Znam da je tek 16:00 al nismo se ni qurtza dogovorili...
20:00...?
Ja putujem ujutro za Korčulu,pa bi bilo dobro do 22 sata bit u krevetu... :zzz:
Printable View
Znam da je tek 16:00 al nismo se ni qurtza dogovorili...
20:00...?
Ja putujem ujutro za Korčulu,pa bi bilo dobro do 22 sata bit u krevetu... :zzz:
Gospodo,ako se netko ne izjasni do 18:30 najkasnije,ja se necu moc pojavit,jer sam neke planove ostavio da "vise" ako ovo propadne,a na dobrom smo putu,,,,,
pa de su ljudi???
Večeras u 20h? pivnica ?
ja ću doći...
a šta je sa ostalih, pojma nemam... idem nekoga kontaktirati...
Konačan odgovor je pivnica u 20:00... :beer:
Sad cu poslat SMS ravilovu i luni...
Takoder za sve forumase koji mogu vrijedi poziv na piće... :wave:
Idem do avenue mall-a pa me vise nema to do daljnjega....
rado,ali imam posla u stozeru kampanje :( drugom prilikom...
Ima li kakvih novih planova za ponovno druženje u zg-u forumovaca? Malo sam bio izvan teme i grada al sad sam stand by:) Ako primate SE fan-ove:)
Ima ko iz ivanica? xD
evo ja samo navratio da se zahvalim nekom za maloprijasnje okupljanje starih gamadi, jos vrijedi sjest i poopit s dobrom starom ekipom. prepoznat ce se ti isti, sutra afer, pa ko oce nek navrati :)
khm, khm to je bilo nešto spontano?
zero, mislim da je vrijem da ponovimo maxi... ;D
eh valjda bum mogel doci zg na okupljanje da vidim kako je i tamo .. a da se ekipa iz ri dogovori pa jednim troskom nebi bilo lose
tu sam, dogovorimo se
Dobro ljudi,kaj je ovo?
Već godinu dana nikakve aktivnosti,zar je tako recesija udarila da nema više ni vremena za malo sabiranje?
hehe
Ja nisam bio još ni na jednom meetu.
Jel ima uopće ekipe iz Zagreba voljne za okupljanje?
Bilo je jedno mini okupljanje u Zgu negdje u 5. mjesecu, s puno kilkennyja i forneta :D
zaboravio si i puno dark budova :D
ugl, toliko puta je vec ekipa odustajala i mijenjala termine i kvocala da im nikak ne pase da se nekako presutno prestalo raditi masovne mitinge. sad se "izmitinziramo" samo kad nam netko od ovih dalmatinaca naleti u zege :D i to nas rijetko bude preko 5 - 6.
nevjerojatno naprosto koliko se ljudima ne da ic cugat i zderat!
ja bi da nam bimbi dodje na miting :D i tata sljaka, koji mi duguje cevape vec tako dugo da se nit ne sjecam za sto su ti cevapi. i balkanac i te ket. di su ti ljudi?! i rospaya :laluna: i drug mile!!
Kako se bliži Božić moglo bi uredništvo Mobila napravit neku božićnu proslavu za članove foruma, urednike i odabrane goste :D
Šta je? Opet ćete mi vadit mast? :rifle:
'ćut tamo, ja ti najvjerojatnije dodjem na otok iduce ljeto :D pa cemo se zapit i vozat s meganom :D
obzirom da imamo neke nove hitlere na forumu, red je da se to zalije i zamezi :D :laluna:
ajmo, kad cemo?
ja bih samo molila da bude sto prije, unutar studenog!
Meni pase bilo koji vikend osim ovog koji je teoretski vec poceo, jer sam rasprodan.
Znaci sljedeci, onaj iza toga, ili onaj iza...
Ako vecini pase negdje po tjednu, mozemo se i oko toga dogovorit, ali osobno bolje mi lezi vikend. :)
e pa sad, preko tjedna nemreme, kako cu ja drugo jutro cucat jednogodisnjake pretrpana killkeniyima i fornetima/cevapima (cevapi su samo ako nam se i tata sljaka pridruzi :D)
i meni pase bilo koji vikend. samo da je sto prije :D
A de se to planira odrzat? :D
pa, hm...
razmisljala sam si o krapatima, ono ukrajinsko madjarsko rumunjska granica :D
u zagrebu, manje bitno di (lazem, najbinije je da se smije pusit'!!! necete mi uskratiti zadnje trzaje oblokavanja alkoholom i uzivanja duhanskih proizvoda!!)
ajde ne :D
zadnji put smo (vise ni ne znam na ciji mudri prijedlog) zavrsili u tkalci.
racun je bio oveci.
ajmo se orijentirati na neke pivnice (tipa zlatni medo) i slicne stvari za koje necu ostavit 40 kn za politreno pivo!! i tako njih nekoliko!!
jest da ste ti i fico jos na sokicima, al gle, nisu ni sokici bas jeftiniji od pive, a mi ne sjedimo na okupljanju pol sata :D
P.S. ja sam tipkovnicno disleksicna. so what :D
u mojoj glavi to zvuci kao karpati :D
E, Luna... Poroci te obuzeli :novices: ;D
Mogao bih i ja doći (ako smijem :blush:)... Meni paše bilo koji vikend (koliko znam) :)
I također sam za neku malo mirniju (+ jeftiniju) atmosferu.
