Ima ti Cafe Bar u hotelu Biokovo (od legalnih).
Još jedna (nezaštićena) WLAN veza je oko TC-a Merces, mislim da je od T-Centra, ali nisam siguran...
Printable View
znaci besplatni su,suuuuper pa tamo najvise volim ici jel to ona kavana na rivi
znaci tak(kak da objasnim hmmmmmmm e da) jel to tam kraj poste
edit:e sad sam vidio je to je super i kolika je brzina
u trnju iimaš par AP-a sa SSIDom BESPLATNI internet ( vjerojano netko ostavio nezaštićeni Connection Point) pa se netko zaigrao, uglavnom oko filozofskog faxa imaš dva, jedan se lovi u kafiću Arca i još jedan Connection Point sa kod kafića Titanic mislim da se zove. U krugama preko puta McDonaldsa imaš jedan nezaštićeni Zyxel :)
nemoj previše nabit, ja tu i tamo samo mail provjerim ;D
a u Osijeku?
Bjelovar u cijelom centru (Korzo) i par okolnih ulica FREE mislim by Metronet.
Nije tesko danas naci besplatan pristup jer hrpa ljudi ima ADSL sa Wlan-om a malo tko ga i zastiti sa pasword-om !
A sta da se zalimo, hvala im :respect:
HVAR - grad Hvar - FREE hot spot ispred svakog hotela tvrtke "sunčani hvar"
svaka im pohvala! još ti pošalju, hvala što ste odabrali hvar kao vaše turističko odredište
Rijeka - cijeli centar pokriven WIFI signalom. Besplatnim. Ofcourse. Kava u bircu, E61 u ruci i brzina zajamčena.. :)
u zadru od legalnih...kod arsenala,kod hotela kolovare kod kafića "space lab"
a on ilegalnih,kod trgovačkog centra,odlićan signa i ma masu WLAN veza..i još puno tih wlan vezica...ugavnom ima ih dosta
Pozdrav ljudi!
U kojem kaficu u centru zagreba mogu uhvatit besplatan wifi signal na mom iPhoneu? Treba mi tako nesto, a ne da mi se ic naokolo i trazit
Tower centar u Rijeci također pogriven dobar dio
ima tko iz trnja,zg,zanima me dal se moze kaj sa one staklene zgrade,di je metronet...
auuuuf ja se sada sjecam kada sam bio u makarskoj kako sam se nakupio free neta.
ima najbrza u trzom centru Nikola u prizemlju od one pc prodavnice.onda ima tamo kod hotela biokovo ali malo dalje kod onog kafica blizu obale ugl. pise connection i ta je brza.i ima jos gericom oko hotela meteor i od hotela park je nezasticena a tuce sve do plaze.tako ima ih dosta:D
ja iz svoje kuce hvatam wlan hot spot, baremmislim da je to hotspot jer je nezasticen (connection point) ili je jednostavno neki susjed da nema zastitu..
besplatni Hot spot u ZG-u:
Barcode caffe, Baštijanova 17, Trešnjevka.
Ugodan ambijent i fina kava :)
marina Punat na krku! jako dobra pokrivenost
Cinestar - Branimir centar, Zagreb
jel ima negdje oko klaiceve (tesle) ili na glavnom kolodvoru...jer ja sam prolazio i sa e65 nis ulovio :-/ :confused: