ma meni su te maramice zakon. nikakvih mrlja, ociste savseno i dioptrijske i suncane, a u zadnje vrijeme sam s njima pocela cistiti i ekrane xperie i laptopa :D
Printable View
ma meni su te maramice zakon. nikakvih mrlja, ociste savseno i dioptrijske i suncane, a u zadnje vrijeme sam s njima pocela cistiti i ekrane xperie i laptopa :D
Uff koliko kavalira imamo na forumu :notooth:
OT: Saznao da me nema u petak u skoli pa krecem lagano sa ucenjem humanih vrednota ^^
hebeš black ops i baciklo, igraj armu 2 :D
http://www.youtube.com/watch?v=xCKsT...eature=related
Ja htio da očistim svoj laptop, ali piše na pakovanju da nije pogodan za LCD i TFT ekrane. U mene je anti-glare ekran pa je baš nezgodan za čišćenje. Da ipak probam s tim maramicama, može li škoditi? :)
Ista je cijena maramica kao i kod vas - čini mi se da si rekla 9.99 kuna? Ovdje su 2.75 KM, to mu ga dođe na isto :) Nekako sam mislio da će nama biti skuplje.
Meni ne zeza ništa, ja baš čuvam telefon :) Ozbiljno, i nakon 3 godine koliko ga imam, izgleda kao nov. Mislim da ga neću mijenjati barem još 2 godine, nekako me je to prestalo zanimati. Nekad sam bio lud i za ovim forumom, a sad sam samo na 'šta radite' i 'koju muziku slušate' temama :D
Sad za ozbiljno, meni je sve ok sa blicom, može se i uključiti i isključiti i staviti na automatic. Žao mi je da se tvoj s*ebao :(
P.S. Svim damama sretan praznik!
Sorry da se nisam ranije sjetio :)
i moj je anti glare pa svejedno derem po njemu s tim maramicama :D
je, i kod nas je takva cijena.
Došel doma, "markali" smo fiziku... I videl sam čofca sa ajfon četvorkom :cry:
Meni netrebaju te posebne maramice, imam majcu i krpicu za naočale (uglavnom majcu :notooth:)
iShit mi je opet unistio slusalice,druge sennheiser,odlucio sam ga prodat,prije nego ga razbijem! :/
Došla knjiga s Amazona :)
Gledam film.
evo dosao doma s posla pojeo rucak(grah za informaciju) i odo na pice :D
a veceras me raduje mlazni pogon
Ajde ipak nemoj. :whistle:
Ajde nebudem... :belj:
Slozil samnfrendici komp prek team viewera (jel ovo neko oglasavanje? Program je besplatan tak da sumnjam xD)
@ points: Hvala! ;)
OT: 38,4 temperature nakon 10 godina. Temperaturu imam jako rijetko,pa se je evo pružila i njoj sad prilika. To mi je jer trenutno nemam auto pa na posao idem motorom zadnjih 5-6 dana.
Eto, i to se moralo dogodit.. Ja ocu temperaturu.. Da budem doma :)
E da se pohvalim, najbolji sam iz matke u razredu, imam 5 (skoro pa sve petice) :notooth: svi se hvalite da ste dobri u necem ^^
Ja sam dobar u baniranju ljudi, wanna test me? :p
A jeste svi nekak ratoborni... Ljubomorni ste jel imam 5 iz matke ;D ak vas nekaj tjesi, iz povijesti imam jedva dvojku :whistle:
lol :D
ince, deca, ja cu vas pocet banirati zbog ljenosti :P
gledam sad bas na temi o zadacama, referatima, blabla kak se gtr zali zbog clanaka na engl koje mu se ne da prevadjati.. fakat ste ljencine zesce postali :D sve sto je iznad C/P postalo je pretesko.
a kad se sjetim da sam ja 90% diplomskog sasula iz glave jer literature jednostavno nije bilo ni na kojem jeziku.. đizas
bilo bi bas zanimljivo da rikne net u erha na jedno mjesec dana, pa da vidimo kako ce se pisati lektire, referati i slicno :rofl: