Dobijaš teže razine.
Makar, ima teških riječi i na Easy.
Uglavnom, ako te vidim u WTD- dodam te :)
Printable View
Dobijaš teže razine.
Makar, ima teških riječi i na Easy.
Uglavnom, ako te vidim u WTD- dodam te :)
0% odmora ovaj vikend....i cijelo vrijeme trijezan :(
Ajde matereti,nećeš danas bit trijezan... ;D
Sretan rođendan!! :beer:
nebum vraga, imam hrpu govana zutra na poslu. prokleto tovarenje na leđa...zake nisam bedastiješi, bilo bi mi lakše :D
mamaaa...ja oču biti bedast!!!!!:notooth:
trčanje, pa mcdonalds, sad chillanje uz seriju... ;)
pokusavam zaspat.
ocito nejde.
a alarm zvoni za manje od 4 sata.
nejk......
I opet cijelu noc nisam corio jer sam zaboravio podmazat kolut od vjeverica pa je to cijelu noc skripalo :/
Ej, gdje ima za kupiti ova mala nutella?? http://a.yfrog.com/img684/4179/fecd.jpg Je netko vidio možda nešto slično po našim centrima, u Zgu, nebitno, samo da nije preko granice :)
Bilo je tog u Dioni.
OT: Idem pomest vrt
http://www.24sata.info/tehnologija/m...bankomate.html
Ja gledam i ne vjerujem.. Evo taj mobitel je pokraj mene, gledam u njega... Ajmi.... :notooth:
Cijeli razred markirao ispit iz hrvatskog, i par nas je ostalo, pa nam je uciteljica za nagradu snizila bodovni prag jel smo se ja i frend vratili, pa sam dobio dvojćicu :biggreen:
I kaj vi dvoje sa tim dudlima igrate? I na cemu to tocno? :D
Zato je nas ucitelhica nagradila xD
Idem u Rotterdam za Novu :bigjump:
Ajmo ljudi- ažurirajte popis :)
Slabi su vam ti mitinzi čim ih ja ne organiziram, pff :P
Dođi pa organiziraj :p
u par sati?
lol
prije u PAR GODINA :D sjeti se otkad se dgovarao tvoj dolazak u zege :P
Ne seri lesi :D Sjecas se kako sam te nazvao navecer i rekao da sam sutra u zgu? I sutra su svi bili tamo. End of discussion :)
Znas onu: plan is nothing, planning is everything!
Popravljao televizor i samo me dvaput stepla struja. Jednom kada je bila isključena, a drugi put sam zaboravio isključiti. :retard:
Cionn- pa šta ima tamo za kupiti? Oni imaju viši standard i sve je skuplje nego kod nas.
Ovaj 8pen je inovativan, ali mi bolje ide sa swypeom.
Ima se tamo za kupiit :)
Al tamo je sigurno kvalitetnija roba nego ovdje kod nas!
8pen je fora, evo vec pisem par sati preko njega i mogu rec da se brzo naviknes. :)
OT: 21 jedinica iz latinskog iz gramatike, ja sam dobio 1/2 ^^
Doso iz skole, engleski je 4 i 3 :smart:
Fasciniraju me ovi klinci pred osnovnom, koja je to spika... :D
A nisam ja nis reko da sam napredniji, ali me fascinira ta danasnja mladez :D
Pecem si šnicle :notooth:
Bas je brutalan bio ovaj potres u Zagrebu
Ma kakav sad mrtvi potres? Kolko je trajao? Jacina? Ajmi... Al tu se nije nikaj osjetilo, al nije predaleko od Zagreba...
Haha, to se Zdravko Mamić rasp*zdio na pitanja novinara o Vrsaljku ;D ;D ;D
OT: učim filozofiju, ps mtr...
Ja sam ko Sokrat: Znam da ništa ne znam.
To ti je najbolje spoznaja ^^
OT: Fino odspavao 2-3 sata, sad laganini na kemiju...
EDIT: Mazem se sa nekom prefinom kremicom iz L'occitanea, prefino mirise :laluna:
Jel mi se čini ili facebook od nedavno ima manji font... Ili je cijela stranica manja.
:jehon:= Citat =:
Mazem se sa nekom prefinom kremicom iz L'occitanea, prefino mirise
Naručio Black Ops.
Odo spavati :wave:
došao s trčanja... :)
poslije trčanja mcdonalds - neprocjenjivo... :notooth:
a proći pored murije po ograničenju, jer znaš da stoje s radarom tamo, još bolji osjećaj... ;D
sad criminal minds... ;)
Racunalstvo opet... Iduci tjedan dobijemo sedmicu :D
Planiram da u subotu ili nedelju, kad vec bude otvoreno ovo novo Cinestar kino u Arena centru, na neku predstavu ali da kupim onu Gold Class kartu, bas da vidim kako to sve izgleda...
Fora izgleda ovaj Black Ops...
http://www.obrazky.pl/obrazky/lawkow...OBRAZKY.PL.jpg
Link
Dođe mi da ja ubijem ovog "guntumaut" :notooth:
Danas sam kompletno zaokupljen Rusima...
Od sata povijesti, igranja CoD2 sa Rusima, susreta s Rusima, slušanja njihovih nacionalnih pjesmi...
Я совершенно безумные ;D
Kalinka :thumbup:
Vidi, Steve Jobs na 1 protiv 100 :notooth:
Hahahahahahahaha žorži i ja gledam xDD ah... Sutra mozda obucem se*y majcu od iskona, oujeah :handsome: :biggreen:
Osposobio tapatalk na ovom cudu, al najnovija verzija ne sljaka, samo neka 2 verzije prije...
pogledao dinamo, sad hajduk... ;)
football night...
Natjerao se da napišem koju stranicu elaborata... :)
mene Dinamo nije iznenadio,znao sam da ce pobjedit. Hajduk me je iznenadio kad se vratio na 2:3. Žalosno... :(
ma, hajdukovci su me totalno razočarali...
onako papčinski odigrati prvo poluvrijeme...
pa kloštar ivanić bi bolje odigrao...
nadam se da će se uspjeti sabrati za nastavak...
:lol: Kakav lopov ovaj Sanader... što je sve napričao :notooth:
Ne znaš da li da se smiješ ili plačeš...
Cionn, Mario- vi ste gimnazijalci- tko je ono rekao da ćemo dobiti svoju državu- ali da ćemo (Hrvati) se tada međusobno pljačkati?
Ne mogu se sjetiti... :hm:
Vlado Gotovac? ;D
OT: malo Prodigyja da se opustim :D
Dosao iz Arena Centra...
Razocaravajuce :(
kolko znam, pola dućana i kafića se otvara tek kasnije, tako da ne znam zašto su toliko forsirali današnje otvorenje, osim da naprave totalni prometni kolaps u tom dijelu zagreba...
s obzirom na današnji koncert u areni i otvorenje centra, a znamo kako hrvati puše otvorenje novog trgovačkog centra, kao nešto što se ne smije propustiti, tako da je kolaps zagarantiran... :notooth:
pričekat malo da se sve otvori pa onda pogledati kakvo je... ;)
OT: ošišao se...
sad chillanje do navečer i posla... :)
Dobro je Pervan rekao- imati ćemo više molova u Zagrebu nego na moru. :D
Oho, vidi beetlemana na Z1... :)
Konacno doma.. Ove radionicke vjezbe danas, uzas.. Profesor je nepismen... Ajmi.. :notooth:
lagano spremanje za posao... ;)
Najeo se pečenog graha, malo predahnuo i otišao se voziti.
Stvarno sam se nabrijao (par dana nisam skoro ništa vozio), vjetar je dosta puhao u prsta- ali je išlo, vozio kao manijak bez stajanja :notooth:
Super osjećaj :bigjump:
Kada sam sišao s bicikla više nisam osjećao noge i mogao bi otrčati 10 kilometara samo tako ;D
Ali nisam otrčao. Ušao sam u kuću, napio se i sjeo- pa su mi samo vruća koljena :notooth:
Ma nabim ja njih i to otvaranje.
Prvo govore prek radija "Nemojte danas ic u Arena centar bit ce preko 100.000 posjetitelja", ja dodem i jedva 20 ljudi u nekim kaficima.
I bilo je gro ljudi samo zbog ove lude Lady Gage, inace bi bilo sve oke..
Ma taj Arena centar nema nista novo sto vec nisam vidio. Cak u Becu ima jos bolji, a tamo idem redovno sa starcima.
Ja sam pao u nesvjest kada sam gledao cjene, pa covjece tamo odes jednom u zivotu i bankrotiras!
Al ajd, jedini plus je bio to kaj su djelili helij balone pa sam se napusio hahaha :D
.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bušić
Ma *ebes iPod..
OT: Vidimo se sutra u 6 :)
osobna biljeska: 23.41, prva piva.
Od 8-9 bilo trcanje, od 10-11 teretana :/
od 20-04 posao, od 04:01 do sad INSOMNIA... ;D
nema spavanja danas... :notooth:
tko bude radio probleme ne meetu, ima razgovor sa mnom... :notooth
ja cu sjedit kraj brlje, tak da nemate straha. ja grizem, tucem, grebem i tako svasta nesto :D e, da, i mogu ga bannat :D
O, điz..
najlakse ovak, kod mene na fejsu imas album razno, tam su ti fotke s davnog okupljanja, imas i mene i brlju i ravilova na tim fotkama.
nije da smo se nesto promijenili. cak sam i kosu skratila neki dan pa je skoro identicna ondasnoj.
a gle, uvijek si na pm mozemo razmijeniti brojeve moba, pa zoves ako nas nemo's nac :P
Sad išao listat malo temu i 2008 je bio najjači meet mislim.
Kolko ljudi je nakon meeta(koji tad nisu bili) rekla da sljedeći put dolaze lol
Nego, oće i ovaj ovak završit?
Ja ak stignem dolazim
nece tak zavrsiti ziher jer nas je nekoliko puta manje nego tada. 2008. nas je bilo oko 20, mislim.
makar, i nas 6 je proljetos slozilo jaaaaako lijepi ceh :D doduse, u tkalci, al da je bio lijep, bio je :D
zato sam i rekla da zelim u pivnicu ili tak nesto, ne u "in" britijetine jer je to previse novcica, a mi mozemo popit :D
yager, javi se, ako hoces, salji br moba na pm.
ili postaj u temu o okupljanju, ja cu je cekirati povremeno.
Ja sam donio Geigerov brojač i lako sam svih pohvatao... ;D
Uglavnom,Ico me je skontao po autentičnim šajbama na cvikama...:mega:
Sjedim za kompom (doma) i updateam si iPod (opet...). Cist onak, da ubim dosadu :biggreen:
cionn,jesi zao :-)
Vi ste barem tam.. A jel vam lijepo? Da se bar mogu preselit u Zege -.-'
Updateo, jailbreako, radi ko Pic'no oko :D
Pratim EMA, igram se na novom iPodu i odbrojavam minute do ponoci :)
Evo, došao doma. :)
Sada (prije kojih 20 minuta) smo svi otišli.
Postalo je ultradobro nakon što je Cionn otišao :belj:
:belj:
:D
Ja gledam mtv ema... u madridu live(NOT)
Sent from my HTC Desire
Al jedino je georgy bio crna ovca, on nije vadio svoj mobitel dok smo mi ostali smo non stop nekaj prckali njima :D :notooth:
Nešto malo. Ali, nije bilo namjerno :D
Uglavnom smo o tebi pričali. O nečemu što ti spremamo za sutra.
Luna- pa kakav je to post... :nono: da ti sad brišem? :belj:
Ja sam bio normalna ovca :p Koja upija informacije i razmišlja kako da ih upotrijebi :evilgrin:
Ovo je već previše :notooth:
A dobro, kaj da radim kada su i Luna i Ico na forumu xD..
Pa reko, idem im se i ja pridruzit :D
Yeaa, dakle sprema mi se ban? :D
Zato se Luna nabrijavala i non stop pricala o banovima hahah :D