Jednom ste bili u onom Maxi pubu- ako se ne varam... Sada je nešto meksičko... Kako je tamo sada?
Na temu tipkovničke disleksije (zadnja rečenica)... :notooth:
kako lazes :D zbog cevapa, jel da :D
neka, neka doci cemo mi tebi, nije da je karlovac na kraj svijeta i da nemamo motornih sredstava :D
georgy, nemam pojma, tamo nisam bila od kraja 2008. -e dok je jos bio maxi pub.
al u svakom slucaju, za tako neku varijantu sam i ja.
red bull? :dunno:
ajmo vako, next sunday, 18h, zlatni medo na savskoj? (moze i petak, i subota, al racunam si da nekako nedjeljom ljudi ipak imaju njamanje planova u obliku izlazaka i drugih obveza)
(a za karlovac ja kujem neke druge planove :bat: )
Tako nesto :notooth:
ohohoho, jel se to neki meet spominje?
neki dugovi se moraju riješiti... ;D
(prepoznat će se dužnici)
ja jedino nedjeljom mogu, tako da bi mi pasala nedjelja... ;)
Kad zahladi ta terasa je potpuno zatvorena i (donekle) grijana, pa ne bi trebao biti problem da smo i cijelo vrijeme tamo.
Meni se nedjelja cini OK.
Da, zaboravio sam da imaju onu malu terasu.
I kaj na kraju?
Nitko se ne javlja. Treba postavit fiksni datum i ko želi doć nek se javi.
Meni, bi također kao i Sljaki najbolje odgovarao početak prosinca, al ako bude ranije pokušat ću svakako doć.
Ja bi htio doc, sam neznam kak... A brijem da bi mi trebala i osobna -.-' morao bi na vlak i sto cuda... :(
Zašto bi te zaustavljali, fico?
Do 23 smiješ biti, a poslije bi valjda bio s nekim od nas u društvu (a svi smo stariji od 16- ako netko ne laže... Luna mi je sumnjiva, mislim da je ona zapravo 2 srednje i izmišlja pola toga što piše :p).
U vlaku te valjda neće zaustavljati policija :D
A, od kolodvora u Ivaniću do doma vjerojatno nemaš više od 2 kilometra...
Meni paše termin.
Jedino ako se baš nešto izjalovi- tj. ne stignem napisati neki elaborat za školu :) Ali, budem se potrudio.
Znači:
Sljaka?
Luna
Cionn
cvita?
bbbrljo
yager?
ravilov
fico?
georgy
Meni pase, samo kud bas pivnica...
Izgledat ce smijesno, svi sa kriglom pive, a ja sa sokicem :flame:
Nećeš biti sam- i ja živim zdravim životom :notooth:
Budemo od jabuke uzeli- da ne izgledamo k'o crne ovce ;D
Pa, napisala je Luna- 18 (sati) na dalje.
ja 50 % dolazim :).. (nisam siguran da li za vikend idem doma u hercegovinu)
ja bi drage volje dosel,
samo da mogu ovaj vikend...
sljedeci puta kad se skupljamo, obavezno sam prisutan...
Oce li vise to okupljanje??
Polako mi se puni kalendar sa mutavim testovima >.<
kolko god ja hitler bila, nazalost, dolazak vikenda kad se meni/nama to hoce me jos uvijek ne slusa.
jbg, probala sam natjerati nedjelju da ranije dodje, kaze da nece.
sta da joj radim :D
ha, mislim, lako ja dojdem, al se ja po zagrebu snalazim ko... Ma sta ja znam kak vise :notooth: tak da bi onda neko trebo doc PO mene, na kraju me odpratit do kolodvora, i rec na koj vlak... Uvjek sam sa nekime iso u ZG, tak da se bas i ne snalazim :-/
Krajnje ti je vrijeme onda da se pocnes snalazit. Lijepo dodjes dovoljno rano tako da se stignes i izgubit i nac... :P
A neznam bas, nekak, zbunjen sam ti ja covek :biggreen:
Jel bu kaj, ste se dogovorili? Kad, kaj, kak...? :)
Zeznuto je to kad nemaš gps na mobu :) S njim je sve tako puno lakše.
Dođeš na kolodvor, izađeš iz vlaka (kroz vrata) i ideš bilo kojim putem kroz kolodvor (gdje većina ide), pređeš cestu (pazi da te ne pokupi auto), sjedneš na tramvaj broj 4 koji dolazi s desna (ide prema lijevo) kada si okrenut prema kralju Tomislavu i izađeš kada vidiš Zagrepčanku. I tu je blizu Zlatni medo.
Ako se dobro sjećam.
Ili- jednostavnija solucija:
Dođeš na kolodvor (u Zagrebu), pitaš kako doći do Zlatnog mede (pitaš dva- tri čovjeka, za svaki slučaj), sjedneš na tramvaj i čim krene pitaš nekoga u tramvaju kako doći do Zlatnog mede (ili Zagrepčanke), oni ti kažu kada da izađeš i na tebi je samo da paziš da te ne udari auto kada prelaziš cestu (na zeleno- prelaziš, crveno- čekaš :notooth:).
Sad, ako mi ne budemo tamo (ili budemo ali ti se ne želimo javiti)... Piši kući propalo :p
Ili izadi iz kolodvora i pici u taxi :)
Haahhahahaaahaha moze posebna tema sa turtorialom kako doci do zeljene deatinacije?!? :D :D
Vlak nije problem (ajd je kad se vracam :biggreen:), tramvaj imam onaj popis kam koj vozi (neki Zagreb tramvaji app..), ma ko ce ga znat... Ak vidite dukokosog djecacica sa sokicem od jabuke, taj sam (ak me stari pusti... Ah... :D)
E ti ga bas kompliciras... :rolleyes:
deca, ak bute se tak ponasali, bojkotirat cu okupljanje! dosta mi je posla, u nedjelju ne radim :D
rav, vidimo se?
nazvat cu Icu.
ajmo finalizirati neki popis.
dakle, kopirate i dopisete sebe:
1. Luna
2.
1. Luna
2. georgy
A, moj popis ti ne valja? :p
1. Luna
2. georgy
3. bbbrljo
dođem na pivu-dvije, obaveze neke prije i poslije, ali svakako dođem... ;)
riješiti dužnike dugova... :notooth:
:beer:
Ovu nedjelju Luna? Kad otprilike?
Pretpostavljam navečer, probat ću doć.
ovu nedjelju, medo krizanje savske i vukovarske, racunajte od 18h pa nadalje ali mozemo prilagoditi ako treba.
brljo :beer: :laluna:
Damnish, nemerem u nedelju.. :(
1. Luna
2. georgy
3. bbbrljo
4. -->Cionn<--
Ja cu doc, al na pol sata jer imam slavlje rodendana pa tak :)
- Luna
- georgy
- bbbrljo
- -->Cionn<--
- ravilov
Koliko mi otprilike treba tramvajem od Glavnog?
Oko 20 minuta?
Ako ti dođe odmah, ni 5 minuta nedjeljom jer nema gužve.
Onda ću ipak malo ranije stići...
Da ponesem cvjetić- da se prepoznamo? :notooth:
kad je miting?
Otresite jednu kriglu svijetlog za mene. :ljubomoran:
smuc, da znas da sam si bas sinoc vrtila u glavi kak smo prije godinu dana bas u neko ovakvo doba bili u medi :laluna:
bemu, daj promijeni auto pa dodji opet u zege po novi :D
inace, koga je frka da cemo se fulat, na PM vam saljem br moba.
dojebem se i ja ak stignem riješiti današnji skedžuel
ja cu kasnit cca pola sata.jbg,nemam vlak,u 18.15 sam na glavnom
tebe onda do 20 nema.biseru.meni vlak pobjegao,al ti si bome te stvari mngao ranije obavit :p
Ja ne kasnim, ali ne znam skoro nikog pa čekam pred ulazom. Ne da mi se ispitivati ljude tamo ;D
Ona kad prođeš Zagrepčanku.
Mislim da je to i ime stanice.
mi smo skroz iza,na terasi
Ja sam skroz dolje,na karti... ;D
@ luna: Morat cu jos koju godinu šuljat ovog megančeta jbg... :)
***** ti ja tramvaj xD
Samo se vi zabavljajte :( ja updateam iPod, razbijam dosadu.. :P
bilo baš ok... :)
malo ali probrano društvo... ;)
jedino kaj me zanima, tko me se to s foruma boji i pita tetu lunu hoću li ih ja tući na meetu? ;D
nek se javi... :notooth:
Ko plaća pivkana u petak? Da čujem... ;D
Luna :D
ko jos??