The Dirty Dozen - 7/10
"Feed the French, Kill the Germans" :)
Printable View
The Dirty Dozen - 7/10
"Feed the French, Kill the Germans" :)
Quantum of Solace... 7/10 Daniel se odlicno ponasa u ulozi Bonda,nekako je ice cold, i uvijek cool, ali filmu nesto fali ne znam sto...
Daredevil 6/10 onako nije cemu,inace mi nisu na visokim ocjenama ovi super-heroj filmovi.
Kino Lika-općenito sam skeptična prema našoj kinematografiji i ne volim baš gledati naše filmove i smatram da su se naši najbolji filmovi stvarali prije 30 godina, al dobro.
Općenito komentari koju su me dočekali na ovaj film je bio da je težak za gledati, ja stvarno neznam šta je toliko teško u tom filmu il ja imam neke druge karakteristike za težinu gledanje nekog filma i mislim da sam u pravu :)
Film-oke za pogledati i u nekim stvarima su pretjerali kako su prikazali Liku ,a u nekim se slažem (koje stvari, sami prosudite). Uglavnom moja preporuka - pogledati film u društvu...
ocjena 6/10....
Resident evil degeneration 8/10, nisam oduševljen ali sam fan Resident evila pa me podjeća na jednu duuugačku animaciju iz igre, a i likovi su preneseni iz igre što je plus
X-files-I want to believe. Ista stvar, nije neki film koji ima ugođaj x-files serije ali su likovi iz originala tu pa je prolazan
fred kloz-5.5/10
once-7/10
meet the spartans komedija najbolja koju sam pogledao...parodija na film 300.. ocjena 8/10 zato sto su likovi previse gay...xDDDDDDD
...Avenger-5/10
Ashes and Snow - 9/10
60-to minutni poetsko-fotografski dokumentarac. Uglavnom, nije nešto što smo navikli gledati na tv-u ili u kinu i većini će biti dosadno. Dobio sam ga kao preporuku uz sljedeći opis:
"Photographic artworks by Gregory Colbert that explores the natural interaction between man and other animals. Since 1992, Colbert has undertaken more than 30 expeditions to such far-flung locales as India, Egypt, Burma and Kenya to photograph the interaction between humans and other animals"
Radi se o galeriji fotografija koja je obišla svijet, a uz fotke, snimljen je i ovaj film u istom stilu. Film je kompletno prožet snimkama ljudi u interakciji sa životinjama, glazba je također posebno odabrana, opuštajuća, uglavnom prigodna ;) Ono malo teksta koje pripovjedač čita jesu crtice iz (ako sam dobro shvatio) pisama jednog čovjeka koji je tokom cjelogodišnjeg putovanja ženi napisao 365 pisama za svaki dan koji se nisu čuli. Ma predobro! Jedino u nekim trenucima dosadi jer fali malo više proze :\
Za puriste :): film i fotke nisu podvrgavane nikakvim naknadnim obradama.
Mist (al hrv prjevod je Magla) 10/10
samo nemojte da vas zbune nerealna,prenapuhana bića iz druge dimenzije..to je pozadina priče.. glavno je poigravanje s ljudskom psihom! ako netko voli Kinga :respect: znat će što mislim.. (prema njegovoj knjizi je rađen film)
Pisma myortvogo cheloveka - Drama smještena u post-apokaliptičnu budućnost. Meni odličan film. 9/10
= Citat =:
Haunting, undeservedly underrated masterpiece...
slutnja (premonition) cista 10ka
ogledala (mirrors) 8.5
tropic thunder 4.5 ono WTF ocajan pokusaj da se napravi smijesan film urodio je sa samo sati po gnjavaze i par polusmijesnih scena
"Mad Money" - mislio sam će ispasti lošije. Na kraju mi se činio kao solidno djelce.
6.5/10
"Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje" (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) - Film nije loš, ali isto kao i sa Ratovima zvijezda, fali onaj štih, onaj feeling. Eventualno zabavnjikavo.
6/10
1.Journey to the center of the Earth 10/10 -volim takvu tematiku
2.Cube Zero 9/10
3.Transformers 10/10
3.Wanted 10/10
4.Godfather 1 11/10
to se pogledalo u par dana...danas idem dalje :crazy:
Pogledaj si sad i Stalkera ;)
Rusi su u to vrijeme bili opičeni postapokaliptičnom budućnošću heh
"Događaj" (The Happening) - sve izgleda da Shyamalan je već odavno izgubio (dobre) ideje za filmove sa nadnadravnom tematikom. Krenuo je odlično s "Šestim čulom" i sa svakim idućim se polako srozavao. Ali barem ga nema u ovom filmu u jednoj od sporednih uloga.
5/10
"Preboljeti Sarah Marshall" (Forgetting Sarah Marshall) - frendu mi je ovo vjerojatno najbolja komedija. Ja baš ne bih išao taleko daleko. Lepršava je, dovoljno zabavna, ima nekoliko poprilično urnebesnih scena, ali ništa esktra, ništa posebno.
6.5/10
transporter 2 - 10/10 iako ima jedna naivna scena ali film je o-dli-čan
transporter 3 - 10/10 isto je odlican film zbog načina snimanja i kako su akcije prikazane jednostavno odličan..
Australia 10/10
volim ovakve ..necu nis rec ;)
Madagascar 2 - 9.6/10
Onaj tko je gledao prvi dio, zna o kojoj se ekipi radi...
Zabavno, za cijelu obitelj...
Nije desetka zbog nekih malo glupih fora, ali sve u svemu: odlično!
Preporuka!
21 - 10/10
O brojačima karata (u blackjacku :)), zanimljivo, napeto, nepredvidivo (malo je- ali jako malo). Malo me podsjetio na oceanovih 1x- misliš da se događa jedna stvar, a na kraju se ispostavi da je to nešto sasvim suprotno.
Uglavnom, također preporučam.
K-PAX - 9/10
Stari film, ali i danas jednako zanimljiv.
Prvi film:
Body of lies (Tijelo od laži)
Film koji kao prvo ima normalan prijevod za hr kina. Neću ni pričati kako su preveli Taken.
Po meni odličan film te mu dajem 10/10
Napet, ima krvi, realan doduše kraj je napravljen u happy end stilu al dobro.
Drugi film:
Taken (96 sati)
Gori prijevod nisam vidio, doduše jesam...
Fenomenalna, napeta radnja. Možda na kraju opet nekako čudno. Kako je uspio proći kontrolu na izlasku iz zemlje, tj. aeorodroma. No dobro ipak je on ultrasuperdupertajni agent.
8/10
Oba filma su za svaku preporuku!
"Dan kada je stala zemlja" (The Day Earth Stood Still) - makar nisam pogledao original, pa sam mislio da mi neće biti toliko loš, ipak sam se prevario. Ovo je drugi ekološki natsrojen film koji sam pogledao u zadnjih dva tjedna. ***SPOILER*** I ponadao sam se da barem jedan film neće imati totalni happy end. Ts! Jesam naivac...
5/10
Film je katastrofa.
Inace, kad smo vec kod apokalipticnih filmova i remakeova.......jako dobar fiklm "on the beach" gledao sam nedavno....odlican glumi Armand Assante. Jedan od najboljih apokalipticnih filmova.
meni je film ono okej ali ja bio mu dao 5/10 neki dan pogledo...= Citat =:
"Preboljeti Sarah Marshall" (Forgetting Sarah Marshall) - frendu mi je ovo vjerojatno najbolja komedija. Ja baš ne bih išao taleko daleko. Lepršava je, dovoljno zabavna, ima nekoliko poprilično urnebesnih scena, ali ništa esktra, ništa posebno.
6.5/10
sad željno isčekujem da mi se skine 199 lives...
Hitman - 9.5/10
Film je odličan- pogotovo jer sam fan takvog žanra (i igre ;D).
9.5 je samo zato jer ima par sitnih nepodudarnosti (jako sitnih). :)
Ali, inače svaka preporuka.
australia
jebeen filllm ;) 9/10
samo kaj dugo traje
The Nightmare Before Christmas (1993)- crtić, zanimljivi i uvrnuti likovi, gotička atmosfera, sve u stilu Tim Burtona, pogledati svakako...
ocjena 8/10....
Horton Hears a Who (2008) - zanimljiv i zabavan crtić, ma odličan...
ocjena 8/10...
Kung Fu Panda (2008)- to sam nešt bila počela gledati i jednostavno nisam mogla, nekako previše kung fu-a za mene, jednostavno mi se ne sviđa...
Rocknrolla - kaj reći, lik ima jedinstven stil. Film je napravljen kao i ostala 3. Obavezno pauzirati kad se ide na wc, po sendvič, po cugu, pljugu i kad treba trepnuti okom :p 10/10
"Portal smrti" (Untraceable) - Još jedan kvazi-triler holivudski šanceraj. Valjda treba i takvih "projekata" za malo popuniti kućni budžet.
4/10
"Reci da" (Yes Man) - Već duže vrijeme Carrey nije ima dobar film. Baš sam jučer komentirao kako mi fali sa svojim glupavim likovima iz filmova ala Glup&gluplji, Ace ventura... Tad sam se barem nasmijao. S ovim, slabo.
5.5/10
The Day the Earth Stood Still - prvo, nisam neki fan kina al ajde de ponekad moras otic .
dodjem tam , fulam skroz ulaz , nema veze , sjednem tam , kad ono pa jel oni to reproduciraju za gerijatriju ? prvo slika je waaay too big , nemres obuhvatit cijelo platno ak nisi skroz iza . Onda sama jacina zvuka , opetza dedeke valjda koji nose tri slusna aparata. Popiz*** . Al ajde o samom filmu .
nisam fan te tematike , malo mi je to sve prediktibl . Najvece cudenje je bilo definitivno na nacin kak ofilm zavrsava. ono , kaaj? ja sam se ozbiljno okretao oko sebe dal je to samo pauza i dal ce se poslije nastaviti.
sto se glumaca tice , onaj iz matrixa je ok ajde.bas pravi za tu ulogu .
Cellular[2004]
Nije Stathamu trebao ovaj film. 4/10
Pride And Glory[2008]
Jako dobar film 9/10
Rocknrolla [2008]
Možda previše podsjeća na revolver i lock, stock. Inače, sjajan 9/10
Burn after reading[2008]
Očekivao više od braće. 6.5/10
Body of lies[2008]
Dosadan. 5/10
In Bruges[2008]
Neobično zanimljiv. :) 8.5/10
Gran torino[2008]
8.0/10
Mystic river[2003]
8.5/10
"Wall-E" - Topla priča sa hladnim robotima u glavnim ulogama. Dušu dalo za prevoditelje. ;D
8,5/10
taj RocknRolla valja šta?
No Country For Old Men-precijenjen film, toliko stavljen u prvi plan, a pitam se čemu,..razočarana.
ocjena 3/10
3/10??ma malo si predarezljiva...
WANTED - 10/10 meni je predobar film, dobra nova fora sa onim felšanjem.... 8)
ocito ti nije bas sve jasno...;)
Upravo zato što su to braća Coen, zato sam se i razočarala i zato tako niska ocjena. Ovo je jedan vrlo jasan triler i jedini koji mi je nešto odglumio kako treba je Woody Harrelson.
A stvarno nemam volje ga dvaputa gledati, a niti nalazim razlog da ga pogledam još jednom. :)
a opet da, mišljenja su podijeljena, tako da ... :)
a soundtrack nemam...a možda se potrudim i nabavim i poslušam ak ti tako kažeš :)
cek,cek..bardem nije dobro odglumio?:D
Nisi me dobro shvatila, dva puta sam pogledao R'n'Rollera. :crazy:
Brzo na Youtube i poslušati soundtrack ;)
-> Javier Bardem je sjajan u tom filmu i treba mu skinuti kapu :)
-> Josh Brolin također, njega se samo sjećam iz Gooniesa. Ostalo mi je [?] što se njega tiče ;)
A Coen brothers, mene je npr razočarao >>Burn after reading<< jer sam puno više očekivao.
aha :D a to nisam gledala, (RockNRolla), samo sam pitala da li je film oke :)
@smogovac krivo me shvaćaš, ne kažem da Bardem ne valja, neg kažem tko je meni najbolji u cijelom filmu.
A braća Coen u zadnjih nekoliko filmova ko da sami neznaju šta žele reći ili je to što žele nije vrijedno spomena. :)
i ne skidam kapu nikome ;D
Slumdog Millionaire- 10/10
Film o 18- ogodišnjaku iz Indije, koji nije imao nikakvu obrazovanje (odrastao je u onim kućicama u Indiji, ona naselja s 4164135 limenih kućica na 15 kvadrata- sad sam zaboravio kako se to zove :)), ali se prijavio na Milijunaša (milijunaš je isti kao i kod nas- koja slučajnost ;D, samo je glavna nagrada 20 000 000 rupija i nema pragova).
I svako (dobro, nije baš svako- film bi trajao 3 dana) pitanje povlači neka sjećanja iz njegovog teškog djetinjsktva u kojem se prisjeti odgovora.
Uglavnom, u filmu ima i smješnih scena, i tužnih...
Kroz cijeli film taj dečko traži djevojku koju je ostavio (neću reći kako- da ne pokvarim doživljaj :D) kada je imao 7-8 godina.
Na kraju dolazi onaj ples kao u onim Indijskim glazbenim spotovima (meni je smješno- ali u filmu je dobra muzika). :D
Uglavnom, film mi je predobar.
Pokazuje teško odrastanje u Indiji, i naravno, ima i ljubavnu priču.
Što me iznenadilo, film je realan- jedino što je malo čudno što se taj dečko niti jednom nije nasmijao kada je odgovarao na pitanja i osvajao velike svote.
Ali, to je stvarno zanemarivo- s obzirom na ukupni dojam.
Toplo preporučam. :)
Ove sve navedene filmove sam gledao više puta i stvarno su dobri i dosta stari...
Rambo 8/10
Film mi je dobar, posebno zato što u gotovom cijelom filmu Rambo se skriva u šumi i ubija policajce. Stvarno su dobro to snimili. Mislim da bi bilo bolje da je prvi nastavak bio kako ratuje u Vijetnamu..
Rambo 2 10/10
Ovaj nastavak mi je najbolji. Jednostavno sam se u film uživio, sve je savršeno...
Rambo 3 9/10
Također dobar nastavak, malo mi je glupo što se baš ratuje u Afganistanu...
Gledao sam i 4. nastavak, ali me se nije dojmio...
Gas do daske 8/10
Prava komedija, Chris Tucker i Jackie Chan tijekom cijelog filma nasmijavaju...
Gas do daske 2 9/10
Malo mi je bolji ovaj nastavak od prethodnog, jer se radnja djelomično odvija u Kini, pa je smješnije gledati Chrisa Tuckera kako se snalazi među Kinezima..
Vječni sjaj nepobjedivog uma(2004)- jedan od meni dražih filmova...
ocjena 10/10
Wall-E 8/10
Ocjena je manja zbog nekoliko nelogičnosti, ali sam film daje poruku koja je vrla aktualna... Film je zabavan, zanimljiv, bla bla...
Preporuka...
Čekam da se skine Pink Panther 2, onda bum nekaj rekel i o njemu...
Ma, onak...
Vidim da si i ti gledao film, pa buš skužil o čem pričam.
1. Robot Wall-E je kao pravi čovjek, miče se, rasteže, osjećajan je, zaljubljiv (!)... a i dugotrajan, skupa sa onim žoharom, ipak 700 godina bez nekog veće kvara, ni hrđe :D
2. znači, ljudi su napustili Zemlju pred oko 800 godina zbog zagađenja... zašto bi se uopće vraćali?
3. Wall-E naleti na onu zelenu biljku u frižideru?!? Bez ikakvog znaka života na Zemlji, znači nema niti vegetacije, ključne za stvaranje kisika. Od kud sjemenka? Baš se sad sjetila, nakon 800 godina, proklijati, bez vode, zraka, svjetlosti?
4. Zašto EVE ne govori normalno, nego nekako kao robot :D ? Ako je za vrijeme Wall-Ea AI bio tako visok, zar u 700 godina se ništa nije promijenilo osim gloss laka? A i robot bi morao biti razumljiv ljudima...
