Ja se nadam da će ovako prosvjed i dalje nastaviti :)
OT: prvi puta bio na nekoj skupštini grada (Vrbovca, ne :D). 2 sata je trajalo, pre 5 minuta sam stigao doma. Sljedeći put nosim jastuk :)
Printable View
Ja se nadam da će ovako prosvjed i dalje nastaviti :)
OT: prvi puta bio na nekoj skupštini grada (Vrbovca, ne :D). 2 sata je trajalo, pre 5 minuta sam stigao doma. Sljedeći put nosim jastuk :)
Sad dosao iz skole..
Jbt koja mudrost oko skidanje kacige sa motorista :notooth:
ma ne usudim se na bičikljeto uopce :( a kamoli k jaci.. moram ga umiroviti do iduceg proljeca, al tad kupujem bejbi sjedalicu i picim s bajkom svuda :laluna:
bas sam pricala iksu da cu se ziva pozderati ako ovi prosvjedi, naravno, kulturni poput danasnjeg, eskaliraju i ono stotine iljada ljudi eksli izadje na ulice.. kriticna masa.. a ja ne mogu medju njih u ovom stanju :( necu moc' djetetu pricati jednog dana da je i mama sudjelovala
Prije si se vozila?
Ma, kao da će netko znati jesi li bila tamo ili ne... Još kažeš da si Pernaru davala nogicu da preskoči ogradu. :D
pa kakvo je to pitanje, vozila sam se :P
prije godinu dana sam si upikla đajnta (oke, muz mi ga je kupijo) i jahali smo stalno s bajkovima. i na Rab ih teglili u klijaču :laluna:
al sam netrudna imala par padova. na ravnom. ovako trudna i trapava, stvarno se ne usudim na bicikl :(
Znam da si kupila (ako se dobro sjećam, Giant Rock), ali te baš nisam viđao da se voziš :p
Na ravnom? :jehon:
Ja sam isto prošle godine vozio bicikl na more- stvarno se isplatilo :)
Možda ove godine budem i vozio do mora, ali za sad je to samo plan :)
je, na ravnom... rasula sam se pred romom u dubravi nasred nogostupa :facepalm: muz mi je pola sata vristao od smijeha
na posao sam isla biciklom kad god je vrijeme to dopustalo. nisi me vidjao jer obicno niti nejdem u tvom smjeru (ne radim u dubravi vise)
a bicikli na Rabu su pun pogodak, jer na parkingu deru gore od zagreparkinga pa se autom uopce ne isplati ici u grad.
Ja sam tamo skoro pao kod semafora kod te ROME.
Propala mi pedala, a ja se spretno dočekao na štangu i strugao asfalt koljenima par metara :D
Ali, nisam si dopustio da padnem- to je bitno :notooth:
Vozim se ja često i prema Sesvetama.
Ali, zezam te- samo ti vozi kad budeš mogla :thumbup:
Ne znam znam za Rab- bio sam tamo kad sam imao 3 godine pa se ne sjećam najbolje...
Ali, na Lošinju ima puno dobrih staza za voziti bicikl. :)
Gerogy, sretan rođendan, sve najbolje
napiso bi u temi ali je zatvorena
Sretan rojs! Cek, kom je rojs? :notooth:
Dobio pet iz biologije, neka prezentacija...
I Iskon ce mi poslat lopticu :jump: van sebe sam sad :)
I imam zabranu 2 dana.. :fail:
Report za 2 dana :biggreen:
Stvarno, ko zatvori rođendansku temu? :)
Sretan rođendan georgy!
Onako ćorava nabada mišem na 10", ima smisla :D
A neemojte tak o teti luni :notooth: ma dobra je ona :) nebi to ona zaprla :P
kako cete dobit batina :bat:
luna uopce nije bila pri svemrezju :belj:
Kaj bus i mene tukla? :wtf: pa ja sam te branil :-/
...
....
Ok ne kontam ja vas........
Kakav bug,to je ovaj čoban mario zaključao... :notooth:
sretan ti rockas georgy