ja sam dva put do sad igrao i tako tako mi je..a posto sad imam na mobu promet probat cu opet dok mmi neko ne ubije volju-naselje. a to za reklame je stvarno istina na svakom koraku iskoci link
Printable View
Nije losa cuka.
Meni je ona zuto/zelena-crna kombinacija (nije to taj sat, ali slican raspored boja) bila odlicna, no nije ga bilo u Cro..
Al sad imam zabranu kupovanja satova, iducih 2 god..
reko mi stari da sam kao Sanader :notooth:
Pa od kud vama sam pare za te vure? O.o ja sretan ak imam neki sa placa... Ali zato ne nosim satove :notooth:
Kakav sat,pa imam mobitel :D
I meni je takva zelena kombinacija super, ali takvi mi se čine puno skuplji i glomazniji.
Dobro ti je i rekao :p
Ja dobio za rođendan, inače bih možda dao pola tih novaca da si sam kupujem.
Prije mi je bila zanimacija rastavljati satove (uz sve ostalo :D), ali uz ovakav mi to ne pada na pamet :D
Meni se čini normalan.
Osim što me Chrome nekad zeza s prikazom.
Usput, Cionn, ovo kad piše da je vodootporan do 100m- ozbiljno smiješ plivati i roniti s njim (pošto za 200 piše da možeš roniti i s bocom)? Ili to oni pod plivanje podrazumijevaju nešto drugo? :jehon:
Odi pa probaj, tak je najbolje :notooth:
Boli me kičma :-/
Idem pit Neskvik :P
Malo mi Sanader proslijedo love :flame:
Da ti budem iskren, nisam to testirao.
Ovo ljeto cu probat sa jednim na kojem pise do 50m, pa kaj bude, bude.
Inace satovi koje imam i na kojima pise do 100m uredno se tusiraju samnom i perem ruke s njima.
Nista im nije, samo ne smijes zaboraviti zavrnuti onu "krunicu" (najcesce) sa desne strane i onda si miran.
PS: Ti zeleni nisu bas glomazni, naprotiv, oni su jos i najmanji.
Ali zato gotovo svi imaju te neke solarne celije koje im dizu cijenu +200€..
Slobodno ti meni jednu vuru za rojs pokloniš, nebum se ja bunil :notooth:
meni najbolji sat je seiko automatic..uf novi je njami..pozadina mu je prozirna tak da se vidi kako mu kuca srce :D 700 dolara :D
ala kolko tu nisam bio jel postoje uopće moji postovi? :D
pozdrav svima a da budem na temi došao iz birtije zato sam vjerojatno ovdje fali mi ovaj forum kako kažu trijezan misli pijan kaže :D
Jel smijem biti decentno vulgaran? :D
Worktiem... :-/
@Ico, pa otvori je sam. :belj:
baš se probudio uf pozz
Neće valjda da njega optuže za otvaranje aktualne teme :notooth:
Bože, nikaj pametnog u životu... Al ipak sam dobil 5 iz lektire (uzmimo u obzir da je ovo prva petica iz hrvatskog) :flame:
Teta luna, a jel bu delaje ak ju ja otprim? :notooth:
Skullcandy rocks. Steelseries sux.. :D
:notooth: Teta luna se omekšala i otvorila temu :flame:
OT: odem nekaj jest, nisam jel od jutra... A sad sam tek ogladnil :wtf: