Odem ja na google i napisem iTunes gift card generator... Izgubljene duše :notooth: taman citam jedan clanak i na anteni zagreb spiker kaze Kuku... -.-'
Printable View
Odem ja na google i napisem iTunes gift card generator... Izgubljene duše :notooth: taman citam jedan clanak i na anteni zagreb spiker kaze Kuku... -.-'
Vec mi je dojadio 2. razred,zato sto idem u hebenu gimnaziju. Uvijek nesto uci,uvijek neka zadaca :/
Aaaaah! Sutra test iz rvackog... Majko moja mila, cu kaj znat? :notooth:
da preimenujemo ovu temu u "sta sad radite u skoli?"
:p
A, cuj, neznam de bi onda ti pisala, onda bi se trebala nova tema otvarat :belj:
Ili to, ili da neki ipak malo rjedje izvjestavaju o svojim trivijalnim dogodovstinama. :P
Uostalom, pa vec je bio prijedlog otvorit novu temu naziva "Kindergarten"... :belj:
Ja bi ucestvovao (ak se to tak pise :-/) kindergarden temi :notooth: sam kad bi mogao u pravi...
OT: Pokusavam nabit film u iPod, sad se konvertira, ko zna jel ce uopce ikak stat :lol: e se moreju kak titlovi metnut u film na iPodu? Please? ;D
Upogonio 2/3 nedavno "instalirana" prijamnika.
Ali, ovaj treći je od dosadne susjede- pa se nemam ni namjeru zezati oko toga :notooth:
Gledam Mentalista.
Daj, zašto tu ne uvedete gumb "Hvala"...
Ionako je chataona :D
Uci se glazbeni
EDIT: Nemres mi ovo radit:
= Citat =:
Twitter is over capacity.
došao s nogometa... :-)
krajnje zadovoljan, makar smo izgubili...
Doso doma iz skole... Pisao hrvatski, skoro nikaj znao... Al sam zato jel kebab! :notooth:
Imati loš dan u školi radi umora i neispavanosti - sranje.
Ostaviti komp danima upaljenim radi torrenta i PES 2011 - glupo.
Potrgati joystick radi glupog suca i nepostojećih faulova - retardirano.
A. Iniesta zabija rašlje iz slobodnjaka Casillasu - neprocjenjivo.
došao iz westa gatea...
nije mi jasno kako još nitko nije koknuo viktora dragu... :notooth:
ili bar premlatio...
stvarno dečko misli da je netko i nešto... ;D
sad zasluženo odmaranje, navečer trčanje... ;)
points je danas diplomirao :)
Ahhh sta volim Dantea, Vergilija i Boccacia...
Sta bi ja bez njih u mom zivotu??
Čestitam, points :beer:
Gledam da instaliram Cyanogen na mobitel...
Čestitke points!
Još sam ja daleko od toga...
Zato uživam dok mogu :D
Uzivaj. Blago se tebi ako ne ides u gimnaziju :D
4. godina gimnazije :D
E ljudi,niko mi ne odgovara u temi.. :/
ajde malo ozivite je :D
http://cafe.mobil.hr/threads/69219-H...o-trece...-%29
otrčao, pogledao seriju i sad na spavanje... :-)
doso doma pjeske iz Ivanica, drugi dan za redom.. Opet jeo blazeni kebab... Dobio cetvorku iz matke :notooth: (a kad mi matka ide...), sutra pisem osnove elektrotehnike...
evo i mene iz skole :) danas imam citav dan za uciti :/ xD
Hvala vam na čestitkama :)
Smuchac, party je pomjeren za vikend, jer sam odmah danas morao raditi :)
odoh na pikanje... :-)
:wave:
Razred pise test iz kemije a ja se fino odmaram :)
Mašala! :) Sutra ne radim jer je praznik a u subotu predajem dežurstvo kolegi. ;D
kurim.
kasljem.
smrcem.
bit ce ovo bas yeben produljeni vikend :(
I ja bi na FER... Ako cu ikak u srednjoj uspjet, u sta sumnjam...
