Ovo je jako lijepo receno... A za bebaca, ma i da ti ne zavide svi, bit ce tvoj i bit ce ti najljepse stvorenje na cijelom svijetu...
Printable View
et kupio sam crvenog plisanog vraga i pise na njemu "LOVE"
evo ja sam uzeo malog kunica(ajme al je cakani), versace parfem i jos samo ruza i bombonjera i to je to, inace nocas je valentinovo i nama se poklopilo 4 mjeseca :kiss:
Kupio rozi novcanik, rozu majicu i jos sutra kupim ruzu i neku cokoladicu i to je to. Nista skupo
ako ikako budem svraćao do cure, kupit ću joj ružu i možda neku bombonjeru (Merci, milka u obliku srca ili nešto slično)... To je to...
nisam baš nešto maštovit... :-/
ja sam kupio paket s medom i parfemom pod nazivom So.... Kiss me
Sviđa mi se način na koji BiDi razmišlja.. :)
dragi je dobio USB habić ;D to si je baš htio.... jučer sam ga pošteno iznenadila. a večeras dobije brdo pusica http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/d010.gif
Hvala na ponuđenoj pomoći :thumbup:
Sastojke sam nabavio, makar je bilo nekih za koje nisam nikad čuo (pa sam se u dućanu osjećao ko idiot dok sam to tražio, a nisam znao ni kak to zgleda ni niš), a što se tiče kuhanja, ako slijedim recept, nebi trebalo biti problema...nekaj slično sam već kuhao curi za svoj rođendan prošle godine...
Kaj se tiče poklona, cura i ja smo se dogovorili da si ovo Valentinovo niš ne kupujemo (al bude dobila jednu ružicu, bez toga ne ide), , jer smo si uplatili romantičan vikend na Bledu u Sloveniji početkom trećeg mjeseca, tak da nam je to bio uzajaman poklon! :love:
joj ja sam od cure dobio preludi upaljač s ugraviranim našim imenima :D preslatko
Ja i draga smo složno odletili u trgovinu i razulareno pokupovali 19" lcd LG, Britu i PC fotelju. Sve to naznačivši kao valentinovsku rastrošnju. ;D
britica..plava ili bijela?
eh..ja poklonio tom taylora...a dobio sam..svašta....
ja poklonio nekakav benetonov parfem ,od lusha sapun i ružu
Ja dobio nekakav kul starinski telefon, figurica, koji se može otvoriti i u njemu čuvati dragocjenosti... Dobio sam i preslatku čestitku uz to, a ja sam njoj zaboravio napisati istu, as usual :spin:
Mi smo se super proveli; večera je bila super, pjevali su "Putokazi", Gibo je bio u hotelu. Dobili smo kraljevsku sobu, hehe kako je na kutu kata, izgledala je ko penthouse (tome se nisam nadao) - terasa ide na kut, a duga je barem 20m sa svake strane), doručak zakon.. Uglavnom, cura oduševljena, meni bilo bolje od očekivanog. ;D
dia...sve je dobro kad se dobro svrši..hehe
Lollhhhhhhehehehe! baš tako ;D
P.S: pun je hotel Zagrepčana bio; mlađa ekipica..
Lol evo našao sliku sobe na netu:
http://www.adriatica.net/aiml?HT-0153+I/Sv
i ja sam dobio od curke home made album sa nasim slikama od kad smo se upoznali do danas kolko smo zajedno.... a vec smo 3.5 god zajedno..no nisu slike samo naljepljene nego ima mnogo citata i komentara koji povezuju cijelo razdoblje:kiss: to mi je definitivno najljepsi poklon koj sam dobio....
svaka cast tvojoj curi al moj album je bolji:spin: :wave: