Nema toga, recimo to me začudilo, da nema info na pop menu hmm....
Printable View
danas sam ubacio v15 firmware i apsolutno nista se nije poboljsalo,mozda kamera malko i nist vise...cak mi ni ir remote nije proradio ::(
nisam probao,preeeeskupo :D ,nego imam proooblem :( help...nece da mi prepozna telefon kad prikljucim na usb,odjednom???
pošto nevolim nosikati mob po đepovima još je nov xD a imam od prije neku torbicu s magnetskim zatvaranjem...sad kad ja stavljam mob osjetim da ga torca privuče sad me zanima da li to može kako naštetiti mobu ? a za novubio sam u 15 trgovina nemaju niš praktićno tj sve je bzvz neke fensi boje i sve uglavnom gluposti
@pbreaker pošto imaš N95 i N95 8GB aj mi reci kakav je slajd 8GB u odnosu na obicnu? tj kakav je osjecaj pri otvaranju, kako je kada je zatvoren, otvoren prema gore i otvoren prema dole?? jer uistinu bolji slajd ili isti košto sam cuo od nekih
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=730286&postcount=41
procitaj ovo...tu sam ti sve usporedio obicnu i 8gb :belj:
Nikako riješiti problem s Nokiom N95 8 Giga. Prestao mi je zvoniti kada je ugašen. Deinstalirao sam dodatne aplikacije i nije pomoglo. Postavio sam novi v15 firmware i ponovno ista situacija. Ima li netko iskustva s tim problemom. Napominjem da je neko vrijeme sve bilo u redu. Zahvaljujem!
Prestao mi je zvoniti kada je ugašen.
Niti meni ne zvoni kada je ugašen.Jednostavno me nitko ne može dobiti...haha:njanja: :njanja:
Vjerojatno mislis na zvuk alarma,probaj puknut najnoviji firmware V20.Pozdrav
V20 je za n95. A za n95 8GB najnoviji firmware je 15
nijedan telefon ne moze da zvoni kada je ugasen...pa probaj opet restart telefona..
Ima li kakve razlike izmedju N95 8GB za europsko i azijsko trziste,(u kvaliteti) naime ispod baterije mi je cod 0557877, kad sam to ukucao u google izbacilo je da mi mobitel ima Malasijski produkt kod. Ja sam ubacio kod za balkan 0550379 i sve mi radi ok.
ok cyberphere našao sam taj nss u sticky-u...kod sam uspio promjeniti i fakat sad ima dostupan update na v15.0.015 preko NSU-a mi se sad downloada soft nadam se da nece bit nikakvih problema...pa da ce morati na servis:jehon:
Ne bi trebalo. Ja sam tako isto napravio i sve je prošlo kako treba
nda...preseklo me u peti...sve ok i idem vratit back up s kartice i restara se i pali se i kaže poruka...paljenje neuspjelo obratite se prodavaču... crko sam... reko pa dal kod mene nemože biti niš normalno ali sam ipak uspio upaliti s onime 3+green+*+turn on... reko ajde hvala bogu...
aj javi jel vidis poboljsanja sa novim fw-om,ja sam samo video da je malo bolja kamera,je malo brzi i ima flash 3 onaj,///
Neznam kako vase nokiice ali mene moja svakim danom sve više i više živcira zbog ovog j... slidea. Mrda se (gore dolje) i kad je otvoren i kad je zatvoren, čak i zaškripi na jednom mjestu kad se otvara. No najiritantnije mi je kad tipkam po gornjem dijelu dok je otvorena... Imam osijećaj da će se prepotovit.
I kad ga "stisnem" kod sekundarne kamere tj na slušalici isto škripi k'o....
Vaša iskustva?
slide je kod mene mrvicu popustio nego prvih par dana a za tipke i kod slušalice niš kod mene ne škripi
Nikako riješiti problem s Nokiom N95 8 Giga. Prestao mi je zvoniti kada je ugašen. Deinstalirao sam dodatne aplikacije i nije pomoglo. Postavio sam novi v15 firmware i ponovno ista situacija. Ima li netko iskustva s tim problemom. Napominjem da je neko vrijeme sve bilo u redu. Zahvaljujem!
Ispričavam se, lapsus, odnosi se na alarm sata koji ne radi kad se mobitel ugasi. Konačno sam pronašao da je uzrok u instalaciji Psiloc Font Magnifier. Kad ga uklonim sve je u redu. Ima li pomoći, odnosno postoji li neka druga aplikacija kojom se može uvečati slova?
Nije sve u slide-u. Ja sam raskopao cijeli mobitel i u principu neki specijalni slide mehanizam ne postoji. N95 ima dvije "tračnice" i ispod ekrana jedan kotačić na opruzi s kojim se zaustavlja slide u određenim položajima. Pošto gornji poklopac slide-a po tim "tračnicama" s vremenom se poklopac prednje maske izliže i onda maska ima lufta. To se da riješiti razno raznim kvazi metodama ali ništa nije 100% efikasno. Nadam se da je kod n95 8GB bolje to riješeno