj reklami.
ja sam na mozilli + abdlock plus, od nedavno na chromeu + adblock + ghostery
AV bio AVG, od danas ESET.
i nisam imla nikakvih problema. jedino sto mi je danas, kao i svima drugima, poceo pri spajanju na f.hr bacati poruku o malware-u jer je f.hr na google blacklisti.
proskenirala sam komp nekoliko puta ovih dana otkad se to pocelo dogadjati, nemam nista.
proskeniraj si komp.
i instliraj si adblock.
ja opce nemrem zamisliti zakaj ljudi ne koriste adblock :D
Imam i ja adBlock. I avast. I skinul sam si i spybot, da si skeniram komp (to cu sve stavit da se skenira kad idem u školu). Bum ga i defragmentiral, ko zna :dunno:
Sve mi je to cudno, da se tak poklopilo...
Ah... Vi i vasi windows problemi... http://chromespot.com/forum/images/smilies/rolleyes.gif
:belj:
Jer naravno na svijetu postoje jedino win i mac. :rolleyes:
Ja eto imam sustav koji je sto se tice hrpe stvari napredniji od oba navedena, a nisam si ga morao priuscivati. :coffee:
Jasno mi je, ali ja se ne vidim u njemu :) dok meni Quake live, League of Legends, i iTunesi rade na nečem drugom od windowsa, onda bum si razmislil. :D
Poanta je ak stavim ikaj drugo osim windowsa, kak bum si stavil muziku na iPhone? (da, mutavo, eto priznajem, rob sam :D)
da nemam iPhone onda bi to bila skroz druga priča ;)
okej, pingvincicu moj, znamo koliko volis linux :D
ali, ovdje uopce nije poanta tko koristi koji OS.
da sam na win95, javni forum, i najveci u 'rvata :rolleyes: mi ne bi smio dilat trojance. simple as that.
ljudi su bijesni.
zena je na poslovnom kompu pobrala trojanca jer, jbg, poslovni je pa ima ogranicenja u vidu browsera (je, IE je u pitanju). snalazimo se, jedni drugima savjetujemo adblocke, al yebemu, nismo mi, useri, fakin tehnicka sluzba da brinemo o takvim stvarma.
a gazda mudro suti. tj, rekao je da se problem rjesava.
howyesno.
to traje vec danima! danima!!
sad smo i na black listi.
mah.
(i tamo sam mod :o pa sam upucena :D)
Wine anyone? :)
To je tvoj problem. ;D
Eto ti sad kad si toliko silno htio taj nesretni iphone. :belj:
Ma to bez daljnega, slazem se. No iskreno i ne cudim se nesto puno ovome, nikad nisam bio na f.hr ali nekako sam stekao dojam da je tamo skoro pa raspasoj (citaj: znatno liberalnija sredina ;) ).
Protuargument bi bio - unatoc svim mogucim danasnjim zastitama i ogranicenjima, cinjenica je da je internet ustvari jedna ogromna dzungla. Bio i ostao, tu pomoci nema (to mu je i draz zapravo). Covjek koji nespremno i naivno samo uleti na internet si je jednako kriv kao i covjek koji nespremno i naivno uleti u pravu IRL dzunglu. Na takvim mjestima najbolja zastita si ti sam. Iliti, ako krenes optimisticno koristiti poslovni laptop za privatne svrhe, za eventualnu nastalu stetu nije ti kriv nitko doli ti sam. Moja cura recimo neke potencijalno skakljive stvari radi preko drugog (manjeg, slabijeg) laptopa ili cak preko mobitela, sve zato da ne bi kontaminirala laptop s kojim radi posao i barata financijama. Jbg, surova istina.
(Citaj: ceka da ljudi zaborave na ovo i da istekne "clanstvo" na blacklistama. :D )
A, tako... :D
I sta fali iphoneu. Linux je meni dosadan. :belj:
To je sasvim u redu. Bolje bit pun virusa i crva i sigurnosnih rupa nego nedajboze dosadan. Potpuno shvacam. :rolleyes:
Slažem se.
Nema logike.
Ajde da se to događa 5 osoba na cijelom forumu- ali, ovo se događa svima i ne može biti očitije.
Mislim- svako malo bace neku reklamu koja ubije format, ali adblock to muški rješava. Ali, ovo je stvarno bezveze.
I ja sam razmišljao o Linuxu, ali ipak odlučio da mi tu i tamo treba koja igra (koje nema na Linuxu). Ipak sam još dijete :notooth:
Možda u skorije vrijeme prestanem igrati- pa se onda prebacim (sve ostalo ima)...
(nije mi ni u Wineu radilo :D)
Upravo zbog tog i ja ne želim Linux. Nema igrica, nema iTunesa, a to mi najviše treba. ******. :)
Napravi mi iTunes za Linux i prelazim. :P
Nema mi dražeg nego surfati netom bez antivirusnog programa jer nema virusa :D
Također uživam u brzini i lakoći kojom se Linux (Mint 12) pokreće na laptopu. Pošto kao i svi drugi normalni ljudi imam Android ( :P ) ne trebam onakvo sra*je ko iTunes tako da zbilja nemam ništa protiv Linuxa.
Iako, ne znam fico dal si čuo na izmislili su nešto kaj se zove dual boot. ;)
Napravi dualboot, pa kad se zaželiš igrica i iTunesa samo rebootaj. Linuxu je dosta i 15-20 GB za instalaciju, tako da nećeš ostati puno zakinut za diskovni prostor. :D
Što se tiče iTunesa, nemam iPhone pa nisam previše upućen u sve to, ali sam brzom pretragom pronašao ovo:
Top free alternatives to iTunes on Linux
TunesViewer
:)
EDIT:
Prije par dana je i objavljen novi Wine, koji bi trebao poboljšati iskustvo s Windows aplikacijama i igrama.
Wine 1.4
Ugh, nisam trebao nista pricati.