Trazim po kuci nacin da spojim mikrofon na iPod (ocito glupi bluetooth ne sluzi svojoj svrsi...)...
odspavao nakon tetoviranja...
došao k sebi...
chillanje... ;)
nisam tolko rastezljiv, na listu je... :notooth:
Haha
Kaj si tetovirao? Kolko te ispalo?
I ja razmišljam da stavim neš
Nije mi jasno kaj je tu tak posebno na Nokiji E5 i tom famoznom Vipnetovom HD telefoniraju??
Ista prica kao i sa Nokijom 3310 -.-
Bitno da se sada mogu k*rcit kako imaju HD razgovore :epicfail:
To je onda preko cijelih leđa ili?
OT: Čupao krpelja starom iz ruke. Đubre ostavilo nožicu koju ne mogu iskopati...
Odoh procitati malo hemiju,pa na spavanje... :) Valja ujutru rano u skolu :D
mene nije strah igle i tetoviranja, strah me sadrzaja koji je tu onda forever.
ja cu se tetovirat kad rodim dijete, barcode s njegovim datumom rodjenja - jedina stvar za koju sam dovoljno sigurna da ce ostat jednako bitna za citav zvot.
sve ostalo je prolazno.
da sam se s 19 isla tetovirat, tetovirala bih si leptira. da, zakon. danas bih mrzila tu tetovazu :D
Ovako?
http://www.filmwad.com/fw_images/hitman.jpg
Odmah dobiješ i ulogu u novom filmu:belj:
A, ako budeš imala više djece?
Onda će biti ljubomorni što samo prvo ima svoj barkod... Pa ti tetoviraj 5- 6 barkodova po sebi :notooth:
Ja bi si istetoviro neku gitaru na ruku il negde... :D
Weeeee danas nema skole :notooth:
ne tak žorži, se sjecas one serije s đesikom albom? na vrat, brate, na vrat :D
ugl, da, tako nesto, ali na diskretnijem dijelu tijela. a u planu i programu je samo jedno dijete. mi smo sebicnjaci :D
Anđeo tame ili tako nekako se zvala...
Ah, par centimetara gore- dolje... :D
Diskretnije mjesto... :hm:... ispod pazuha? :p
OT: Jedem mikro hrenovke u tijestu, mati napravila za svadbu (ne moju :p) pa da ne bude preteško autu nositi... :notooth:
išao spavati jučer da dođem malo k sebi... :)
tattoo nije preko cijelih leđa, tattoo je cijeli list, tako da je sad desna potkoljenica cijela istetovirana...
da, kod zeleta sam tetovirao, samo se kod njega i tetoviran... ;)
OT:
dobro jutro, probudio se, premotao tetovažu, pojeo par mandarina i sad chillanje do navečer i posla... :)
@Luna,
Ako vec ides sebe ukrasavat, predlazem ovo za dijete:
http://officespam.chattablogs.com/ar...ody-Tattoo.jpg
Jer znas kako je, godine, alzheimer... Da ne zaboravis koji dio je gdje. :notooth:
se to meni cini ili gdje got postam negdje ne dobim odgovor? (onda se cudite kaj otvaram novu temu...)
A zasto mislis da bi otvaranjem novih tema DOBIO odgovor ako ovako nisi? :jehon:
Osim ako zelis BILO KAKAV odgovor, pa ti je "ne otvaraj nove teme" dovoljno dobar odgovor.
Ili ljudi ne znaju, ili je pitanje glupo. :dunno:
Pa vidim da je pun internet pitanja tipa "PUSH mail with Gmail wont work with iphone/iPod touch" i tog tipa, vecini je rjeseno, vecini nije, a onima kojima je rjeseno nemrem otvorit stranicu zbog ŽNJ razloga, u biti, nikak nemrem doci do rjesenja problema..
Razmišljam da se idem voziti ili na igralište...
Ili voziti na igralište...
Ili igrati na vožnji :p
Cionn- doručak?! :nono:
Ma, ipak sam doma za sad :D
Tako i Ajnštajna nisu razmeli... :D
Skidam prastaru igru Shadow warrior... Nostalgija... Sve je pocelo kad sam skinuo Duke nukem na iPod.. :D
Sad sam se sjetio jos jedne igre, a nemam blagog pojma kak se zove... Neki kao "motori" (doduse prije bi reko neka vozila sa 2 kotaca jel bas i ne lice na motore...), isto jako stara igra, kao, vozis se okolo, skupljas oruzja, i napucavas se, sa ciljem da unistis druge, a kad istekne vrijeme, neke plave crte u krug se stiscu u sredinu (mislim, u sredinu staze) i unistava sve.. Sad kak sam objasnio nebi ni sam skuzio, al to je sve ceg se sjecam, mozda je neko od vas to igrao? :whistle:
nemam pojma kak da to objasnim, kak mi je palo na pamet tak sam napisao :notooth:
EDIT: Ajmi, koja tisina...
Jel ko zna jel ima naziv za one "vreče" kaj klinci furaju ko vrećice za šlape u školu? Izgleda kao vreča (...) sa dvije špage, koje bi trebale bit da se metne na leđa, kao neki ruksak... Ili barem gdje kupiti?
Programiram jedan child lock plug-in za chataonicu... :lol:
Idem spavat malo... :zzz:
Nasao sliku, doduse... http://www.one2play.rs/uploads/image...a_za_slape.png Jel ima ko da prodaje tak nes sa motivima? Nirvana, RHCP, Metallica??
Smuc, haaaa, haaaa... A kak mislis da ce to funkcionirat? Mislis da se ja nemrem snać? :belj: :notooth:
Napokon iz skole! :) Konacno vikend i odmor :D
Jedva cekam subotu,idem gledati neke mobitele posto uskoro kupujem novi(neki sa androidom...mozda Htc Hero al pogledacu i Wave samo ne znam kakav je taj bada os) ;)
pozdrav i chatu
stare igrice... jel se netko sjeca igrice ona s autima. sto se na pocetku vozi buba pa moras pobjeđivat da bi dobio novce i kupujes aute, opremu i tak. to mi je bila prezakon igrica.
i anno je za povijest :)
Damn... Na to nisam mislio :-/
Ah, cuj, treba se naucit koristit kvacice, ne koristim ih bas precesto, tak da... :P I u citatu ti fali dvotocka :belj: :belj:
Navikavam si desnu ruku na miša... Tata mi ljevak, pa ko mali imao mis na ljevoj strani... Nemrem se vise odviknut... :fail:
Uhh kad bi mene barem postavili za admina chataonice kakav bi red nastao :notooth:
vrazicha- ne budi nova, udomaći se :D
Postaj koju izazovnu sliku i tako... :belj:
OT: Došao s vožnje.
Gdje se sve vozim i onda probušim gumu u garaži u Jelkovcu... :notooth:
trudim se bit domaća pa mi nitko neda.
jel ovo kao neka chat soba ili?
da ne bih dobila po prstima zbog OT-a
i pitanjce. gdje su tagovi za smajlice???
Dobrodosla, tu pisi (skoro pa) sto hoces.
I ne osvrci se na ove veseljake gore, svi ljudi dobre volje su ovdje dobrodosli. :)
Kad stisnes "Napredan nacin", desno od polja za post imas "[More]", time dobijes sve smajlice i njihove tagove.
Kažem ti- predstavi se, nabaci koju sliku, updateaj profil (godine, čime se baviš...)... :D
Je, ovo je "chat soba".
Tagovi su ovdje, a dobiješ ih i kada stisneš alt+x kod odgovaranja na temu.
ajme sto ste zahtjevni :D
ja sam mlada forumašica bavim se svime i svačime. radim ofkors kod privatnika, imam jos 3 ispita do bacc.oec i tako
u slobodno vrijeme se bavim kreativnim radom i mod sam na jednom forumu
slika na temi :wave:
Hodam po pruzi i skoro me tramvaj pokupio, idem prec cestu i neki majmun u nabrijanom BMWu kroz crveno prode i fule me za 10 cm...no nije to sve, udem u ulicu, nadam se da cu ziv u 1 komadu doc doma kad ono izlazi susjed iz garaze naglo i zakocio je u zadnjem trenu ^^
Bas me prati sreca cijeli dan...
Dobrodošla Vražička! ;)
Kako tutach služi? :D