little boxes- malvina reynolds
Printable View
jel mozda netko zna onu pjesmu iz reklame za zabu, od rolling stonsa
i novu od t coma, nesto na plazi... ko neka ljetna pjesma
Koja je pjesma u onoj novoj reklami od vpa gdje ljudi pjevaju istu pjesmu, ali svako po malo, znam tu pjesmu i znao sam i izvodaca, ali se nikako ne mogu sjetit, ako ne saznam uskoro pojest cu se! :D
I tko zna pjesmu iz one reklame gdje su antonija blace i ona gorila
ja bih molio link ako neko moze uploadat na rapid..onu pjesmu iz sony ericson od deepeche mode onu kad svi pjevaju i nakraju ona zenska sa sivim SE i pise gore deepeche mode...pls.treba mi THX
i ja bi onu pjemsu iz VIPove reklame kad predstavljaju w910 i onaj jos neki w....
cija je to stvar?
ovako zanimaju me 2 stvari: ime pjesme iz one nove za t mobile, ona ljetna kao ovo je najbolje ljeto ikad...
i drugo pjesma iz axe reklame dark temptation
pozz,jel možda tko zna kako se zove pjesma iz chevroletove reklame koja se sad vrti na tv-u,auto vozi po gradu ako je to od pomoći
THX unaprijed
Evo ove, ever fallen in love (tmobileova reklama)
http://www.youtube.com/watch?v=aFJDm2iRiX8
kak da si skinem ovo ko mp3 :D ?
Ovdje, samo kopiraj url videa i odaberi mp3 (audio only) ili si skini taj program- meni se tako brže skinula pjesma.
Ali, evo i pjesme- kome se ne da skidat (iako je jednostavno).
korisnickoime- evo, več je neko posto, axe- ova reklama -> Allen Toussaint - Sweet Touch of Love
Jednostavno tražite pjesme pomoću SoulSeek-a. JA od tamo skidam sve pjesme...
Također i ja tražim naziv pjesme za acid jazz i electro...= Citat =:
Originally Posted by Founder
pozdrav svima...
ne znam jel tko skuzio onu reklamu od sony ericssona... ne znam koji mob ili sta vec
no u reklami ide ono Ja (znak sonyericsson) i neke vrste glazbe....
zanima me ako tko zna sta se vrtilo dok je pisalo acid jazz...
Koja je pjesma gdje su antonija blaće i gorila na kaucu, nesto se tamo prepiru...
Pozdrav svima!
ja sam novi :D
e... zna li netko koja je pjesma iz reklame za toyotu auris?
ono kad su u gepeku i sviraju.
hvala unaprijed!
Moze neko skontati koja je ovo pjesma? Nije bas iz reklame, ali nikako je ne mogu naci...
http://www.box.net/shared/wpcraf08wc
tražim stvar iz becks reklame.... :kitty:
Arling & Cameron - Shiva's R&R Dub
hvala za ono prije al jos uvijek me zanima kako se zove ona iz axe dark temptation reklame...
Enjoy the Silence ima i odbrada od Lacuna Coil-a.