Izvorno postao
itakoštosad
Dakle, ja sam na Tarifi Obitelj M, dakle, staroj verziji, i trebala sam u osmom mjesecu produžiti ugovor i na osnovu priduljenja ugovora i skupljenih puno bodova dobiti popust na mobitel. Pa hoću li ja i dalje imati istu tu mogućnost unatoč tome što ova tarifa više nije u ponudi? I kako da ja znam koje su cijene mobitela u ovoj staroj verziji tarife pri produljenju ugovora, ako sada uz mobitele pišu cijene samo ovih novih tarifa? I teoretski, ako bih ja odlučila prijeći na Obitelj M+, bih li ja unatoč tome mogla iskoristiti dosad skupljene bodove na staroj verziji? I kad bih uzela tu novu tarifu, bih li se ja vodila kao da potpisujem novi ugovor, jer se kao radi o novoj tarifi, ili bi mi uračunali i ono vrijeme koje sam bila na staroj verziji pa bih se vodila kao da ga produljujem, jer po toj staroj verzji ja već imam ugovor, pa bih, da je ostala stara verzija, ja zapravo produljila ugovor, što bi mi dalo dodatni popust na mobitel? Jer veći je popust na mobitel ako si produljuješ ugovor, nego ako potpisuješ novi.