Izvorno postao
beetleman
Mislim o cem pricate, kakve sore vani?!
Radi takvih bi dao ovlasti policiji da puca odmah.
Mogu samo reci da ta hrpa BBB-ovaca je bas takva nakupina iskompleksiranih momaka koji se "moraju" posorat. Da imaju muda, nasa borilacka scena bi bila prepuna kvalitetnih boraca, a ovako ako zelim negdje nastupit cekam i po 6 mjeseci adekvatnog protivnika.
Mislim kad sam bio u tim godinama, izlazio u Kulusic, uvjek su bile neke "sore" no nikad nisam ni jednu vidio :).
Tako da su to po meni price za malu djecu, grad je siguran za nekog tko ce otic na cugu s ekipom, otic s curom u kino itd...
Nikad nisam radio "sranja", imam veliko iskustvo s cesti (kroz poslove osiguranja), karijera mi je bila uzlazna, prvo redarenja (tucenje i lomljenje palicama, bokserima), nakon obuke i studija u Izraelu kada sam striktno radio na osobnoj zastiti koristio sam samo nekoliko puta vatreno oruzje, sada sam dosao do tog nivoa da po potrebi mi dodjele osiguranje, iako smatram da je to totalno nepotrebno.
No nikada nisam nosio boksere, palice, ventile, kablove.... kada sam nosio vatreno oruzje, nosio sam ga.. ovisno na kakvu sam lokaciju isao.