5. Ona zelena biljka je zbilja izdržljiva, preživjela je padove, nagnječenja, sudare, vakuum u svemiru...
6. ...
Sorry, ali meni su smiješne takvi apsurdi... Možda jesam sitničav, ali jbg...
Svjestan si da si gledao crtić, ne?
underworld 3 (il koji vec,ovaj zadnji) bzvz,nist posebno.. 2/5
Opasno si prerastao crtiće ili nisi svjestan njihove definicije. Nisi trebao ni započinjati download jer je to film o dva >zaljubljena< robota (!) :)
Get real, nitko od animiranih filmova ovog žanra ne traži realnost, ozbiljnost i točnu primjenu svih zakona fizike. lol
ajme, mario ;D
prvo, spoiler generalni!!
drugo, vec su ti rekli, to je crtic, brate mili, reci, jel si se i Nemu cudio kak on prica kad je samo riba? ;D
trece, imala sam tu (ne)srecu da sam na faksu za cucanje beba slusala predmet (koji je s Bolonjom ukinut) pod imenom medijska kultura, a predavao nam ju je stanoviti profesor s filmske akademije koji nas je maltretirao jedino i iskljucivo s filmovima, zanrovima, povjescu, efektima, yadayadayada. od svih njegovih suhoparnih predavanja i iznosenja raznoraznih nebitnih podataka ipak sam upamtila jednu vrlo bitnu stvar: to je sve SAMO FILM, i nikada, nikada nemojte nesto iz filma usporedjivati sa stvarnoscu, jer ubijate svaku car onoga sto film jest! ok, za dokumentarce ne vrijedi ista stvar ;D
al brate mili, ako glavni junak trci brze od vlaka, uzivaj u tome sto je on u tom prizoru nadjebao vlak. nemoj se pitati kak on to moze, jer to nije poanta filma.
crtica jos manje ;D
OK OK, kaj ste se tak... uh :notooth:
Ipak sam ja čudna biljka...
Već sam gledao ovo "Najslađe stvorenje" koje ide trenutno na Novoj i jednostavno ne vjerujem da sam jednom dao 12 kuna da posudim taj DVD. Debilana na kub.
:riga:
Slumdog Millionaire - odličan film, zaheban život :/ 9/10
Kad mrtvi zapjevali 9/10
Joj sjećam se kada sam kao klinac gledao ovaj film, smiješan ali i tužan.
Sad tražim dali igdje postoji link za download...
The Notebook (2004)- sve u svemu simpatičan i šarmantan film, malo predvidiv,al oke za pogledati..
ocjena 7/10
pa krenimo :
Slumdog Millionaire- cista 10 (mislim da ce dobit oskara)
The Reader - 10/10 nemam zamjerke,dala bi Katy oscara :)
The Red Baron - 9.99/10 tak da nebude sve bas cisto.Gledala ga na preporuku i bas mi je super.Nije holywoodski i to mu daje posebnost.
Taken-dobra akcija,recimo 8/10
Black book (zwartbook)- svedski odlican film 9.99 /10
Changeling-10/10 Andja mozda dobi oscara:)
The Curios case of Benjamin Button - 10/10 neobicna prica,mozda Brad dobi oscara
The Wrestler- 8/10 Mickey mi je odlican,ali film nis posebno(vec videno)
Unbreakable- stari film s Bruceom,nije lose 8.9/10
RocknRolla- 10/10 otkacen film ,skinula soundtrack,ludilo :)))
Revolutionary Road-8/10 hmmm dobri glumci ali...
Valkyrie- sve vec videno samo s Tomom hmmm nije mi nest 7/10
City of ember- a i mene nagovore na svakaj:)hmm 6/10
Push - morala sam ici pogledat koji je to ,ma neka 6/10
Defiance-9.5/10..
Outlander [2008]
Pineaplle express [2008]
Big stan [2007]
Forgetting Sarah Marshall[2008]
The Bank Job [2008]
XIII-The.Conspiracy[2008]
Dobri su svi, al big stan je zakon! :respect:
"Vicky Christina Barcelona" - lagan Woodyjev film bez samog Woodyja, što bi značilo, puno manje priče i filozofije, ali je ipak morao ubaciti jedan nizak, muški lik. :) Da nadoknadi.
7.5/10
Nije baš kao Step Up ;D;D
SPOILER
= Citat =:
Film o 18- ogodišnjaku iz Indije, koji nije imao nikakvu obrazovanje (odrastao je u onim kućicama u Indiji, ona naselja s 4164135 limenih kućica na 15 kvadrata- sad sam zaboravio kako se to zove :)), ali se prijavio na Milijunaša (milijunaš je isti kao i kod nas- koja slučajnost ;D, samo je glavna nagrada 20 000 000 rupija i nema pragova).
I svako (dobro, nije baš svako- film bi trajao 3 dana) pitanje povlači neka sjećanja iz njegovog teškog djetinjsktva u kojem se prisjeti odgovora.
Uglavnom, u filmu ima i smješnih scena, i tužnih...
Kroz cijeli film taj dečko traži djevojku koju je ostavio (neću reći kako- da ne pokvarim doživljaj :D) kada je imao 7-8 godina.
Na kraju dolazi onaj ples kao u onim Indijskim glazbenim spotovima (meni je smješno- ali u filmu je dobra muzika). :D
Uglavnom, film mi je predobar.
Pokazuje teško odrastanje u Indiji, i naravno, ima i ljubavnu priču.
Što me iznenadilo, film je realan- jedino što je malo čudno što se taj dečko niti jednom nije nasmijao kada je odgovarao na pitanja i osvajao velike svote.
Ali, to je stvarno zanemarivo- s obzirom na ukupni dojam.
Toplo preporučam. :)
Slumdog Millionaire - teška priča, jako dobar film 9.5/10
Wrestler - pogledao prvih pola sata i onda ugasio film od dosade, mislim da je ocjenu suvišno stavljati.
hancock 2/10
Milk - 9,5/10.. Dobar Sean ,zasluzeni oskar.
Vantage Point - Točka Prednosti
odlican, odlican triler. jedan od najboljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme. svakako pogledati.
10/10
jel ovaj miljunas indijski fakat tolko dobar kolko se prica o njemu? po plotu mi se nekak ne cini , a brate svi ga hvale. U subotu idem nes gledat , pink panther il tog slemdoga?
Nekak pink p. je klasik.
Možda onaj od prije 25 godina. Ovaj nije sigurno klasik. I ideš uspoređivati nešto što nema nikakve veze jedno sa drugim, osim što su oba na celulodinoj traci.
pogle slemdoga, vrijedi
Body of Lies - my kind of movie :D - 9/10
ma koji crni pink panter...pogledaj milionasa!!!;D odlican je!
danas odn tehnicki jucer valjda odgledana cak dva filma http://x1.putfile.com/9/26512533290.gif
prvo kino , Put oslobodenja.
a kaj ja znam , nisam ja fan tih misaonih filmova, al ajd , recimo da je dobar komad.Ima nekog smisla.Glavi glumac mi je ok.
Doma pogledo Miljunasa s ulice - kuzim zas se ekipi svidja film , al onak , nije sad da bum opal na pod od zanimljivosti, Odmah sam znao kak bu zavrsilo , recimo to tak.
opaska:cekajuc da pocne Put osl. vidio forspan za F&F 4. To se isplati pogledat http://forum.batteriehuhn.de/avatar/silke.gif
stara postava, gaasssss
nemoras razmisljat , zavalis se tam i gledas.
Transporter 3
ako su vam se svidjela prva dva nastavka, onda ce vam se i ovaj. Nastavak je malo losiji nego prijasni ali je gledljiv. Smeta mi zasto su uzeli tako ruznu zensku za takvu ulogu, ko da nema boljih. Jason statham briljira
7/10
Pa nije mozda ruzna , al onak , neobicna je . Definitivno su ttrebali uzeti neku klasicniju zensku osobu.
ali film kao film .. jurnjava onim a8 .. pa one scene kad ga digne izmedju dva kamiona .. to je pravi film za pogledat. I Statham pravi za takav film . Bra-vo.
Reservoir Dogs - 6/10
..onako, prekinuli me par puta tokom filma pa sam pobrkao boje i tako to.
Babel - 9/10
Some sort of domino effect. Konfuzno, tri vremenske linije, tri priče, jedna puška
Amores Perros - 8/10
Some sort of domino effect. Konfuzno, tri vremenske linije, tri priče, jedan pas :)
Seven Pounds - 9,5/10
:trnci:
Slumdog Millionaire - 7/10
Kul film, ali kao što rekoše previše je očit završetak.
Reservoir Dogs - takve filmove gledaš sam, tko god uleti u sobu u kojoj se vrši gledanje, biva odjeban u sekundi ;)
8/10, film je stvarno cista brutala, krvi koliko te volja hoce. Ocjena bi bila i veca da nije uvod onolko dosadan, mislio sam i presaltat film, kao dokumentarac, ali kasnije su scene predobre, jedino sto nekih nelogicnosti u filmu, u principu kamera je za 5, uzivis se kao da je stvarno... Svaka pohvala jedino taj pocetak.
In Bruges(2008) - odličan film, odlični Colin Farrell (dugo nisam pogledala neki film u kojem je Colin, ovdje je stvarno odličan)
film svakako pogledati
ocjena 9/10
The Curious Case of Benjamin Button- i tak, what the f..., neobična priča bla bla bla, ma ja skoro zaspala
il pak sam se trebala zamisliti nad prolaznošću života, da baš :D
mislim da je David Fincher mogao to i bolje, s obzirom na njegove prijašnje filmove
ocjena 7/10
Milijunaš s ulice 9/10 - sasvim solidan film, nazalost takavi su filmovi danas rijetkost
Wall-E 9,5/10 simpa filmic,svida mi se :spin:
Bolt
jedan lijep, simpatican animirani film. uzivao sam gledajuci ga.
9/10
On nije toliko jako u tebe ( ;D ) - zanimljiv film . Nesto onak drugacije , neklasicno . Preporucujem pogledati , ali ocijeniti necu jer je to onak , il ti se svidja ili ne. Kraj mi je super .. dobri glumci .. dosta smijeha ..Pogledat u kinu definitivno :kitty:
Taken
ja sam recimo tip osobe koja voli bond serijal . Ovo mi baca na tak neki film , ali loosije nekak. bejzikli film sam htio pogledati zbog Nje , a ispada da je vrlo malo ima . Izbor bed gajsa ja vrlo zanimljiv .
:censored:
Pogledati : doma solo za prrekratit sat i pol.
daj ajde,film je bas osvjezenje..bond je za njega curica koja place i pije kolu zeru..ono ubi se,ne bi glumio takvog bonda ni da sam u orgijama u filmu...
a i hvala Bogu,kritike i ocjene za tejken su daleko bolje nego za bonda..:D
+gran torino:
klint je ko vino...:D
8.5/10
Tražeći Stone's War, litvanski film koji je prema IMDB-u izašo prije 6. mjeseci, no nema ni traga ni glasa na netu, osim trailera, naletil sam na par uradaka slične tematike - mistične pizdarije povezane s 2. svijetskim ratom :)
Svi su bazirani na istoj ideji - grupa vojnika uleti u bunker, and then shit hits the fan :D
Outpost - 7/10 - vrsta govna koje uleti u ventilator: zombiji. Dobra gluma, dobra atmosfera (podsječa na Yantar iz Stalkera :p), bilo bi 8/10 da je malo razrađeniji kraj.
Deathwatch - 8/10 - vrsta govna koje uleti u ventilator: neidentificirano zlo :hm:. S obzirom na budžet, film je odličan. Atmosfera fronte i ,situacija u rovu je dobro prikazana (nije baš mjesto u kojem bi se štel naći :/), gluma i profili likova su odlični.
The Bunker - 6/10 - vrsta govna koje uleti u ventilator - nekakvo zlo, psiha. Uz budžet od milju i pol - dobar posao.
lol, pa da govno ne uleti u ventilator, likovi bi sjedili u bunkeru, igrali belu, lovice, skrivača po tunelima, možda i postali pre bliski te na kraju krepali od dosade ili gladi :p...kakaf bi to film bil? :rolleyes:
haha Vert uvjek me nasmijes:D
Rendition- 8/10